Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  A jövő hírnöke

(#1) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Betakart minket is a hó, egyrészt örülök is ennek, mert nem kell sehova se menni és lehet szánkózni is. Ez a logoszféra biztos jó dolog, aki uncsizik vagy van, megosztásra való élménye itt leírhatja csak az a hiányossága, hogy csak priviben írhat valaki véleményt vagy választ.
Ma kiszánkóztuk magunkat, kerékpárral nem lehet közlekedni (legalábbis én nem mernék), elesnék vele az biztos. Így a pár napja lehozott szánkót anyuék „üzembe” helyezték. Telefonáltam unokatesómékhoz, hogy van-e kedvük szánkózni? Persze, hogy volt. Erre, felöltöztem, felkészültem és 3km-re, ahol laknak elhúztam. Rendesek voltak, amikor megérkeztem egyből megkínáltak forró citromos teával. Ez után elköszöntünk és elindultunk hárman,…. mindig ketten húztuk a szánkót és egy fő fenn ült rajta és váltottunk menet közben. Volt egy kisebb dombos rész, ott meg lecsúsztunk vele, úgy, hogy mindhárman rajta ültünk. Már itthon vagyok, holnap nem tudom elmenjek-e, mert nagyon hideg van! Kaptam tőlük pendrive-on jó pár zeneszámot és klippet, itthon elfoglalom vele magam. TeraBrite-ot hallgatok, ill. nézek! Eszméletlen jó!
[link] [link]

(#2) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma már nem szánkóztunk, pedig múltkor nagy élmény volt. Helyette majdnem nagy öröm ért, kis híján lett saját bicajom! Az unokatesómék mellett egy család nagyon meg volt szorulva és el akarták adni a biciklijüket. Hűű!! Át is mentünk megnézni!

Egy viszonylag jó állapotban levő bringa volt (kipróbálni nem mertem, mert féltem, hogy elesek vele a csúszós, havas úton), de nagyon tetszett. Először 10 ezer Ft-ra mondták az árát, utána leengedték 6 ezerre. Mivel nekem nincs jelenleg egy fillérem se, telefonáltam haza, hátha anyuék megvennék nekem! De, nem sikerült, nekik sincs pénzük és anyu azt mondta: sebességváltós bringát felejtsem el! Az könnyen elromolhat, majd a tavasszal nézünk másikat, de csak hagyományost. Így nem lett saját bringám (még). Visszamentünk uncsitesómékhoz és játszottunk pár új játékkal. Utána kaptunk a szüleitől pár szendvicset és csokoládét!

(#3) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma a postán voltam, befizettem a gázszámlát. Gyalog mentem, mert nem mertem bicajjal tekerni, az utakon láttam lehetne menni, de viszont a járdákon még csúszik az út, jeges és havas. Nem voltak túl sokan, inkább du. 4-5 óra között rohanják meg! Visszafelé vettem 1kg szeletelt kenyeret, amire anyu adott pénzt. Maradt is ki 95 Ft-om… ekkor dilemmába estem: Vajon elköltsem-e? Vegyek, rajta egy kis csokit vagy pedig haza hozzam és gyűjtsem?

Az utóbbi mellett döntöttem, haza hoztam és eltettem. Gyűjtök, jól jöhet ez még! Ha még a héten sikerül megtakarítanom pl. 100 Ft-ot, akkor az már majdnem 200 FT! Utána még lehet hozzá gyűjteni többet…

Tegnap, zenét hallgattam, TeraBrite-ot, rockot és még pár Magyar zeneszámot, amit unokatesómék adtak pendrive-on. Este meg két filmet megnéztem, Richard Gere-től: Brooklyn mélyén és Dr. Jones-t.

(#4) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma megint hideg idő volt kinn. Szánkózni sem mentem, boltban voltam csak, hoztam kenyeret, tejet, narancs lift üdítőt meg egy kókuszos csokit. Ez a sok megmaradt hó mikor fog elolvadni? Már úgy várnám a tavaszt, pedig még a tél közepén járunk. Ma megint sikerült zsebpénzt kapnom, 65Ft-ot, így már van félretéve: 160Ft-om! Gyűjtöm a pénzt.

Tegnap megnéztem a Megasztárt. Hajrá Réti Nóri! Neki drukkolok!

Megasztár 6. - válogatás - Réti Nóra (Cee Lo Green - Forget You)

[ Szerkesztve ]

(#5) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma láttam a tv-ben az Éhségmenetet, megérkeztek az Országház elé! Drukkolok nekik, valamit sikerüljön elérniük. Én is szívesen csatlakoztam volna hozzájuk, ha lett volna pénzem utazásra. Úgy tudtam sportcsarnokokban aludtak éjszakára és egy hétig meneteltek. De, jó buli lett volna, anyu adott volna jó meleg kabátot, bélelt cipőt és vittem volna én is egy hétig a táblát. Sajnos csak 160 Ft-om van, ehhez gyűjtenem kell még pénzt, hogy bárhova is eljussak. Ma filóztam, előhozzam-e a kamrából a szánkót? Unokatesómék most nem értek rá, magam meg nem akartam menni szánkózni.

Az egyik haver, aki jelenleg dolgozik megcsörgette a telefonomat (milyen szokás ez?), gondolom, hogy hívjam vissza. Nem tudja, hogy le van merülve a karim. Azt gondolja, hogy gazdag vagyok, holott még a karimon sincs összeg. Olvasom, hogy sokan pesszimisták, nem örülnek, mindig találnak valami problémát. Pedig nem kell úgy felfogni az életet. Örülök, van 1 liter 2,8%-os dobozos tej meg egy liter üdítő, ez már valami. Zsebpénzem is több lesz előbb-utóbb, mint 160Ft. Jön majd a tavasz, lehet túrázni is menni.

(#6) Carlo009

Carlo009
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jön már a jobb idő, itt a tavasz. Az elmúlt napok folyamán összespóroltam 1500 Ft-ot! Örültem, számomra most (vagyis akkor) hatalmas összeget jelentett. Egy kerékpár árához még igaz gyűjteni kellett volna hozzá, de már az alapja megvolt. Mindez 1 óra hossza alatt szertefoszlott, ugyanis anyu elküldött a fodrászhoz! Ezt a zsebpénzemből kellett fizetnem, így alig maradt pénzem.

Megint csak egy 100 Ft. Ma hoztam a boltból 3 db dobozos tejet (erre külön adtak pénzt), és már megint maradt ki pénz, ez lett az enyém 410 Ft.
Holnap már a hétvége kezdődik, most: Fluor Tomit és TeraBrite-ot hallgatok.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  A jövő hírnöke
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.