Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) joe2005

joe2005
(senior tag)

www.asusnotebook.hu 8
E-digital 8,5
avplanet 8,5

"Have you tried turning it off and on again?"

(#352) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

AV planetről , és digitalkoról vélemény?

(L) Atiradeonika (L)

(#353) joe2005 válasza X Factor (#352) üzenetére

joe2005
(senior tag)

Én pontoztam személyes tapasztalat alapján, e-digital többször vettem fényképezőgépet, av planet házimozit vettem. Gyors korrekt kiszállítás semmi gond nem volt.

(#354) Ariadne válasza joe2005 (#353) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Egyszer próbálj garanciális ügyet intézni az e-digitalos fényképezőgépeddel kapcsolatban pl... Persze azon túl, hogy egyes termékeknél nem veheted igénybe a márkaszervizt (pl. Fuji fényképezőknél korábban így volt), hanem nekik kell visszavinned, és ők küldözgetik hónapokig külföldre garanciáztatni.

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#355) joe2005 válasza Ariadne (#354) üzenetére

joe2005
(senior tag)

Lehet, hogy igazad van, de a kis canon nem hibásodott meg. Próbálok úgy választani terméket, aminek helyben (Pécs) van márkaszervize, vagy gyári garanciás, tehát független a kereskedőtől. Esetleg mázlim van és nem romlik el. Persze nem így jártam a pannonnál vásárolt SE (2 év gari) telcsivel elvittem a szervizpontba 2 hét kicseréltek ezt-azt (papíron), majd ugyanaz a hiba vihetem megint vissza és játszadozhatok 2-3 hétig, amíg visszaküldik. De ez másik topic.

(#356) Ariadne válasza joe2005 (#355) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Na emlékeim szerint a Canon cuccokat sem tudod a márkaszervizbe vinni, mert ott nem veszik be, épp ez az, amire figyelni kell (legalábbis egy-két éve még ilyeneket árultak). Maguk szerzik be ezeket, nem a hivatalos utakon, ezért ha gond van, külön küldözgetik vissza, márkaszerviz nem intézi az ügyet. Ez konkrét példa egyébként, drága fényképezővel, a srác megnyerte a pert, amikor elállt a szerződéstől az e-digital több hónapos küldözgetése után... Egyébként jók, de csak olyan terméknél, amit saját márkájának garanciájával értékesítenek. De tényleg off.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#357) joe2005

joe2005
(senior tag)

syaky, ha valaki szereti a késeket, bicskákat.

(#358) yoleeka

yoleeka
(tag)

Sziasztok!

Érdekelne pár személy véleménye az AVPLANET nevű boltról. Neten rendelnék tőlük egy [Samsung bd-p4600] nevű terméket, de mivel nem egy helyen olvastam a PIXMANIA.COM-ról sok rosszat ezért kicsit bizonytalan vagyok a dolgot illetően. Szeretném kikérni a véleményeteket, mivel az a 65k amivel megrövidítenének nem kevés összeg számomra, így fontos lenne hogy ne verjenek át. Mindenhol máshol a termék 100k körüli árban végződik. Pixmania-t mar teljesen kilőttem a sok negativ vélemény hatására... AVplanet-ben még bízom, de nem szeretnék pórul járni.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Better to reign in hell, than serve in heaven...

(#359) joe2005 válasza yoleeka (#358) üzenetére

joe2005
(senior tag)

Én már vásároltam náluk házimozit korrekt volt, futár hozta fizettem és kész. A garancia nem tudom hogy működik náluk, még nem volt ilyen problémám, országos szervizhálózat aztán kész.

[ Szerkesztve ]

(#360) krypton

krypton
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lehet hogy nem ide kéne írnom, de melyek Debrecen legjobb számtech boltjai? Szükségem lenne pár új hardverre.

Válaszotokat előre is köszönöm.
krypton

(#361) yoleeka válasza krypton (#360) üzenetére

yoleeka
(tag)

Lehet hogy többre mész ha a Debrecen adok-veszek totyikban kérdezel rá ezekre a dolgokra, ott lehet előbb kapsz választ... Már ha van ilyen topic persze. :)

Better to reign in hell, than serve in heaven...

(#362) syler

syler
(fanatikus tag)

Sziasztok. Nos én is megosztom egy mai tapasztalatomat, amilyet még nem tapasztaltam. Van egy gépem aminél valami hiba van. 5 nap alatt végül is kiderítettük, hogy valami a memóriával /CSX/ nem stimmel. Nem akarom a történetet leírni mert kissé hosszú lenne. Csak annyit, hogy memtest szerint nem hibás a RAM. Nos bevittem a boltba, mondták, hogy tesztelik 2-3 nap múlva szólnak kb. Na mondom nekem nagyon kéne a gép. Erre a tulaj kivett a saját gépéből a triple channel corsair twinx memóriákból és mondta, hogy használjam addig csak vigyázzak rá. Hozzá teszem ez a memória sokkal sokkal drágább mint amit én bevittem. Szóval nagyon jó a segítőkészség. Mondjuk az árak nem a legolcsóbbak de nem is annyira vészes. Modding computer az üzlet neve ami a Bazilikával szemben van:) Örülök, hogy van ilyen bolt is.

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#363) varsam

varsam
(őstag)

Üdv!
Én is egy jó tapasztalatomat írom le, mégpedig a Pixel Rendszerház Kft. nevű számtech boltról.
Hihetetlen gyorsak!
Kedden délután fél 4kor rendeltem tőlek a webáruházon keresztül egy egeret valamint egérpadot és másnap - azaz szerdán - délben már megérkezett a csomag. Ilyen még nem volt, hogy kevesebb mint 24 órán belül kézhez kaptam volna valamit is, pedig én Pécsett lakom! Szóval nagyon tudom ajánlani a boltot mindenkinek, akinek számít a gyorsaság, kevés ilyen van manapság.

[ Szerkesztve ]

(#364) rayman2006

rayman2006
(kvázi-tag)

Hello
A PCX-ről mi a véleményetek?
Érdemes onnan vásárolni nem volt senkinek semmi gondja velük?

(#365) Ariadne válasza rayman2006 (#364) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Annyinak utánanéztem, hogy a webáruház mögött lévő cég valóban létezik és nem áll felszámolás, végelszámolás alatt. A garanciális feltételeik némileg messze járnak a szabályostól (ahogy a webáruházak zöménél sajnos), a jogszabály alapján netes, telefonos rendelésnél kötelező elállási jogról egyetlen szót sem ejtenek, vagyis ez alapján 3 hónapon át vissza lehet küldeni a megvásárolt termékeket indoklás nélkül, postaköltség bukó ilyenkor, de kötelesek visszaadni az eredeti vételárat. Ezt ők persze nyilván nem tudják...

(#366) pd válasza rayman2006 (#364) üzenetére

pd
(kvázi-tag)

Üdv! Én már vásároltam tőlük Fehérvárról postával, és volt szerencsém garanciáztatni is náluk. Nem volt semmi gond egyikkel sem, miután nekik megjött, amit rendeltem, másnap már megkaptam. Garanciánál neked kell állni a visszaszállítást, ha hibás volt és javították/cserélték, ingyen küldik vissza.

(#367) TooN

TooN
(senior tag)

Sziasztok!

Mobil vásárlása előtt állok és érdekelne a tapasztalatotok, hogy melyik boltot ajánlanátok? Ha minden igaz a hétvégén lesz aktuális!

Vagy olyan, ami különösen jó, megbízható garanciális ügyekben is?

Van olyan, akit minden esetre kerüljek el?

Kimondottan érdekelne a véleményeket ezekről a boltokról:
PartNero
MGSM
XXL GSM
VIP GSM
Újmobilok
Újtelefonok

Hátha van tapasztalatotok ezekről?

Előre is köszi!
-----------------------
Bocs a duplázásért, de bedobtam a "Fekete listás boltok" topicba is!

[ Szerkesztve ]

...::: Nokijja Ennyóc meg CéHÉT :::... ...::: R.I.P. Samu PixOn12 :::...

(#368) Taru válasza TooN (#367) üzenetére

Taru
(kvázi-tag)

TooN: Az XXLGSM-nek volt anno egy PC részlege (nem jut eszembe a neve, de már akkor is volt náluk mobil). Náluk vettem anno a laptopom, nagyon gyorsak, rugalmassak megbízhatóak voltak, semmi gondom nem volt velük. A lapim nem volt hibás és így nem tudom milyenek garanciális ügyben.

A többiről sajna nem tudok semmit.

----

Más: Tudd valaki bármit is erről a MobilX, online boltról? Esetleg vásárolt már valaki tőlük (és megkapta a teméket, pont azt és jót és működőt)? Memória bővítésen gondolkoztam és találtam náluk igen olcsón 17,375Ft-ért 2x2gb Corsair 1066 MHz-s Dominatort, ami az árösszehasonlító oldalak szerint kb 10k-val alacsonyabb mint máshol.

Viszont nincs személyes átvétel, mivel nincs bolt, de állítólag van iroda (legalább is képek róla), és van utánvét, no meg DHL-s szállítás. Ennek ellenére igen vonzó a memóra csak kicsitt tartok tőle, hogy átverés így kérek mindenkit, aki tudd róluk bármit is az írja meg hogy léteznek-e és ha igen megbizhatóak-e.

Előre is köszi (remélem ezúttal jó helyre írtam, előbbre a fölösleges és rosszhelyre nyitott topicért bocs :B ).

(#369) ^Boss

^Boss
(senior tag)
LOGOUT blog

félre ment, bocsi :D

[ Szerkesztve ]

Hackintosh gépek rendkívüli árakon!

(#370) vsgaborr11

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagy piros pont MongooseNX71 kollégának,hogy átvette a cuccot,és ami a legfontosabb:Időben!Csak ajánlani tudom,mint vevő :R

Zune HD 16 GB

(#371) Tothgera30 válasza vsgaborr11 (#370) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Szerintem ez nem ide kellene, hanem a "pirospontos topicba".

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#372) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Vett már valaki valamit a Cellcom Online-nál?
Egy piros és egy fekete pont eddig a számlájukon. (viszont a fekete is inkább csak szürke) :U

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#373) Ponya

Ponya
(újonc)

Sziasztok!

Érdeklődnék a www.pcoutlet.hu e-bolt után? Tud valaki valamilyen információval szolgálni róluk?

Üdv, p.

(#374) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egy hatalmas piros pont az E-digitalnak,mert kicseréltek egy olyan monitort amit nyertem de használni nem tudtam DVI hiányában! :C

(#375) NxAlex

NxAlex
(fanatikus tag)

Hello!
Érdeklődnék az alábbi boltok megbízhatósága iránt (gondolok itt arra, hogy megfelelő árut küldenek e, jól működik e a garancia érvényesítés):
LambdaComputer
InterEvo
HardverKer
Bestmarkt
Cellcom

Ja és nincs valami topic, ahol az elkerülendő boltok listáját lehet megnézni, mert régen találtam egy olyat, de már rég volt és nem találom most?

[ Szerkesztve ]

(#376) Tálydi

Tálydi
(senior tag)
LOGOUT blog

Janus Computer-ről valakinek?

Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

(#377) RedBoyforCE

RedBoyforCE
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbi boltokkal kapcsolatban?
- GSMline http://www.gsmline.hu/
- PartNero GSM http://www.partnerogsm.shp.hu/

Utóbbinál hogy lehet az LG GW620 csak 65eFt? Telefonba azt mondták, hogy magyar menüs, garanciás, mindene megvan, új készülék.

Köszi a válaszokat előre is!

Nokia 3210 -> Nokia 3330 ->Nokia 6600 -> SE K750i -> Nokia N82 -> LG GW620 -> Nokia N82 -> HTC Desire Z

(#378) -Gabesz-

-Gabesz-
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Cellcom internetes boltról?
Idáig egy piros és egy fekete /inkább szürke/ az egyenlege.

thx

(#379) II-Adi

II-Adi
(tag)

Szeretnék NAGY PIROS PONTOT adni:

zachari kollégának ezért és a nagyon korrekt, segítőkész hozzáállásáért.

borsi kollégának egy itt nem szereplő VGA-ért, és a nála is tapasztalt szintén korrekt, gyors hozzáállásért.

(#380) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

Aqua computer szerintem jó bolt :)

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#381) Shao

Shao
(újonc)

Üdv!

Szeretnék egy piros pontot adni kuchera kollégának. Korrekt jó eladó. :C

(#382) Ariadne válasza Shao (#381) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Khm, ez nem a piros pontos topik... :U Itt konkrét üzletekről van szó. Ha bele is olvastál volna, nem csak írsz, fel kellett volna tűnnie. :P

[ Szerkesztve ]

(#383) L!NK->Q3

L!NK->Q3
(senior tag)

Piros pontot pakfongnak és Cadalnak a korrekt vinyó bizniszekért

biznisz közben kiderült hogy Cadalt meg ismerem vagy 15 éve :C

[ Szerkesztve ]

Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el őket! Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház mögé!!!

(#384) dr_ace

dr_ace
(fanatikus tag)

sziasztok
WD külső merevlemezt (1 vagy 1,5 terra) szeretnék venni Bp-en jó áron (25 alatt), melyik boltot/boltokat tudnátok ajánlani, amikről tudjátok hogy megbízhatóak?
köszi

szerk: különösen a hardverker érdekelne, ha tud róla vki vmit

[ Szerkesztve ]

Xbox Live gamertag: daniel87HUN

(#385) Poll Tamás

Poll Tamás
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Üdv

Van valakinek tapasztalata akár jó akár rossz ezekkel a boltokkal?

http://topsales.luxmed.hu/

http://okdigital.addel.hu

"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."

(#386) kali

kali
(PH! félisten)

sokadszor tapasztalom, hogy az aqua nagyon korrekt - külön köszönet a karinthy frigyes úti üzletben dolgozó srácoknak, akik nem csak vásárláskor, hanem garis ügyintézés során is segítőkészek, és olyankor is a vevő számára kedvező módon járnak el! (személyes tapasztalat!)
(igaz, aránylag sokat vásárolok ott, de akkor is le a kalappal előttük! :R )

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#387) LGabor001

LGabor001
(tag)

hali
egy piros pontot kérnék Kiss70 -nek
korrekt vásárló
részletre megvásárolta a laptopom, mindig időben fizetett
[link]

(#388) kali válasza LGabor001 (#387) üzenetére

kali
(PH! félisten)

eltévesztetted a témát, ide írj; kivel_erdemes_uzletelni_topic

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#389) zzolika

zzolika
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A supergamer.hu-ról mi a véleményetek? Vásárolt már itt valaki?

(#390) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valaki tud valami biztatót mondani a boltról?

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#391) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Sziasztok,

Nekem az Extreme Digit-el volt garis ügyem, korrektek voltak, minden rendben zajlott, semmi panasz nem lehet rájuk.Mondjuk meg kellett várnom a 30napos javítási időt, de végül cserélték a cuccomat, nem lehetett javíttatni.
Nekem pozitív volt velük a gariztatási élményem, a sok negatív véleménnyel szemben !!

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#392) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Privnet kolléga boltjából vásároltam. Jó árakkal dolgozik, 110%-ban korrekt, vevőbarát hozzáállással. Mindenképpen ajánlom! :)

(egy Intel apot vásároltam tőle)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#393) Maksifül válasza Sicilian (#391) üzenetére

Maksifül
(fanatikus tag)

Pár gondolat fogyasztóvédő szemmel, hogy lássuk, mennyire"korrekt" az említett cég.

Nem tudom, milyen igényed volt /csere vagy javítás/, de 3 munkanapon belül kell nyilatkozniuk arról az általad támasztott igény teljesíthető-e? Tehát ha csak 30 nap után tudták megmondani, hogy nem lehet javítani a cuccot, akkor jogszabályt sértettek. Ahogy a "meg kellett várnom a 30 napot" kijelentés is jogi eltévelyedésre ad bizonyítékot, ugyanis évek óta nincs 30 napos javítási határidő. Úgy rendelkezik a jogszabály, hogy törekedni kell arra, hogy a kijavítást, vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezzék. Ha olyan vállalási határidőt tolnak elém, ami ennél több, és számomra az elfogadhatatlanul hosszú, akkor nem írom alá. Ha a kötelezett a javítást nem vállalja, vagy a megfelelő határidőn belül azt elvégezni nem tudja, mással megjavíttathatom, és annak a költségét tőlük követelhetem.

Mizu paródia: http://www.youtube.com/watch?v=hAj3j2Zr-uo

(#394) privnet válasza Maksifül (#393) üzenetére

privnet
(újonc)

Meglepődtem egy picit, hogy "mi van???"... és akkor láttam, hogy ez nem a privnet-re szól. :C Mi magyarországi garizunk (cseregari vagy központi, amennyiben a gyártónak van ilyen Magyarországon) és az átfutás is a gyors szokott lenni.

Javaslom, hogy a továbbiakban, ha valamiről írtok, jót, vagy rosszat, tüntessétek fel a boltot is a szövegben, mert ez így a felhasználó részére, aki nem minden forúmbejegyzést olvas el, megtévesztő lehet. :F

Üdv: Miki

(#395) FehérHolló válasza privnet (#394) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem véletlenül van ott a fejlécben, hogy:
(#393) Maksifül válasza Sicilian (#391) üzenetére

Ember embernek farkasa.

(#396) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Innen szeretnék majd gépet vásárolni. Valakinek van már tapasztalata akár pozitív akár negatív?

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#397) pH érték

pH érték
(tag)

Szerintetek az ebolt megbízható?

(#398) Franklin

Franklin
(senior tag)

pcx.hu-val mi történt, tudja valaki?

(#399) róbert gida válasza EczkE (#396) üzenetére

róbert gida
(tag)

Két Toshiba Laptopot rendeltem tőlük (magánszemélyként) minden rendben volt !Számla garancia original csomagolás pontos szállítás.Azt hiszem esztergomi cég !Minden oké volt.

Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!

(#400) runner 125 válasza pH érték (#397) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Az.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.