2008-ban már a vista sp1-el Dx10.1 lesz a "menő" és Dx10-et fogtok tesztelni ? 
Az embert a gondolkodás tette állattá...

2008-ban már a vista sp1-el Dx10.1 lesz a "menő" és Dx10-et fogtok tesztelni ? 
Az embert a gondolkodás tette állattá...

en is felkeszulten varom.... 
Ne szemetelj ! / Steam..
És az miért is jó, hogy két nappal a cikk megjelenése után linkeled?
primus inter pares
Én a 2006-osban a processzortesztet utálom.
Kurva idegesitő, hogy mennyire lassan megy. Miért nem lehetett olyanra csinálni, mint pl. a 2001-ben, vagy a 2003ban volt? 
papesz a kedvedért javítva 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Crysist nehéz lesz behozniuk grafikailag... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

"We are analog players in a digital wold"

Hűha, de az utsó két kép nekem gyanús...
Nem veletlenul
Egy elegge ismert kep ha kicsit erdekel a 3D rendering vilaga:
Street of Memories
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

3Dmark 08 teszt Egyik külföldi oldalon találtam.
Brutálisak a képek, a Sapphire felirat sejtet valamit... 
[ Szerkesztve ]
"Brutálisak a képek"
Ha ugy erted hogy rondak akkor igen, szerintem is. Ez messze nem 2007-2008 szinvonal.

Biztos ez a proci teszt.
Amúgy igen, lehetne szebb, a textúrák eléggé mosottak, a modellek sem HQ poligonvadászok, de mégis tetszik. A víz kifejezetetten. Alig várom, amint láthatom futás közben, Jutúbon. 
Kedvenc képem: Gyönyörű
A csónakos teszt is csodás. HDR? Az mi? stbstbstb...
[ Szerkesztve ]

Hát elég gyér képek, aztán lehet, hogy fake ez is...
[ Szerkesztve ]
3,4,5 Photoshop... Ha meg nem, akkor nagy élmény lesz képkockánként végignézni...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Lasd itt a topicban #60 es #64.

Csodás. Ha valakinek eddig olyan VGA-ja volt,amin futott normálisan a Crysis,most vehet új VGA-t. Olyat,amin fut az M08.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Fake képek, szal (egyelőre) nem kell megijedni... 
[ Szerkesztve ]
Nem mindenki markozik, egy bench miatt senki nem fog vga-t cserélni, csak a 3DMark b.zik... Részemről majd megnézem, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tud a dx10 felmutatni, meg lefuttatom új proci/vga vásárlásánál...

Hidd el, fognak venni! Elég, ha megnézed a Cryfost, izé, Crysist. Sokan cseréltek VGA-t miatta, esetleg gépet, bővítettek.

De az egy játék, nemde?

Inkább tekintem technológiai demónak, mint játéknak.
Mintha összekevernéd a Far Cryjal, az készült techdemónak, aztán végül egy egész tűrhető game sült ki belőle.
Tudom, tudom, de nem értem mi nem tetszik benne sokaknak azt a néhány unalmas részt leszámítva, az idegen hajó tényleg egy techdemóba illő jelenet, de nem is fogja utolérni grafikailag még a 3DMark se. 

Ez egy fos. Hogy néz ez ki? 3DMark 99?
A Sapphire felirat pedig garantálja a pártatlanságot.
cybervakond
Bárki fizethet reklámot, ettől nem feltétlen válik hiteltelenné a Mark.
Szvsz inkább az a probléma, hogy két játékteszt lesz benne, amiből az egyik D3D10.1-es. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Úgy várom már, hogy ismét 500 pont körűl kapjak, egy számomra csak 3-4 év múlva elvezhetően nézhető tesztprogramtól.

A korabbi verziok meg az intel fele huztak,ez most miert faj neked?
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

A Far Cry nagyon tetszett! Mikor megjelentek a szörnyek, ott néztem egyet, de tovább játszottam. Crysisban megláttam az első repkedő izét és elkezdtem röhögni. Túlságosan monoton nekem, ráadásul a további folytatást ismerem, köszönhetően az EA-nek, naponta ontotta ki magából a videókat. Grafikája tényleg gyönyörű, fennt is hagyom, az első páylákon jó játszani néha, a CryEditor pedig várat még magára.
Én a Far Cryjal voltam így, az első harmadáért még évek múlva is elővettem, hogy menjek kicsit a szigeten, de a szörnyek miatt egyszer se játszottam végig, egy csomó részt nyugodtan kivághattak volna belőle, Crysisben azért nem éreztem, hogy csak halomra gyakom az idióta szörnyeket, de azt se tudom miért...
ez Marek Denko egyik régi képe... nem hiszem h bármi köze volna a Futuremarkhoz.... 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Nekem mindkét játékban az "emberes" részek tetszettek, mikor oda odaosontam szépen hozzájuk a bozótosban, vagy épp Rambó módjára kaszáltam le őket 
Azonban mindkét játékban a szörnyes/ufós részek nekem nagyon nem jöttek be 
3DM08:
Egyébként meg a videók így elsőre nem nyűgöztek le... A fák is kifejezetten szánalmasak és elég dúrván akadt a tesztgépen is (ja és a bazinagy Intellogo sem enged jóra következtetni...
)
[ Szerkesztve ]
Ja, en nem azt irtam?
A gyikos kep is egyebkent megtalalhato a CGTalk forumon:
Iguana

Remélem azért majd kapunk értékelhető morzsákat is a 3DMark Vantage-ból (merhogy elvileg ez lesz a neve
)... 
[ Szerkesztve ]
Egy kis morzsi! 
A 8800GTX nem tudja lefuttatni a New Calico tesztet. Viszont a HD3850 igen. A New Calico elvileg DX10.1-es képességű.
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Ja, 5 fps-sel?
Na igen, erre is kitértek. A HD3850-es igen gyengén szerepelt...

Honnan szerezted ezt a "morzsit"? ![;]](/dl/s/v1.gif)

A terdelo nenike nekem bejon 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Innen
Ez a New Calico teszt néz ki a legjobban asszem.

Elég fura képek, majd egy videó döntő lehet...
13 fps a nyanyás képnél, mégis hogy néz ez ki?
És akkor még a Cryengine 2 van szarul optimalizálva... Komolyan, ez egy vicc ha ilyen 
[ Szerkesztve ]
boááá ezek elég randák 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Abszolút nem estem hasra a képek láttán. Mondjuk, nekem még mindig a 2001-es maki a kedvencem a játszható autós demo-val. Persze megint 3 év múlva tudom megnézni az összes elemét az új tesztnek, bár addigra talán nem 800 pontot fog dobni. 
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.
Remélem, hogy nem ez lesz az "igazi" 3DMark folytatása, bár ki tudja...
Tényleg nem egy nextgen a képek alapján. 

Végigolvastam a topikot, megnéztem a képeket, teszteket, ezek közül valamelyik hivatalosnak tekinthető? Illetve lehet már biztosan tudni, hogy mennyi részteszt lesz összesen? Prociteszt pl. kimarad? (remélem)
Megjelenésre február közepét olvastam, ennek van valamilyen valóságalapja? 
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Windows Vista operációs rendszer
(ez csak most tudatosult bennem)
egyébként a leközölt képek valoszinület fake-k 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Én is utálom... bugos szar. 

Érdekes kb 6-7 hónapja csak a Vistát használom és semmi gondom nincs vele.
Lehet hogy csak én vagyok láma. ![;]](/dl/s/v1.gif)
64 bites Win8-at használok és megvagyok Vele elégedve

Frászt...
A Vistával három komoly probléma van:
1. format nélkül nem távolítható el úgy, hogy müködőképes maradjon a géped, ha le is tudod törölni, XP nem megy fel arra a partícióra, vagy ha valaki tud rá megoldást, ne tartsa magában.
2. Állandóan járatja a vinyót, sopkan mondják, hogy idővel ez leáll, de nálam ilyen nem következett be.
3. Játékok még mindig vagy 10%-kal lassabbak általában.
Utóbbi kettőre gondolom lesz orvosság, vagy legalábbis idővel a 3. pont le lesz szarva, mert jönnek a Vista only dolgok majd...