Mint valami régi komunyista ponyvaregényben...
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Mint valami régi komunyista ponyvaregényben...

Ő az :[link]

Hy... Ő a Legteteje
??
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van"

igen
ez a legteteje, rajta kívül még nem láttam mást ezzel a ranggal

Amúgy hogy szuperál a lap?
melegszik még a NB...süt még ha rárakod az ujjad?

Hella, Beraktam a lamellák Közé egy sensort, azt mindig lesem, de ProStret Total ful 1024X768-on, meg Hellgate London Szintén ugyanigy is max 57 et mutat...
Amugy Müxik, ugynézki, Remélem télleg, csak egy Utazás kelett neki, de a Vicc, hogy a faszinál Télleg épp,hogy langyika volt a cucc...
30-35 Körül,
Szival alapbol a lamelláknél 52-55 körül, terhelés alatt meg max 57, Szerintem jolesz...
Everest az mindegyik fesznél rendset ir...
Ma Melozom Éjjel, majd linkelek be képet csütörtökön...
amugy a Gainward 7600Gt Golden samplen- Karimmal megvagyok elégedve ebben a kategoriában, mindkettötöknek 8800GT-je van?
a 8800Gt-n Kivül Milyen Kari Közeliti meg azt ?
amugy adtak ki belöle 1024Mb-s 256 biteset, amihez szerintem kevés a 256 bit, szerintem 384 kéne ahhoz minimum, nem?
Üdv...

hát ez el fog tartani 
I heard, the truth was built to bend..

jol szellözik a házad? az eléggé fontos a passziv borda miatt.
nekem ati 2600xt karim van, az leirásban látod konfigom. 256bites memovezérlö elég sztem. ha megnézed akár atiék 3870ét, az 256bit, de ugyanolyan gyors mint az 512es 2900xt. a 8800gt meg majdnem gtx kategoria

oks. ez a cucc konkrétan semmire sem jo az égadta világon...kb 1-2játék támogatja. core proci miatt nem kell iylesmi gépbe mert az egyik mag nyugodtan elvégezheti a fizikai számitásokat. meg az uj vga-k is végezhetnek ilyen számitásokat. aszzem pont most van is egy ph cikk h nvidia megvette aegiát és csak a szotfvert fogják használni.

Akkor gondolom ezis olyan cucc,amivel,sak pénzt dob ki az ember bár aki megveszi, és igazábol nemannyira értelmes
Na ez szép Magyar Mondat volt...
Joccaka,

Talán majd a következő életemben elérem ezt a rangot

Feleslegesnek tartok 1Gb Vram-ot egy videókarira. A tesztek is bizonyítják, hogy csak egy nagy parasztvakítás az egész. Majd talán két év mulva.
De amíg az userek 75%-a 1280-as felbomtásban játszik maximum, addig bőven elég a 512Mb Vram.

Most hogy az Nvidia felvásárolta a PhysX-et szőröstül bőröstül, szerintem bele fogja épiteni a technológiát magába a GPU-ba.
grunge kolegával teljesen egyetértek...nem találom olyan nagy durranásnak a dolgot én sem, hogy külön kiadjak rá 30K-t egy ilyenre.
Lásd a tesztet:[link]

Én most melózom, úgyhogy fenn leszek egész reggelig.
Már én is csináltam képet a gépezetről ...este belinkelem 
Joccakát 

Várom a Masina Képét...

igen, pontosan erre akartam kijukadni

gef8-tol már tud valami hasonlot a gpu nem? mi lesz a következö téboly?hardveres fékcsik gyorsito kártya?

Szerintem Puncimacerátorkártya Extra Or@zmus Aktiválo Gombbal, de nemmüködnének, mind szériahibás lenne
De akár gyárthatnéának olyan karikat is kb 100 Rongy felet
amit habetszel a Gépedbe, akkor Random idöközönként kiirja, hogy Looser vagy, mert ez semmire sem jo ...

huu micsoda utópia!

ja...
különben, okulva tanul az ember 

Már nem tudnak mit kitalálni kinjukban ezek a mérnök bácsik, hogy minél jobban elvakítsák szegény jónépet.
Az is röhej, hogy még mindig nem használják ki a játékok 100%-osan a DirectX 9 adta lehetőséget, de már kiadják a DX.10-et sőt a 10.1-et.
Olyan szinten megy itt a parasztvakítás, hogy az már hihetetlen.
Nagyon meggyőző érveket kell mutassanak, hogy a Vista használata mellett döntsek.

tigerscorpio: ment piros pötty a kábelek végett 

Ja, Mindig nyomatják adolgokat, és "Nekünk" ez kell...
,csak az a baj, hogy ami Drága-aki Tudja megvesz, de minek Ő Sem Mindig tudja...
Thxa Pirsat, asszem már kaptál érte...
Üdv,

Képeket Mikor tolsz fel????
[ Szerkesztve ]

5 hsz.-el ezelött raktam fel a képeket:[link]
672-es hsz.

Hupsz, az a hsz-olvasása kinaradt az Életemböl... Potlom 
Amugy teccetös kis cucc...
A Ventik is Teccenek, meg az UV-sem olyan rossz
)
(Uv-nem? Ugynéz ki mintha a fehér Foszforeszkálna)

Helló.
Én Abit párti vagyok,szemeztem is elég sokáig ezzel a deszkával,de az nV chipset elbizonytalanított.A 680-as chipset elég forrófejű lett,ez a kisebb testvére a 680-asnak,nem sokkal lehet hűvösebb...habár viszonylag nagy hűtőbordát kapott. Itt-ott bele-bele olvasgattam a fórumba,de nem igazán derült ki számomra,hogy mennyire fűt az északi híd.
Tudnátok erről a dologról infót mondani?
Köszönöm!
[OFF][Ma 1 éve indult útjára a topik... heppi börsztdély/OFF]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Nekem nagyon bejött ez a deszka.
Stabil, jól tuningolható, és olcsó.
Most csináltam egy Everest stabilitási tesztet 20 percen keresttül és 33 foknál nem lett melegebb a NB. 1.28V-on hajtom (1.25V az alap), 375-ös FSB-vel (8X375).
Nem mondanám, hogy meleg. Kézrátétellel is megvizsgáltam és teljesen langyi.
A 680-asról én is azt olvastam, hogy igen melegedős.
tigerscorpio-nak melegszik, de nem jöttünk rá, hogy mitől lehet
Végül is neki is műkszik a deszka, csak jóval melegebb az átlagnál.
És valóban 1 évesek lettünk

a vista abszolute nem mozgat...anno mikor mindenki azt rakta fel és élvezte hogy "hudetökjo 3d-s az alt+tab", én azt kérdeztem h le lehet ezt butitani?
nos nekem xp stabil, játékok jobban futnak rajta mint vistán, szal nemigen fogok váltani. az viszont egyenesen a legalja hogy leállnak az xp támogatásával mikroszofték....talán ez lehet majd az egyetlen ok a váltásra...
ez a dx10 mizéria meg a gef3as korszakra elmlékeztet, akkor midnenki csodálkozott hogy mennyire jol néz ki a bump mapping és társai, aztán mire 2év mulva kijött pár dx8as gáma, a gef3 nem sokat ért
söt emlékszem olyanra is h John Carmack ezeket mondta a gef3as idökben: "a doom3 ezen a kártyán 30fps-el fog futni." nos hát...izé... 
egyébként eléggé jol néz ki a masina 
[ Szerkesztve ]

ez igaz, de az okos ember más hibájábol is tanul

hali!
nekem idle 23fok, 3ora orthos után meg 50...szoval egy jol szellöző ház kell csak hozzá és kész. stabil deszka kisebb biosos malörökkel amiket viszont a 14es modbios kiiktat
sebességben abszolute nem marad el ez nf680itöl. tunigrol annyit hogy magas szorzos procit jobb hozzá, mert magas fsb-t nem szereti. enyi pénzért jo vétel 

[OFF]Ha már így megemlítetted...én a Doom3-at Gef 3 Ti 200 128Mb-os karimmal toltam végig 1024-es felbontásban. Ha hiszed ha nem szépen futott
. Az a 30fps helytálló csak átlagban. Persze egyszer kétszer jól beszaggatott, az tény.
Amikor felraktam a Vista-t és megpróbáltam feltelepíteni a routert, már ott megbukott. Állandóan hálózati próblémára panaszkodott meg akadozott a net is, a hab csak az volt a tortán amikor a Live 5.1-es karimat nem volt hajlandó megenni. Akkor mondtam, hogy ezt nem nekem találták ki és visszaraktam a jó bevált SP2-est.
ja... és köszöni a bókot a gépem
[/OFF]

mondjuk nekem is megeltt volna a ti200al a 30fps ha nem tualatin+sdram lett volna alatta, egyébként 640*480 low on kb ugyanugy ment mint 8*6ban high on..erös proci limitre gyanakszom

Ez igy van...
Happy Birt'sDay 
Amugy, igen jolapnak Bizonyul, csak az enyém melegebb a Többinél, egyébként Semmi Gond vele...
Terhelés alatts em megy Joval magasabbra, mint IDLE-ben
Ezt nemérti senki sem, de oké.
az enyémre Biztos 680I-t Raktak
))

Nekem már akkor meg volt a DFI lapom és az 1700+-os AMD-m, így ezek már rendesen kitekerték a Ti 200-ast, főleg, hogy már akkor 2000Mhz-en repesztett a procim

az enyémre Biztos 680I-t Raktak
Ez is egy jó alternatíva 

Ezzel Vigasztalom magam 
És igy Sokkal jobb, mintha azon Töprengenék, hogy miért meleg... Megvan magyarázva

problémamegoldás felsőfokon 

na máris igy megöregedtünk?

Igy szebb a Fogsor, nem?
[ Szerkesztve ]

Vén sz@r lettem

Gratula 
Mivel lepted meg magad ez alkalombol, tán, csak nem valami 680i chipsetes-Fatl1tyvel 
??
Na További szép napot...

[ Szerkesztve ]

Voltam tegnap a Mistral-ban és megleptem magam egy új hűtőpasztával Zalman ZM-STG1 tipusúval. Bátran ajánlom nektek is, mert 4 fokot esett a VGA-m a procim meg 5 fokot. Most benn vagyok a melóban...lehet hogy átkenem az északi és a déli hidat is meg a feteket.

Itt egy teszt róla:[link]
Magáért beszél.
Amúgy kösz a grat.-ot
[ Szerkesztve ]

ez eléggé faxa! kb hány alkalomra lehet elég a flaska? és menniybe fájt?
az asus cucc amita hütöhöz kaptam egyre volt elég. a hidakon ugyis valami tapasz szokott lenni nem?
[ Szerkesztve ]

helo srácok!!
multkor itt szenvedtem h nem tudom huzni a procimat ebbe a lapba és láss csodát:
most 1699 FSB-vel lazán produkálja a 3GHz-et,a procinak 1.35v,a NB 1.28 v-ot adtam és remekül működik...everest memoria olvasás 10.000
üdv
( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

Sokan azt mondják, hogy 8-10 alkalomra is elég cucc van benne.
Mondjuk csalóka mert nincs ám tele az üvegcse. Csak az alsó harmada van tele.
Persze fel kell rázni, mert erre is figyelmeztet a használati. Csak amikor felrázod feltapad az üveg belső oldalára szinte az egész
, azt meg nem tudom, hogy lehet kiszedni?
Talán úgy hogy feltöröd, mint a malacperselyt
.
Jó híg amúgy a lötyi benne, és nem vezeti az elektromosságot. Nagyon király a kis ecset hozzá ami a kupakon van. Jól el lehet vele dolgozni a felületen a pasztát.
Ja és 1250,- Ft volt. Szerintem ennyit megért. A dobozon az áll, hogy 7 nap alatt fejti ki a hatását. Kiváncsi leszek