olaszban raboltam egy gyerekről 3400.000,be is támadtak....nem sikerült neki....
maffiozo nick:mester13

olaszban raboltam egy gyerekről 3400.000,be is támadtak....nem sikerült neki....
maffiozo nick:mester13

donvito0o0 sikeresen átutalt $15,000,000-t a számlájára. Közlemény:
ez volt ám csak a rablás

GAZDAGABB MINT A VATIKÁN - ez lettem
pár napig még amíg a játék tart
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

tényleg kell valakinek money ? [retekéktől van]
[pm]
PBateman : nekem 9M volt azért is keményen megdolgoztam , a retek pénzt meg osztom szét
A bank sikeresen átutalt: $11,000,000-t Fogadófél: Qglee, közlemény: 
[ Szerkesztve ]

már nem lehúztam egy retket ennyi elég lesz nekem bőven
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

"Sikeres edzés! 90 alkalom edzéssel szert tettél 71.28 erõre."...végre...
...
...én is gyexem a becsületességre, de szvsz, a botozás az egyetlen olyan csalás itt eddig, ami tényleg tűrhetetlen...de majd mi kiírtjuk ezeket...
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
(#458) Olajbogyesz válasza Sickboy25 (#452) üzenetére

GRATULA!
Nekem is jöhetne lé.789063 kéne 
Elsején megadom! 
[ Szerkesztve ]
ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

Benz lvl 16, vatikános, van legalább vagy 50-60 milliónyi licitje
usában ház, mélygarázs
[ Szerkesztve ]
Maffiozo nick: Nailbomb

xertion $70,000,000 2009 Jun.10. - 16:55:24
neki még van egy 54millás licite is
opler_black $50,000,000 2009 Jun.10. - 14:55:50
tabike $130,000,000 2009 Jun.10. - 16:33:16

[ Szerkesztve ]
Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648

Bátorság: [118%] Kezd bugolni megint.

Kolumbiában a top 5 ből 4 halott! 
[ Szerkesztve ]
ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

Sg-n olvastam
[OFF]"
Küldõ: donvito0o0 - 96828 Idõpont:2009 Jun.10. - 16:57:17
hali! meg tenel nekem 1 sziveseget? sickboy28-at kene ki nyirni. adok erte penzt mond menyi kell. ha lehetne folyamatosan basztasatok nagyon meg koszonem...
Opciók: Törlés - Válasz
a kis nyomorult a pénz mellé már nem tud szintet és statot bugolni magának...
reggelt!"[/OFF]
nem tudom holvan 
de kolumbiában nincs
[ Szerkesztve ]
Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648

hol van ez a donvito0o0 ? , ütni kéne !!

...mennyi XP jön egy szélvédőért, vagy egy kerékért, karcolásért, ill. felgyujtásért?
...még sose figyeltem...
...
...de az ötlet nem is rossz...főleg, ha megunod, eladod, veszel újat, és a réginek nyoma se...
...
"Koffein Tabletta $5,000,000 $2,147,483,647 +55% Éberség -15% Energia +2% Gyorsaság Adatok"...ez már...
...keressük meg a licitálót...
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

"Csavarhúzó $2,147,483,647 Nincs Licit Úgyan, igy felesleges az árverés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adatok"...
...
...(#469) szkuti1992: neked nem mondjuk el, mert megcsinálod...
...vigyázunk rá, hogy ne banoljanak téged is...
...
...amúgy már egy párszór le lett írva: olvass vissza !
...
...külfoldi szerveren rablólinkezik bottal...
[ Szerkesztve ]

hehe , sok idő az 

Remek... Franciában ragadtam, mert energiából tartozásom van... azaz mínuszban van... 
http://href.hu/x/9qg0 Nevelj Te is hörcsögöt! :D
szb-re mennék, olaszba, lehetőleg sofőrnek
pü
maffiozo nick: morr

...azért ez már szánalmas tényleg:"Hentes Bárd $2,147,483,647 Nincs Licit BIGTORENT meghivó 8 milka vagy koko /db dobj smst Adatok"...

találtam franciában egy csávot $15,000,000, ért hirdtet egy kalapot egy másik meg rá licitált és gazdagabb mint a vatikán itt a neve:katyoka
(#478) RidDiCh válasza szkuti1992 (#476) üzenetére

nincs itt az oviapu aki vigyázna, és ügyelne az óvodásokra !!!!!
[ Szerkesztve ]

Gomba
$200,000,000
$2,147,483,647
Gomba
Adatok
én raktam fel árverésre én se akarok csóró leni
[ Szerkesztve ]
(#480) Str8 sk8r válasza xxxhunterxxx (#479) üzenetére

...ha így folytatod, nem csóró leszel, hanem kitiltott...
...

Nekem mondta azt az ovis beszolást hm mért te ki vagy az ovo néni vagy ki???? 
(#483) RidDiCh válasza xxxhunterxxx (#479) üzenetére

egyet értek Str8 sk8r -al , mi a fenének annyi lóvé , mit csinálsz vele?
szkuti1992 nem neked mondtam hanem , a csalókra értettem , a 150.000.000-ra , a lvl4-es vatikánosokra . érted?
[ Szerkesztve ]

ha elfogadom a pénzt !! küldjek valakinek ???
mer ilyen sok pénz az téleg izzzés
[ Szerkesztve ]
(#487) RidDiCh válasza xxxhunterxxx (#486) üzenetére

ez van , mit tudsz csinálni , rálicitált , nyugodtan fogadd el sztem , és ossz belőle másnak. 

Olasz árak:
Fű $114
Gomba $125
Kokain $138
Heroin $135
VIGYORRRGAZMUS.....
(#492) 5xl válasza xxxhunterxxx (#489) üzenetére
én elfogadnék egy keveset, nem kell sok csak csóró vagyok
dobok pü-t
maffiozo nick: morr
(#493) -Nemtom- válasza xxxhunterxxx (#486) üzenetére

2-3 milla jól jönne a szűkösebb időkre
Nick: Nemtom84
" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

a pénznek nincs szaga ![;]](/dl/s/v1.gif)
" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

már tényleg ilyen nincs 2x mondta az oldal h sajnos lekésted a repülőt és a vonatot , se benzin nincs se semmi , nemtok elszabadulni az országból 
PBateman: én is RETEK lettem , de már lábalok ki belőle , mert már a retek pénznek a fele van meg 
[ Szerkesztve ]