Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) ata99 válasza szepsy (#44) üzenetére

ata99
(kvázi-tag)

Talán fizikát tudsz vele számoltatni, habár arra a 9500-ast használják.

(#52) szepsy

szepsy
(senior tag)

hali
Az lenne a kérdésem hogy everestbe az érzékelőnél az MCP az mi lenne és mennyinek szabad lennie, mert valamikor 72 fokos,nem sok az?(gondolom mi csak...)

(#53) szacsee válasza szepsy (#52) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NV hívja így az északi hidat (Media Communications Processor).
Nem tudom mi alapján érzékeli az everest, esetleg kérdezd Fiery-t a nagy everest topikban.
Ha pontosan mér és kézzel tapinthatóan forró az északi híd bordája, akkor valami ventivel hűteni kellene, ha viszont gyanúsan hideg a borda, akkor lehet hogy nem érintkezik megfelelően a chippel. (nézd meg nem áll-e ferdén).
Ha tuningolsz és + feszt adtál az MPC-nek, akkor kicsit végy vissza a feszből.... ez van akkor is ha Auto feszen van és tuningolsz, mert lehet túlfeszeli az alaplap.

(#54) Shynzon

Shynzon
(újonc)

Sziasztok
érdekelne h a procimhoz mennyi voltot adjak pluszba h 3100 ghz nél stabil legyen
köszi elöre is

06 70 779 28 60

(#55) RapUGround

RapUGround
(tag)

Ide írom, mert hova máshova. Már kapható Magyarországon az Asus 890GX-el rendelkező lapja. Nem kéne neki egy topik? Van róla magyar teszt is [link] rendszerbusz tuningolásában is jól teljesít, ez kiderül a tesztből. Csak azért érdekes ez a lap, mert ez hivatalosan is támogatja majd a Bulldozer alapú processzorokat is. Feltéve ha valaki elveti a magok feloldásának esélyét, akkor ez igen időttáló lap lehet, ami legalább 3évre elég lesz ha nem többre.

(#56) Byga001

Byga001
(újonc)

Sziasztok. Lenne egy kérésem

Van egy asus p4p800-x alaplapom bios frissített és azt szeretném kérdezni hogy egy radeon hd 4650-es agp-s kártyát elfogadna-e a lap. A lap támogatja a 8xagp-t.
Ha nem fogadja el, melyik az a kártya agp-s foglalatú, amit még elfogad és letudja kezelni??
Nagyon fontos lenne.
Köszi előre is aki tud segíteni

(#57) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Vajon a K50C-SX002X laptopban lehet videokártyát cserélni vagy betenni egy komolyabbat? :U

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#58) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Kéretik zárni a nagy ASUS topickot, mert eléggé behalt. :(((

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#59) ups182

ups182
(újonc)

sziasztok
Asus P4P800-VM alaplap
Cpu intel P4 2800/533
L1/l2 chache 20k/512
ram pc3200 (200 mhz ) a ventilátor forog de nincs semmi se integráltról se agpról segítséget kérnék .

(#60) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok, ebben tudnatok esetleg segiteni?:[link]

Az alaplap pedig [link] [link] :)

Vegulis monden ok vele, jatek nem hinnem hogy lesz rajta, csak mondom rakerdezek, hogy mire szokas azt allitani.

[ Szerkesztve ]

(#61) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Az ASUS deszkák mennyire csipek a Kingston ramokat ugye semmi anomália nem jön elő ?

(#62) kpal válasza kpal (#61) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ja lemardt ezek a tipusok : Delux V2 , Formula 3 ?

(#63) kupido025 válasza degu (#50) üzenetére

kupido025
(újonc)

Sziasztok!Nem tudnátok nekem segíteni abban hogy üzletelt-e már itt valaki egy kisjani93 nevű emberkével?Ha igen nem tudnátok megadni a számát neki?Köszönöm előre is a segítségeteket!Privátban elértek ha tudtok segíteni!

(#64) jaydd válasza jasohn (#15) üzenetére

jaydd
(újonc)

szia, bocs hogy nem a kérdésre válaszolok de segítséget szertnék kérni, az a problémám hogy nem találok internet drivert ugyanahoz az alaplaphoz ami neked van(ASUS P5SD2-FM) esetleg át tudnád küldeni a tiéd emailben?(jeneydani@gmail.com)előre is köszi
:dani

(#65) Directors

Directors
(tag)

Üdv!

Nem tudom jó helyen kérdezed-e de megpróbálom.

Van valakinek valami véleménye erről az alaplapról? Valaki fogott már ilyet a kezébe és használta is? Tapasztalat?
[link]

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#66) Tocy

Tocy
(újonc)

Üdv
Az lenne az én problémám hohy vettem egy új videókártyát a ASUS p5sd2-fm/s alaplapú gépembe 340 w os tápegyságem van VTX3D 5450 1gb ddr3 videó kértyám van ami most vettem az operációs rendszer telepítése közbe lefagy a gép és nem tudom hogy mi baja lehet 2 giga ram van a gépembe.

(#67) adolfka00

adolfka00
(kvázi-tag)

Sziasztok ! Asus Crosshair IV Formula -ról mi a vélemény ? Mert a héten érkezik :)

Csak olyan emberekkel üzletek akik komolyan is gondolják.... ;)

(#68) GNKING

GNKING
(tag)

Erre valaki tud valami okosságot?

Normális vagyok a hangok is megmondták!

(#69) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Üdv

Mi volt az első videokártyája az ASUS-nak? :DDD

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

(#70) Tomics válasza MasterMark (#69) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Radeon HD6850 :K

;]

(#71) MasterMark válasza Tomics (#70) üzenetére

MasterMark
(őstag)

De nem úgy... :C

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.