Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#651) Dyno válasza laci666 (#645) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát nem tudom ha nem tuningolok akkor jó lesz a gigabyte is?jah és hogy bármelyik am2-es lapba belemegy a brisbane magos :F köszi előre is :R

(#652) Vandit. válasza Dyno (#651) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lesz,ső,ha netán meggondolod magad tuning kapcsán,akkor is jó lesz. ;)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#653) Dyno válasza Vandit. (#652) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

köszi és ebben tutira menni fog a brisbane magon 4000+ vagy 4400+ procko :F :R :R

(#654) Vandit. válasza Dyno (#653) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mármint melyikben? :F

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#655) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Most jelenleg 4*512/800Mars ram van a gépembe. DC-be mennek a ramok. 1.9V-on még a legkisebb változtatást is kisípolja az alaplap. 2.0 ,2.1V-nál van rá esély hogy az időzítéseken tudjak állítani? Nem akartam ekkora feszültségig elmenni ebben a melegben. Everest szerint kisebb órajelen értem el azokat azeredményeket mint 1Giga rammal.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#656) Vandit. válasza csongi (#655) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a 4x512 eléggé visszatartja a tuningot.Ha teheted inkább legyen 2x1 giga.

(#657) Dyno válasza Vandit. (#654) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Gigabyte GM55S-S3 ebben menne mind a 2 proci (4000+,4400+) :F :R

(#658) Vandit. válasza Dyno (#657) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aha.de miért nem az amit ajánlottam?

(#659) Dyno válasza Vandit. (#658) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Mert seholsem találtam olyat meg őőőmm menyibe kerülne körülbelül? meg nekem nforce chip készletes kéne :R

(#660) Vandit. válasza Dyno (#659) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figyi.Én tudok neked.És miért ragaszkodsz a nforce-hoz?

(#661) Dyno válasza Vandit. (#660) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

És milyen úton módon tudsz szerezni és mennyiben :F Azért mert az nForce eléggé bevált szerintem... :C

(#662) Vandit. válasza Dyno (#661) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennek AMD-s chipsetje van és szerintem elég jó. ;)

(#663) Gyuri27 válasza Dyno (#661) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

azért van egy-két olyan betegsége amit nem sikerült kinőnie.
[link], [link] van totyikja is.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#664) Vandit. válasza Gyuri27 (#663) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te most melyikre gondolsz? :F

(#665) Gyuri27 válasza Vandit. (#664) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

a 690g uj tehát nem tudott mit ki nőni. :P
Természetesen az n-re. :o

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#666) Dyno válasza Gyuri27 (#663) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

nos Gigabyte GM55S-S3 lap lenne nekem a választás nos ez nem jó brisbane magos menne bele tipusokat már sokszor leirtam tuningolni nem akarok vélemény :F :R

(#667) Vandit. válasza Gyuri27 (#665) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oké +értettem már csak hirtelen jött ;]

szerk:Mond el neki Te is,hogy nem ajánlok neki szar lapot,mert nekem nem hisz.(vagy csak több vélemény után akar dönteni) :) Bár nem tudom,miért hiszi,hogy az jobb.

[Szerkesztve]

(#668) laci666 válasza AtHoS (#640) üzenetére

laci666
(senior tag)

2800Mhz-en DDR2-809-4-4-4-12-CR2 idözitésen mért kaptál olyan gyér eredményeket?
A többi se olyan hüde kemény.

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#669) ladavfts0

ladavfts0
(újonc)

helló bocs az offért de van egy eladó amd am2 x2 4200+ procim ami megy 5600+ on simán és eladó :) 14 ért mert sürgősen eladó garis hibátlan! ha valakit esetleg érdekel írjon kösz!

(#670) Vandit. válasza ladavfts0 (#669) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ejnye :))

(#671) borix

borix
(fanatikus tag)

Melyik a jobb választás 4400 2x1mb vagy 5000 2x512kb proci?Szerintem a 4400 tuningal viszi az 5000 szintjét.A4400-nál 2x1mb cache még később jól jöhet.Vagy mégsem? :F

(#672) Vandit. válasza borix (#671) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az 5000+ Brisbane magos,tehát ez 5000+ 2x512kb ;)

[Szerkesztve]

(#673) zsámoly

zsámoly
(tag)

Sziasztok
Az everest nálam a 2.magnál mindig 7-8fokkal többet mér mint az 1.-nél.Ez miért van? Talán rosszul szereltem fel a hűtőt, és a proci egy kis része nincs a hűtővel kontaktusban? :F

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#674) Vandit. válasza zsámoly (#673) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam is 4-5 fok az eltérés minimum a 2 mag között,szóval nem gond.

(#675) Zoli329 válasza borix (#671) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

A 4000+ 2x1m a legjobb :)

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#676) Oliverda válasza borix (#671) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

5200+ Windsor 2x1MB :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#677) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek után biztos könnyen fog dönteni :D

(#678) Borgi válasza borix (#671) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

mitől vagy olyan biztos abban hogy a 4400+ os az 2*1mb-os?

4400+ osok amiket most tudsz venni leginkább brisbane magosak mint az 5000+ és ugyan úgy 2*512 van bennük. tudom énis filóztam hogy akkor most a 3 lehetséges 4400+ osból melyik is jön nekem. végül brisbane jött, amint nem bántam meg. Ez legalább nem melegszik és auto fesz meleltt simán vitte a 2760-at. feljebb nem próbáltam.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#679) Borgi válasza Zoli329 (#675) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

szép konfigod van de én nem hazárdíroznám azt a szép konfigot a tápoddal. a helyedben én záros határidőn belül beszereznék egy FSP, enermax, zalman, v valami nagyobb chieftec tápot.
üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#680) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

van itt valakinek Gigabyte GA-M55S-S3 alaplapja és mi a vélemény róla??ja és nekem GeIL 667MHz ramjaim vannak nem lesz velük baj am2-be :F :F

(#681) Vandit. válasza Dyno (#680) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:) Nem lesz nekem GEIL 800-asok vannak.Milyen bajra gondoltál?

(#682) Lui76 válasza Dyno (#680) üzenetére

Lui76
(őstag)

nézd meg már van topicja.

www.kezmuveskeramia.hu

(#683) Dyno válasza Vandit. (#681) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Van egy nagyon jó fórumos barátom és ő mondta hogy nem-e lesz vele probléma nem tudom mire gondolt max tuningkor nem lenne jó avgy mi :F :F mert ha csak tuningkor az engem nem érdekell :))

Lui76:köszi megyek is :DD

(#684) Vandit. válasza Dyno (#683) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi probléma lenne?Probléma bármelyik lappal lehet.Szerintem ezzel nem jársz rosszul,de a döntés a tiéd. ;)

(#685) Dyno válasza Vandit. (#684) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Mind1 nem tudom ettől az amd chipsettől tartok egy kicsit... és Abitok milyenek :F :R

(#686) Vandit. válasza Dyno (#685) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy pöpec chipset.Ezt nálam hozzáértőbbek is mondták. :)

(#687) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Az X2 -es System -hez most ezt néztem ki:

Proci: AMD ATHLON 64 X2 5200 AM2
Alaplap: GIGABYTE M57SLI-S4, nVidia NF570-SLI, AM2, DDR II, PCIE, GLAN, ATX
RAM: DDR2 PC6400 800MHz 1024MB GEIL ULTRA+ KIT 2DB (SPD: 3-3-3-8, Paper Retail, Metallic-Orange Aluminum)
/Bár szerintem mire összejön a köss a fejlesztésre addigra más lesz a felállás, de jelenleg ezek meleltt döntenék. Kitudja pl. mi lesz pár hónap múlva. Lehet addigra jön egy árzuhanás aztán már nem 1 giga hanem 2 giga ramot veszek. És nem 5200+ -os procit hanem 6000+ -ost./

Szombaton meg megyek veszek új procihűtőt:
Zalman CNPS9500 AM2 Bulk ( http://href.hu/x/35r3 )

X2 -es procira úgyis kell egy új hűtő most meg ebben a melegben még az A64 3200+ sem bírja a strapát úgyhogy előre költekezek.

350W -os FSP táp elég lesz szerintetek? Vagy tápot is cseréljek?

[Szerkesztve]

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#688) rollins

rollins
(őstag)

wprime vajon miért ír a 2. mag L2 -jére 0 KB-ot? [link]
cpu-z, everest normálisan, vagyis 512KB -ot ír

(#689) Dyno válasza Vandit. (#686) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Értem másik topicban akkor majd vároma válaszod :DD :B

(#690) motocoder válasza borix (#671) üzenetére

motocoder
(tag)

A 4400 miota van benne 2x1mb ????
[link]

[Szerkesztve]

Core2 E6550@3.6ghz//ASRock 4Core1600TWINS-P35//Galaxy OC 9600GT //1066 Kingmax 2x1Gb

(#691) Dyno válasza motocoder (#690) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

mert van 4400+ os 2x1 megával csak az még windsor magos és csak 2,2ghz és 90nm a brisbane azmeg úgye 2x512kb és 2,3ghz és 65nm :R :R javítson ki valaki ha tévedek mert úgy nézzki végre vágom a számozást :Y

[Szerkesztve]

(#692) szab.tam válasza motocoder (#690) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pontosan 2006. máj. 23 óta... :)

Athlon 64 X2 4400+ 2200 MHz 2 x 1024 KiB 1000 MHz 11x 1.30/1.35 V 89 W Socket AM2 May 23, 2006 ADA4400IAA6CS

[link]

lap közepe kb...

talán itt vannak a legjobban összefoglalva a procik, és áttekinthetőbb, mint az amd oldalán....

[Szerkesztve]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#693) szab.tam válasza szab.tam (#692) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak felháborító, hogy még nincs a listán a 6400+-om... :U

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#694) AtHoS válasza laci666 (#668) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Eszerint a teszt szerint az integrált Vidkari miatt: [link]
[kép]

Jelen pillanatban az integrált is bőven megteszi nekem, későbbiekben meg lehet beszerzésre kerül majd egy 2600XT DDR3, de egyenlőre még nincs tervbe véve.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#695) kiralytom

kiralytom
(tag)

sziasztok. a közeljövőben szeretnék gépet vásárolni s azt játékra használni. arra gondoltam vennék egy x2 4000+ procit mivel az 65nm-es és tudtommal az kevésbé melegedik és meghúznám azt. (anyagi keretbe több nem nagyon férne bele) szóval meddig lehetne hőzni stabilan gyári hűtssel, ha az amd-nél az gatya akkor milyen cooler kéne rá és azzal meddig lehet biztonságosan húzni?

(#696) laci666 válasza AtHoS (#694) üzenetére

laci666
(senior tag)

Aha értem csak furi volt hogy olyan kevés eredményt kaptál.6100pontot olvasáskor nekem meg 8600pont, de már akkor értem.
Akkor ez az integrált vga miatt van ha vesszel bele egy kártyát akkor már normális eredményt fogsz kapmi.

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#697) infectedmann válasza kiralytom (#695) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Én előljáróban annyit mondanék (majd az okosok pontosítanak), hogy ez nem csak proci függő.
Függ a memóriától is, hogy mennyire tuningbarát és függ az alaplaptól is.
Memóriából szerintem a Geil, Corsair, Kingstone és A-Data RAM-ok azok amikbe érdemes belefektetni.
Alaplapból nem akarok hülyeséget mondani úgyhogy majd az okosok kiegészítik a mondókámat meg korrigálják esetleg.
Hűtésből is valami nem noname kéne. Zalman pl. Én most hétvégén veszek egy ilyen hűtőt: http://ipon.hu/?product_id=13428
Ezt mint látod jó S-754/939, LGA775 és S-AM2 foglalatokhoz.
De ha egy kicsivel többet akarsz rászánni akkor itt van ő-> http://ipon.hu/?product_id=15674
Ezeket a hűtőket meg szerintem nem igazán fogod olyan könnyen megizzasztani :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#698) laci666 válasza kiralytom (#695) üzenetére

laci666
(senior tag)

Jó a 4000+ csak a lapod birja a 286fsb mert igy 3000Mhzt menne a proci.
A brisbanekkel az a gáz hogy egyes lapok szarul mérik a hömérsékletüket,de lehet hogy egy bios frissités megoldja a problémát.
Cooler Master Hyper TX vagy Arctic Cooling Freezer 64 Pro hűtő ajánlott

(#699) éN79 válasza kiralytom (#695) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amiket infectedman mondott, igazak.
Azzal egészíteném ki, hogy hűtőből a legjobb választás vsz. a Cooler Master Hyper TX megoldása (5-6k) és ez már a brutál tuninghoz is elég.
A brisbane magos 4000+-ok az eddigi tapasztalatok alapján simán viszik 2900-3000GHz között, alapfeszen is elmennek jóval a gyári érték felett (és akkor ismét csak a saját példám egy ilyen procival: 2625-ön használtam tényleges 1.21V-on, azaz alulfeszelve).
A procinak nem túl magas a szorzója, így ha extrém tuningot akarsz, mindenképpen olyan lapot válassz, ami 280-as ''FSB'' fölé tud menni, de ez tényleg csak akkor kérdés, ha el akarod érni a 3 GHz-t, ahogy én is használtam, azaz 10,5x250-en, arra szinte bármelyik ''normálisabb'' tuninggal megáldott lap képes (itt sokan szeretik a giga lapjait, de jók szvsz. az abit KN9 és társai, mert ott a memót is lehet gyötörni).

(#700) Qru válasza infectedmann (#697) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Memóból, inkább A-data vagy Corsair. Kingston/GeIL nem annyir bírja a húzást általában.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.