Mi az, h mi történt?
Nekem bejön.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Mi az, h mi történt?
Nekem bejön.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

A weblapjukra értettem, nem működik.
Mégis működik, csak www-vel kell írni.
Viszont a sima pcx.hu (amit a gugli is kidob) nem jó.
[ Szerkesztve ]

Most már az is jó :-)

Helló!
Tudtok valamit erről a boltról? digistreet.hu
Elég jó árak vannak néhány vga esetében, a többi bolt alá mennek 2-3 ezerrel. Csak ilyenkor felmerül az emberben a kétely.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok
Csak ajánlani tudom a Cinema Paradiso Webshopot, két srác csinálja nagyon kedvesek és tudják mit adnak el és értenek is hozzá ami manapság nagy dolog , a profiljuk Tv, és Házi mozi cuccok.
www.win-win-shop.com ez a webshop linkje
üdv:koliz

Jobb topicot nem találtam, ezért itt teszem közzé: piros pont dzsozefo-nak, egy HP DJ 5740 printert vettem tőle.

sziasztok!
gsmhome milyen bolt? normálisak? elég drága telefont akarok rendelni vidékre és nem lenne jó ha megszívnám!
[ Szerkesztve ]
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
Hali!
VIP Phone-ról vélemény?
Köszi
AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

Helló!
Tud valaki mondani egy boltot a Bp. Mester utca - Ferenc krt. sarokhoz közel, azaz max. 10 perc sétányira?
6-tűs VGA tápcsati kellene, fél órán belül 
Szerk: számtechboltról van szó! 
[ Szerkesztve ]
A garancia meg... ha a címke meg...

Engem is érdekelne a vip-phone!
Sziasztok!
MobilX-ről valakinek tapasztalat? Megbízhatóak, azt küldik, amit kértem?
Egy házat szeretnék venni, aminek van egy sima, és egy Pro változata, a Pro-ban benne minden venti, a simában csak 2. Árgép szerint csak náluk van Pro, az ár is tűrhető, de nem szeretnék befürödni..
Vélemények? 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Sziasztok.
A következő boltokról tudtok valamit mondani?
Egyébként annak lehet valami különösebb oka, hogy egyes vebáruházakban az
azonos termékek árai között 4-5 ezer forint különbség is van? Pl. Samsung
640 GB-os vinyó egyik helyen 11700 Ft, a másikon több mint 16000 Ft.
[ Szerkesztve ]

Estleg a következő is érdekelne:
Miért nem hívod fel őket? Jobb felső sarokban virít egy telefonszám.
Ennyit megér, és egyből látnád, hogy hányas LVL it-mágusokkal van dolgod 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Az Oázis nekem - meg nem mondom miért, de - megbízható, frankó boltként van bejegyezve a tudatomba. Specialitásuk a grafikai terület, tehát monitorok, rajztáblák, ...
Az említett árkülönbségek szinte tetszőleges termék esetében fellelhetők szerintem. Azért a gyanúsan olcsó és noném boltokat érdemes elkerülni. De pl az iWay, A4Team, hardverker, Lord teljesen rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Én is szeretnék kérdezni, a BestDigital-ról tudtok-e nyilatkozni valamit? Van már valakinek tapasztalata velük?

Köszi a választ, közben már rendeltem az Ipontól, ott is hasonló árban
volt amit kerestem. Remélem nem lesz velük gond.
Egyébként az Oázistól rendeltem volna, csak kár, hogy nincs náluk
garanciafutár. Vidéki vagyok és ha gond van a cuccal, akkor macerás
a visszaszállítás.
Teljesen érthető álláspont. Amúgy az Ipon-nal sem lesz gondod, nálam eddig legalábbis rendben voltak mindig.
És az áraik is jók szoktak lenni (általában).
[ Szerkesztve ]

Szerintem a legjobb!

Press any key to continue ...

Kriskeh számára szeretnék egy pirospontot.
Már azt hittem senkit se érdekelt az én kis szerény apróhirdetésem és sose lesz működő microSD kártya a Blade-embe. 

Ezt ne ide írd, hanem ide!
[ Szerkesztve ]
Hali!
MobilX-ről mit tudtok mondani? Érdemes ott vásárolni?
Hopp, ez privát akart lenni...
[ Szerkesztve ]
Hy
Ma voltam a HardverKer-ben. Minden rendben volt vele. Kis bolt, de rengetegen voltak. Nagyszerű, friss raktárkészletes weboldala van. Mindenkinek ajánlom.
"Csak úgy mondom"
Múlt héten rendeltem a pchelpline.hu oldalról. Rendelés előtt nem nagyon bíztam benne, hogy az élő chaten tudnak majd segíteni, de azért megpróbáltam. Azt akartam megtudni, hogy egy bizonyos WD winchesternek milyen kódsor szerepel a típusszám után, mert innen lehet tudni, hogy hány lemezes 
Rögtön mondta, hogy semmi akadálya, leszól a raktárba és kicsivel később közölte is, amire kíváncsi voltam! A rendelés kitöltésénél kértem, hogy figyeljenek erre a kódra, és azt is kaptam, amit kértem.
A rendelésemben többek között még volt egy Gigabyte ház is. Miután leadtam a rendelést, nem sokkal később felhívtak és szóltak, hogy a kinézett ház sérült és mivel nincs több darabjuk belőle, ugyanabból a szériából megfelel-e egy drágább típus, ami szinte ugyanolyan, csak egy plusz e-sata csatlakozó van rajta. Természetesen az eredeti ház árán. Persze hogy megfelelt! Utólag megnézve ez még jobban is néz ki. 
100e Forint felett a házhoz szállítás ingyenes volt, a kisebb dobozban lévő cuccokat mind beletették egy nagyba és nagyon durván kibélelték, a vinyót még külön buborékos borítékba is beletették.
Garanciás ügyekről szerencsére nem tudok nyilatkozni, minden működik. Szimpatikus bolt, korrekt árakkal és segítőkész dolgozókkal.
http://zone.polomania.hu/

[ Szerkesztve ]
WC graffity: Ne ide nézz, a vicc a kezedben van.
Üdv,
én a Fókusz Fotó Kft-től szeretnék rendelni. Sajnos csak náluk találtam VHS-C kazettát. Van valakinek tapasztalata? Merjek tőlük rendelni?
Weboldaluk: [link]
Megrendeltem, megjött, minden OK.

Valakinek van tapasztalata a Heaven GSM bolttal.
Lehetséges, hogy egy telefont, 2 éves garanciával pannonosan újan áruljanak? És az valóban új, és 2 év gyártói garancia van rá?
Üdv
"A saját Országomban Nekem kéne pakolni?"

Üdv
[www.pcdiszkont.hu]-val van valakinek tapasztalata?
Jónak tűnik, de semmit nem hallottam róluk - ami akár pozitív is lehet. 

Sziasztok!
Szeretném megköszöni vargapter31-nek a korrekt árut! Az ár és a minőség is tökéletes volt, ahogy írta! Egy Nagy Piros pont a részére! 
Üdv.....

hi,
compker.hu-ról hallott valaki valamit?
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit

Lambda Computer-ről tapasztalat??
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Acomp copmuterrel valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]

Üdv.
Valakinek van tapasztalata a 3testőr és az electrobox webshopokkal?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!

A 3testőr-nél 2x vásároltam,igaz nem webshopon keresztül.Megnéztem a neten van-e náluk és milyen árban,felhivtam öket.Félrerakták az árút és 1óra múlva mentem érte.Normális kiszolgálás,garanciás ügyem még nem volt velük.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális! Na és?

Köszi szépen, esetleg erről vki: rufusz?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!

csatlakozom én is, Compker-ről tapasztalatok (compker.hu)?

ismer valaki egy jo lenovo szaküzletet debrecenben?

Kedden rendeltem (05. 10.) és most péntek (05.13.) este még semmi hír. Még türelmes vagyok 

3 testőrtöl már többször vásároltam, szolíd kiszolgálás, telefonon szoktam kérdezni/rendelni és visszahívtak (általában másnap) ha megvolt az áru. Granicális ügy csak egy volt (Inno3D Ti4200 VGA ventillátor
) nem szórakoztak vele, visszavitették a nagykerbe, majd javítva visszaadták és kaptam +2 hét garanciát, annyit ameddig javításon volt. A többi alkatrész nem romlott még el (garancián belül) 
Nemrég akadt a kezem egy 3,2GB-os Quantum Fireball 

Sziasztok!
Piros pont jár fzs13-nak.
Egy HDD adaptert vettem tőle a Lenovo T500-amba.
Tökéletesen működik. 

Sziasztok olcso-alkatresz.hu ról vmi infó? ott szeretnék venni vmit de gyanusan olcsó 
energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Sziasztok!
VIP-Phone-ról ki mit hallott? Elég jó csomagot adnak és jó lenne tudni mennyire "híg a leve".
Köszi!
(tudom, hogy a rossz boltos topichoz is írta, de nem tudom melyiket olvassák gyakrabban, bocs)

Norb3rto-nak egy hatalmas PIROS pont jár, gyors rugalmas, nem egy szarakodó vevő!!!! 

Jetty kollegának jár a piros mert jól kezeltea felmerülő problémákat is ezért
WWW.BG2.UW.HU
Dupla fail 
Egyrészt ezt ide kellett volna írni, másrészt a partner nevét is linkelni kell.
üdv, föccer
mod: Ez vdany09 fórumtársnak is szól 
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____