A címet tudom én is ,de ott csak [ez van főnt]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
orbano
(PH! félisten)
csak pcmark van és 3d mark. eáadásul elég beszédes a nevük is. és amióta létezik a cég, így nevezi a termékeit. futuremark program pedig nincsen, a fentiekből következtesd ki miért 
A vér nem válik VAZZE!™
bhá!
Nagyot röhögtem volna, ha ezt hozzák ki 3DM08-nak 
hát bakker úgy lesem nem mostanság fogunk tesztelgetni ezzel...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit
jah hát nem jött 07 se azt lehet még a 08 is 09be jön ki. Lol

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Mivan nincs még meg a megfelelő nV optimalizáció vagy miért nem jött még ki?!!

All Black...
elvileg a héten megjelenik, mert álítólag megvárják még kijön a 9800 GX2.... Nah ezek után mondja vki, hogy a tetves Nv nem tömi mki zsebébe a sok-sok lóvéját...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit
naja...de lehet hogy a gx2re jobban kiváncsi leszek
Szerintem inkább az SP1-re vártunk. Talán lesz benne DX10.1 cucc. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Azt simán lehetne patchel orvosolni...ez PR egyértelműen
a vista sp1 és a gx2 is ma jön elvileg, uh. remélem holnap lehet is tölteni!

aya
(őstag)
Gyüjjöm má ki..
Hova tolják már.. amig az nvidia kiadja a 10xxx sorozatot?

emre33
(PH! addikt)
Most mire várnak?
Megvárják mire az nvidia is tudja a 10.1-et? (G200 Q3 környéke?)
nem tom, lehet hogy valamit elvasztak, vagy megy a lobbi valamelyik gyártó részéről, hogy kicsit rontsák már le egy két kari teljesítményét mittomén...teljesen gáz most a hw/sw helyzet, főleg vga téren. Hihetetlen hogy pl a crysishoz nagy felbontással very highon dx10be 2 gx2 kell hogy normálisan fusson. Nem nagyon emlékszem ilyenekre az elmúlkt évekből, hogy atomerőmű kellett volna valamelyik játékoz. Na meg ez a démárk mizéria is...
Itt egy kis hírmorzsi:First test
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

pentium4
(senior tag)
szép szép, de akkor lenne a legszebb ha már a mi gépünkön is futna!
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!
Nem rossz az ötlet, de kíváncsi leszek, hogy miben kell majd mérni a listákra való felkerüléshez, ill. fel nem kerüléshez.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

aya
(őstag)
Majd ha high detalon akarom futtatni a gépet akkor kikapcsolom addig a monitort
1440x900 vs 1920x1080 
Nem rossz, de a felbontás rész nem tetszik. 
Vicces lesz, mikor egy HD3450 annyi pontot kap majd, mint egy X2... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

aya
(őstag)
Teljsen egyetértek veled, az átlag max 1024x768 1280x1024 1440x900 ill 1680-as felbontáspkat használ.
Egyre elterjetebb a 19" wide erre kellett volna odafigyelni.
hát nem tom...ennek megint egy kicsit fura mellékíze van. Ez olyan mintha kb a köv. párbeszéd zajlott volna le:
NVIDA: Fiúk, mi vagyunk a királyok, úgyhogy csináljatok egy olyan játékot meg egy benchet, ami annyira igénybe veszi a gpu-nkat amennyire csak lehet, hadd örüljön a nép!
Crytek&FutureMark: Okés meglesz, de mégis mivel kalkuláljunk?
NVIDIA: Hát kb 1G vram+ 2 bivaly gpu számítási kapacitása
Crytek: oké akkor nem lesz gond a textúrákkal...
telik múlik az idő...
NVIDIA: vazz miez ami csináltatok ember
Ilyen böszmeséget fejlesztők még nem csináltak, mint amit ti csináltatok!!
Crytek: Bakker, hát azt nem mondtátok, hogy 2 összedrótozott 256bites karival akarjátok kiszúrni a szemünket egy GTX után! ! Mégis igy mit kezdjünk az 1G vrammal?
NVIDIA: hát őő izéé majd megcsináljuk a quad sli-t, azt vesz a nép belőle kettőt, azt jólessz az.
Futuremark: Hát srácok várjunk még ezzel a Vantage-al..
NVIDIA: Osztjuk, találjatok ki valamit, mert nekünk még idő mire felzárkózunk a fejlesztéshez.
Futuremark: oké most úgyis megy a mizéria, hogy mikor jövünk már ki vele, ez a mi malmunkra hajtja a vizet, meg talán valami lehet okoskodni...talán egy új koncepció, amiben a sok benchmeleg ki be tudja magának lőni, hogy milyen kategóriájú masinája van, és igy meg lesz az illúziója hogy de sok pontot csináltam az új démakkban.
[ Szerkesztve ]
Nem rossz ötlet?
Asszem' a PH!-s toplistának itt a vége, fuss el véle...
Ha ez a rendszer valósul meg, ember legyen a talpán aki ebből használható listákat varázsol...és én sosem éreztem magam embernek igazán...
primus inter pares
csinálsz 1 db listát, amilyet idáig is, a többi meg le van toyva. 
Eddig is meg volt szabva, hogy milyen beállítások mellett kell tesztelni a listárakerüléshez.
szvsz a performance lehet a legjobb választás... arany közép út.
Egyébként még mindíg nem lehet sejteni, hogy mikor jön ki?
Vagy már kijött, mindenki tesztel és csak én nem tudom, hogy mi van... 
Eddig is meg volt szabva, hogy milyen beállítások mellett kell tesztelni a listárakerüléshez.
Ja...meg volt szabva...a gyári default...
Elég baj, hogy ezt is le kellett írni...többször is...
Hát most meg több default lesz...
primus inter pares

lehet izgulni... 
sokat gondolkodtam már arról amit beszéltünk, de kezek énis izgulni, hogy akkor milyen legyen a keretrendszer 
[ Szerkesztve ]
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
hát már ideje lenne, mert eredetileg február végére ígérték, ha jól emlékszem!
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

aya
(őstag)
Tegnap jött ki a 31 nyelvü vista sp1 dx10.1 támogatással, gondolom ezt várták mivel ez a program is részben dx10.1-es.

aya
(őstag)
Egyre több helyen irják az április 22.-ét.
+ hogy lesz PhysX teszt is benne, gondolom már a 8xxx nvidia széria is inditani fogja.
Szerintetek ez reális eredmény?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Honnan a fákkból tudhatnánk...
primus inter pares

aya
(őstag)
Legyen
Szerintem reális én is ennyit kaptam a 8800gt-mre
Procipont jó sok.
Nem tudom, hogy mi módon kapott egy Q6600/8800GT rendszer 5.5 pontot vistátol (élmény index) , mikor már egy alap AMD rendszer is megkapja az 5.9-et. 
Nem AMD fikázásból.... viszont gondolom mindenki tisztában van az erőviszonyokkal. 
Hdd,ram lehet a szuk keresztmetszet.es mindig a legkisebb pontot adja....
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Az mondjuk lehet. 
Hát, akkor az valami alapkonfig lehet tényleg.
Nekem az E6600-as Core2-esre adott 5.3-at. Pedig szerintem az erősebb az AMD-k nagy részénél. 
A konfigom az adatlapomon, az eredmények itt vannak.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Legyen igazad.
Nekem is 8800GT van, majd a megjelenéskor kiderül hogy valós-e az eredmény. 
Szerintem ez azért lehet, mert nem húzod a procid.
Ha 3GHz-en menne, akkor biztos nem csak 5.3-at kapna...
MOD: off
[ Szerkesztve ]
Mert AMD-s gépen nagyobb élményt nyújt a Vista.

Amúgy meg a DX10.1-es kártya felpontozza a rendszert.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

aya
(őstag)
+ teszt a dx10.1, nem ad pontot. 

eXodus
(őstag)
"NVIDIA 3DMark Vantage" ...
[link]
Ez most mi?
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
Az, hogy mostantól csak GeForce-okhoz fognak mellékelni háromdémárkot.
Esetleg lesz külön vantage az ATi-kra és külön a nV-kra a könnyebb összehasonlítás érdekében. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tutira, de én nem értek a tuninghoz, elfüstölni nem akarom a procit. Amúgy sem szoktam semmit húzni. Jó úgy, ahogy van. Majd ha nem elég, lesz jobb.