Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) xxxhunterxxx

xxxhunterxxx
(lelkes újonc)

nah akinek kell még az szóljon és akinek adtam az lécíves 1felértékelést nyomni

(#502) -Nemtom- válasza PBateman (#497) üzenetére

-Nemtom-
(senior tag)

Arra kell csak a pénz, hogy tudjak venni pár verdát és utazni, ha nem lesz mivel. Nem kértem olyan hű de nagy összeget...

Ha támadni akarsz gyere... Egy ideig még biztos nyersz, de van tapasztalatom hasonló játékokban, hamar fordulhat a kocka. ;)

" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

(#503) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Francia árak:

Fű $69
Gomba $37
Kokain $65
Heroin $74

VIGYORRRGAZMUS.....

(#504) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

..."mario120"...franciába az első...8-as vatikán... :(( :((( ...

...már halott is... ;] ...nem én voltam... :B :N ...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#505) xxxhunterxxx

xxxhunterxxx
(lelkes újonc)

nah valaki még??? mert van még :O
és legyen szíves mindenki egy felértékelést nyomni

(#506) radohu válasza Str8 sk8r (#504) üzenetére

radohu
(tag)

hanem ÉN :K
Küldő: admin - 0 Időpont:2009 Jun.10. - 18:42:05

Sikeresen megnyerted a harcot mario120 ellen!

ő meg a 3. volt a top 5-ben:
Küldő: admin - 0 Időpont:2009 Jun.10. - 18:43:15

Sikeresen megnyerted a harcot slave ellen!

[ Szerkesztve ]

maffiozo nick:mester13

(#507) drgab

drgab
(lelkes újonc)

Én azt hiszem most hagyom abba a játékot:( így már semmi értelme. Naponta egyszer töltök vissza. Meg ez a pénzes dolog is...pfh..... remélem valaki kezd majd valamit az oldallal. Nektek további jó játékot.

(#508) Lorenzo9

Lorenzo9
(PH! addikt)

fene egye meg,már megjártam az usát,ausztráliát,de akit meg lehetett volna csapni,már beutalták előttem... :W ráadásul elsőre garázsban vandálkodás molotovval:dutyi.jaés nem azt mondta valaki,hogy többször is lehet rabolni egy nap,mint 2?ma volt 2 sikertelenem,és pápát is intett az oldal...tegnap ugyanigy jártam...nem hiszem el,hogy ENNYI... :(((

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#509) 5xl válasza drgab (#507) üzenetére

5xl
(tag)
LOGOUT blog

Nem lehet belépni :(

És ha beenged egyszer az első oldalváltásnál annyi :(

[ Szerkesztve ]

maffiozo nick: morr

(#510) sumc

sumc
(tag)

920814 kolumbiában top 2-es
garázs nulla védelemmel

Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648

(#511) Str8 sk8r válasza Lorenzo9 (#508) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...elvileg 3 db rablást intézhetsz "elleneid" felé...szvsz te valamelyikre 2x klikkelhettél, és ez a betegeskedő oldal meg levonta... :U ...

...nekem most járt le az árverésen a feltett heroin, és 10 millás licitre is még ketten ráígértek, de nem tudtam meg mennyivel, mert árverésről eltűnt, de nállam meg semmi...

...jah, én asszem 300k-val tettem ki, mert még az is elég magas, de viszonylag reálisabb ár... :)) ...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#512) Lorenzo9 válasza Str8 sk8r (#511) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

tegnap is,meg ma is? :((( tegnap is csak 2-t engedett,csak abból 1 sikerült,szereztem 70 ezret...300k-t simán utaltam volna a heroinért :D úgyse számit a pénz :DDD bár ha igy halad,a heroin se,alig csináltam valamit du,mert bunyózni nem nagyon tudtam,a hagyományos kondi,bűnözés meg valahogy nem hozott lázba :( ráadásul Diego-t tegnap délután óta nem láttam,szólt,hogy késik szb-re,mert dolga van...de arról nem volt szó,hogy ma meg már csak be se lép msn-re,legalább egy szb-re elmentem volna :( keresgélni meg már végképp semmi hangulatom,meg annyit nem is számit,amit érte kapok...

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#513) zolika1984

zolika1984
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek
Én ma raboltam délelőtt 141 millát
ezt csak azért írom hogy én nem bugoltam a pénz, hanem raboltam
ahogy látom nagyon ütitek a 4-8 szintig mindenkit és én is hetes szintű vagyok
amúgy ha valakinek kell lóvé az csak szóljon s küldök pár millát

ha esetleg nem hiszitek el, hogy raboltam a pénzemet, akkor kérdezzétek meg sickboy28-t

[ Szerkesztve ]

maffiozo nick: zolika84 tel:82474

(#514) Sickboy25 válasza PBateman (#481) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

Mi az csak az én ismerőseimet találja meg ,hogy verjenek le :DDD

de simán húzkodjátok le ,hogy megvertek ;]

csak szöveggel kihúztam tőle 15 millát elég komoly az ürge:)

Zolika ez nagyon kemény én Győrben izzadok,te meg addig 142 millát csórsz??itt már nem kell offolni ez maga az off topic:)

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#515) zolika1984 válasza Sickboy25 (#514) üzenetére

zolika1984
(lelkes újonc)

igen
bár egy kicsit kevesebbet
hogy egészen pontos legyek:141.738.000 és még pár dollár

(#516) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

olasz top-ot nézzétek meg!!

ennyi vatikánt 3-as szinten

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#517) zolika1984 válasza Sickboy25 (#516) üzenetére

zolika1984
(lelkes újonc)

ez nagyon jó:

DarkGhost azt írja az adatlapján,hogy a családba csak akkor lehet belépni ha valaki 6-os szintű
a röhej csak annyi hogy ö meg ötös szintű

akkor hogy is lehet a család tagja? :F :F

(#518) Str8 sk8r válasza Sickboy25 (#516) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

..."nem sikerült kirabolnod: karazar"... :O ;] ...de viszont megjött az értesítő SMS, hogy elment a herka, és lett a számlámon +13milla... :DDD ...kezdhetem költeni a lét... :D ...

(#519) Sickboy25 válasza Str8 sk8r (#518) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

de viszont megjött az értesítő SMS, hogy elment a herka, és lett a számlámon +13milla..

ezt nem értem :N

(#520) Str8 sk8r válasza Sickboy25 (#519) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...bocsi, hogy nem írtam oda, de az ennek a sztorinak a vége... :B ...

(#521) burnout_

burnout_
(újonc)

ha valakihez kell ember szb-re akkor én mennék :B :)

(#522) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

"Sikeres edzés! 40 alkalom edzéssel szert tettél 41.52 gyorsaságra."

(#523) burnout_ válasza Str8 sk8r (#522) üzenetére

burnout_
(újonc)

jó neked, engem be sem enged az oldalra már vagy fél órája...:D

(#524) Str8 sk8r válasza burnout_ (#523) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

..."két csiga beszélget az út szélén, mire az egyik felveti az ötletet:

-Te! szerintem menjünk át, ott több fű van...
-Áááááh...oda születni kell!!!" :DDD ...

...de nekem is 4-5 perc egy oldal, és nemigen töltöget... :N ...

...8 perc alatt tettem be 20k-t a bankba(sok kicsi sokra megy), és 4 perce várom, hogy a bűntényt sikerül-e vajon elkövetni...azóta már vagy 8X próbált meg kidobni... :K ...

[ Szerkesztve ]

(#525) marsu válasza Str8 sk8r (#522) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Energia: 88/88 [100%]

Sikeres edzés! 88 alkalom edzéssel szert tettél 87.648 gyorsaságra.

Press any key to continue ...

(#526) Lorenzo9 válasza marsu (#525) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

bakker de jó,hogy ti ilyeneket csináltok...szerintem én rekorder vagyok,de másfél órája nem jutok tovább az otthon-nál,onnan meg bármire kivág,nem segit a backspace sem,semmi...de amig bejön az az egy oldal,látom,hogy energia tele,bátorság 12...vagyis hacsak nem kondizok/verek valakit,igazán a belépés is felesleges,bár a kondit is lehet elsütöm,és az is áll éjfélig.nem is küzdök vele,délelőtt lehet nyomni,akkor megy is...

(#527) Str8 sk8r válasza marsu (#525) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...nekem meg már közel negyed órája nem akarja a strigót befenyíteni... :DDD :( ...

...asszem inkább addig belenézek a kincsesládádba...

...(#526) Lorenzo9:"Sikeresen megfenyegettél és kiraboltál egy stricit. Szereztél: 183 XPt És kerestél: $269-t"...negyed óra kínkeserves gyümölcse... :K ...

...alakul:"Sikeres edzés! 90 alkalom edzéssel szert tettél 62.19 gyorsaságra."...úgyfest, kezd beindulni... :C ...

[ Szerkesztve ]

(#528) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Szintet léptél! Új szinted: 75. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2

Energia: 108/108 [100%]
Éberség: 240/240 [100%]
Bátorság: 14/102 [14%]

:C

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#529) Mariann294 válasza Silent77 (#528) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Gratula!!!!
Az elnök megöléséhez 250 bátorság kell.Na most ha neked 75 levelesen 102 a bátorságod akkor te jó ég mikor tudod majd megölni azt a szerencsétlen elnököt? :DDD

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#530) Lorenzo9 válasza Silent77 (#528) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

a +2-khöz grat,én is igy kaptam ma a 25-öt :C viszont a bátorságot igy kaptad rögtön szintlépés után? :Y

(#531) balintproof

balintproof
(fanatikus tag)

Szintet léptél! Új szinted: 41. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1
Energia: 61/61 [100%]
Éberség: 180/180 [100%]
Bátorság: 54/54 [100%]

maffiozo nick: balint111

(#532) Str8 sk8r válasza Mariann294 (#529) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...Ő gyengécske az ilyesmihez...még a sittről is nekem kell állandóan kiszednem... :DDD ...ÉN viszont mér megőltem, nem nagy kunct... :N ...

[ Szerkesztve ]

(#533) Silent77 válasza Mariann294 (#529) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Soká. :DDD :O

Lorenzo9: nem, azt lebűnöztem. :K

Qglee lesz mindjá a fejeden. :DDD
én is megöltem már 2x, meg 3x sitt. ;]

[ Szerkesztve ]

(#534) DonMaster

DonMaster
(kvázi-tag)

szb csinál valaki

(#535) balintproof

balintproof
(fanatikus tag)

Én csinál bankrablás, jelentkezni MSN, SMS.

(#536) Jani09

Jani09
(tag)

OneTwo (Helpdesk)
Állapot: [Online]

Végre valaki :)

(#537) Str8 sk8r válasza Silent77 (#533) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...csak mert neked egy picivel több van??? :U ... :DDD ...
Energia: 3/93 [3%]
Éberség: 79/220 [36%]
Bátorság: 12/87 [14%]

...hámegeszlekregöliretelégíny...lol...

(#538) Jani09

Jani09
(tag)

megjavult a szerver vagy ma is rossz volt?

(#539) Silent77 válasza Str8 sk8r (#537) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Nem olyan pici az. :DDD
kevésvagytehozzámvazze. ;]

(#540) DonMaster válasza Jani09 (#538) üzenetére

DonMaster
(kvázi-tag)

rosszvolt 21-22 közöt de azota sokan elmentek és igy már jo :C

(#541) DonMaster

DonMaster
(kvázi-tag)

egy 12 szintu vatikán több miliárdja van licit 2miliárd felet itt a tel száma 83175

(#542) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

elado kofitabim : aktualis licit 300Milla.. :D

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#543) balintproof

balintproof
(fanatikus tag)

Név: norbi459
Állapot: [Online]
Pénz: GAZDAGABB MINT A VATIKÁN
Szint: 11

A Harc kimenetele
balint111 vs. norbi459
balint111 a gyorsabb, ezért ő kezd,
Colt M4 Carbine-t használva eltalálod norbi459-t 14989.59 sebeztél rajta!
A nyertes: balint111!
Súlyosan megsebesítetted norbi459-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!

Hulljon a férgese! :o

(#544) DonMaster

DonMaster
(kvázi-tag)

most 20másodperc alat 0rol feltölt maxra minden :C :C

(#545) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

ha elment a kofitabim akkor megtoltom a parkolokat mercikkel uh lehet lopkodni
v veszek vhol garazst es ug ytoltom meg mercikkel akkor meg XP t is kaptok..
mar 500millanal jarunk..

1milliard...

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#546) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

Elkelt 1,2milliardert.. :C
megy az adakozas holnap du most megyek aludni

(#547) Daudi Baldr

Daudi Baldr
(tag)

Szintet léptél! Új szinted: 25. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2

egymás után kétszer +2 +2..nem rossz :C

(#548) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

SZB vki? Bármilyen poszton beszállok.

(#549) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ha csavarhúzó van nálam, akkor tényleg jobb eséllyel lopok autót, vagy ez csak legenda?

(#550) sumc

sumc
(tag)

ez nem legenda hanem kamu

könnyebb eladni a cuccot :D

Felhasználók pénze: $4,170,241,147,330

[ Szerkesztve ]

Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.