Szépjóestét, kedves PH!
Eddig nem szóltam bele ebbe az egészbe, de talán ideje. Bocsássátok meg, hogy itt, priviben hiába magyarázom Jamának, nem érti...
Jama:
Érdekes a 3 csoport, amit kifejtettél. Eszerint meg se fordul a fejedben olyan, hogy valaki nem hülye hozzá, csupán NEM AKARJA használni. Vagyunk páran ilyenek. Néhányan a többi "lehetőséggel" sem éltünk, nem keres cuccokat kiskarik garmadája, és nem viszi egy-egy ember a család karaktereit...
Senki nem mondta, hogy ne használd a progit. Használd, lelked rajta. De nem kellene reklámozni, nem kellene senkit erre buzdítani. Pláne nem Fair Play felirattal! Ennek pont semmi köze a tisztességes játékhoz. És igen, ezzel lesz elcseszve a játék! Hogy nem fogjátok fel, hogy idővel ebből 2 dolog lehet. Egyik lehetőség, hogy minden normális játékos szépen itt hagyja ezt a "trágyadombot" (by kawa), ez már el is kezdődött, elég sokan távoztak. A másik esély, mint a pénzbug kihasználásánál: restart.
A Te szinteden örülnél bármelyiknek is? Újrakezdenéd? Vagy büszke leszel magadra, ha a progi által elért eredményekkel sikerül leverned engem? Hiába áltatod magad, a többieket még nagyon sokáig nem fog sikerülni. És ha gyorsan terjed a progi, addig nem fog élni az oldal, hogy elég legyen az időd.
Nyilván jobban esik neked a mártírlét, mint bevallani azt, hogy elcseszted a kondit, még korábban. Hasonlóan, mint én. Ezen már próbáltál javítani, hiszen nálam is jóval gyengébb voltál, mostanra már ez sem igaz, és ez nem a programnak köszönhető. De nem is annak, hogy én abbahagytam, vagy te hirtelen megtanultál ügyesen gyúrni! Csak te szereztél helyettest, én meg nem.
Ezt mégse vallod be ilyen nagy mellénnyel, mint a progis dolgot. Akkor már miért nem? Hisz még tegnap is együtt ébredtetek 
Egyvalamiben igazad van. Már hónapokkal ezelőtt folytatni kellett volna a ban-ok osztását. Abba sem kellett volna hagynia az adminnak, az elején nem volt ilyen széthullott a játék. Admin most konkrétan leszarja az egészet, ez tisztán látszik. Akkor az a megoldás, hogy csaljon mindenki? Ettől jobb lesz a játék?
Szerintem nem. De akinek ez ennyire fontos, hogy BÁRMI ÁRON erősebb legyen a másiknál, nagyobb családja legyen, több pénze legyen, hát hajrá. Majd maradnak csak ilyenek, és sírhattok, hogy unalmas a játék. Az is, ha program viszi, ha haver viszi, ha unod már a lehúzásokat is, és még sincs esélyed, mert a másik épp ugyanezt csinálja. És ezzel ti teszitek tönkre elsősorban, nem csak a lusta admin.
[ Szerkesztve ]