én mennék hova?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
(#101) Sickboy25 válasza balintproof (#100) üzenetére

én mennék hova?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Valakinek nincsen
?? Ha van írjon mert jó áron megveszem
[ Szerkesztve ]

energiám nem túltöltött,hanem lenullázódott
ez kemény 

Most olvasom SG-n hogy a felhasználok pénze :$645,601,773,753
ebböl van olyan akinek 170 milliárd
és rengeteg olyan van hogy "gazdagabb mint a vatikán" és még nem is volt aktiv 
[ Szerkesztve ]
Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648

...és az a 170milliárd hogy jött neki össze???
...élből ban...
...majd ha bizonyította, hogy nem csalással szedte össz, akkot visszaengedni...100 millával...
...
...(#106) marsu:
: neked hogy töltődik túl 0-ról 30-40 perc alatt???
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Bátorság: 92/78 [118%]
Bűnözés
A kiszemelt házban lakók elmentek... Bevered az ablakot és bemászol. Ám mire zsákodba helyezed a családi ékszereket megjelenik bubus, az ötven kilós csupafog kiskedvenc. Másnap a rendőrök szednek ki a fürdőből.
ehh ... hát ez most nem jött össze!

Press any key to continue ...
hát nálam nem 
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

pl JosephMontana (kolumbia) még nem is volt bejelentkezve gazdagabb mint gates
Szancsi (n/a)
csak ezen húzom fel magam hogy én minden egyes dollárt munkával szettem össze és kaptam egy bant amit még mindig nem mondtak meg hogy miért 
mások meg 5-6millákat licitálnak egy "vacak" red bullra
[ Szerkesztve ]

...mert egy külföldi szerverről nyomatják "bot"-al a rablólinkjét, de mivel nem ez a főregje a csókának, szinte értelmetlen is banolni...de ha meglenne a főreg...
...
...a BAN-t szvsz azért kaphattad, mert valaki feldörzsölt valamiért...lehet egy rosszakaród volt, akit tudott valamit, amit mi nem...
...de ha gondolod, küldj egy SMS valamelyik help-desk-esnek, hogy nézzék meg Montánai József adatlapját...
...
... Str8 sk8r (#109) : mint írtam valószínű, hogy nem véletlen szúrtak téged ki a 100k user közül...valaki beköhögött valamit rólad bolkáéknak, ők meg cselekedtek...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

szervez valaki szb mert benne lennék

jah és akkor aki nem csinál magának húsz reget azt meg lehet bannolni mer tuti csal 
és inntentől már van értelme játszani tisztességes modon?
nem kell kondiznia mert megvesz minden cuccot aztán olyan statja lesz 5 perc alatt mint a többieknek hónapok alatt
az a baj hogy konkrétan onetwo sms címét tudtam de ő is abbahagyta asszem.
bolka 05.29
mást meg nem ismerek 
[ Szerkesztve ]
JosephMontana durva
be se lépett, de Gazdagabb mint Bill Gates
egyfolytában rabolgatják, állítólag kolumbia
elkéstem
[ Szerkesztve ]
meg kell nézni, kinek utalja át, ennyi nem?
azért ez nem így megy, most a semmi kondi emelkedik 2%-al azt ennyi

tpsw sikeresen átutalt $10,000,000-t a számlájára. Közlemény:

Kösz a nevet megprobálom (Sőt már admin)
[ Szerkesztve ]

Van mit a tejbe aprítania, ha csak így küldözget 

...játékoskereső: "Jimmy Tudesky"...ő is helpdeskes pl...
...
...lassan pihennem kéne: "Energia:6/91[7%]Éberség:127/220[57%]Bátorság:9/84[11%]"...
...
[ Szerkesztve ]

Szintet léptem!
Új szintem: 59.
További tulajdonságok amiket kaptam:
Életerő: +50, (3000)
Éberség: 0, (210)
Energia: +2, (88)
Bátorság: +1, (79)
Össz XP: 970,000
Új Szinthez XP: 0/35,910
Press any key to continue ...
kinek?

Crea
SMS: 93628
ő kapot 10misit tpsw től
és ő utalgatta szét több usernek
[ Szerkesztve ]

...vagyhogyúúúúúgy...
...ez engem is érdekelt...
...
...(#120) sumc: kinél kell jelentkezni a 10 millás adományért?
...
[ Szerkesztve ]

na, akkor ő a főreg a másik a botgyűjtő
nyomd fel ![;]](/dl/s/v1.gif)
de te ezt honnan tudod?
[ Szerkesztve ]

igen az voltam 
lúzer:
az az igazság hogy nem ez az én stilusom hogy "nyomd fel" 
[ Szerkesztve ]

bankrablásnál a fegyvert és a c4 egy a meghivó után kell megvenni
enyém se, azért volt a szmájli
elértél valakit? (admint)

Sikeres edzés! 1.8 alkalom edzéssel szert tettél 2.3914 erõre. 
ha 10% alatt vagyok se kirabolni se megtámadni nem tudnak?

persze,hogy akkor,kapsz meghivót,és akkor a posztodnak megfelelőt,jellemzően mi a legdrágábbal nyomjuk-akkor veheted meg majd,először elfogadod,majd ugyanott lesz a bankrablás alatt a választás.de mivel nem tudod,javasolt egy ismerős,nem átverős,segitős szervező...idegenekkel ne állj le 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
(#130) balintproof válasza lúzer (#128) üzenetére

Csak megtámadni nem tudnak.
maffiozo nick: balint111
(#131) lúzer válasza balintproof (#130) üzenetére
kösz 

...így gondoltad?:
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 52/220 [24%] Bátorság: 4/84 [4%]"
...
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 33/220 [15%] Bátorság: 4/84 [4%]"
"Energia: 6/91 [7%] Éberség: 14/220 [7%] Bátorság: 4/84 [4%]"
...erre a gép:"Kezdesz álmosodni! Ajánlott lenne elmenni aludni!"...
...
[ Szerkesztve ]

ok és kössz a választ

itt leirtam kicsit bővebben is az szb-k mentét 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

jaja,vigyázni kell este a tendenciára,mert mint a töltődés,a lefelé pukkanás is állandósulhat,ha épp nem feküdtél le időben...vagyis ha nincs szerencséd,tényleg mással töltöd a délutánt 

van valaki japánban ?
nézze meg a töltény gyárat pls

3 ember kellene bankrablásra!
MSN, SMS
Tokikee
ma 21:57 | válasz erre | #47282
ha még1x vlaakai valmit megpóbál kirabolni vagy vlami megvezsem az összes golyót.. japánban már megvetme h lássátok nemhazudok!!
a nagy töltény elfogyott
Tokikee
ma 21:45 | válasz erre | #47267
Banolni mersz ********* az egész gamet:

megvezsem az összes golyót stb... felőlem nyugottan
Köszönjük, hogy a másik fórumról másolgatsz, de a trágár részt nem muszáj.
[ Módosította: Bordoi ]

Szintet léptél! Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
![;]](/dl/s/v1.gif)

Lehet itt a megoldás ?
kawaclipse:
Ok, gyerekek, OneTwo is kiszállt, mindenki elhagyta a süllyedő hajót. Az oldal kb még 2-3 hétig húzza. Sajnálom, mert jó kezegben hatalmas lehetőség lett volna. Nincs már tulaj, nincs programozó, nincs helpdesk. Elszabadultak a buggerek, behalt a szerver, szal az oldalnak itt a vég. Holnap megpróbálok egy próbát tenni a megvásárlására, de sok jót nem ígérek, mert olyan irreális pénzt fognak kérni (ha el lehet őket érni valahogy) amit nem fogok megfizetni.
Addigis az SG-t olvasom, a játéknak nincs értelme már. 6 nap alatt kb 2000 statot tudtam gyúrni 82 energiával, van aki 30ccal 6-7000-t, én köszönöm. Itt a forumon maradok olvasgatni.... 

az lehet hogy bankrablás után ezt irja hogy Kicsit pihenned kell mielött újra bűncselekményt követnél el... hátralévő idő: 00:45:46

igen...ez is egy bug,utána indul a 24/21 óra,de az utolsó óra nem fog számitani...egyébként itt nem kell off-ot irni,hisz off az egész topik,a lokál-ban a beszélgetős topikok vannak...

egy kis helyreigazítás crea csak kapta a "piszkos" pénzt
az hogy ki a fő csaló azt nem lehet tudni
(#144) kawaclipse válasza sumc (#120) üzenetére
Halee, sziasztok, légyszíves névvel ne másolgassatok ide be semmit, nem arról hires a pH, hogy mondattöredékekből legendát kreál. Crea nem kért senkitöl egy fillért sem, azt sem tudta kitől jött a pénz, és szétutalva azért lett, hogy ne legyen belőle baja....
És a mondatom elejét pls tartsátok be, ha nem látjátok az egész beszélgetést, ne vezessetek félre másokat.
Üdv

Sziasztok!
Crea vagyok a maffiozoból. Feltünt, h azt irjátok, h én vagyok a főfelbujto mert barátaim között elosztottam 10 millábol valamennyit amit kaptam.
A történet egyszerü :
A szancsi gyerekkel elmentem SZB-re anno.. nem fizetett ki mondta,h kell neki házra pénz.. én megsajnáltam mondtam, h nem verlek be de többt ilyet ne csinálj.. erre ma jött az SG forumra, h tele van lével..erre mondtam, h akkor ideje lenne kifizetnie..kérdezte mennyit kérek mondtam, h a 60 ezer + kamat...
erre felmegyek és utalt 10 millát...
A pénzt nem fogom visszaküldeni a csalonak, ezért az Sg-s haverok között osztogattam! Ennyi!
Köszönöm a figyelmet..ha meg valaki másolgat a másik oldalrol ne csak informácio töredékeket hozzon át!

20 000 milliónál tart a licit a reggel talált red bullomra, tuti bugos a pénz, remélem, hogy nem lesz ebből nekem bajom.
(#147) Lorenzo9 válasza kawaclipse (#144) üzenetére

hmm...tényleg fura sztori,de mint látod,pont előtted megtették,sorry,ha valakinek rosszul jött ki,biztos nem várta ki a dolog végét,aki átrohant a hirrel,én úgy olvastam,hogy először nálatok sem ment tisztán a dolog kezelése...aki meg átrohant(bocsi,épp nem olvasok vissza),legközelebb majd kivárja a fejleményeket 
Ez fajin lesz, ezért szenvedtünk hónapokat. 
Legalább a lovét had vegyem ki. 
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu
(#149) lúzer válasza kawaclipse (#144) üzenetére
mindenesetre drukkolok hogy sikerüljön megvenni, aztán kiszórni a buggereket, mert ez nem állapot