Akkor viszont, várjuk meg, a hazai árát 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
No igen, mert nálam ez magas érték esetében könnyedén a Quad GT felé billenti a mérleg nyelvét.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
33k egy p35-ös lap...mennyi is egy QuadGT most?

SzlobiG
(PH! félisten)
Piacon az is annyi.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Akkor nincs is miről beszélni... 
Nofene, ez tuti? Merrefelé? Viszont remélem, nem lesznek olyan nyűgjei, mint anno az AB9-nek a kezdetekkor.

SzlobiG
(PH! félisten)
Miért nem veszel P5K-t? Elég jól sikerültek.
Nem fogod elhinni. Azért mert Asus...

SzlobiG
(PH! félisten)
Melyik volt az utolsó asus lapod?
Az első és egyben utolsó? 
A8N-E. 
Miért mindenki az Asus lapját ajánlja? Nem csak az van...
Vigneau: Én elfogadom a válaszod... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem az Asus A8N-SLI volt az...10-15 soros esszé tudnék róla írni, ahogy a egyéb szériájukról...

SzlobiG
(PH! félisten)
Jah AMD...hát ez volt a hiba.
Én tuti P5K-t vennék és nem kockáztatnék meg egy ilyen Abitot, de te tudod.
gorni: Mert már vagy 6embernek van itt a PH-n és szinte csak jókat mondanak róla.
Asus, MSI, Giga már kapható...csak nem értem, hogy mé csorgatja mindenki csak az aszuszra a nyálát...
[Szerkesztve]
Úgy nyilatkozol, hogy még csak olvasni sem lehet róla? Nemmmmááá...
Ki kéne már próbálni végre mást is...lenne lém, már nyúznám a Giga Combo esetleg az MSI lapját...mondjuk igazából nem ér semmit, ha a körítés nem a megfelelő...
[Szerkesztve]
Nem csodálom. 
SzlobiG: De ha senki sem vesz Abitot, akkor nem lesznek tapasztalatok róla. 
Ha tényleg olyan jó árban lesz, akkor egy simát be kellene vállalni. AB9-ben sem csalódtam benne.
A Giga Combo-ja szuszedba 31k (PH hírébe is szerepelt). A DQ6 650 FSB-nél tart egy 6600-tal...[link]
[Szerkesztve]

SzlobiG
(PH! félisten)
De olvastam, de nekem többet ér pár ember kialkotott véleménye mint a tesztoldalak írásai.
Én inkább a biztosra mennék azt vennék egy P5K-t.
Vigneau: Ha szeretsz az első lenni, akkor hajrá végül is még nincs senkinek lehet jobb lesz mint a p5k bár kétlem.
Furcsa lenne, mert az Abit lapjairól kuss van...de várom a linket, hogy mi is olvashassunk róla...
Ez nem a jobbságon múlik, hanem a körítésen...ha nem tűnt volna fel a P5K azonos beállítások mellett elvérzik...vagy éppen nyer a P5B-vel szemben
Szal minden a körítésen múlik...ha szar volt a HW, akkor egy P5K se fogja megváltani a világot...
[Szerkesztve]

SzlobiG
(PH! félisten)
Gigára gondoltam igaz Abit-ról volt szó.
Remélem mihamarabb lesz Abit, meg giga tulaj és, akkor változni fog a véleményem biztosan, de mivel csak P5K-van itt a ph tulajoknak ezért ajánlottam vigneaunak azt.
Nah nem offolom szét a topikot.
Gyerekek, ne off-oljuk szét megint a totyikot. Ez itt nem az Asus pro/kontra vita helye. Itt az Abit IP35-ös deckáit tárgyaljuk... elvileg... 
Amúgy, az Abit taiwani honlapján olvashatjátok, hogy készülődnek a Computex 2007-re (Június 5-9, Taiwan), ahol újabb deckákról is lerántják a leplet. Az IP 35/-E/Pro analóg pwm-jeiből ítélve valószínű, hogy ezek ''átlagos'' tuningdeszkák lesznek, a tuning-királyság valamelyik következő MAX vagy GT/Fatal1ty deckában lesz keresendő. Ez nagyjából ugyanaz a forgatókönyv, amit az Abit a P965-ös deckáknál használt. Volt az AB9/Pro, IB9, aztán jött a QuadGT, ami sokak szerint a legtutibb P965-ös tuning-deszka.
De maradjunk az IP35 Pro-nál, aminek felszereltsége és bővíthetősége kiváló (2 GbLan, 2 e-sata, firewire, CMOS kapcsoló hátul,uGuru, 3 PCI sín, 1 PCI-E és Crossfire, ha csak egy videókártyát használsz, akkor 2 PCI-E bővítő síned van), valszeg a tuningban valamivel az 500-as FSB körül/felett lesz, ami az átlagfelhasználónak bőven elég, és azt mondják, mindez barári árral lesz megfejelve. Így jó eséllyel pályázhat a ''best-buy'' P35-ös decka díjra. 
DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás
MSI-t ne felejtsd ki...mert ezúttal nem gyártottak xart...jó verseny is lehet...
Ja, a Platinum deckáik kb 480-500-as FSB-t mennek az első tesztek szerint, de CSAK 1 GbLan van rajtuk és CSAK 2 PCI sín...
Ilyesmi pld. egy olyan fickónál, mint én, számít, mivel a mostani gépemben is majdnem mindegyik bővítő kártya helye foglalt... vagyis tele van.. (nem a gatyám, és nem ''x''arral).... 
Majd tele lesz az is 

SteeWe
(fanatikus tag)
Van már valami jo kis tesztecske a lapokról, szép képekkel tuning eredményekkel? Mert eddig csak hireket találtam róla...
Nincs...
Jól láttam, hogy csak a Pro-ban van uGuru és diagnosztikai LED?
Az Asus a neve után kvázi mindenhatóként kezelt full átlag gyártó
Én Egy P5B-t cseréltem le először egy AB9Pro-ra, majd egy QuadGT-re. A haver P5B-deluxe lapja sem nyerte meg tetszésemet. Nincs Win alól állítható, konfigozható tuning, abitnál igen, az Asus monitoringja kritikán aluli, drága, mert Asus jobban melegszik, mint a QuadGT, és végül, nálam az AB9Pro is sokkal stabilabban ment mint a P5B, vagy a Deluxe. Ez van. A QuadGT pedig több mint elég a tuning terén. Az Asus hipe-olás sokszor kikészítő. A csapból is az folyik, pedig egyáltalán nem olyan jók. A Gigabyte cuccok is sokkal jobban szerepelnek nagy általánosságban. Nagy gyár nagy tőkével, és van pénz reklámra. Én megvárom az IP35Pro-t, míg lesz egy normálisabb teszt, lehetőleg itt a PH!-n. Ha csak pár százalék a különbség, akkor egyértelmű, hogy maradok az Abitnál. Amúgy borítékolható, hogy csak minimális különbség lesz, az eddigi tapasztalatok alapján is az volt.
Sztem jól...nagyot pislogtam rajta...
Akkor itt - az AB9 szériával ellentétben - nagyobb lesz a difi a sima és a Pro változat között. Kár érte...
Sztem nem kéne temetkezni egyből...várjuk meg a hivatalos árakat...
Nem teljesen értettél meg, de kapisgálod, mire is gondolok... Az AB9-nél csak annyi volt a difi, hogy 3 SATA és 1 LAN minusz jelentkezett a Pro-hoz képest. Itt viszont olyan, mintha kb. egy IB9 ''Eksztrém Edisönt'' kapnék. Se uGuru, se diagnosztikai LED-ek - sokat köszönhetek nekik. Hiszen a sima IB9 szintnek az IP35-E felel meg. Persze ha jó lesz az ára a Pro-nak, akkor nem szóltam. De amint látom, nekem csak a Pro kivitel jelenti az IP35 szériában az elfogadható szintet.
Értem...anyagi oldalról közelítettem...
[Szerkesztve]
Némileg én is. De figyeltem arra is, hogy a már megszokott kényelmi dolgokról ne kelljen lemondanom a jövőben.

Kenny88
(tag)
Hello en is kivancsi vagyok hogy mit vissz a lap remelem jobb lessz mint a Giga
es nem mothato draganak sem:[link] 
Hm... Mint a DFI P965 itthoni ára. Kiváncsi vagyok, mennyi lesz nálunk.

7600GT
(senior tag)
Azért 40k nem kis pénz egy alaplapért.
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
Annak idején az AB9 Pro induló ára is 40 felett volt, most meg 28 rongy... 

westlake
(PH! nagyúr)
azon gondolkodom, hogy ha hosszutavra terveztetek a topikot, akkor illo lenne modisitani a cimen 
I'm out.
Hát, nem gondolom, a következő okokból:
1. Mindhárom decka (leszámítva az uGuru-t) nagyjából egy kaptafára lett tervezve és kivitelezve. Nagyjából ugyanannyit fognak bírni tuningban is, hivatalosan mindhárman csak a DDR2 800-as memókat kajálják... szóval kb. ugyanott vagyunk mint anno az AB9/Pro totyiknál... ami ugyancsak egyben volt, és köszöni szépen jól van és virágzik.
2. Ha megnézed az Abit honlapját, meg olvasgatod a fórumokat, akkor kiderül, hogy a Júniusi Computex-en, és azt követően több új Bearlake-s decka-sorozatot kívánnak piacra dobni MAX/Fatal1ty/GT és tudom is én milyen néven. Nyilvánvaló, hogy ezeknél már erősebb tuning potenciálra, szélesebb DDR2/DDR3 memó támogatásra, és egyéb nyalánkságokra számíthatunk. Így nagyjából ugyanolyan forgatókönyv alapján tervezi a stratégiáját a cég, mint a P965-ös deckák esetében (AB9/Pro/WiFi széria, aztán IB9, végül QuadGT), csak itt valszeg több új deckára számíthatunk. Ebből következik, hogy lesz még Abitos Bearlake-s decka totyik ezen kívül - ahogy én sejtem - nem is egy...
Szóval lesz jó pár Abit P35-ös totyik, de sztem jobb és átláthatóbb 3-4 ilyen totyik, mint 7-8...
Ezért részemről szeretném ezt a totyikot egyben tartani. A MAX/Fatal1ty/QuadGT, stb... deckáknak új totyikok lesznek, ott is inkább a sorozat(ok)/összetartozás/tervezési hasonlóságok alapján, mint ahogy pld. ezt történt az ABIT AW9D /-MAX 975-ös deckák esetében is. 

westlake
(PH! nagyúr)
kicsit melle lottel
''az első Bearlake fecskék'' 
I'm out.
A CEBIT előtt még jóval, először erről a deckáról jelentek meg képek a nyeten, és teszt is. Ha megnézed a totyik indulásának a dátumát, elég korai. Az első hozzászólásban találod a cikk linkjét is. Lehet, hogy más gyártónak is volt már ez idő tájt Bearlake lakpakészlettel felszerelt deckája, de hogy arról nem tudtunk, és nem készült más Bearlake-s deckával ilyen korai teszt, ez bizonyítható. Innen a ''Bearlake fecskék''. Azért lett többes számú a cikk neve, mert rögtön at ominózus cikk megjelente után, feltűntek a többi deckák képei és specifikációi is a nyeten. 
Nem hiszem, hogy jobb lesz...a Giga Comboja már most 33k...

Savanya
(PH! addikt)
és hol lehet kapni ? 
Ausztria.
Vagy rendelésre hoznak...így 33k (z0ty, ha jól emléxem).
[Szerkesztve]
Tény, Győr közel van a sógorokhoz... 

westlake
(PH! nagyúr)
en ertem, de mar nem allja meg a helyet a cime.. de nekem aztan edesmindegy..
I'm out.
Én is értelek, a ''nosztalgia'' és emlékezés céljából nem távolíttattam el a címhez fűződő megjegyzést.... eddig, de ez még változhat... 

joshua7
(PH! kedvence)
Szerinted érdemes ilyen combo lapot venni?
Semper Fi
Miért ne? ''Nagyon gyorsan'' jöttek a DDR3as ramok és gyorsan is fognak terjedni ésszerű ár mellett...megint váltson az ember lapot mikor érkezik egy új chipset?
Sztem semmivel se lassabb, mint ami csak a DDR3at támogatja...
[Szerkesztve]