no igen.sajna ami nekem van,az egy kicsivel fejletlenebb verzió,mint amit Bolka használt,ezt tegnap szereztem(egyébként simán letöltöttem egy fórumról,a srác,aki ezt is irta,egyébként nem hülye gyerek,php-scripteket ir és árul,komplett kész weboldalakat is...),de egyébként ami megdöbbentő,hogy ami a képen van,az egy 2005(!!!!!!!!!!) szeptemberi készitésű v01 beta verzió,jelenleg is üzemel,működik...de hátránya a nyelv,és jópár dologban butább,mint a Bolka-féle(nincs energia,bátorság,ilyenek,a bűnöknek csak esélye van,az növekszik,még nem jelez ki konkrét xp-t,de mondjuk azt számolja,és az alapján van rangrendszer(sokan kérdeztük ugye,mi a fene a csicskás,stb. rangjelzés a maffiózóban,ami mellett nincs szám,HÁT EZ,a képen is ottvan,ebben még működik...a Bolkáéban már csak a pár kiirás maradt,amit ugye lelkesen le is forditott a delkivensünk,persze már feleslegesen...),van szb,de még csak a bankrablás(teljesen ugyanaz minden szempontból,mint a maffiózóban,de itt még 10 óra az idő,rémlik,hogy az elején Bolkánál is ennyi volt...
a kódot átnézve rájöttem,miért nem képes rendben 24 órát számolni...merthogy ugye a rendszeróra idejét használja,és 24 óra,ha nem vizsgál napot,nem kezelhető le,és eszébe nem jutott Bolkának,hogy hogyha 23:59 külömbséget választ,semmi szükség nincs az 1 óra lecsalására...de ez más sztori
),egyébként furcsamód ebben van egy nagyon jó dolog is,ugyanis itt fel van osztva a város területekre,amig nem foglalt van,10000$-ért lehet venni,és azon rögtön létre lehet hozni egy családot...a későbbiekben természetesen lehet terjeszkedni,látványos módon térképen,gondolom lehet harcolni a bandáknak a területért is.no ez mind hiányzik a Bolkáéból.Egyébként a képen levő autólopósdi full ugyanaz már,mint a másikban.sajnos ami nincs ugye,az a ház,a belváros átkutatása,a kondi.de pl.hülye telefonszámok nélkül simán lehet egymásnak üzenetet küldeni...
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120