thx

_________________----==<<{{[[F.E.A.R. Combat]]}}>>==----_________________

thx

Hyper transport frekit akkor vedd vissza 4x-re ha az fsb-t 220 fölé emeled, mert akkor már 5x-ös szorzóval bőven meghaladja az 1000-et és az már egészségtelen lehet. Ha az fsb-t emeled, nem árt ha kisebb ram beállítást választasz, mert lehet hogy magas lesz a sebesség a ramjaidnak. A ram feszt emeld meg ha lehet.
Giants az isten :)

A CPU-Z progi hitelesítése.

a lapodhoz nem kaptál egy ''ai booster'' nevű progit?
használd azt, azzal tudsz procit húzni, érthetően, és 1xűen, külön szorzót, ht-t, fsb-t, és tudsz proci, és ram feszt állítani (a ram mhz-t sajna csak biosban, legalábbis nekem még csak ott sikerült)
ja + asszem h magasabb ram mhz-t akkor érhetsz el, ha nagyobb feszt kap, de ez nem biztos, nehogy túlfeszeld véletlenül a ramokat!!! (se a procit)
Új felállás némi okosodás után...
FSB-t: 240-re ettől meglesz a 2400Mhz
Multi meg minden: Auto
Dram frekit 800-ra...
Ettől: kitalálja hogy CPU/6 kell nekem ha jól értem?
(Csak az a baj, hogy ezzel már próbálkoztam, annyi különbséggel, hogy a Multit 10x-re tettem a DRAM konfigot meg AUTO-n hagytam, ennek füttykoncert lett az eredménye...azt hittem, hogy a fesz kevés esetleg, de szvsz a +90MHz-hez nem kell +fesz??)
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
Feszt nem akarok állítani semmiképpen...nem is nagyon tudok, ASUS a lap a max CPU fesz az 1.25 a ram meg 1.95... +300MHz-hez nem is nagyon kellhet sztem...
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

aha, és azt h kell +csinálni, mármint találtam cpu-z ben olyat h validation, és ott irogat vmit, de nem noan értem, és mi az az ID? 
ui: a procim mhz-ét (3000mhz felett) nem naon tom megtartani, mert kb 5 perc után vmiért újraindul a gép, és nem is hajlandó bejönni a win, csak ha biosban visszarakom auto-ra
sztem ez azért lehet: v mert gyenge a táp, és kevés feszt kap, v mert a gyári hűtő kevés, és túlmelegszik a cpu....

A procid szorzója nem 10, hanem 10,5 így 240-es fsb-vel már 2520 / nekem ilyen fesszel ment 250-et is több alaplapban /. A ht szorzót vedd vissza 4x-re, mint ahogy írtam, a rammot állítsd 667-re és adj neki max feszt.

Az ID a cpu-z honlapján jelenik meg, amikor feltöltöd az elmentett fájlt és lenyomod a validate gombot. Lehet túlmelegedés.
[Szerkesztve]

ok thx, én is túlmelegedésre, v a túlhúzádra gyanakszom, ezért sztem nem lesz annyi időm h megcsináljam mert a gép reset.... 
Na akkor most már értem, nem úgy van mint annó XP korszakban, hogy a szorzót oda állítom ahova akarom (nagyjából), hanem az egy kvázi fix dolog...ami ha nekem 10.5(ami annyi) akkor ez van és kész...ezt értettem félre
Amúgy nem a proc húzása a fő cél, hanem, hogy a RAM minnél közelebb legyen a 800-hoz.
Így:
FSB:228-ra Órajel:2394 (10.5 a szorzó)
RAM akkor 798 ha a CPU/6 az igazság...(Úgy, hogy minden AUTO)
Remélem így már jó szerintetek is
THX

A beállításokat már nem tudom neked megnézni, mert jelenleg nem AMD-m van. Nézz be a lapod topikjába, hátha ott több okosságot is tudnak írni.
Köszi szépen a segítséget asszem így már jó lesz, ez egy teljesen új világ most nekem, szal nem is értettem mindent meg nem is mertem úgy mint régen...

az x2 6000+-nak már 2000 mhz-s fsb kell?
C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

A validhoz eleg 30mp is
azt feltolteni utanna is birod alapon.
Sdi
Nem is figyeltem ,mikor valtottal 
[Szerkesztve]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Az Ai booster hajlamos hülyeségeket mutatni 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Gyanitom en is??

Pár hete, bexart a procim majd utána egy ph-s srácnál az alaplapom is.

Hogy a fenebe??

Majd megírom priviben, mert nem akarom ezzel terhelni a topikot.

Csak nem elhitted, amit látsz? Én láttam már 4 fölötti ghz-et is vele
Túl régi a boostere ennyi.
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Hali!
ér valamit ez a amd dual core optimizer nevü progi?
ha igen akkor hogyan kell használni?

Nekem Gigabyte GA-MA69G-S3H lapom van. Ha ez számít, akkor nem méri túl a lap a procihőt. 4400+ Birsalma 2,8GHz-en max terhelésen 42-46 fok körül mozog időjárástól függően. A maghőmérsékletek meg 30-34 fok környékén vannak. Igaz kb. 1 hete hogy összeraktam a gépet és sok időn nem is volt tesztelgetni.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
Pont ezt a lapot néztem ki.
Ennyit még az Abit lapomban is ment sőt.3080-on felállt a windows csak az Orthos hányt be. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Ez nem a procc vége csak egyenlőre idő hiányában maradtam ennél az alapfeszes beállításnál. Majd ha lesz kicsit több időm, akkor finomhangolok még egy keveset.
11.5x261-en nyomtam egy 10 perces orthost, ami szépen le is futott. Utána léptem tovább 11x278-ra, de itt már volt egy kis kalamajka. Olvasd el ha érdekel: [link]
szerk.: másik topicban látom, hogy már olvastad 
[Szerkesztve]
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
Már elolvastam 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének
Nah mostmár végleg kiléptem az X2 esektől! C2D
Vandit köszi az alaplapot! 

Hm... Megint segítség kellene!
Valami prog, amivel szabályozni tudom a cpuhűtő fordulatszámát...
Idegesít, h már 50C-nél is 5500-akat pörög... :S

Speedfan?
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Hello mindenki, olyan kérdésem lenne, hogy venni akarok egy 5200+-os procit, de nem tudom milyet, brisbane vagy windsor magosat?
Tuningban mit lehet említeni különbségként?
Előre is kössz! 
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Az Asus Q-fan miért nem jó...
Pc Probe-ban bekapcsolod és elfelejtheted...
Nekem a Freezer 2600-at pörgött alapból a proc még 40 fok sem volt, bekapcsoltam, és rögtön 1200-1300 lett a fordulat, ezen teljesen csendes, stress teszt alatt a proc felment 55-60 környékére ekkor szépen felemelte a fordulatot 2000-re...
Sokan mondják, hogy búgatja a ventit ezt én nem tapasztalatam...

Hi all! HELP!
MSI K9N SLI Platinum / X2 4800+ Brisbane / Geil Ultra Kit 2x1024 DDR2 / 7900 GS Galaxy a jelenlegi helyzet!
Megy szépen, alapon!
Amint húzni szeretném, le sem bootol, ---> bios reset!
A procin egy CoolerMaster HyperTX hűtő van, a ramok tuti mennének még mert alapon el sem érik a 400Mhz-et (357)
Ennyire kacat lenne az MSI deszka???
A volt 939-es konnfigom olyan szépen vitte a tuningokat hogy ihajj, de itt még a 220-as FSB-t sem érem el, V emeléssel és 12.5-ről 12-re visszavett szorzóval sem!
Az MSI DualCore Center simán belövi 2800Mhz-re 15% húzással, de feszt nem emel.
Így egy idő után fagy is! De 1.3-ról csak 1.37-ig engedi állítani a bios, de ha 10% tuningot sem visz el...
Vagy valami progival kellene? CrystalCpuID enged mindenfélét állítani, de ha olyan V értéket adok neki amit a biosban nem tudok az fog rendesen működni???
HELP PLS!
thx
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 2db Samsung 8Tb HDD Sata 8

Hali kéne egy kis help tuning terén. 
Szal adott egy Athlon 64 x2 4200+-os(Windsor prockó),Abit K9n Ultra,2*1Gb ddr2 800 Kingmax memó
Minden fesz alapon van(memók is csak 1.8-at kapnak)az fsb-t felemeltem 218-ra így most 4600+-osként üzemel a procim
Szal a kérdés az lenne h mivel tom leszabályozni az órajelet mert ugye a cnq már nem mükszik és h medig emelhetem az fsb-t
Orthost csak pár percig futtatam,de a gép elindul,több órája megy és a CSSource se fagyott ki
Ja és gyári hűtőm vab és nem akarom leváltani mert nagyon jó 
Alapon 32 fokos a procc 26 az 1.mag és 32 a 2.
Pls vki mondjon vmit 

Sajnos az AM2-es MSI lapok nem éppen a tuninglapok.
Vannak akik kifognak egy-egy jobb példányt, nekem is ha jobb hűtőm lenne lehet h menne 234-es FSB-t.
De 224-nél már 667-re visszaosztott ramokkal kell h húzzam továb... Már enmgbántam h nem vártam meg, h legyen ASUS M2R32-MVP. 
A politikusok nem szeretika trabantot, mert kormányváltós. :D MSI K9A Platinum, AMD Athlon 64 3800+, 2X1 GB Kingston DDR2 800 MHz, Sapphire Radeon X1650XT 256 MB GDDR3, 2XWestern Digital SATA II 250 GB 16 MB cache, Stability Power 450 W, Aerocool Aeroengine II ház | Acer Aspire 5542G
Memókat visszaosztva 667re próbáld az FSB-t növelni mondjuk 230ig, és nézd meg, hogy bírja e.
90 87.5 87.8 87.5

Hello most rendeltem meg egy X2 5600+-os procit, és az érdekelne, hogy mit várhatok tőle tuningban?
Mennyit szoktak ezek menni, gondolom azért a 3ghz-et elfogom tudni vele érni? 
Előre is köszönöm!
Szerintem fölösleges volt 5600+-o venned(hacsak nem nagyon olcsó vetted)mert 3000-et egy 4000/4400-es Brisbane is szokott menni.Elég lett volna egy 5200-es is,ha már mindenképpen 5-el kell kezdődnie.Milyen hűtőt vettél rá?

Ami most van freezer 64pro... 
jó lesz az.
elmegy 3000-ig

Ne tévesszen meg , én is azt hittem milyen hideg ,mert mire kilépek
a játékból már 30 fok alatt, DE csak nagyon gyorsan hűl le !
Én az Everset stab tesztjének ablakát hagyom őtt látom hogy változik a hőmérséklet.
Hihetetlen 60-ról is milyen hamar lehűl.
Én azért Giga lapot vettem mert ott C&Q is mehet húzás alatt.
[Szerkesztve]
www.kezmuveskeramia.hu

Srácok melyik szerintetek a Best-Buy amd x2-es (am2) proci ?
Ami árban még nem egy c2d, de teljesítményben tartja a szintjét.
thx
mod: és persze jól húzható 
[Szerkesztve]
4000+ X2 Brisbane.
Az egyik legjobb hűtő, le ne cseréld, max. vízre! 
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

3000Mhz-et simán eléred. sőt még többet is.
[Szerkesztve]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Szerintem megéri. Nekem is 4000+ volt előtte. Ez jobb eleve dupla caches meg nagyobb órajel.
Meg mindig ilyenre vágytam akkor is amikor a 4000+ vettem és most jött el az idő hogy vegyek én is egyet.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Srácok!
Bocsi, hogy ilyen láma kérdésem van de mitől van az, hogy pl. videót rendereltetek és az egyik proci mag 80-100% -között dolgozik, a másik meg tötyörög 20-40% között. Vagy ez direkt így jó, hogy tudjak mást is csinálni közbe... Vagy mi a szösz van vele?
X2 3600+ (2,2 Ghz)
Ja egy tapasztalat, Thermaltake proci hűtő a edigital-nál 2000Ft nagyon jó és nagyon halk....
A használt tömörítő program nem optimalizált két magra, ezért nem használja mindkét magot max-on, de ahogy írtad, így legalább bármit tudsz csinálni mellette nyugodtan.

típus?
www.kezmuveskeramia.hu
Az újabb winrarok már kétmagra optimlaizáltak, ha gyorsan akarsz tömöríteni akkor használd azt (meg a bennelévő sebességteszt is jó dolog).
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn