Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) Moon Light

Moon Light
(tag)

Victore sikeresen átutalt $3,000,000-t a számlájára. Közlemény: :F most rohannom kell de megírhatnád privátba hogy ezt miért kaptam, nagyon szépen köszönöm, de miért? :R

...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...

(#152) Samubácsi válasza Moon Light (#151) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

Szerintem nekem akarta küldeni csak elcimezte :U :K

Jóból is megárt a sok!

(#153) Samubácsi

Samubácsi
(újonc)

Csak ennyien tolják most a progit :C :U

[ Szerkesztve ]

Jóból is megárt a sok!

(#154) Victore válasza Samubácsi (#152) üzenetére

Victore
(tag)

Sziasztok. :))

Nem neked akartam :P :D

Moon ment a privát.

De tulképpen ez az oka Elzöző hsz-em

[ Szerkesztve ]

Maffiozo nick: Metal_ketze Tel: 33

(#155) Diego!

Diego!
(őstag)

Szb valaki?

Victore: :R

(#156) radohu válasza Diego! (#155) üzenetére

radohu
(tag)

írtam sms-t már csak 1 ember kell,macchi-n kívűl,jössz?

maffiozo nick:mester13

(#157) Diego! válasza radohu (#156) üzenetére

Diego!
(őstag)

Megyek megyek :K

Macchi: :))

[ Szerkesztve ]

(#158) Macchi

Macchi
(fanatikus tag)

Diegogirl idõpont: 2010 Jul.30. - 17:02:06
Diegogirl megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Diegogirl idõpont: 2010 Jul.30. - 17:02:15
Diegogirl sikeresen megszöktetett a börtönből!
nem tudtam neked ellenállni :B :B
:R köszike

Maffiózo nick : Macchi Tel:75783 " Az a nap amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." (Charlie Chaplin)

(#159) maximus4 válasza lúzer (#149) üzenetére

maximus4
(újonc)

Sziasztok!

Ezzel csak az a baj,hogy egyénekre nem lehet kideríteni ki csal:(

SG Elite: maximus

(#160) Macchi válasza maximus4 (#159) üzenetére

Macchi
(fanatikus tag)

Üdv Maximus, ez a baj !

Maffiózo nick : Macchi Tel:75783 " Az a nap amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." (Charlie Chaplin)

(#161) Jamaicai!

Jamaicai!
(újonc)

Sziasztok!
Én használom már hétfő óta!Na de ennyi karim nincs azt elhihetitek :C
Valószínű a sok"én sose nyomtam" csak véletlen sebzek 14 000-et is benne van ebbe. :DD

Ja gondolom a videóról még mindig semmi infó senkinek.Vagy van valami hír esetleg?? :)

[ Szerkesztve ]

(#162) csaresz002 válasza Samubácsi (#153) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

ez érdekesebb:

március óta használják... lehet látni hogy Júli. 26.án valamiért megugrott,aztán folyamatosan nőtt a használok száma :) :DDD

[ Szerkesztve ]

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

(#163) Lorenzo9 válasza maximus4 (#159) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

az admin kiderithetné,ki csal :U aki nyomja,az egyetlen kóddal üti ki mindig a kódkérőt.
Ha kivennék azt a kódot,megbénulna az egész,max akkor menne megint,ha valaki egy másik kódra is megcsinálná...no de az nem menne,csak annak,aki kitalálta az egészet... :U
És még akkoris ott lenne,hogy akkor másik kóddal menne az illető állandóan.Sima autoban annak,aki egymásután ugyanazzal a bizt.kóddal megy és kész,mert az oldalon ilyen normál használat mellett kizárt.

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#164) Samubácsi válasza Lorenzo9 (#163) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

A kód már le lett adva az adminnak :U :U

Jóból is megárt a sok!

(#165) csaresz002 válasza Samubácsi (#164) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

kb egy hete.... és nem is egyszer :U

[ Szerkesztve ]

(#166) Lorenzo9 válasza Samubácsi (#164) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

mondok némi sejtést....

99% esélyt adok annak,hogy aki ezt készitette,TELJESEN tisztában van a hátrányaival,nem EZT használja,talán a célja is az volt vele,hogy elterelje magáról a figyelmet... :U
Jó példa a direkt monitorozható link.Benne lehetett volna az eredeti is,de az illető kiváncsi volt,hányan,hányszor fogják EZT használni.

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#167) Jamaicai!

Jamaicai!
(újonc)

Vissza kellene állítani a játékot pl a februári állásra és aki ezt használta a kiderülés előtt azt törölni kellene a játékból.
Szerintem a szintem körül max 3-4 en maradnánk. :D

[ Szerkesztve ]

(#168) csaresz002 válasza Lorenzo9 (#166) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

szerintem meg csak nem gondolta az illető hogy van olyan hülye aki nyilvánosságra hozza :DDD

(#169) Jamaicai! válasza csaresz002 (#168) üzenetére

Jamaicai!
(újonc)

A legnagyobb barom biztos az volt!! :DD
Nem tudott a seggén csendbe ülni hamár csalt még hős is akart lenni,mert gondolom menőzött itt ott.Amugy nem derült volna ki.Szerencsétlen :DDD
Na most hős menő mindenki. :))

(#170) Lorenzo9 válasza csaresz002 (#168) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

hmm... :U akkor semmi értelme nem lett volna a linkröviditőt használni...nem? az eredeti link sem hosszú... :U
És hidd el,ha bannolnának,akkorsem az bukna meg,aki csinálta...
De egyébként sem lehetne monitorozni,csak azt,aki jelenleg is ezt nyomja,de tegyük hozzá,hogy azt is rövid időn belül,mert dinamikus ip van.
És egyébként mit ér az egész?Marad a jól bevált kutya-macska játszik multis duma,aki meg ezzel tolta,annak az előnye BEHOZHATATLAN,hacsak nem hagyja abba,te meg kondizol mondjuk fél évet a szinteden.Tulképp ha március óta él a cucc,már többet nem is kell használjon ilyet,aki nyomta,mert sima aktivitással is Isten marad örökre,a jelenlegi játék semmi pluszt nem igér már a szintezésre,a kutya nem utazik az xp-re,mert csak beszopatja magát,minden szinten vannak ősgamerek,akik ütik a többit,aki nekiindul felfelé,az max cseberből vederbe csöppen,és max nem a Jóskapista,hanem a Szabóödön üti napi 10x,és még gyengül is a szintjéhez képest...
Ez a gém globálisan ENNYI volt.Aki szintre gyúrt,behozhatatlan.Mostmár aki kondiprogizott/multizott,már malaccal sem lehet leverni.

[ Szerkesztve ]

(#171) csaresz002 válasza Lorenzo9 (#170) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

szívemből szoltál :R ;)

(#172) tony0503 válasza Lorenzo9 (#163) üzenetére

tony0503
(újonc)

Admin nem hiszem hogy fog csinálni valamit vagy nem hiszem hogy úgy érzi hogy kéne.Mert aki ezt nyomja az potenciás pontvevő(védelem miatt).Szóval neki ez csak bevétel.Másnak a kondija ugrik meg adminnak meg a tárcája.Nem hiszem hogy valamilyen reklamálás meghatná vagy zavarba ejtené :N

A videóról csak annyit tudok mondani hogy nem rég beszéltem Robocoppal azt mondta nem ő csinálja.Hosszú a videó és nem hiszi hogy 2 órát néznétek.Ezért a lényegtelen dolgokat le kell vágni.Valamije biztos van.Nem úgy ismerem mintha sz*rral dobálózna.

Jamaicai:Ha használod a programot akkor egészségedre magánügyed.De szerintem a többieket NEM kéne buzdítani arra hogy használják.Amint láttad csak 200 ember használja még.És régebben nem annyian használták ez szerintem kb max 10-től 50 karakterekkel terjed.Szóval ne hogy azt hidd hogy te vagy itt az egyetlen áldozat.
Csak azt az egyet nem értem minek kell ennek hangot adni?? :W :W Hogy mindenki rá álljon :F :F

Szóval nem a program fogja tönkre tenni a játékélményt hanem az hogy még híreszteled is és azt hiszed hogy csak te vagy ebben az ügyben sebzett.Mások is ugyan úgy....Csak azok nem sírnak ennyit mint te.Nem sok embernél láttam olyan dilemmát a profilján mint neked :)

[ Szerkesztve ]

(#173) Jamaicai! válasza tony0503 (#172) üzenetére

Jamaicai!
(újonc)

Ez nem dilemma.
Itt a játékba van 3 csoprot:
1 Aki használja és elismeri.ez vagyok pl én
2.Aki használja vagy épp használta csak tagadja.Na ebből több van.
3. Aki használná csak nem tudja.Ebből se kevés van a kapott sms-ek ből ítélve.

Na és miért fáj az sok embernek hogy ez van?Talán azért mert az előnye így nem nő jelentősen rá a másikra.Most olyan lett a tényállás hogy ki győzi kifizetni a villanyt és kinek van jobb hűtő a prociján.
De ha van seed szerveres ismerős akkor vele is lehet beszélni és ezek a gondok is már megoldottnak tekinthetők.
Érdekes módon mindenkinek az ereje 800-900K de szerintem ettől jóval több majdnem a duplája az enyémnek,vagy xxxx-nek.
Itt vannak a statisztikák és még sincs gazdája rajtam kívül aki hétfő óta nyomja,pedig még márciusba elkezdték nyomni látod.Na akkor azt az 5 hónap előnyt amit ugye az anonimus 800K-es erővel játszó tisztességes játékosok rátettek szerinted hogy hozom be?Lehet még így se fogom.Abba bízok hogy több az energiapontom(373) mint nekik és szép lassan.
Nem dilemma és hiszti ez.Nem kellet volna elkezdeni ezt a progit használni,nem lennének 14 000-es sebzések a Védekezés: 460,900(+207404.95)-re és talán korrekten ment volna a játék. :) Én nem gyanusítok senkit de valakik csak kenették március óta.:)
És az nem én voltam!!!
Meg kellene nézni márciusba ki kezdte ezt el használni a kirobbanásáig,és kiosztani a bannt.Amíg ezeket nem törlik én addig használni fogom,és szerintem nincs abba semmi hogy más is használja.Ha pl hidro88 megtette akkor én miért nem tehetném meg?Most csak azért vettem elő őt mert ő kapta a legtöbb leszólást itt,de a stat nem csak 1 felhasználót mutat. :)
"Admin nem hiszem hogy fog csinálni valamit vagy nem hiszem hogy úgy érzi hogy kéne.Mert aki ezt nyomja az poten..............."
Na ha az admin beleszarik abba hogy a kondit megduplázták mások attól nekem nem muszáj. :)

[ Szerkesztve ]

(#174) tony0503 válasza Jamaicai! (#173) üzenetére

tony0503
(újonc)

Elnézést kérek minden Ph-s és lelkes fórumozónak hogy nem privátba osztottam meg a gondolatomat.

Csak felszeretném világosítani! :K

Jamaicai:Egyszóval nem mondtam hogy kattanj le róla használd egészséggel ha szükséged van rá.Azt akartam neked valahogy mondani hogy ha te tudsz arról hogy van egy program ami nyomja fel a statodat akkor azt nem kéne sokkal is megosztani.De te nem nagyon teszed ezt inkább még csinálod is a hangzavart róla meg játszod itt a megsértődöttet .Büszkék vagyunk rá hogy használod.De nem csak te nem tudtál róla X ideig hanem jó páran de ha híreszteled akkor mindenki rá kattan.....Megszeretnélek nyugtatni még nekem sincs 800,000 erőm,se másnak főleg nem 900,000.Így csak kicsinálod a játékot.Ami már így is romokba van....Az meg lényegtelen ki tagadja ki nem...Mindenki látja aki nem az meg vak.

[ Szerkesztve ]

(#175) Samubácsi válasza tony0503 (#174) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

Mér ne híresztelje? jól teszi legyennek egyenlö esélyek innetöl.. :C :U

Jóból is megárt a sok!

(#176) tony0503 válasza Samubácsi (#175) üzenetére

tony0503
(újonc)

Lehet egyenlő az esélyek de majd ha ebből pénzszerzés lesz és hogy ki-kit húz le az is jó lesz:) Mondjuk megnézném ha lever téged piTTa egy 150-es milyen fejet vágsz :F
Lehet nem nyitnál rá ki egy sört :)

(#177) ESCOBAR_911

ESCOBAR_911
(újonc)

Üdv Mindenkinek!
A megoldás egy dologban rejlik,mivel admin nem tud tenni semmit ezzel kapcsolatban..Nincs mit javitani,nem tudja kiiktatni. Azt az oldalt kell felkresni,ahol a link van.Töröljék onnan,más megoldás nincsen szerintem..Persze ehez annak kéne irnia,aki feltette oda..De egy probát megér,nem de?

(#178) Samubácsi válasza tony0503 (#176) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

ááááhh Tony barátom...én már leszarom ha lever egy 150-es ez már nem a régi...
én már csak azért kis moziért járok fel amit ma is látthattunk az "apróhirdetésen"
azt meg korházból is tudom olvasni :C

[ Szerkesztve ]

Jóból is megárt a sok!

(#179) Jamaicai!

Jamaicai!
(újonc)

Ha én nyomom nem fogom magamat beégetni hogy nem mondom meg másnak.
Ahogy nyomta más is ugy nyomom és is és aki akarja az miért ne nyomhatná?? :W
A játékot nem én teszem tönkre ezzel.Ezt azok tették tönkre akik ezt 5 hónapja nyomják és most meg álszenteskednek"Micsoda??Én soha!!Miért mondjátok"
Azokat ezeknél kell keresni.Mert odaadom aki kéri most ettől én egy bunkó vagyok? :W
Én nem sajátítom ki a csalást ahogy ezt tették hónapokig a kedves játékos pajtások :(
Elnézést kérek mindenkitől aki eddig használta rámelőzött kondiba és mertem használni :O
Ígérem többet nem fordul elő,és üzenem a többieknek is akinek meg adtam hogy ne használja! :( Nyeljék be azt az 5 havi kondi elönyt.

(#180) tony0503 válasza Jamaicai! (#179) üzenetére

tony0503
(újonc)

Ha 5 hónap előnye van akkor annyi maradni is fog ha most benyomod nem jutsz előrébb velük szembe.Így csak mással fogsz.Te neked van 5 hónap lemaradásod most benyomtad a programot.De neki még most is megy folyamatosan.Hogy fogod beérni?Itt csak azt fogod beérni aki még játszik a játékkal.

Esco jó ötlet.De ha csinál egy újat.Adminnak kéne szigorítani az oldal biztonságán.

Tegnap teszteltük Myth-etvel hogy ha támadod az illetőt akinek bent van a progi akkor megáll.Jama bezavarta?
Szerintem nem....

[ Szerkesztve ]

(#181) ESCOBAR_911 válasza tony0503 (#180) üzenetére

ESCOBAR_911
(újonc)

Persze ez igy van,de elöbb megkéne szüntetni..és ahoz kéne irkálni néhány emailt az oldalnak,elmondani benne hogy az mi is,és miért távolitsák el.Kezdésnek jó lenne,aztán adminon a sor hogy valamit kitaláljon,bár nehéz lesz hiszen ez az időkorlát pont a scriptek miatt lett betéve,az okosok meg erre csináltak progit:D

(#182) Samubácsi válasza ESCOBAR_911 (#181) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

Egy kibaszott egyedi kocsira vagy névváltásra vársz 2 hónapot akkor erre még többet fogtok várni...meg hát a harcrendszert is több mint félévbe telt mire átirta.. :C

[ Szerkesztve ]

Jóból is megárt a sok!

(#183) ESCOBAR_911 válasza Samubácsi (#182) üzenetére

ESCOBAR_911
(újonc)

én tudom,ezért mondtam amit:D

(#184) tony0503 válasza Samubácsi (#182) üzenetére

tony0503
(újonc)

Egyedit még megértem mert úgy tudom nem ő csinálja....
Na de egy név váltás :DDD De egy egyedi is nem telik sok időbe max 30p és sokat mondtam :)

Majd Bator meglátogatja az admint :DDD :DDD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#185) Samubácsi válasza tony0503 (#184) üzenetére

Samubácsi
(újonc)

Igen,de ez adminnál 1-2 hónap ahogy észrevettem...

Én nem bizok adminba h hamarosan változtatna bármin is... :U

[ Szerkesztve ]

Jóból is megárt a sok!

(#186) Jamaicai! válasza tony0503 (#180) üzenetére

Jamaicai!
(újonc)

Tony.Fogd fel ugy mint a játék kiegészítő részét. :)
Én is azt teszem.Amig nem osszák ki a bannokat a régiek között addig nyomom,és nem foglalkozok vele ki milyen bunkónak tart.Szerintem a bunkó nem én vagyok hanem az 5 havi előnyös kispajtások.Ha nem nyomom az lehet még attól tolja.Ha meg nem lesz bann akkor még segítsem is hogy én nem használom?
Most ebböl ha akar valaki pénzt csinálni most tud.(seed szerver)
De tudom!Csak én használom még mindig egyedül. :)
Ebbe a játékba már ki kellet volna osztani hónapokkal ezelött a bannokat.
10 éves gyereke írogatnak a csíkra,a karaktereket rendszeresen törik,most meg az uj őrület jött a progi személyébe.És sehol semmi. :)
Ha az admin nem foglalkozik a játékkal aki ebből él.Akkor én miért is tegyem?
És ez nem lázítás csak a tömör igazság. :)

(#187) Myth12 válasza Jamaicai! (#186) üzenetére

Myth12
(újonc)

Szépjóestét, kedves PH!

Eddig nem szóltam bele ebbe az egészbe, de talán ideje. Bocsássátok meg, hogy itt, priviben hiába magyarázom Jamának, nem érti...

Jama:
Érdekes a 3 csoport, amit kifejtettél. Eszerint meg se fordul a fejedben olyan, hogy valaki nem hülye hozzá, csupán NEM AKARJA használni. Vagyunk páran ilyenek. Néhányan a többi "lehetőséggel" sem éltünk, nem keres cuccokat kiskarik garmadája, és nem viszi egy-egy ember a család karaktereit...

Senki nem mondta, hogy ne használd a progit. Használd, lelked rajta. De nem kellene reklámozni, nem kellene senkit erre buzdítani. Pláne nem Fair Play felirattal! Ennek pont semmi köze a tisztességes játékhoz. És igen, ezzel lesz elcseszve a játék! Hogy nem fogjátok fel, hogy idővel ebből 2 dolog lehet. Egyik lehetőség, hogy minden normális játékos szépen itt hagyja ezt a "trágyadombot" (by kawa), ez már el is kezdődött, elég sokan távoztak. A másik esély, mint a pénzbug kihasználásánál: restart.
A Te szinteden örülnél bármelyiknek is? Újrakezdenéd? Vagy büszke leszel magadra, ha a progi által elért eredményekkel sikerül leverned engem? Hiába áltatod magad, a többieket még nagyon sokáig nem fog sikerülni. És ha gyorsan terjed a progi, addig nem fog élni az oldal, hogy elég legyen az időd.

Nyilván jobban esik neked a mártírlét, mint bevallani azt, hogy elcseszted a kondit, még korábban. Hasonlóan, mint én. Ezen már próbáltál javítani, hiszen nálam is jóval gyengébb voltál, mostanra már ez sem igaz, és ez nem a programnak köszönhető. De nem is annak, hogy én abbahagytam, vagy te hirtelen megtanultál ügyesen gyúrni! Csak te szereztél helyettest, én meg nem. :) Ezt mégse vallod be ilyen nagy mellénnyel, mint a progis dolgot. Akkor már miért nem? Hisz még tegnap is együtt ébredtetek :D

Egyvalamiben igazad van. Már hónapokkal ezelőtt folytatni kellett volna a ban-ok osztását. Abba sem kellett volna hagynia az adminnak, az elején nem volt ilyen széthullott a játék. Admin most konkrétan leszarja az egészet, ez tisztán látszik. Akkor az a megoldás, hogy csaljon mindenki? Ettől jobb lesz a játék?

Szerintem nem. De akinek ez ennyire fontos, hogy BÁRMI ÁRON erősebb legyen a másiknál, nagyobb családja legyen, több pénze legyen, hát hajrá. Majd maradnak csak ilyenek, és sírhattok, hogy unalmas a játék. Az is, ha program viszi, ha haver viszi, ha unod már a lehúzásokat is, és még sincs esélyed, mert a másik épp ugyanezt csinálja. És ezzel ti teszitek tönkre elsősorban, nem csak a lusta admin.

[ Szerkesztve ]

(#188) Myth12

Myth12
(újonc)

Bocsi, a kép beillesztéssel akadnak még problémáim :B :D
Szóval ez még egy érdekes célfotó a tegnapi együtt ébredésről, bár nem teljesen tiszta, hogy a progi mellett erre miért van még szükség. :)

(#189) Myth12

Myth12
(újonc)

No még egy, ha már eddig nem írtam, most belehúzok :D

A képeket kaptam, a dátumot én néztem el. Ciki, ez van. :B :B
Azon nem változtat, hogy korábban igen sok ilyen eset volt...
Abban lehet tévedek, hogy még most is tart a dolog, de talán épp azért, mert a progi miatt nincs rá szükség...

(#190) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csináljátok így:

:DDD :DDD

Szia Myth

[ Szerkesztve ]

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#191) _Broc_ válasza lúzer (#190) üzenetére

_Broc_
(kvázi-tag)

7x24 órás védelmet kihagytad.... :))
Sziasztok!

The GooN http://www.youtube.com/watch?v=Nyg0QlQcaQw

(#192) lúzer válasza _Broc_ (#191) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja igen, meg a 75 pont, elnézést :B

(#193) Jamaicai! válasza Myth12 (#187) üzenetére

Jamaicai!
(újonc)

Nem mártírság ez.Nem sokan mondják hogy nincs igazam
Amúgy a progit neki is megadtam,és nem is értem ezt a belépést őszintén,mivel ha megy a program nálam akkor minek is gyúrna le akárki is.Látod ez tényleg véletlen egybeesés volt.
Nem leszek büszke ha ezzel a progis módszerrel verlek be,azért mondom hogy használja más is,többek között te is.Ha nem fogod használni azt éred el vele hogy még a 80-asok is bevernek 1-2 hét múlva a kórházból esetleg kijövet
A kondit elcsesztük persze mert ezzel a rendszerrel a gyors érvényét vesztette.De a régibe meg jó volt.
És visszatérve a másik dologra.
Nem fogok pontokat venni azért mert más használja és hogy ne verjen be.
Nekem nem ér meg a játék havi kb 5000ft-ot hogy be legyek védve a csalók miatt.Mivel ugye szeretnek többen várni a kórház elött (de ezzel te tisztába vagy mert órát lehetne állítani hozzád)és nem szeretném növelni a listát. Akkor inkább én is csalok,ha ezt lehet nevezni csalásnak mivel nyilvános..
Én még mindig azt mondom hogy ezt a játékot Nem én fogom elba.zni.Ez már el van kb fél éve.
A restartra vagy a bannra:
Amint észreveszem a nevem mellet a bann kiírást azzal lendülettel megyek be a fogyasztóvédelmi hivatalba megtenni a feljelentést mivel akik miatt be voltam védve valódi pénzért ,és szerintem tudják is kik voltak és hagyták még a kiderülés után is.Mi meg csak a pontokat töltöttük.Jogtalan előnyhöz juttaták az én más valódi pénzének rovására,mivel a játék élvezhetősége érdekében be kellet védeni magam és ez pénzbe került.Ha ki lettek volna takarítva a csalók akkor mikor kipattant senki nem használná.Többek között én se.
Én se tarom helyesnek a progi használatát de gondolom belelestél a statba mennyien használják,és azt is hogy mióta.Most meg te is már hetek óta védve vagy.Gondolom nem a tiéd egyik mobilszolgáltató sem hogy ingyen megy az sms.Én azt tudom hogy te nem használtad,de szerintem a nagyok között csak mi nem használtuk meg esetleg még szpiru ahogy az erőviszonyok alakulása megtörtént itt a felső 20-30 játékosnál hirtelen,ezt a következtetést bátran merem kijelenteni.
Ez meg az én tényállásom neked. :)

(#194) tony0503 válasza Jamaicai! (#193) üzenetére

tony0503
(újonc)

Neked mennyi infórmációd van!! :DDD :DD :C :C

Én is akkor tudtam meg hogy van program amikor te(Amikor csaresz megmutatta)Az előtt fingom sem volt hogy van vagy hogy létezik-e egyáltalán ilyen.Eddig nagyából mindenki azt hitte és úgy tudta hogy nincs mert az időkorlátot nem lehet kikerülni.Szóval nem csak te tudtad meg ezen a héten.Sőt szerintem nem csak te vagy az egyedüli sértett és mondhatod hogy így meg úgy a szlogened....Meg hajthatod a sablon szöveget amit te már elraktároztál a fejedbe az már úgy is marad mert naiv vagy....Én még mindig azt mondom hogy használd egészséggel...De ne REKLÁMOZD

(#195) Myth12 válasza Jamaicai! (#193) üzenetére

Myth12
(újonc)

De, ez pontosan mártírság. Sajnáltatod itt magad, hogy mindenki csal, aki nálad erősebb.
Ez azért nem lehet igaz, te is tudod.

Amit viszont nem értek... Azért nem veszel pontot, hogy védd magad a csalók ellen. Azért igen, hogy csalóvá válj magad is. Attól, hogy nyilvános, még csalás. Lényegében a pénz-bug is nyilvános volt, be is szopta mindenki, nem csak aki használta. Itt ugyanez lesz, idővel nem lehet kibogozni, ki gyúrt programmal és ki nem. Elég nagy hibának tartom ezt, hogy nyilvánosságra került és még az a hülye, aki nem használja. Persze, a multival is ez a helyzet, ott is az volt a duma, h idióta, aki nem multizik, hisz úgy könnyebb a játék és úgysincs ban.

Aki eddig várt a kórház előtt, ezután is épp úgy fog várni. Hosszú idő az, míg a csalással megúszod ezeket. Neked mindenki hiéna, aki a kórház előtt vár. Lehet órát lehet igazítani hozzám valóban. Tegnap mintha nem úgy támadtalak volna, hogy kórházból jöttél :)
Utána meg persze, h nem engedlek el, h bevédd magad és dolgozzon a progi. Biztos csúnya dolog...

És igen, inkább verjenek meg 80. szintűek kórházból kifelé, mint hogy csaljak. Ez a része nem érdekel. :)

Pontot én nem fogok már tölteni, max veszek játékpénzen, mint eddig is gyakran. Nyilván nincs mobilszolgáltatóm még mindig :D

Megjegyzem az valóban megoldás lehetne, ha SENKI nem töltene pontot. Feltűnne az adminnak, hogy elapadt a pénzfolyam. Csak sajnos ilyen szintű összefogás egy ilyen játékosgárdával teljesen esélytelen. És nem csak a progisok ellen kellene szólnia ennek a bojkottnak, hanem minden multis, minden csaló ellen. Ez már jóval többeket érintene, ugye? :)

Am a fogyasztóvédelemhez nyugodtan lehet menni most is... Valaki el is kocoghatna már a sok háborgó közül, kíváncsi lennék a véleményükre :D

Csako: Lehet itt a gond, hogy én csak Hentesbárdot találok folyton :D :D

[ Szerkesztve ]

(#196) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én csatlakoznék a "ne tölts pontot" mozgalomhoz, de akkor ne használjam a napi 4 75pontos ingyen-sms cheatemet?
:U :U
:DD

Jó reggelt

(#197) Macchi

Macchi
(fanatikus tag)

jó reggelt, üdv mindenkinek :R

(#198) kawaclipse

kawaclipse
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok. Nem hiszem el, miért vagyok én célpont, és miért akar mindenáron mindenki bemártani valamibe. fiigyeljetek:

Feladó: krisz1660 - 99911 Dátum:2010 Jul.30. - 19:43:58:[br]Szia. Bocs hogy írok, de ez elég furcsa tőled: [14:44] kawaclipse admin mindenbe beleszarik. ezert hagytam abba 3 honapja ezt a trágyát. | Mivel ha minden igaz, hogy 3 hónapig nem játszottál, akkor ki volt itt helyetted? Mert írtál a hirdető falra is. Szóval ez elég hihetetlen...

bazeg te is kezded? nem jartam ph-ra, nem tamadtam, napi 2szer feljottem vagy 3szor es ennyi. Mint ahogy most is. Csak azert vagyok hogy valaki megvegye a karim. Szted van ertelme ennek a fosnak? Foleg igy hogy mar csalnak is? Falra csak akkor irtam amikor valakit oltottam helyesiras meg ilyenek miatt. Mert bassza a szemem ha valaki nyomorek iqbajnok. De miert is erdekel ez teged? Meg hogy jossz ahhoz hogy engem felelossegre vonj? Meg nagyon komoly ha azt lattad hogy en mennyire aktiv vagyok, mert napi 3-4szer 1 percet ha kiszurtad, akkor igen csak ram voltal allva. Tolem biztos nem lattal pontosan 43 percnkenti belepest, meg olyat hogy ha valaki ramir es online vagyok akkor ne valaszoljak. Na mindegy, nem tartozom elszamolassal senkinek, rohagyjon meg mindenki aki csalassal tonkreteszi masok tobb mint egy eves munkajat. Udv.

Miért nem magával foglalkozik mindenki?

Azért ez kemény hogy van aki úgy vette észre hogy én aktívan játszom. Mit várnak tőlem az emberek? Mondjam azt hogy kondiprogrammal vagyok ilyen erős? Vagy máshogy írom hogy össze tudja vágni a sok kis csíra: Így ni:

Kondiprogrammal gyúrtam 140.000es kondit, ami sokak szerint 250.000.

Így már békén hagytok kedves sasoló olvasgatók. Tegyétek ki az adatlapotokra hogy kawa csal. Nyugodtan.

Hozzáteszem tegnap írta le SMSben coccobill hogy hogy müködik ez a program, és kipróbálni sem tudtam mert a rapidshare link nem jó. De mindegy, mert komolyan ez már vicc.

Szóval prtscrn-ezős barátaim akik nem írnak ide, nevük nincs, de pofájuk felettébb nagy, ezt nektek írom:

Csalok, multizok, 6 karakterem van, és 2009 július 20adika óta kondiprogrammal nyomom.

Hihetetlenek vagytok.

Hozzáteszem minden tiszteletem egy-két játékosnak, mindenki tudja ki az akit tisztelek, és ki az akit nem. De ha nem tudja eldönteni segítek: Aki engem tisztel, viszont ugyanezt kapja.

Olvasgatok ma, pörgessétek a témát.

[ Szerkesztve ]

(#199) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

A Harc kimenetele
Emerik_the_ONE vs. kuca

Emerik_the_ONE a gyorsabb, ezért ő kezd,
Magnum Sniper-t használva eltalálod kuca-t 1650.34 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 405.01-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 123 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 188.87-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 377 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 467.63-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 617 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 312.09-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 362 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 396.93-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 781 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 423.19-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 72 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 154.53-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 494 sebeztél rajta!
kuca nem talál el, így nem sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 371 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 412.08-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 1016 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 371.68-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 171 sebeztél rajta!
kuca eltalál Magnum Sniper-t használva, 642.36-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod kuca-t 594 sebeztél rajta!

A nyertes: Emerik_the_ONE!
Súlyosan megsebesítetted kuca-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévő pénzt, ami $28,348 volt

...kár belé a töltény...is... :DDD ...de vajon menni skulót tölthetett bele...1000-et? :Y ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#200) Macchi válasza Str8 sk8r (#199) üzenetére

Macchi
(fanatikus tag)

QQQ (hug) gratulka :C :C
500-nál többet semmiképp ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.