Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) <cafat> válasza Sdi (#142) üzenetére

<cafat>
(senior tag)

thx :R :))

_________________----==<<{{[[F.E.A.R. Combat]]}}>>==----_________________

(#152) Sdi válasza Horbal (#149) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Hyper transport frekit akkor vedd vissza 4x-re ha az fsb-t 220 fölé emeled, mert akkor már 5x-ös szorzóval bőven meghaladja az 1000-et és az már egészségtelen lehet. Ha az fsb-t emeled, nem árt ha kisebb ram beállítást választasz, mert lehet hogy magas lesz a sebesség a ramjaidnak. A ram feszt emeld meg ha lehet.

Giants az isten :)

(#153) Sdi válasza <cafat> (#150) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A CPU-Z progi hitelesítése.

(#154) <cafat> válasza Horbal (#149) üzenetére

<cafat>
(senior tag)

a lapodhoz nem kaptál egy ''ai booster'' nevű progit?
használd azt, azzal tudsz procit húzni, érthetően, és 1xűen, külön szorzót, ht-t, fsb-t, és tudsz proci, és ram feszt állítani (a ram mhz-t sajna csak biosban, legalábbis nekem még csak ott sikerült)
ja + asszem h magasabb ram mhz-t akkor érhetsz el, ha nagyobb feszt kap, de ez nem biztos, nehogy túlfeszeld véletlenül a ramokat!!! (se a procit)

(#155) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Új felállás némi okosodás után...
FSB-t: 240-re ettől meglesz a 2400Mhz
Multi meg minden: Auto
Dram frekit 800-ra...
Ettől: kitalálja hogy CPU/6 kell nekem ha jól értem?

(Csak az a baj, hogy ezzel már próbálkoztam, annyi különbséggel, hogy a Multit 10x-re tettem a DRAM konfigot meg AUTO-n hagytam, ennek füttykoncert lett az eredménye...azt hittem, hogy a fesz kevés esetleg, de szvsz a +90MHz-hez nem kell +fesz??)

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#156) Horbal válasza <cafat> (#154) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Feszt nem akarok állítani semmiképpen...nem is nagyon tudok, ASUS a lap a max CPU fesz az 1.25 a ram meg 1.95... +300MHz-hez nem is nagyon kellhet sztem...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#157) <cafat> válasza Sdi (#153) üzenetére

<cafat>
(senior tag)

aha, és azt h kell +csinálni, mármint találtam cpu-z ben olyat h validation, és ott irogat vmit, de nem noan értem, és mi az az ID? :F
ui: a procim mhz-ét (3000mhz felett) nem naon tom megtartani, mert kb 5 perc után vmiért újraindul a gép, és nem is hajlandó bejönni a win, csak ha biosban visszarakom auto-ra
sztem ez azért lehet: v mert gyenge a táp, és kevés feszt kap, v mert a gyári hűtő kevés, és túlmelegszik a cpu....

(#158) Sdi válasza Horbal (#155) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A procid szorzója nem 10, hanem 10,5 így 240-es fsb-vel már 2520 / nekem ilyen fesszel ment 250-et is több alaplapban /. A ht szorzót vedd vissza 4x-re, mint ahogy írtam, a rammot állítsd 667-re és adj neki max feszt.

(#159) Sdi válasza <cafat> (#157) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Az ID a cpu-z honlapján jelenik meg, amikor feltöltöd az elmentett fájlt és lenyomod a validate gombot. Lehet túlmelegedés.

[Szerkesztve]

(#160) <cafat> válasza Sdi (#159) üzenetére

<cafat>
(senior tag)

ok thx, én is túlmelegedésre, v a túlhúzádra gyanakszom, ezért sztem nem lesz annyi időm h megcsináljam mert a gép reset.... :(

(#161) Horbal válasza Sdi (#158) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor most már értem, nem úgy van mint annó XP korszakban, hogy a szorzót oda állítom ahova akarom (nagyjából), hanem az egy kvázi fix dolog...ami ha nekem 10.5(ami annyi) akkor ez van és kész...ezt értettem félre

Amúgy nem a proc húzása a fő cél, hanem, hogy a RAM minnél közelebb legyen a 800-hoz.
Így:
FSB:228-ra Órajel:2394 (10.5 a szorzó)
RAM akkor 798 ha a CPU/6 az igazság...(Úgy, hogy minden AUTO)
Remélem így már jó szerintetek is

THX

(#162) Sdi válasza Horbal (#161) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

A beállításokat már nem tudom neked megnézni, mert jelenleg nem AMD-m van. Nézz be a lapod topikjába, hátha ott több okosságot is tudnak írni.

(#163) Horbal válasza Sdi (#162) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen a segítséget asszem így már jó lesz, ez egy teljesen új világ most nekem, szal nem is értettem mindent meg nem is mertem úgy mint régen...:)

(#164) szkorhetz

szkorhetz
(senior tag)

az x2 6000+-nak már 2000 mhz-s fsb kell?

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#165) nesa válasza <cafat> (#160) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

A validhoz eleg 30mp is:) azt feltolteni utanna is birod alapon.

Sdi

Nem is figyeltem ,mikor valtottal :Y

[Szerkesztve]

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#166) Zoli329 válasza nesa (#141) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Az Ai booster hajlamos hülyeségeket mutatni :)

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#167) nesa válasza Zoli329 (#166) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Gyanitom en is??

(#168) Sdi válasza nesa (#165) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Pár hete, bexart a procim majd utána egy ph-s srácnál az alaplapom is.

(#169) nesa válasza Sdi (#168) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Hogy a fenebe??

(#170) Sdi válasza nesa (#169) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Majd megírom priviben, mert nem akarom ezzel terhelni a topikot.

(#171) Zoli329 válasza nesa (#167) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Csak nem elhitted, amit látsz? Én láttam már 4 fölötti ghz-et is vele :) Túl régi a boostere ennyi.

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#172) Plutor

Plutor
(fanatikus tag)

Hali!
ér valamit ez a amd dual core optimizer nevü progi?
ha igen akkor hogyan kell használni?

(#173) AtHoS válasza Vandit. (#128) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Nekem Gigabyte GA-MA69G-S3H lapom van. Ha ez számít, akkor nem méri túl a lap a procihőt. 4400+ Birsalma 2,8GHz-en max terhelésen 42-46 fok körül mozog időjárástól függően. A maghőmérsékletek meg 30-34 fok környékén vannak. Igaz kb. 1 hete hogy összeraktam a gépet és sok időn nem is volt tesztelgetni.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#174) Vandit. válasza AtHoS (#173) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ezt a lapot néztem ki. :D Ennyit még az Abit lapomban is ment sőt.3080-on felállt a windows csak az Orthos hányt be. ;]

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#175) AtHoS válasza Vandit. (#174) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Ez nem a procc vége csak egyenlőre idő hiányában maradtam ennél az alapfeszes beállításnál. Majd ha lesz kicsit több időm, akkor finomhangolok még egy keveset.

11.5x261-en nyomtam egy 10 perces orthost, ami szépen le is futott. Utána léptem tovább 11x278-ra, de itt már volt egy kis kalamajka. Olvasd el ha érdekel: [link]

szerk.: másik topicban látom, hogy már olvastad :DDD

[Szerkesztve]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#176) Vandit. válasza AtHoS (#175) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már elolvastam ;)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#177) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah mostmár végleg kiléptem az X2 esektől! C2D

Vandit köszi az alaplapot! :R

(#178) Croissant

Croissant
(tag)

Hm... Megint segítség kellene!
Valami prog, amivel szabályozni tudom a cpuhűtő fordulatszámát...
Idegesít, h már 50C-nél is 5500-akat pörög... :S

(#179) DigitXT válasza Croissant (#178) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Speedfan?:)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#180) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Hello mindenki, olyan kérdésem lenne, hogy venni akarok egy 5200+-os procit, de nem tudom milyet, brisbane vagy windsor magosat?
Tuningban mit lehet említeni különbségként?
Előre is kössz! :R

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#181) Horbal válasza Croissant (#178) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Asus Q-fan miért nem jó...
Pc Probe-ban bekapcsolod és elfelejtheted...
Nekem a Freezer 2600-at pörgött alapból a proc még 40 fok sem volt, bekapcsoltam, és rögtön 1200-1300 lett a fordulat, ezen teljesen csendes, stress teszt alatt a proc felment 55-60 környékére ekkor szépen felemelte a fordulatot 2000-re...
Sokan mondják, hogy búgatja a ventit ezt én nem tapasztalatam...

(#182) Petryx

Petryx
(lelkes újonc)

Hi all! HELP!

MSI K9N SLI Platinum / X2 4800+ Brisbane / Geil Ultra Kit 2x1024 DDR2 / 7900 GS Galaxy a jelenlegi helyzet!
Megy szépen, alapon!
Amint húzni szeretném, le sem bootol, ---> bios reset!

A procin egy CoolerMaster HyperTX hűtő van, a ramok tuti mennének még mert alapon el sem érik a 400Mhz-et (357)
Ennyire kacat lenne az MSI deszka???

A volt 939-es konnfigom olyan szépen vitte a tuningokat hogy ihajj, de itt még a 220-as FSB-t sem érem el, V emeléssel és 12.5-ről 12-re visszavett szorzóval sem!

Az MSI DualCore Center simán belövi 2800Mhz-re 15% húzással, de feszt nem emel.
Így egy idő után fagy is! De 1.3-ról csak 1.37-ig engedi állítani a bios, de ha 10% tuningot sem visz el...

Vagy valami progival kellene? CrystalCpuID enged mindenfélét állítani, de ha olyan V értéket adok neki amit a biosban nem tudok az fog rendesen működni???

HELP PLS!

thx

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 2db Samsung 8Tb HDD Sata 8

(#183) Joe fiú

Joe fiú
(fanatikus tag)

Hali kéne egy kis help tuning terén. :U
Szal adott egy Athlon 64 x2 4200+-os(Windsor prockó),Abit K9n Ultra,2*1Gb ddr2 800 Kingmax memó
Minden fesz alapon van(memók is csak 1.8-at kapnak)az fsb-t felemeltem 218-ra így most 4600+-osként üzemel a procim
Szal a kérdés az lenne h mivel tom leszabályozni az órajelet mert ugye a cnq már nem mükszik és h medig emelhetem az fsb-t
Orthost csak pár percig futtatam,de a gép elindul,több órája megy és a CSSource se fagyott ki
Ja és gyári hűtőm vab és nem akarom leváltani mert nagyon jó :P
Alapon 32 fokos a procc 26 az 1.mag és 32 a 2.
Pls vki mondjon vmit :R

(#184) GezaR válasza Petryx (#182) üzenetére

GezaR
(tag)

Sajnos az AM2-es MSI lapok nem éppen a tuninglapok. :( Vannak akik kifognak egy-egy jobb példányt, nekem is ha jobb hűtőm lenne lehet h menne 234-es FSB-t.
De 224-nél már 667-re visszaosztott ramokkal kell h húzzam továb... Már enmgbántam h nem vártam meg, h legyen ASUS M2R32-MVP. :F

A politikusok nem szeretika trabantot, mert kormányváltós. :D MSI K9A Platinum, AMD Athlon 64 3800+, 2X1 GB Kingston DDR2 800 MHz, Sapphire Radeon X1650XT 256 MB GDDR3, 2XWestern Digital SATA II 250 GB 16 MB cache, Stability Power 450 W, Aerocool Aeroengine II ház | Acer Aspire 5542G

(#185) kicsitomi88 válasza Joe fiú (#183) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Memókat visszaosztva 667re próbáld az FSB-t növelni mondjuk 230ig, és nézd meg, hogy bírja e.

90 87.5 87.8 87.5

(#186) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Hello most rendeltem meg egy X2 5600+-os procit, és az érdekelne, hogy mit várhatok tőle tuningban?
Mennyit szoktak ezek menni, gondolom azért a 3ghz-et elfogom tudni vele érni? :F
Előre is köszönöm!

(#187) Vandit. válasza sosperecek18 (#186) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem fölösleges volt 5600+-o venned(hacsak nem nagyon olcsó vetted)mert 3000-et egy 4000/4400-es Brisbane is szokott menni.Elég lett volna egy 5200-es is,ha már mindenképpen 5-el kell kezdődnie.Milyen hűtőt vettél rá?

(#188) sosperecek18 válasza Vandit. (#187) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Ami most van freezer 64pro... :U

(#189) Vandit. válasza sosperecek18 (#188) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó lesz az. ;) elmegy 3000-ig

(#190) Lui76 válasza Joe fiú (#183) üzenetére

Lui76
(őstag)

Ne tévesszen meg , én is azt hittem milyen hideg ,mert mire kilépek
a játékból már 30 fok alatt, DE csak nagyon gyorsan hűl le !
Én az Everset stab tesztjének ablakát hagyom őtt látom hogy változik a hőmérséklet.
Hihetetlen 60-ról is milyen hamar lehűl.

Én azért Giga lapot vettem mert ott C&Q is mehet húzás alatt.

[Szerkesztve]

www.kezmuveskeramia.hu

(#191) MooN00

MooN00
(senior tag)

Srácok melyik szerintetek a Best-Buy amd x2-es (am2) proci ?
Ami árban még nem egy c2d, de teljesítményben tartja a szintjét.
thx

mod: és persze jól húzható :))

[Szerkesztve]

(#192) hm válasza MooN00 (#191) üzenetére

hm
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

4000+ X2 Brisbane.

(#193) Anthony28 válasza sosperecek18 (#188) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Az egyik legjobb hűtő, le ne cseréld, max. vízre! :R

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#194) laci666 válasza sosperecek18 (#186) üzenetére

laci666
(senior tag)

3000Mhz-et simán eléred. sőt még többet is.

[Szerkesztve]

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#195) laci666 válasza Vandit. (#187) üzenetére

laci666
(senior tag)

Szerintem megéri. Nekem is 4000+ volt előtte. Ez jobb eleve dupla caches meg nagyobb órajel.
Meg mindig ilyenre vágytam akkor is amikor a 4000+ vettem és most jött el az idő hogy vegyek én is egyet.

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#196) dreamst

dreamst
(újonc)

Srácok!

Bocsi, hogy ilyen láma kérdésem van de mitől van az, hogy pl. videót rendereltetek és az egyik proci mag 80-100% -között dolgozik, a másik meg tötyörög 20-40% között. Vagy ez direkt így jó, hogy tudjak mást is csinálni közbe... Vagy mi a szösz van vele?
X2 3600+ (2,2 Ghz)

Ja egy tapasztalat, Thermaltake proci hűtő a edigital-nál 2000Ft nagyon jó és nagyon halk....

(#197) éN79 válasza dreamst (#196) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A használt tömörítő program nem optimalizált két magra, ezért nem használja mindkét magot max-on, de ahogy írtad, így legalább bármit tudsz csinálni mellette nyugodtan.

(#198) Lui76 válasza dreamst (#196) üzenetére

Lui76
(őstag)

típus?

www.kezmuveskeramia.hu

(#199) Qru válasza dreamst (#196) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az újabb winrarok már kétmagra optimlaizáltak, ha gyorsan akarsz tömöríteni akkor használd azt (meg a bennelévő sebességteszt is jó dolog).

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#200) dreamst válasza Lui76 (#198) üzenetére

dreamst
(újonc)

ez egy video render program ulead moviefactory 5
a winrarrol már hallotam....

köszi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.