Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#551) Vandit. válasza Richter36 (#550) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valós alkalmazás orthos játék 3dmark Everest nekem is elment 5 órát,csak az orthos nem bírta 5 percnél tovább :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#552) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki akinek 3800+ van mondja el,mit bír? :R

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#553) ssolitude válasza Vandit. (#552) üzenetére

ssolitude
(őstag)

2700MHz, 1,425 Vcore-al.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#554) Lui76 válasza szab.tam (#543) üzenetére

Lui76
(őstag)

''amit kértél, megnéztem.
monza, 1280x1024, 25 autó, video teljes, élsímítás nincs, du. 17 h, eső nincs, pilótafülke nézet, valós tükör bekapcsolva (tükör sokat levesz!)
elején, álló kocsik között kamera elindul 33, az utolsó kocsihoz ér 141
rajt 55
rajt egyenes vége 75
körök 90-110
max 129''

Én is megnéztem.

kamera elindul álló kocsik közt 60 Fps !
utolsó kocsi 93
futam indul 50 fpsel a kocsik mellett huzok előre, verseny közben 70 fps felett, de
max 100

Procim 2480Mhz-en (236-os FSB)
Akkor hol jön ki a te CPU fölényed?
Sztem a ta nagyobb max értékeid csak VGA miatt.
Feladat ütemezőbe ha kinézek csak egy mag maxon másik pihen érdekes...

www.kezmuveskeramia.hu

(#555) Vandit. válasza ssolitude (#553) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel hűtöd?

(#556) kitsikatsa válasza Lui76 (#554) üzenetére

kitsikatsa
(kvázi-tag)

Gondolom, dual core optit használsz....?

\m/.

(#557) Runo válasza Levin01 (#494) üzenetére

Runo
(őstag)

Nekem is feltűnt, gondolom az alaplapnak is köze lehet a dologhoz :)

[ Szerkesztve ]

(#558) szab.tam válasza Lui76 (#554) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egész biztos a vga-nál van itt az előny... a procim max a 2 magra nézve 150%-on megy, tehát a tied sem éri el a maxot valszeg. de a te rendszerdben az talán a jó, hogy kiegyensúlyozott. én egyértelmű vga limitbe ütközöm.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#559) ssolitude válasza Vandit. (#555) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Vízzel.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#560) Lui76 válasza kitsikatsa (#556) üzenetére

Lui76
(őstag)

Fent van de rendszert még nem raktam újra 2 magos procim ,lapom ,VGA-m jövetelekor.

www.kezmuveskeramia.hu

(#561) Lui76 válasza szab.tam (#558) üzenetére

Lui76
(őstag)

Nálam úgy nézett ki hogy egyik progressz a plafonon a másik meg szinte nullán.

Elvileg a te VGA-d az erősebb , a max értékek azért olyan nagyok.
A min hogy miért kevesebb , mivel a procid jobb ezért az is csak a VGA-val
függhet össze.
7800GT-m volt elötte azzal nagyobb max értékekre emlékszem és
tiédhez hasonló minimum értékekre.

www.kezmuveskeramia.hu

(#562) zsámoly

zsámoly
(tag)

Na sziasztok!
3800+ X2es procim alapból 2000Mhz-en megy 200-as FSB-vel. Azt szeretném elérni hogy 2600-on menjen. Jelenleg ott tartok hogy az FSB 230-as 10-es szorzóval.az 1,3V-os alapfesz. pedig 1,35V-ra lett módositva. Lenne pár kérdésem. A gyári hűtő elég lesz a kitűzött teljesitményhez? A belső hőmérők 40 fokot mutatnak a CPU-n(csak!), van valami megbizható progi ami jó értékeket mutat? És hogy élettartam tekintetében mire számítsak?

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#563) Levin01 válasza zsámoly (#562) üzenetére

Levin01
(őstag)

Az élettartam relatív? Amennyi ideig meg szándékozod tartani a jelenlegi platformodat, addig simán bírni fogja.

(#564) Richter36 válasza zsámoly (#562) üzenetére

Richter36
(őstag)

A gyári hűtő kevés lesz. Cseréld le egy Cooler Master Hyper TX-re például.

"Minden dolognak a vége a fontos."

(#565) MooN00 válasza zsámoly (#562) üzenetére

MooN00
(senior tag)

Nem valószínű h elég lesz, ezért ha olyan sokat emelsz rajta akkor használd azt amit a kolega javasolt (Hyper tx) vagy egy Ac freezer 64pro -t.
A hőfoknál max. 70 fokig lehet menni (de max 6o körül ajánlott), utánna már komolyabban károsíthatja a hő hosszútávon a processzort.
A fentebb említett példányokkal kb 50-55 fok körül meg fog maradni a proci hőmérséklete.

(#566) okos67 válasza Qru (#333) üzenetére

okos67
(őstag)

királyság lenne a 4400+ omnak
de csak 2530-ig megy :O
neked mit bír a c2d

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#567) zsámoly

zsámoly
(tag)

Aha.
Köszi a gyors választ. Gyanús ez nekem mert bekapcsolás után 5 percel már 5000rpm felett van a venti.Játszom 2 órát, és a hőmérő 39-40 fokot mutat. Közben érzem a kezemen hogy ez jóval több.

''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

(#568) zsámoly

zsámoly
(tag)

Ráadásul olyan a hangja mint egy traktornak. Átmenetileg egy Heller szobai ventilátort használok. Azzal valahogy csökken a zaj :DDD

(#569) MooN00 válasza zsámoly (#567) üzenetére

MooN00
(senior tag)

Mivel nézed a hőmérsékletét ? Ha nem everest-tel, akkor próbáld ki azzal is, hátha.Az ultimate 4. verziója már magonkénti hőfokot is mér.

(#570) zsámoly válasza MooN00 (#569) üzenetére

zsámoly
(tag)

Adnál egy linket ahonnan ingyen letölthetem?

(#571) MooN00 válasza zsámoly (#570) üzenetére

MooN00
(senior tag)

az ultimate nem ingyenes, ezért inkább torrentezz ha mindenképpen meg akarod szerezni

(#572) rlazol válasza zsámoly (#570) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - itt a trial verzió letölthető, a hőmérsékelete ez is mutatja.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#573) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi ez a pangás? :F

(#574) bucilali válasza Vandit. (#573) üzenetére

bucilali
(fanatikus tag)

mindenkinek hűsöl a gépe.. :DDD

Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy); Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy...

(#575) szab.tam válasza Vandit. (#573) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

várják az x4 eljövetelét...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#576) Vandit. válasza szab.tam (#575) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt Én is várom,de csak azért,hogy olcsóbb legyen az x2 :D

(#577) bucilali válasza Vandit. (#576) üzenetére

bucilali
(fanatikus tag)

ebben igazad lehet.. :C
csak valahonnan tudnék szerválni egy 939-es 4800+-t.. :O , egy darabig nem váltanék semmire.. :U

Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy); Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy...

(#578) MooN00 válasza bucilali (#577) üzenetére

MooN00
(senior tag)

még épphogy akadnak 38+ 42+ és talán 44+
ezeken felül nem láttam manapság 939-esbe eladót

(#579) TomBoy1986 válasza szab.tam (#575) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert nincs elég meleg mi :)

Most ugye, ohne tuning és 4°C-vel magasabb a procim hőmérséklete.
Télhez képest meg éppen csak 10°C-vel

[Szerkesztve]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#580) bucilali válasza MooN00 (#578) üzenetére

bucilali
(fanatikus tag)

hmmm.., 44+-t én is láttam, de horror árat kérnek érte :O
asszem marad a 42+, hacsak valami isteni gondviselés nem szán meg.. :U

(#581) MooN00 válasza bucilali (#580) üzenetére

MooN00
(senior tag)

szerintem jobban járnál 17k körül egy 38+ -al. az az 1 szorzó nem ér meg +5000 forintot

(#582) saol

saol
(újonc)

Ki tudja?

Mi a különbség az E4 és az E6 steppinges 939-es 3800+ proci között?

(#583) GezaR válasza Vandit. (#576) üzenetére

GezaR
(tag)

Látom nem csak én várom az új procikat h olcsóbbak legyenek az X2-k. :D Ha kijönnek, akkor 10-15 E lesz a legnagyobb X2 is. :D

A politikusok nem szeretika trabantot, mert kormányváltós. :D MSI K9A Platinum, AMD Athlon 64 3800+, 2X1 GB Kingston DDR2 800 MHz, Sapphire Radeon X1650XT 256 MB GDDR3, 2XWestern Digital SATA II 250 GB 16 MB cache, Stability Power 450 W, Aerocool Aeroengine II ház | Acer Aspire 5542G

(#584) Vandit. válasza GezaR (#583) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ennyire nem,de a 6000+ lemegy 30 körülre,ebből adódóan az 5200+ 23 körül lesz és akkor azon nyomban veszek egyet :)

(#585) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!
A ''közeljövőben'' (3-4 hónap) szeretnék venni egy X2 -es procit. (remélem addigra lemegy az áruk :D)
A kérdésem az lenne (meló mellett nincs időm topicot visszaolvasni), hogy mennyire húzhatóak ezek a procik?
Ha csak 2-3MHz -et is rátudnék húzni a gyári órajelre nekem az is bőven elég lenne.
Én most egy AMD Athlon 64 X2 5200+ -t néztem ki.
Ha az alap 2600Mhz -es órajeléről feltudnám tolni 2800 -ra vagy 2900 -ra akkor én lennék a legboldogabb.
Azért fontos nekem a túlhúzhatóság mert HD mániás vagyok és ehhez a minőséghez már eléggé kell a magas órajel.
Bár lehet mire eljön az ideje, hogy megvegyem az X2 -es procimat már kapok az 5200 -es mostani áráért egy olyat ami 2800-3000Mhz -en fut.

Azért jól megbeszéltem magammal a dolgot :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#586) GezaR válasza Vandit. (#584) üzenetére

GezaR
(tag)

Hát nem is arra gondoltam hogyha kijönnek, az Athlon-ok egyből lemennek, de sztem december környékére még lejjebb lesznek.

A politikusok nem szeretika trabantot, mert kormányváltós. :D MSI K9A Platinum, AMD Athlon 64 3800+, 2X1 GB Kingston DDR2 800 MHz, Sapphire Radeon X1650XT 256 MB GDDR3, 2XWestern Digital SATA II 250 GB 16 MB cache, Stability Power 450 W, Aerocool Aeroengine II ház | Acer Aspire 5542G

(#587) DigitXT válasza infectedmann (#585) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

A legkisebb X2 is elviszi a full HD cuccot, tehát ezért nem kell tuning.:) [link]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#588) infectedmann válasza DigitXT (#587) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Hálle lúja :R
Köszi ezt a grafikont.

(#589) bucilali válasza saol (#582) üzenetére

bucilali
(fanatikus tag)

E4= Manchester mag
E6= Toledó mag, amiben a cache fele le van tiltva..

(#590) vidobali

vidobali
(tag)

Két hete jelentették be az újabb AMD árcsökkentést, boltokban sehol, de még itt a PH-s bazárosoknál sem látok árcsökkenést. Lesz abból augusztus bőven, mire itt mo-n megérezzük. :(

[Szerkesztve]

MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

(#591) Vandit. válasza vidobali (#590) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én kivárom. :D Addig eldöcög a kis 3800-as

[Szerkesztve]

(#592) vidobali válasza Vandit. (#591) üzenetére

vidobali
(tag)

:DDD

Én is kivárom, csak a türelem, meg a pénz a legkevesebb :D

MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

(#593) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi ez,ha nem árcsökkenés? :C :Y
CPU AMD Athlon 64 X2 4000 AM2 BOX 15,1k
CPU AMD Athlon 64 X2 4400 AM2 TRAY 17,5k
CPU AMD Athlon 64 X2 4400 AM2 BOX 19,5k
CPU AMD Athlon 64 X2 4600 AM2 BOX 21,9k
CPU AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 BOX 26,3k
CPU AMD Athlon 64 X2 5200 AM2 BOX 27,9k
CPU AMD Athlon 64 X2 5600 AM2 BOX 32,1k

(#594) infectedmann válasza VaniliásRönk (#30) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Vandit.
Hol találtad ezeket az árakat? :C :DDD

[Szerkesztve]

(#595) Vandit. válasza Vandit. (#593) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lassan benevezek arra az 5200+-ra :D

(#596) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom már merre láttad ezeket az árakat!
PH! bazár RULZ :D
Éljen az árcsökkenés. Éljen a PH bazár. Éljen az AMD :D

[Szerkesztve]

(#597) Vandit. válasza infectedmann (#596) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
azért,hogy ne kelljen keresnie senkinek. :)

(#598) Lui76 válasza bucilali (#589) üzenetére

Lui76
(őstag)

hát mer ugye a jó kis Giga ex lapom nagyon a szívedhez nőtt :)

Már én is X2-es lettem közben.
kb 5e ből tértem át AM2-re elég olcsó mostanság , a 939-ed meg mivel már ritkább
tán jó áron eladható,. lehet érdemes megfontolni ha nem elég a jelenlegi.

www.kezmuveskeramia.hu

(#599) AtHoS válasza infectedmann (#585) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

A kérdésem az lenne (meló mellett nincs időm topicot visszaolvasni), hogy mennyire húzhatóak ezek a procik?

Nos nekem egy 4400+ -os példány van, ami jelenleg alapfeszen megy 11.5x246.xx=2838MHz-en

HD videokhoz egy újabb vidkari is alternatíva lehet, ami hardveresen végzi a dekódolást

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#600) motocoder

motocoder
(tag)

Az utolsó AMD Athlon 64 X2 6400+
[link]

Core2 E6550@3.6ghz//ASRock 4Core1600TWINS-P35//Galaxy OC 9600GT //1066 Kingmax 2x1Gb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.