Huhh. Most éppen dolgozom egy új oldal-dizájnon, de holnap este eljátsznom a magasabb feszültség értékekkel. Köszönöm a tanácsot, ezzel sokat segítettél. (Úgy látszik, nem voltam elég merész, nem mertem sokat adni a procinak.)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
engusz
(PH! nagyúr)

lipi67
(PH! nagyúr)
Én se gondoltam,hogy ennyi lóf@sz neki.Sok pletyka ment..Viszont most tapasztalom..Én eddig 1,505V/bios amit adtam,de 24/7-be 1,4V-on(bios1,485)simán ellennék egy jó eredménnyel..
Majd ha vmit tapasztalok megírom!

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

engusz
(PH! nagyúr)
Kösz, próbálkozni fogok.
Neked is sok szerencsét!

lipi67
(PH! nagyúr)
Köszi!Most ubuntuzok,megfertőzött ez a lány vele.Bevallom,teljesen másra számítottam.Ha tudnám(ha segít tudni fogom)kezelni,leszarnám a Vistát.linux lenne,s csak ha tuning,akkor lépnék be xp-be..Ha jól haladok pár röpke év

MOD:"csak ha tuning"-ez azért eléggé sok lenne
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Üdv
Megjöttek a Firestix ramok, 2,1 V-on 1,25-ös szorzóval 1000-en ezek sem bootolnak be, most 1,2 960-on mennek, amennyiben nem indul a lap alapon akkor marad így .
Az élet kegyetlen .

lipi67
(PH! nagyúr)
Bocsi a tudatlanságomért,de nem tudom,hogy eszik vagy isszák azokat a ramokat.Tudnál még róla infót?
12+ pk nándikától /ez volt a reklám
/ , bővebben itt . Konkrétan ez FSX1066D2C-K2G a kit .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

lipi67
(PH! nagyúr)
Ok!Megetetem a 2 szarost s nézem!(sose hallottam róla
)
Itt egy teszt is, igaz csak 1000-esek, de a csipek ugyanazok rajta /Micron D 9 GKX/ .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

lipi67
(PH! nagyúr)
Korrekt,úgy tűnik.Hogy valójában milyen,majd Nálad kiderül

Eddig az A-Data-immal az volt a gond hogy sokszor a tuningbeállítások ellenére alapon indult a gép, újra indításnál meg nem egyszer 2,1 V 800-nál kisípolt, feltettem 2,3 960-ra akkor egy darabig ment . Amennyiben napközben indítom a gépet miután előtte már ment akkor 400-on /proci/ indult, viszont reggel szinte mindig 333-on a ram pedig 667-en. Pár nap alatt kiderül, remélem ezzel jobb lesz, ennek nem kell akkora fesz gyárilag .
Az élet kegyetlen .

lipi67
(PH! nagyúr)
Reméljük!Most nincs kedvem priviket linkelni(nem is etikus),de ma..eddig 3 ilyen hibáról irtak,asus,giga és abit lapok voltak,s detto uez.. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Mostani beállítás..[link]
Az jó, mert ha ez sem jön be akkor marad a lapcsere, csak akkor mire ? Egyébként a csipszetre gyanakodtam én is, viszont a ramok cseréje volt a legolcsóbb, kíváncsi vagyok mi lesz .
Az élet kegyetlen .
sztem sima IP35-t kellett volna csak 1500ft-al drágább

lipi67
(PH! nagyúr)
Szerintem ..ne cserélj lapot!Én se tudnék mire..
S jó deszka ez,más lehet a bibi..
(ne kérdezd,h mi,nemtom
)
MaSzKa:Szia!
Jobb a sima?Miben más?

csigi
(PH! addikt)
Én is -E verziót szerettem volna, mert szebb.
De sima IP35 sikerült...
ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

lipi67
(PH! nagyúr)
Ezt bírom benned
Procid-deszkád-ramjaid?

csigi
(PH! addikt)
Kössz mindenki jól van. De tudod, én nem nyüstölöm anyira, mint Te. Így könnyebb is a dolgom: FSB400 X 9 = 3,6Gz ramok 1000MHz.
Csak olvasgatom itt a Ti csodás számaitok...
És a korábbi nyűgös lapom még mindig gari alatt van. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Még mindíg?
Hát..nem kapkodják el..Írj,h 15 nap után jár cserelap,s ha 1 hónap eltelik..akkor meg az ára,s legyenek vele boldogok..
[ Szerkesztve ]

csigi
(PH! addikt)
Nem olyan egyszerű... valakin keresztül van a gari. Ő intézi, de rendes PH!-s ember, csak nem lesz ott gond.
Mondjuk lassan két hónapos az ügy.
az IP35-E az a IP35-ből lett butítva
a fő különbség az hogy az IP35-ösön jobb hűtés van és Heat-Pipe-os
a meg a kondezátorok is jobbak/időtállóbak a sima IP35-sön

lipi67
(PH! nagyúr)
Értem,s átérzem.Bizakodsz,érdeklődsz,s a végén már úgy érzed,hogy neked kínos.Én is sokszor jártam így(nem garival)Akkor bizakodjunk,nem lesz ott semmi gond..(Azért..egye meg a fene,kva sok idő már!
)

lipi67
(PH! nagyúr)
Szia!Értelek,s megértelek.Köszi az infót
Igazad van,de Te is érts meg engem.Ha új lap talán..Talán megéri,de ez se biztos.Nem ,mert mi a tuningról beszéltünk lsc-vel.S nem valószínü,hogy ezen a téren jobb.Ok,most mondhatnád a hűtést,de..az a Heat-Pipe-se egy brutal darab,s itt most nem is űberbrutal tuningról lenne szó igazán(ram inkább s nem 500 feletti FSB)S ilyenkor nem igazán érdemes feszelni az északi hidat,tehát nem is annyira meleg.S vissza is üthet(nem mondom,hogy mindennapos,de olvastam,hogy volt már rá példa)Történetesen,hogy a fetek hője és az északi hídé kiegyenlítődött,s a Heat-Pipe fűtötte az északi hidat,s romlott a tuning.
Más:Ha meg lapcsere..Nem éri meg.Annyit buki az ember,hogy ha cserél,nem "E"-ről fog simára.Anyagilag se ok,s nem is venne észre semmit(sztem Pro-nál se biztos.)Ha már csere,akkor nagyobb ugrás kell,hogy érezhető legyen a különbség.S ezen filózok én is,hogy mi?Most hiányzik a p45-ös Abit!
Kben tényleg igazad volt,s köszi,hogy leírtad a különbségeket!

[ Szerkesztve ]
Ez a ramcsere nem jött össze, most is hülyül indításnál . Nem tudom mit csináljak, az mch-nak adjak feszt ? Gtl ref 63%-on van az a nem jó ? A hosszú sípolás bootnál az a ramhibára utal ? Esetleg biosz /17-es van fent/ ?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

csigi
(PH! addikt)
Megint kezdődik...
Már másodjára csinál olyat a lapom bekapcsoláskor, hogy elindulnak a ventik, majd leáll az egész. Jó-jó előfordul, dupla indulás, gondolná az emberfia. De aztán várok és semmi, nem indul el többé.
Sőt ma kétszer is ezt csinálta, csak a harmadik áramtalanítós bekapcsolás után indult el. Akkor elsőre.
Ilyen volt már valakinek?

kulerr
(őstag)
Nekem is csinált ilyeneket és sajna rá 2 v 3 hétre behalt a Chiefi tápom, majd csere és megszűntek a problémák...reméljük nálad nem ez a gond csakhát...
[ Szerkesztve ]
Utánanéztem ennek a hosszú sípolásnak, lehet a tápom kevés /chieftec 450/, azt olvastam a hosszú sípolás táp gondra utal, a ramnál a hosszú után van rövid is . Legközelebb nem lövöm le olyan hamar, talán okosabb leszek /igaz ettől már nehéz lesz
/ .
Az élet kegyetlen .

lipi67
(PH! nagyúr)
mch-nak..sztem ne.63%-is jó..síp-igen ..ram.
csigi KomOi!an monmdom,már ez sok.Már engem idegesít.El vagy átkozva..Nekem a 18-as biosfrissítáés óta szirénázik minde ujraindításnál 2mp-ig úgy,mintha nem lenne cpu venti.megszoktam..
MÁS:Nem csak nálam működik a fogyókúra.Kulerr is jelezte s Bagira
is most szólt..MŰKÖDIK.Csak nem vol hülye..
[ Szerkesztve ]

csigi
(PH! addikt)
Most meg éppen jó volt, le is kopogom... 
Az az indításkori sípolás nekem is megvan, de egyedül nem jöttem rá, hogy a 18-as biosztól van.
Köszi.
kulerr: Hűha! Nekem egy viszonylag fiatal FSP Blue Storm II 400 Wattos tápom van. Remélem nem lesz baja. 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Szuper.Van egy új klub..Mi is volt a másik?Emlékszem később nőtt a létszáma 50%-kal,s hárman lettünk

csigi
(PH! addikt)
Nem a PCMark memteszt nem fut le klubra gondolsz? Az már biza szörnyen rég volt...

lipi67
(PH! nagyúr)
Nemtom mire
Volt még más.Valami a deszkával.Vagy indulás,vagy alapra viszaállás..nem emlékszem
csak arra,hogy ketten voltunk benne s később vki még csatlakozott..

sancai
(újonc)
Sziasztok!
Most vettem egy IP35 Pro boardot 2x1GB 1066 Mhz CSX DDR2 Kittel.
A problema az, hogy a BIOS/uGuru beallitasoknal nem tudom megemelni a FSB/DRAM orajelet csak 800 ra (1:1.2 - 1333/800).
Egyszeruen nincs olyan opcio, hogy xxx/1066.
Mas forumokban mar olvastam, hogy meg kell tolni a Ram feszultseget 2.3 fole, hogy hajtani lehessen. Ezt is probaltam, de igy sem megy.
Van valaki, aki meg tudja mondani mit csesztem el?
Szakmabeli vagyok, csak a tulhuzasokhoz kicsit laikus, szoval szajbaragos megoldas erdekelne.
Kosz elore is a segitseget!!
//Sanya

lipi67
(PH! nagyúr)
Jó lenne tudni milyen a procid.S mi a problémád?Nem kötelező 1066-on hajtani.pl:
333-as FSB-nél 1:1,5 az 1000-s tök Ok.
Ha viszont pont 1066..akkor FSB 355 és kész is.Vagy nem ezt kérdezted? 
ezenkívűl meg van pár különség a sima IP35 javára
főleg az hogy 18000Ft az ip35-e s sima ip35 meg 19500Ft
tehát +1500ft-ért amit kapsz sztem mindenképp érdemes a jobbat venni, mert szerintem sokkal jobb mint amennyivel többe kerül
rkad fel a legújabb 1.8 -as vagy újabb bios-t
cmos clear
és meg kell javulnia

csigi
(PH! addikt)
Ahogy megjelent a 18-as, azonnal feltettem, és ezidáig nem is volt ilyen gond.
Ma sem... kopp-kopp. ![;]](/dl/s/v1.gif)

zorius
(tag)
Mine: XE
Kérdésedre a válasz: SZEBB!!!
Viccet félretéve: elvileg tud 1600-as fsb-t, de sztem azt a sima pro is tudná az xe bios-sal, vagy vmi hasonló, de ezt a srácok itt biztos jobban tudják.
Én amúgy azért vettem, mert vagy egy árban volt vele, vagy olcsóbb is volt, és a gépem full fekete, kívül belül, csak a lapon van kék és a csx ram
Így ez illett hozzá.
nem jó a link
amúgy te vagy itt az 1. IP35 Pro XE tulaj?
jó lap 25eFt-ért is kapni

zorius
(tag)
Ehh, pedig paste-eltem:

zorius
(tag)
Nem tudom más vett-e, vagy csak nem dicsekedik vele?
Van képem a majdnem teljesen kész gép belsejéről is, majd azt is felteszem. Végre mutogathatom valakinek! 
szép lap
tetszik 

lipi67
(PH! nagyúr)
Elhiszem.Számomra a tuning a lényeg,semmi más.S ebben?Ebben nem hiszem,hogy lenne különbség.
Végre jó hír!!!Úgy legyen!
csigi: "Az az indításkori sípolás nekem is megvan, de egyedül nem jöttem rá, hogy a 18-as biosztól van. "-Most van,vagy hibátlan???
Elvesztettem a fonalat..
zorius: Nagyon szép valóban!Még képeket légyszi!!!
(esetleg valami kis info a tuningpotenciáról..
)
[ Szerkesztve ]

csigi
(PH! addikt)
Az megvan. Két különböző fütty, mintha valami baja volna. Csak ki kellene próbálnom, hogy tényleg a prociventi figyelése miatt van, és akár ki is kapcsolhatnám azt. Csak még lusti voltam erre eddig. 
Nos tegnap is hülyült a gép, kivártam a sípolást egy nagyon hosszú. Olvastam hogy ez táp gondra utal, létezik, hogy a 450-es chieftec nem ad indításkor elég feszt ?
Az élet kegyetlen .

engusz
(PH! nagyúr)
Gondolkodtam XE-n, meg újabb Intel chipseten is, de már szállingóznak az információk az i7-ekről, a hozzájuk tartozó lapokról és a várható teljesítményről. Inkább addig spórolok, majd cserélek procit, lapot és memóriát. Lehet addigra majd VGA-t is kell.

zorius
(tag)
Köszi! Küldök még képet majd a gépről is, tuning sajnos még nincsen, sorry!

lipi67
(PH! nagyúr)
Ha 1x-ről beszélünk,akkor az!Tudod nekem nincs az alaplapra kötve(ill. nem volt)a cpu cooler,mert az asus előlapi paneles és a floppy csatiján kapja a feszt.S mikor egy cmos után(szar tuning miatt)ujraindult,nem érzéket coolert a cpunál,mindíg igy "zenélt"nekem.Akkor gyorsan bios és kikapcs.Később a VGA silent-es hűtőjét lecseréltem egy zalmanra,s azt kötöttem oda,hogy ne zenélgessen.S a 18-as bis óta..1-2mp-ig újra zenél...
lsc :Előfordulhat..Bár a márka..Ha Codegen lenne ok,de így...Biosba ha kilövöd a figyelmeztető kütyüket,akkor is csinálja?(hátha az)
zorius: Köszi szépen előre is!!!!!! 
[ Szerkesztve ]