nem az a gondom,hogy nem csinálnám,sőt...azt nem tervezem,hogy leoffolom,ha van rá igény.de el kell fogadni azt,hogy
1.az általam felrakott maffiózó sokkal butább,nem vagyok akkora fej,hogy megirjam az autólopást és az szb-t,legalábbis mondjuk 1 hónap biztos kellene...
2.ha újraindul a maffiózó,a nyev-en drasztikusan lecsökken az emberszám,most azok vannak fent,akik HC maffiózósok voltak,evidens,hogy min.a 90% vissza se tér,az itteniek visszajárogatnának mondjuk páran.
3.a tárhely kapacitása véges,nem is a "normál" hely mérete aggaszt,mert az 2 gigabájt,amikor ennek az alapját feltettem,az nem érte el az 500 Kilóbájtot(!!!!),vagyis egy ilyen játék fél mega sincsen.DE viszont az adatbázis hizását nem lehet majd megállitani,igaz most 0.12%-át használjuk ki a 100MB-nak,amit adnak,de ha sok lenne az user,jönne pl.az autólopás,egyebek,és ugye mindenki elkezdi elfelejteni a régi sms-eit,eseménynaplóját törölni,szépen lenne egyre nagyobb,ráadásul az élvezetesebb játékhoz szerintem kellene 50-60 user online,kellene olyan 500 regisztrált és aktivan be is naponta benéző tag.város is azért csak 3 van,mert igyis alig vagyunk,legalább aki üthetnék,az találjon ellenfelet 
4.ha ennél komolyabb játékot akarunk,ahhoz új motort kell néznem és feltennem,ez ugye mindenképp full acctörléssel jár,ráadásul mivel csak egyetlen adatbázist enged az extra,még azt se tudom megcsinálni,hogy párhuzamban fusson a 2 játék...bár ezt talán meg tudnám oldani,ha találnék egy másik free tárhelyet,ami jó,egy ennél jobb rendszer beüzemeléséhez legalább,hogy mire költözés,addigra legalább egy béta szinten beizzitott rendszer kerüljön ide.
5.én gondolkodtam a tárhely bérlésen is,mert a másik,licencelt cuccomhoz olyan szolgáltatás kell,amihez kell egy rendes tárhely,de ott meg ott lebeg,hogy lenne-e előszöris elég ember,utána meg jön az a sztori,hogy az embernek kis tárhelye van,akkor meddig birja majd el..és benne van az is,hogy az én időkeretem elég esetleges,nem akarok bolka 2 lenni,hogy az legyen,hogy bug itt,bug ott,és nincs megcsinálva,nekem is lesz júl.vége-aug.eleje egy 3 hetes nyaralás,ami ki fog esni fejlesztés szempontjából...próbálkozok a másik maffiózónál megtalálni a módját,hogy nem lehetne-e az időmérést megoldani free tárhelyen is,akkor lenne nyert ügy,abban sokkal több fantáziát látnék,ráadásul mivel fizettem érte,legalább félig hivatalos 
kábé ennyi gondolatom van hirtelen...
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

...
de ennek a tárhelynek 1 feltétele van pl,a domain regisztráció...aminek utána kell néznem,hogy is megy,mennyi idő...persze próbálok kajtati egy olyan,mégha kicsi tárhelyet,ami full free,lehet,hogy ez nem magyar lesz épp,de mindenképp olyat próbálok vadászni,ami nem kerül lehetőleg semmibe,legyalább a tesztidőszakban,ezt nem biztos,hogy magyar szolgáltatónál megtalálom...de TERMÉSZETESEN nem adom fel,hogy a megvásárolt rendszerrel egy komolyabb saját maffiánk legyen
szerintem ráadásul nem is feltétele a saját szerver,elég bérelt tárhely is,én nem szánom üzletnek a dolgot,nem akarok mást is futtatni,nem kell se seedszervernek,se más hasonlónak,ahhoz pedig nem kell saját szevergép.max körültekintően kell eljárni a választáskor,és néha menteni az adatbázist és az oldalt,ami elvileg a mai netsebességekkel pár perc.
...
...

de egyáltalán nem biztos,hogy ma publikus lesz,ugyanis pl.nincsenek bűnök csinálva.de ebben lesz bandaháború,ha minden jól megy,meg még ki tudja,mi...a statban pl.van iq is..és visszatér a kicsit random pont és miegyéb..egyébként pöccre indult,de a töltődések ütemezése lesz a nehéz dió,remélem azt is sikerül,mert az az extra funkció.vagyis a naponta/óránként/egyéb időszakonként történő visszatöltődések,belváros átkutatása,stb még meg kell inditani...és persze skinelés,miegyéb.

...
...
...
...