Ha F3mas lenne, nem lenne semmi gáz vele
De így tényleg 
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Ha F3mas lenne, nem lenne semmi gáz vele
De így tényleg 
De ez sajna nem az.
Amúgy mennyit szánsz procira?
Ehhez mit szólsz?[link]
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének
Hol lehet ilyet kapni?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Jah, igaz

Szerintem igen
. Ha nem kapok 4400+-ost, akkor én is 4600+-ot veszek 19800-ért.
Athlon X2 BE-2300 1.9GHz, 1MB, AM2, Box 18 982
Athlon X2 BE-2350 2.1GHz, 1MB, AM2, Box 23 134
Ezek milyen procik? 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének
Itt[link]

AMD Athlon™ X2 Dual-Core BE-2350 2100Mhz Socket AM2 45W
AMD Athlon™ X2 Dual-Core BE-2300 1900Mhz Socket AM2 45W
Új X2, a fogyasztása 45W és 65nm-ek, én többet nem hallottam még róluk.
MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s
Köszi.Jó lenne több infó,mert érdekelnének.Érdemes ilyet venni?
megvan[link]
[Szerkesztve]

Az amdcompare.com-on még annyit lehet megtudni, hogy G1 stepping, L2 2x512Kb, de hogy ez milyen maggal szerelt, mit tud, miben más, arról semmi
valami belépő szintű procik lehetnek, teljesítményük és áruk alapján
[Szerkesztve]

Brisbane
[link]
AMD Power keres procit nem én
Nem rossz ez az F3mas 5600+, de nem hinném hogy megér annyi pénzt
Majdnem a leggyorsabb tagja a családnak, ilyet pedig nem szabad venni elvből
Kicsi pénz->kicsi proci->nagy szerencse->nagy tuning ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja tényleg bocsi.
Amúgy az 5200+ akartam linkelni,de az sem jött össze.
[Szerkesztve]

Ez már jobb lenne?
[link]
De ez már sajnos 6.5K-al drágább lenne.
Nem ér ez annyit nekem. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

[link] Ez nem olyan drága

Nekem bejött...sztem jól jártam, persze ha nem akar vki ennyit adni a prociért, akkor vehet kisebbet is ha szerencsés ember

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

Ebből tudok variálni sajnos.
[link]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Miért nem itt veszed meg ph-n?vagy aqua-ba?
[Szerkesztve]

Most szerintem ez a 4200+ és majd késöbb veszek bele egy komolyabb CPU-t. Addigra az árak is jobbak lesznek.

Ha 4200+ akkor nézd meg ezt: [link] hátha olcsóbban adja a srác, mint ahol kinézted
az lenne a kérdésem hogy jelenleg van egy amd 64 3800+ procim ( 2,4 GHZ , L2 : 512 KB)
és le szeretném cserélni és szeretnék egy amd x2 5000+ procit ( 2,6 GHZ L2 : 1 MB)
és hogy megéri cserélni mert nem sokkal gyorsabb? és hogy tudom e majd a játékoknál kamatoztatni a 2 mag elönyeit? és a rendszer maga a a gép gyorsabb lesz e vagy inkább uj alaplap és egy magas orajelü 1 magos petium procit vegyek? ehez szeretnék segitséget kérni elöre is köszi a segitséget
(#1023) Maestrohun válasza attila199207 (#1022) üzenetére
Szerintem ezzel a procival nem lehet sok gond, manapság. Inkább videókarira gyűjts. Jó fél év múlva új prockók jönnek ki mind amd mind intel szinten. Játékok tudtommal ma még nem nagyon használják ki a több szálat. Szerintem inkább tuningold meg eg ypicit a mostani procidat, vegyél egy jobb videókarit, és elleszel még fél évig, aztán majd vehetsz valami igazán ütősset, mert semmi nem garantálja, ha mostani deszkádba, vagy ha veszel egy inteles alaplapot abba majd tudsz fejleszteni valami újabbat fél év után, és cserélheted majd megint az egészet. szvsz
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

Érdekes dolgok történek velem, 
Egy kicsit huztam a procit a cnq be van kapcsolva, most 3100Mhz-en megy a proci és a cnq müködik vissza veszi az orajelet 1100Mhz-re(szerintem 1000-re kellene de mindegy) meg a feszt is 1,1v-ra.
Máskor meg amikor alapon met a proci és csak a feszt vettem vissza akkor cnq csak az orajelet vette vissza és a feszt nem . 
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Bocs, nem lehurrogni akarlak, de a konfigodat légyszives töltsd ki! 
Nem tudni milyen lapod van pl S939, esetleg Am2-es?
Kétmagosban érdemes mindenképp gondolkodni, a többi szerencse és hozzáértés (tuning), valamint pénztárca kérdése.
Üdvözlünk a PH-n, jó böngészést! 

Már miért kéne 1000-en mennie? A szorzó marad 5, de az FSB-t megemelted, gondolkozz kicsit. 
Ha magad állítod be a feszt akkor legtöbb alaplap nem nyúl hozzá, örülj hogy legalább az órajelet szabályozta. (bár feszcsökkentés nélkül nem sok értelme van)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ha s939-es procid van, akkor az a nagy helyzet, hogy alig fél , esetleg 1 éven belül el fognak tűnni a kettő magos procik (s939-re), így platformcsere nélkül nem tudsz átállni 2 magra.
Ha van pénzed rá, akkor mostanság vegyél X2-t és azzal el leszel egy darabig ([s939] x2 3800+ ~17k).
Talán egyenlőre nem veszed észre a sebességkülönbséget, de ha beújítasz egy (erősebb ) videókarira ott már szükségeltetik az erős processzor (különben proci limit lesz, és alulteljesít a vga )
Sz:
Ha arra gondoltál, hogy veszel egy magas (pl: 3,5ghz-es) P4-et akkor azt gyorsan felejtsd el, mert gyengébb lesz a géped a mostaninál is (mert a pentium4-es órajelei hiába voltak magasak, attól még a processzor nem volt jobb , mint egy -számozásban- hasonló amd)!
[Szerkesztve]

Vettem 5 szorzó miatt megy 1100Mhz-n. 
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

próbáld meg ,hogy átállítód az energiagazdálkodási-lehetőségeket : minimális energiagazdálkodásra.....
értem köszi a segitséget! da lenne még egy dolog amit nem értek azt irja ki a gépem egy csomoszor hogy memoria olvasási hiba valamelyik folyamat leáll álandoan ujra raktam a gépet fel raktam ujra az xp-t de megint csinálja a gépembe van 2 DB 256 MB os 533 MHZ es ddr2 ram és 3 hete vettem bele még 2 dB 512 MB os 667 MHZ es dd2 ramot a video kártya nvidia 7500 LE everest az irja hogy 512 MB -os 64 bites 552 MHz es gput jelez a memoria ddr2 es 521 MHZ es! mi lehet a baj ? hogy lehet a procit huzni ,mert nekem nem sikerült a biosba nem lehet huzni legalábbis nekem nem ment ! meddig lehet huzni? és milyen video kártyát ajálanád? kb 25 ezerig
PCI expersszes az alaplapom! köszi
7600 GT-t vagy Galaxy 7600 GS ddr3-as vagy használt 7900 GS-t.
[Szerkesztve]
(#1032) infectedmann válasza attila199207 (#1030) üzenetére
Nem igazán szeretik az alaplapok a 4x512MB RAM -ot.
De lehet nem is a 4db memó a baj hanem, hogy az 533 -as órajelen memó mellé betettél a 667 -est.
Azt a 667 -est én visszaosztanám 533 -ra.
Nem ismerem az alaplapod BIOS -át így nem tudom megmondani, hogy ez nálad hol lehetséges 
De ha lesz időm vagy valakinek lesz ideje akkor utána jár, de nekem KRESZ -t kell tanulonom meg millió dolgom van így meló után 
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
nagyon off....
''...de nekem KRESZ -t kell tanulonom...''
és meddig mehetünk még ki nyugodtan, nem remegve, védőöltözék nélkül az utcára? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Gondolkozom 1 BE-2350-en. 45W tetszik. A mostanit ki se használom jóformán.
Esetleg ha valakit érdekel 2x1M-es 4000+ jó tuningos megkereshet. 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Az menyire számit hogy a proci F2 vagy F3 steppinges mert mert f2 esből 2x1mb l2 vel vehetek 4400+ 4800+ vgay 4000+-t de f3 asból a legalja a 5200+ tehát mit is számit ez a stepping meg mi is ez valojában? És a G1 stepping az jó?
[Szerkesztve]
Szia! 
Néha nézz be a hírdetésedbe, most is ''sírt'' valaki, hogy elhanyagolod. 
Kiváncsi lennék hogy muzsikálhat egy olyan 2350-es. 
Én is ezen agyaltam,hogy kéne egy olyat újítani. 

2.5 körül menjen kb alapfeszen tovább úgysem használom ki. Remélem annyit azért megy. 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

A gyári borda sem rossz ám most mérem az evereszt stab teszttel.
20-fok garázsban nem megy 50fok fölé !
www.kezmuveskeramia.hu

Hello! Olyan kérdésem lenne nekem, hogy most van két 667-es ramom, az egyik miatt csak 640-en tudom használni(4-4-4-12-őn dualban). A kérdésem az lenne hogy ha lecserélném a memóriákat és helyükre olyat raknék ami 950 körül megy(dualban) lenne e érezhető teljesítménynövekedés(elsősorban játékokra gondolva), vagy ezért nem érdemes plusz pénz kiadni?
Előre is kössz mindenkinek!
(#1041) VaniliásRönk válasza sosperecek18 (#1040) üzenetére

Játékban azt az 5% difit végkép nem fogod érzékelni, nem éri meg, főleg most amikor pang a RAM piac, nem tudnád eladni a RAM-jaidat.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Lenne növekedés, de szerintem pont a játékokban nem annyira tettenérhető a dolog. (tömörítésben van főként szerepe)
(#1043) sosperecek18 válasza VaniliásRönk (#1041) üzenetére

VaniliásRönk, éN79köszönöm a gyors válaszokat, akkor ugy érzem egy erősebb vga-ra lesz költve az a plusz pénzmag! 

F3-as steppingeset vegyél az 100% hogy 3 kilo felett megy max.
[link]
[Szerkesztve]
(#1045) Maestrohun válasza attila199207 (#1030) üzenetére
Szewa! Látom még nem szántak meg azóta a ''sok jó'' tanács óta. Egyértelműen am2-es lapod van, legalább is én nem hallottam ddr2-es s939-esről.
Ez azt jelenti, hogy a lényeg: Ne cserélj Intelre. A VGA-d nagyon gyenge. Ennél még egy GF4 MX440 is gyorsabb. Nem röhög! Tényleg, ha hiszed, ha nem. Everestel nézd meg milyen az alaplapod típusa, és írd majd meg. Ha nem a leggagyibb, talán majd valami phenom is belemegy majd, így nem kell kidobnod, és addig fölösleges Procit is cserélned, én így gondolom.(és így is van ha nem kell majd nagy felbontás, legjobb grafikai beállítás a játékoknál) Viszont a 2*256-ot szerintem szedd ki a gépből, nem is valószínű, hogy fognak menni így négyesben. Add el valakinek, és vegyél egy jó videókarit, ha játszani akarsz. 25-ből már egész jót lehet venni, akár újonnan is. Egy 8600GT, és 1650XT ebben az árban van. Inno-ból kapsz újonnan is ennyiért. Ezt te eldöntöd, de én inkább kihagynám ezt a márkát. Inkább a 8600GT ajánlanám, az több tesztben jobb mint az ati, és kevesebbet is fogyaszt.
Egyébként, írd meg milyen játékokkal szeretnél játszani, mert ha ilyen kártyád van, nem hiszem, hogy valami nagy gamer lehetsz. (ezt most ne rossz értelemben értsed
) Mert akkor lehet, hogy a 8600GT is már túl jó, mert az már egész jó az áráért.
[Szerkesztve]
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
(#1046) Maestrohun válasza attila199207 (#1022) üzenetére
Re: (#1022) attila199207
Kicsit utánnanézve, úgy tippelem, hogy a procid sem kis keresztmetszet még a mai játékokhoz. 2400MHz a valós órajele, egy 4600+ os duplamagos, fut ekkora frekvencián. Tehát játékokban elfogadhatóan teljesít a procid, ne félj, ezzel nincsen gond. Viszont tuningolni nem nagyon lehet ezt már, ez csak sacc, de majd az alaplapod után majd meglátjuk mit csinálhatunk.
off...
a bioson kívül hogy lehet megnézni mennyi feszt kapnak a ramok? sajna ott nem írja ki számszerűen, csak normal, high, ultahigh, auto állítási lehetőségek vannak, de ez nem tudom valósan mennyit jelent? everestben nem találom.
ötlet? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Everest, meg esetleg a lapodhoz kapott diagnosztikai szoftver segítségével
ok, de mint írtam, az everestben nem találom. pontosan hol, és mi annak a fesznek a neve, (''dram: x,yz volt'' nincs sehol). egy asrock lapm van, semmiféle diagnosztikai progit nem kaptam hozzá, legalább is nem tudok róla, de megnézem...