Hello! Én a Pixel Kft-ről szeretnék néhány elismerő szót írni. Kb. 2 éve vettem a 3t-nél egy Tagan tápot, amihez Pixel garancia járt. A táp idén nyáron megadta magát. A 3t-s srácoknak nehezen ment a garanciajegy kitöltése, valahogy nem szerepelt rajta, hogy pontosan mennyi ideig is érvényes a jótállás. Én úgy emlékeztem, hogy 3 év, de azért felhívtam őket. Az mondja a srác, hogy hát szerinte 2 év, de amúgy meg a Pixelhez vigyem, mert az az ő garanciapapíruk. Megkérdeztem a Pixel fórumában, hogy ők mennyi garanciát adtak rá. Másnap jött a válasz, hogy 3 év. Elmentem hát hozzájuk a rossz táppal. Elmondom mi a gond. Srác ránéz a tápra, beleszagol, mondja, hogy nem ez az első, ami megadta magát. Igazából Zalman 360-as tápot tudnak adni helyette. Mondom, az nem gond.
Majd kiderül, hogy a 3t-nél vettem. Erre mondják, hogy hát igazából ezt a 3t-hez kellene vinnem, de megoldjuk a dolgot, ők majd elrendezik a 3t-vel! Mondtam nekik, hogy azért fénymásolják le a 3t-s számlát a garancia mellé, nehogy beléjük kössenek. Ami a legjobb, hogy azonnal adtak egy új Zalman tápot, 3 év garanciával!
Ezek után még megnéztem néhány egeret a boltban. Srác egyből mondta, hogy üljek le a kiállított gép elé és próbáljam ki mindegyiket, aztán ha találok egyet, ami tetszik, akkor jöjjek vissza bármikor.
Összességében nagyon korrektek voltak, és elképzelhető, hogy nem a legolcsóbbak, meg inkább ilyen speciális dolgokat lehet náluk kapni, mindenkinek ajánlani tudom őket.