[ Szerkesztve ]
(#551) Diego! válasza csaresz002 (#550) üzenetére

[ Szerkesztve ]

sziasztok, szép estét!
Se cucc, se ribi!
na van már videó?
Bocsi hanganyag 
[ Szerkesztve ]
Tel.:23751

jó reggelt mindenkinek 
az nem hanganyag, hanem már : hanyag-anyag 
Maffiózo nick : Macchi Tel:75783 " Az a nap amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." (Charlie Chaplin)

jó reggelt!
így van! a hanganyagon én beszélgetek hidroval.
legjobb tudomásom szerint te nem hallottad konkrétan a felvételt ezért nem tudom mit tudsz... 
de a felvétel létezik és valós!!!! 
csaresz: sose azt nézem mit mondanak hanem,hogy ki és a te véleményed fabatkát sem ér! 
[ Szerkesztve ]
maffiozo nick.: aktív játék vége "Úszkáltok a zűrzagyva felszínen, féltek a mélytől, holott sehol másutt nem találtok választ, megoldást a luxussirámaitokra, csakis ott, önmagatokba alászállva. Vavyan Fable"

sziasztok jo reggelt
se cucc se ribi 
ui.: kondi progit mindenkinek 
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

Nálatok is ilyen, vagy csak linux alatt van szétesve? [link] 

...csak linux alatt sztem...valszeg XP-re, és firefoxra van optimalizálva...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
(#562) csaresz002 válasza Diego! (#560) üzenetére

nálam win7 van. firefox-szal tökéletes, opera-val olyan minta a Tied 
Szia QQQQQ (hug)
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

Linux alatt Firefox-al használom és ilyen.
Azért köszi 
(#565) csaresz002 válasza Diego! (#563) üzenetére

szívesen 
szevasz Szabcsikám.... 
[ Módosította: daa-raa ]

http://prohardver.hu/tema/re_gyertek_a_vadnyugatra/friss.html
http://the-west.hu
http://logout.hu/bejegyzes/rudi/the-west_gyors_fejlodesi_utmutato/friss.html
Hátha valakit érdekel...
Arizona világra jöjjön,aki gondolja...
Nem spammelés,én ezt tolom hétvége óta,tetszik,és marhára unom,ami a maffiózó körül megy...
Itt van fejlesztés,komoly játék,nemzetközi háttér,rengeteg országban fut,és az új Arizona világra már jelenleg is 15ezren!!! regisztráltak,pedig pénteken indult...
Jelenleg én ebből vagyok szintben a 81.
pedig full ismeretlenül ugrottam bele.
sok embernek tetszettek az én játékom küldetései,stb,no itt mindezt megkaphatja....
[ Szerkesztve ]
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

Sikeres edzés! 196.97 alkalom edzéssel szert tettél 217.06094 erőre. wow

Szevasz Ádikám hughug
[ Szerkesztve ]
Jóból is megárt a sok!

Hej-hó! 
Nem kell ahhoz linux h szétessen ez a f0s remek oldal: bank 
#570 Anno mikor kipróbáltam, még nem is volt benne ennyi opció.
Ahogy látom, ott legalább van fejlesztés... 

Estét.
Voltam regelve, befogadott 1 család aztán töröltem a profilt. Most 1 másikon tolom, sokkal élvezetesebb mint a west és a maffiozó (szubjektív). egyes szintől harc, nemzetközi is és pont annyi random van amennyi kell. Nincs limit a munkánál (max 10 óra egyszerre, de egyból mehetsz + 10 órára dolgozni), ha akarsz fizetsz, ha nem akkor nem, nincs szitkozódás, az életerőd ha lemegy az csak 1 harc erejéig szól. Összecsapva ennyi. 
Pm-be küldök linket aki ki akarja próbálni
[ Szerkesztve ]

jöhet
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Következő kihágásnál a topic egyszer, s mindenkorra zárul!
Si vis pacem, para bellum.

Ezzel már csak az a baj, hogy egy ember nem bírja ki hogy ne reagáljon a másik hozzászólásához akit nem szeret.
De ha ez miatt zárják végleg akkor ez van, ennyi volt.
Önuralom és béke. Figyelmen kívül hagyás és kész.
De ez úgysem lesz megvalósítható.
Szvsz nem sok időt adok a topicnak. (De ne legyen igazam)
[ Szerkesztve ]

...ismételten megkérnék midenkit, aki ide szokott irkálni, hogy figyelmesen tanulmányozza az ELSŐ HSZ-ben leírt pontokat-szabályokat...
...sickboy-diego-csaresz is meglett fórumozó léttére megszegte az 1-es pontot...ez nem csetszoba, kerüljük az egyszavas-egyszmájlis hozzászólásokat, illetve mindenkinek szól, hogy a "jöhet nekem is" , és a "nem örülök, hogy látlak" hozzászólásokkat lehetőleg priviben...a személyeskedéssel pedig elveszitek a normális fórumozók kedvét még attól is, hogy benézzenek ide, tehát ha nem bírjátok ki, akkor ezt is inkább priviben, vagy cseten...
...félreértések elkerülése végett : ez nem parancs, inkább útmutatás lenne a topik érdekében...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Cím: Kondiprogri 2 évad 
Küldő: admin - 0 Időpont:2010 Aug.11. - 9:20:34
Sikeresen leszállítattad a filmeket a boltokba,
Összes bevételed: $258,882
Film Legyártása: -$95,200
Férfi szereplő Részesedése: -$12,944
Női szereplő Részesedése: -$10,355
Profit Összesen: +$121,723 persze leadóztam a szerzőnek 
Szép Jó Reggelt PH-család!
Emerik: Engem kihagytál a felsorolásból, Én is kérek megrovást 
[ Szerkesztve ]
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...

Jó reggelt mindenkinek ha valaki most kellt volna...

Jó reggelt mindenkinek
feladtam egy hirdetést, meglepő mennyire nem tudják értelmezni a mondatot 
[10:23] Macchi jó reggelt mindenkinek, pontot veszek, de a felét előre kérem :-)

Maffiózo nick : Macchi Tel:75783 " Az a nap amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." (Charlie Chaplin)
(#589) Moon Light válasza Macchi (#588) üzenetére

Sziiiiiija Macchi macchiiiii (hug) meloból vagy?
amúgy ha jól értem akkor a pont felét kéred előre 
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
(#590) Sickboy25 válasza Moon Light (#585) üzenetére

Sziasztok
Akkor megdorgálak kedves Moon...
, őstag hatalmammal élve. Elnézést mindenkitől, hogy 2x hibáztam, biztos fáradt voltam tegnap és elfelejtettem az 1-es pontot. Többet nem fordul elő! Vigyázni fogok!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Sziasztok, jó reggelt 
Se cucc, se örömlány... 

[ Szerkesztve ]
(#592) Macchi válasza Moon Light (#589) üzenetére

szia Moon Moon Moon (hug)
ha a ponttöltők előre kérik a pénz felét, gondoltam megnézem mit reagálnak arra, ha Én előre kérem a pont felét

Borleone, meg ne kajáld azt a kamu képet 
(#593) Don_Borleone válasza Macchi (#592) üzenetére

A kamukép alatt azt érted, hogy még ennél is kevesebb az erő védekezés?
Én amúgy megkajáltam, elég rendesen
[ Szerkesztve ]
(#594) Macchi válasza Don_Borleone (#593) üzenetére

Úgy értem, hogy 238-as szinthez ez a stat túlon-túl kevés
nekem is volt ilyen kamu képem, az imagarzen, aminek az volt a célja, hogy támadjanak 
(#595) Don_Borleone válasza Macchi (#594) üzenetére

Hát igen, ez a kondi valóban elég gyatra, már a szintez képest.
Én is tudok ilyen képet csinálni, de ezt megettem
![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok újra...
ha valakit érdekel vannak eladó fegyvereim,páncélaim és kézi fegyóim...
akinek kell irjon...

Na én most megyek melózni, mindenkinek szép napot és jó játékot! 

Üdv! 
"Sikerült" már vmelyikőtöknek ennél kevesebb profittal kijönnie egy művészfilmből?? :S
Az egyenlegből hiányzik 33581$, ezt vajon iparűzésre vonták le vagy csak egy újabb bug?? 
[ Szerkesztve ]
(#599) csaresz002 válasza sasino (#598) üzenetére

most mi a baj ezzel?
szerintem korrekt....