Na, azért nem fér el a többi MP3-as topikban, mert ez egy unikum.
128 mega belső memória,,ajándék +128-as MMC, fém ház, MP3/WMA, diktafon, rádió, real-time MP3 kódolás hangból, vonalbemenetről, rádióból, igényes kialakítás, bár a fülhallgató gagyi, de egy gyors csere segít, az ára pedig 22k. És ez kisker bruttó. Hangja gyönyörű, mem pedig bővíthető ugyebár. 5 preset EQ van, ebből igazán a rock használható, viszont az nagyon el lett találva, eszméletlen tisztán szól. Ajánlom mindenki figyemébe, aki olcsón akar NAGYON jót. Nem csak iriver létezik
Bővebben: link
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Dave™
(PH! kedvence)

Manta
(fanatikus tag)
Milyen minőségben vesz fel? Kicsit nagy, nem?

Dave™
(PH! kedvence)
nem nagy, pont jó a fogása. Felvételi minőség: amilyenben akarsz, akár 48kHz és 320kbit/sec stereoban, FM-ről.

Manta
(fanatikus tag)
Nekem nem jön be dizájnilag, meg a saját akkus cuccokat is jobban kedvelem, de az ára az baráti. Hol árulnak ilyet?

Dave™
(PH! kedvence)
Aqua-ban. Mellesleg a saját akkust ugye elég körülményes cserélni (mármint az akkut
AAA elem kell bele, 1db, de én vettem két akku elemet (~1500-2300-ig vannak, párosával) és abszolúte jól bírja. Design: vannak szebbek is, de sztem egyáltalán nem csúnya, meg nagyon minőségi is (+fém váz rulz
Feltöltés szoftveres? Azaz nem igazi pendrive? Linuxhoz van szoftver?
Diktafonja milyen? Miben rögzít? A-B ismétlés? Egyéb ismétlési módok?
Előre is köszi
(#9) loszerafin
Hogy használja a belső/külső mem-jét? Egyben látja?
Mindkét mem-re tud felvenni?

Out
(őstag)
Pont ezeket akartam kerdezni 
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software
Bocsi, látom, A-B van és MP3-ba kódol a diktafonról. Valóban?
Mennyi dő alatt megy fel rá 100 mega? És le mennyi idő alatt jön le róla 100 mega?
Előre is ksözönöm
KL

Dave™
(PH! kedvence)
Pendrive is egyben, 2 új meghajtóként észleli (a 2. az MMC/SD). Linuxhoz így nem kell szoft
Diktafont már írtam, olvasd vissza. MP3/Wav a rögzítési lehetőség. A-B ism. van benne. Egyéb nincs, lejátszási módok: normál, egészet ismétel, csak egyet ismétel, random.

Dave™
(PH! kedvence)
Egyben látja, azt hiszem mind2-re tud felvenni.

Dave™
(PH! kedvence)
én ált 5 megás fileokat másolok, tehát egyenként, nem egyszerre, de b*szott gyors (USB 2.0). 5 megánál sztem nincs egy mp (vagy max annyi), míg felszalad a zöld csík
Megnéztem egyet, nem rossz.
Eléggé elvarázsolt a menüje. Többszöri próbálkozásra kicsit belejöttem és tudtam használni a diktafonját.
A rádiónál nem találtam állomáskeresést.
Kikapcsoláskor nem jegyzi meg, melyik dalnál és hol tartott.
Egyszer-egyszer lefagyott.
A hangjával semmi baj, a rock tényleg jól szól.
VBR-be 1x bele tudtam tekerni, többször nem.
Az árát megéri sztem is.
Könyvtárakat kezel?
A rögzítési lehetőség:
Kipróbáltam, tényleg tud Mp3-ba, wav -ba , sőt , nég van néhány formátum a menüjében.
Viszont minőségi különbséget nem hallottam a különböző beállításoknál, de csak pár percem volt
a kipróbálásra.

Dave™
(PH! kedvence)
Hol próbáltad ki, ha szabad kérdezni?
Nem tudom, sztem nem kezel könyvtárakat, de nem is kell, úgyis csak fileokat másolok rá, 256 megáért minek könyvtárazni... Valóban nem jegyzi meg, hol tartott. VBR-be én bele tudok tekerni, lefagyni nem fagyott le, csak MMC-vel együtt néha lassan indul, olyankor ki kell nyomni, majd újra be, sztem firmware frissítés orvosolni fogja.
[Szerkesztve]

brummer
(kvázi-tag)
Csáó,
én is ilyet néztem ki.
A nemmondomkianevét ben csak 17,5 bruttó. 
És van is, állítólag minden boltban. Mondjuk majd ha a kezemben van, majd elhiszem. 
B.
[Szerkesztve]

Manta
(fanatikus tag)
Durva 
Ha holnap nem kapok csere Diva GEM-et, visszakérem az árát és veszek egy ilyet.

Dave™
(PH! kedvence)
Te, mondd már ki a nevét

Dave™
(PH! kedvence)
Meglett, elsőre kitaláltam, hogy a mustár az
Nagyon kemény! Go Mistral, go!
szerk:
HEHE, nem eszik olyan forrón a kását. A mustárban nem a value package van, tehát csak a 128 mega belső memó van, nincs ajándék +128M MMC. Így már egy árban vannak tulképp
[Szerkesztve]
én is egyből a mistralra gondoltam.. ha tudná az oggot akkor máris rohannék megvenni álmaim mp3lejátszóját... ezt...

Dave™
(PH! kedvence)
ogg? Miért ragaszkodsz hozzá? Jobb tömörítési metódus? Ez nem magyarázat...
Netámn ogg-ben vannak a zenéid?

Manta
(fanatikus tag)
Rádiója milyen? Mennyire érzékeny?
semmim sincs oggban, de ha tudná az oggot akkor átnyomnám amit hallgatni akarok 96 -os oggba és kész, jóval több férne rá és lazán megfelel a 128-as mp3-nak, ha nem a 160-asnak... tényleg! a rádió milyen? van benne elég basszus?
[Szerkesztve]

Dave™
(PH! kedvence)
Nagyon ok, van lassú/gyorskeresés, de - ha minden igaz - nem automatán keresi az állomásokat, viszont menthetsz 20 helyet. Mi az, hogy érzékeny??? Szépen szól

Dave™
(PH! kedvence)
Van, bár nekem a rádió a leglényegtelenebb. Amúgy 128-as MP3 annyit is ér
Tömöríts wma-ba, elvileg az is annyival jobb. Vagy hagyd wave-ben, elvileg le kell játszania, s tuti ennek van a legjobb minősége

Manta
(fanatikus tag)
Úgy értem, hogy gyenge adást mennyire fog be?
Az egész háza fém? Kezdem bánni a Divát, bár jobban tetszik.
wma-val hagyjál... ilyen hordozható lejátszónál annyit nem számít, hogy most 128-as vagy 192-es mp3... ha hifin szólaltatnánk meg ott már biztos feltűnő lenne a különbség, ezért lenne nekem a 96-os ogg is elég... tényleg jó szerintem az ogg, kár, hogy még kevesen támogatják...

Dave™
(PH! kedvence)
Itt nem annyira a külső a fontos, ugyebár
Juventust próbáltam, azt max térerővel hozta be, sztem nem lesz vele gond. Igen, az egész fém - sztem alu.

Dave™
(PH! kedvence)
Hidd el, észre lehet venni még ezen az MP3 lejátszón is a 128 és 192 közötti különbséget - és mindezt akár egy 2.5k-s sony fülessel is (ilyet vettem hozzá, occsó és nagyon jól szól
)

Manta
(fanatikus tag)
Még egy kérdés, hátha mégis úgy adódik, hogy veszek egyet: AAA elemet lehet tölteni AA-s töltővel?

Dave™
(PH! kedvence)
ha AA/AAA a töltő akkor igen, egyéb esetben nem (az enyém pölö ilyen). Az AAA rövidebb picit az AA-nál (és persze keskenyebb is).
''sztem nem kezel könyvtárakat, de nem is kell, úgyis csak fileokat másolok rá, 256 megáért minek könyvtárazni...
???
és ha felrak rá az ember két albumot,
akkor milyen sorrendben fogja lejátszani a számokat?
Honnan fogja tudni, hogy mik tartoznak egy albumhoz?
(tegyük fel, hogy ID3 tag-ek nincsenek, vagy szarok)
Amit Lószerafin írt, az alapján én akkor sem vennék ilyet,
ha 10 rugó lenne. Pár percig próbálja csak, de közben többször lefagy?
VBR-be csak egyszer sikerült belepörgetni? Ne mááár...
[ Szeretkezve ]
rosszul fogalmaztam... ahol én hallgatnám, ott nem lehet észrevenni a különbséget... nagy zaj van...

g@bo
(PH! kedvence)
hol vetted Dave??

g@bo
(PH! kedvence)
aqua-ban most nincs.
Bővebben: link

Dave™
(PH! kedvence)
Igazándiból nem érdekel a lejátszási sorrend, én két hete használom, EGYSZER SEM fagyott le. És szívesen megmutatom, hogy bele tud tekerni VBR-be. G@bo: Aqua-ban vettem, az említett áron, +128-as MMC-vel.

Dave™
(PH! kedvence)
Dohány utcai aqua: +128-as MMC-vel br ~22k: 1db készleten, +256MMC-vel br ~25k: 5db készleten
Csak az Asia Centerben nincs.

g@bo
(PH! kedvence)
nagyon baresz az ár. de a design elég fura, kicsit csúf.
kidolgozása milyen? pattogó gombok, massziv elemtartó fedél etc.
felvehetnéd ahogy énekelsz a rötyin, mp3-ba, de komolyan. érdekelne a minősége. köcce 

Dave™
(PH! kedvence)
én nem éneklek, max magamban
Jó a quality, gyere be az Asia Centerben lévő aqua-ba,kipróbálhatod, nálam van. Nem mozog az elemtartó fedél, nagyon masszív, a gombokat kicsit erősebben kell megnyomni, masszívak, de egyáltalán nem lötyögnek.

Manta
(fanatikus tag)
Nem tudsz esetleg fotót csinálni róla, mondjuk egy öngyújtó társaságában?
''Igazándiból nem érdekel a lejátszási sorrend''
hja... akkor ez neked tényleg jó.
Én meg úgy gondolom, hogy ha felrakok két albumot, akkor két albumot szeretnék hallgatni, nem pedig valami egyveleget. Ha utóbbira vágynék,
akkor eleve azt raknék fel rá. Vagy a véletlenszerű lejátszást használnám (de azt sosem szoktam). Elhiszem, hogy nálad nem fagyott, és azt is, hogy VBR-be bele tudsz pörgetni, de igazából arra sincs okom, hogy Lószerafin szavait kétségbevonjam. Mindegy, ha csupán ez a sorrendet illető hiányossága van,
akkor is tartom magam a korábbi kijelentésemhez.
Főleg, hogy bővíthető lejátszóról van szó, egy nagy kártyával elég sok zene felpakolható, és ha nincs könyvtárszerkezet, vagy legalább ID3 Tag alapján való szervezés lehetősége, akkor (a leírásod alapján)
pl. 512 MB-on tényleg csak őskáosz lesz, amiben ráadásul keresni is nehéz.
[ Szeretkezve ]
őszintén szólva, nem nagyon hiszem, hogy ne tudna könyvtárakat kezelni, ez alap, nem? még a régi gagyi clatronic cd-s mp3lejátszóm is tudott könyvtárakat kezelni...

g@bo
(PH! kedvence)
hétvégén bent vagy? mert az mp3 és ha már aqua, kérdéseim is lennének...

brummer
(kvázi-tag)
Na, ma a haverom is megvette.
Azt mondta, este már azzal pengézik.
Ő a nemmondomkianevét-ben vette.
Aszongya jó a cucc ennyiért.
Ha konkrétum van , megírom.
b.
[Szerkesztve]

Dave™
(PH! kedvence)
Én sem azt mondtam, hogy nem mondott igazat, csak lehet, hogy régi fw volt rajta. Ami albumot én meghallgatnék, az egy trackben van, továbbiakban nem zavar, de ha ID tag rendben van, akkor sorrendbe lehet rakni az albumokat is - egyébként meg nem kezel könyvtárakat, az egyszerűbb felhasználást teszi lehetővé, nincs ilyen advanced feature (cserébe feleannyiba kerül.)
ui: ID3 alapján veszi a sorrendet.

Dave™
(PH! kedvence)
kérdezz, amúgy bent vagyok (talán holnap is), de vasárnap biztosan. Jövő héten kapunk ilyet