Ezt majd neked kell kitapasztalnod stabilitás függvényében, de iránymutatásként annyit, hogy az én 4000-es Brisbane-em valós 1.35V-ot sem igazán igényelt a 2900-hoz, ha emlékeim nem csalnak.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Maotun
(senior tag)
mert ilyenek vannak nálam 12 x 280 melett:
Athlon64 X2 Black 3360 MHz DFI LANParty UT 790FX-M2R AMD790FX Dual DDR2-1120 5-5-5-15 CR2 10766 MB/mp 
No, visszakerestem egy réges-régi eredményt, nem nevetni, ez egy éve még nem volt olyan rossz eredmény.
[link]
(itt azért látszik, hogy nem volt túlfeszelve, és ez olyan lapban volt mint a tied)
[ Szerkesztve ]

<cafat>
(senior tag)
okés, köszi, akkor majd ha lesz időm el szórakozok vele, azt majd kiderül mire képes, de sztem nem lesz vmi nagy durranás, 3000 fölé tuti nem fog menni.....
_________________----==<<{{[[F.E.A.R. Combat]]}}>>==----_________________

Maotun
(senior tag)
a 9 x 321 nagyon jo még ma is 

nesa
(PH! kedvence)
Es nem tervezed a visszaterest AMD vonalra?
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
nesa: megfordult már a fejembem, és főleg a giga AM2+ os lapja miatt, az nv-től egy kicsit rossz lett a szám íze, de inkább az asus volt a ludas, nem is az nv chipset.
Tetszik a Phenom, szimpatikus a 3 magos is, ha csiszolnak még rajtuk, akkor van egy olyan érzésem, hogy visszatérek, mégiscsak amd "rajongó" vagyok valahol. 
Maotun: thx 

nesa
(PH! kedvence)
De ezek az uj F3, G2 procik nagyon jok am addig amig megjonek a tuti phenomok
[ Szerkesztve ]
Csak ennyi hagyta el a számat a linket látva: huhhhh

nesa
(PH! kedvence)
1,4v 3350mhz kostabil de csak lazan 1,325 on hasznalom 3200on.
Nagyon baba ez a g2 tortenet meg a giga 770 lap is hozza az elvart szintet.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
KN9-ben a G2-esem csak 2800-ig stabil értelmes feszültséggel. Lehet kéne egy jobb hűtő + egy jobb lap. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

nesa
(PH! kedvence)
Lehet, KN9 be nemvagyok otthon az meg NF4 lehet a biosok mar nem annyira G2 re vannak hegyezve.....
Vegyel 770 es gigat szerintem az ar/teljesitmeny aranya kivalo.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
4x273-at már nem bír a HT, nVidia no more, thx. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

nesa
(PH! kedvence)
Vegyel AX78 vagy Giga 770 lapot

killer1203
(senior tag)
sziasztok szerintetek ilyen beállitások melett miért kapok mindig kékhalált 
proci 276x10.5 megy
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy

nesa
(PH! kedvence)
Lehet a ramoknak kellene tolni kis feszt.

killer1203
(senior tag)
2v voltot kapnak 

Bon3ss
(MODERÁTOR)
A memóriáknak ezt bírniuk kell, mennyi feszt kapnak a memóriák, a CPU? CPU-Z screenshotot dobhatnál.
szerk.: nesa gyorsabb volt. 
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ja az asus most gyárt fasza lapokat 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

killer1203
(senior tag)

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Majd ha lesz AMD 770+SB710-es Giga.
Az Abitnak valami nagyot kell dobbantania, hogy kiengeszteljen. 
[ Szerkesztve ]

Maotun
(senior tag)
5000+ Black edition
12x 275 Mhz 3,3 ghz!
memoria 550 az az: 1100 Mhz.-n
3DMark Score 11889 3DMarks 30958 3DMarks
SM 2.0 Score 5354 12354
SM 3.0 Score 5912 14165
CPU Score 2526

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Ez alapján nem látok semmi olyat, ami kékhalált okozna. 2,1V-ot próbálj adni a memóriáknak.
(#11022) Maotun: szép eredmény! Nálam jelenleg 15,5×200-on megy a szekér alapfesszel. Holnap remélem lesz időm meghajtani az új Crucial kitet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Szisz93
(újonc)
Tudnatok mondani nekem 1 BE 5000+ hoz 1 jol tuningolhato alaplapot ugy 30-35k korul?

killer1203
(senior tag)
igyse jó 
nemtudom milehet a baja amikor 266x10.5 ön megy a proci akkor nem kapok kék halált sosem de amikor felrakom 276x10.5 re akkor kékhalált kap memoria visszaosztva 667 re ht 3x re

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Abit AX78; Gigabyte GA-MA770-DS3; Gigabyte GA-MA790X-DS4
(#11025) killer1203: lehetséges, hogy a CPU végefelé jársz.
[ Szerkesztve ]

killer1203
(senior tag)
igen a vége fele járok de azt nemtudom mér hibázik a memoria amikor cpu tesztbe orthos megy lassan 10 perce és semmi hiba nincs nem értem 
4x512 van lehet azért hibázik megkellene cserélni őket? de szerintem nem ez a hiba mert 910mhz-n is hajtottam őket
[ Szerkesztve ]

Maotun
(senior tag)
Athlon64 X2 Black 3360 MHz DFI LANParty UT 790FX-M2R AMD790FX Dual DDR2-1120 5-5-5-15 CR2 10766 MB/mp
gyárilag csak 800
volt és elég volt neki 2,12 Volt 

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Bocs, most nézem, hogy nem blend test volt. Van lehetőség másik PC-ben tesztelni a memóriákat? Azzal egyértelművé lehetne tenni a problémát.
(#11028) Maotun: szemeztem én is Supertalent modulokkal, de kaptam egy jó ajánlatot a Crucial kitre. 1120-hoz mennyi feszt kell adni nekik?
[ Szerkesztve ]

killer1203
(senior tag)
sajnos nincs másikba tesztelni 
16perc orthos cpu stabilitás teszt nincs hiba
[ Szerkesztve ]

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Milyen prioritással (8-9 minimum kell, de a CPU hőfokra figyelj)?
A környéken sincs ismerős, akinél ki lehetne próbálni? Próbáltad egy-egy modullal?
[ Szerkesztve ]

killer1203
(senior tag)
5piroitáson néztem 20perc után leállitottam
most probálom 2modullal igyse stabil
[ Szerkesztve ]

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Mint mondtam, legalább 8-as, de inkább 9-es prioritás kell.
szerk.: elég ha a négy modulból egy nem bírja az iramot, ha van türelmed teszteld őket egyenként, vagy kisebb sebességen használd őket. (Esetleg eladod őket, és veszel egy 2×1Gb-os kitet.)
(#11034) nesa: én prime95-re tértem át, elég szépen leterheli a vasat magas prioritáson. 
[ Szerkesztve ]

nesa
(PH! kedvence)
Ezt nem ugy kell csinalni elotte meg inditasz 1 everest stab tesztet es ara nyomsz ra 1 orthost parhuzamosan 10 es prioritason ...
Es esetleg hogyha van kedv meg mehet ra 1 superPI is es harman jol elvannak
na igy 30 perc az mar valami
[ Szerkesztve ]

killer1203
(senior tag)
830mhz en mennek ezt szerintem egy 800as memoriának birniak kellene eddig mentek 910 en is és orthos 10h stabil volt 7piroitáson

Bon3ss
(MODERÁTOR)
A 10 óra stabil működés nem jelenti, hogy nem hibázhatna. 800-as memóriának a 800-at kell hozni, kivéve a tuningramok esetében.
(#11037) Maotun: nem rossz!
[ Szerkesztve ]

Maotun
(senior tag)
elég volt neki 2,12 Volt 2,2V a gyártó szerint a max 

LK
(senior tag)
Sziasztok! 4800+-om van, 3000MHz-en.Simán fut. Csak terhelésre annyi,restart. Ez gondolom a kevés fesz. miatt van(a lapon fesz nem állítható). A másik gondom az,hogy eddig gyári hűtő volt,20 perc cod4 után restart. Restart után is még (amíg több fokot hül) 65 fokos volt a proci,gondolom előtte 70 fok felett volt. Ma lecseréltem Arctic Freezer 64 pro-ra. Most lement egy 3dmar06 és alatta 68 fokig felment a hőfok. Ezt kicsit soknak találom, főleg hogy Sisoft Sandrában 47 fok a proci ill. Everst írta a 69fokot,de a magokra max. 47 fokot ír. Nem tudom elhinni,hogy az új hűtő, a tesztek szerint kétszer jobb a hőelvezetése mint a gyárinak,pár fokkal hidegebbre hűti csa. A hűtő tuti jól felfekszik,nem tettem rá sok pasztát sem. Tipp? Valami más progi ami hőfokot mér?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

zsid
(fanatikus tag)
Mennyire húzva 69fok?Milyen lapban?Mekkora fesszel megy a proci?
Nekem csak 4000+om van Freezer64Proval, húzva nincs, de a fesz le van véve rendesen.Így nem igazán melegszik 40-45 fok fölé,akkor sem ha órákat játszok 
<tRucKdriFteR>

hahajdu
(fanatikus tag)
van egy 6400+ -om és olvastam ([itt]) hogy a memória sebessége függ a proci órajeltől. Nekem 667mhz-s ramjaim vannak, tehát (ha jól vettem ki az ábrából) most ~310mhz-n futnak?
ha húzok a cpu-n 100mhz-t akkor már 320mhz-n futnak majd a ramok?
nem értem 
hunpad.com

LK
(senior tag)
alapfesz(1.25V),3000MHz-re (leírtam) Asus M2MPV-VM (ezt nem) Szóval valaki?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Cadal
(őstag)
Bár valószínüleg soha nem fogod olvasni ezeket a sorokat, de szerintem nagyon is jó vételt csináltál az 5200+ -os brisbane magos prociddal. Az meg hogy csak 512Kb cache van magonként, miért lenne baj, állandóan tömörítesz vagy konvertálsz, és ha igen akkor mennyit számít másodperceket...? Sajna ezt lassan el kell fogadni, hogy az Amd nem gyárt már windsor magos x2-eseket. Sztem elég sokan vannak itt a fórumon, akik jó tapasztalatokat szereztek brisbane magos procikkal. olvass csak utána.

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Nézd meg a hűtést, ha az rendben van, akkor lehetséges, hogy kevés a fesz ehhez az órajelhez.

zsid
(fanatikus tag)
Föleg hogy terhelésre restartol a gép.
<tRucKdriFteR>

aphra2
(senior tag)
2 X 310 Mhz a ramod, tehát 620 a 667-hez képest.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!

LK
(senior tag)
Ez a tipikus ha kevés a fesz?
A másik az hogy gyanus nekem az,hogy ha stresst lekapcsolom, 1 sec alatt 70 fokról visszaesik 59-re.Le fogom szedni a gép oldalát,és megnézem tényleg 70 fokos lesz -e?

zsid
(fanatikus tag)
Nálam így jelentkezett a kevés fesz, terhelés alatt restart, nagy ritkán fagyás.
<tRucKdriFteR>

Osiris
(senior tag)
6400+ BE prociknál vannak különböző steppingek? Van különbség a friss és a megjelenéskor kiadott első példányok között?
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Cadal
(őstag)

LK
(senior tag)
Basszus megvan a hiba! Levettem a gép oldalát! 47fok 70 helyett terhelve a proci! Próbából visszatettem az oldalát és lefogtam kissé a felső házventit,és egyből 55 fokra melegedett. Tehát a hiba: rossz szellőzés. A freezer pro tökéletes.