imádom ezeket a márkokat... összehasonlításnak még mindig jók
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés

Paul Striker
(lelkes újonc)
Hu de szep program...
AMD fan lettem:), pedig mindig csak Intel alapu gepeim voltak!
(#104) Keldor papa válasza Paul Striker (#103) üzenetére
Gratulálok az első hozzászólásodhoz... már megérte regisztrálni...
(#105) Paul Striker válasza Keldor papa (#104) üzenetére

Paul Striker
(lelkes újonc)
koszonom udvozleted, egyebkent ez a masodik volt
.
[ Szerkesztve ]
AMD fan lettem:), pedig mindig csak Intel alapu gepeim voltak!

TTomax
(PH! kedvence)

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Szabikaa20
(senior tag)
Mikor is jon ki a 3DM08???Vagy 07 nemtudom. 
Nikon D3100+AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6G DX VR

dvdbackuper
(senior tag)
1. ezt még nem próbáltam, eszem ágában sincs XP-t rakni a gépemre...
2. nálam egyáltalán nem járatja a vinyót, sőt nem is járatta...
3. 10%-kal jobb videokari kell... 
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

Szabikaa20
(senior tag)
Már semmi!!!Most talaltam meg,hogy 2008,febr.20! 
Nikon D3100+AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6G DX VR

Bundás22
(őstag)
2. Állandóan járatja a vinyót, sopkan mondják, hogy idővel ez leáll, de nálam ilyen nem következett be.
heh nekem is pont ez volt a gondom, nálam még 1gigával sincs gond a vinyó nem kerreg többé(superfetch/prefetch, indexelés, automatic defrag) ezt a három dolgot kikapcsolod nagyon fain lesz a vista és még gyorsul is
(a vista topicban segítenek), ha nem kapcsolod ki még 4gigarammal is kerreg
![;]](/dl/s/v1.gif)
az XP-t meg rakd föl egy másik particióra, net nélkül és használd azt játékra, hidd el jobban jársz így 
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

aya
(őstag)
Új képek, végre van mozgolodás 3dmark fronton.
Kicsit emlékeztet a Star Wars Episode III - Revenge of the Sith kezdésére... 

aya
(őstag)
Áááá nem, ez a battle fo proxycon III ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

aya
(őstag)
Feltünt nektek is, hogy minden kép csak 16.10-es képarányban van? 1440x900 1920x1200
2560x1600
lehet hogy a vista és dx10-es kártya meglétén kivül kell majd egy wide monitor is?
Állitolag támogatni fogja a dx 10.1-et is, lesz benne egy teszt, de nem számolja bele a végleges eredménybe! Nvidiások most felélegezhetnek a 8800gt-vel ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Hű, ezek jó képek. Szerkeszteni kell az első hozzászólást 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Hehe belegondolva a dx10-be és két különbözö kártyagyártóra,kiváncsi leszek ki fogja őket lefizetni 
Meg arra is hogy milyen dx10-et fog majd nyújtani azt amit nvidia is tud vagy azt amit ATI de azt kurvára.
Ha pártatlan marad a 3d markos cég akkor elfog hasalni az nvidia.
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

karell20
(újonc)
Én kerestem a 07-et de nem találtam még meg, ha valaki tudna ez ügyben segíteni!
Én kíváncsi leszek, hogy milyen lessz. Az pedig tutu, hogy XP-n is el fog majd indulni, valki ugyis meghackeli!
AMD 7750 BE, MSI K9A2VM-F V2, Kingmax 2x1GB 1066Mhz Dual, Gigabyte 9600GT HP
Tuti nem fog XP-n futni.
Different songs for different moods.

karell20
(újonc)
lehet, ki tudja, amugy van hivatalos honlap ahol lehet tudni valmi érdemlegeset?
AMD 7750 BE, MSI K9A2VM-F V2, Kingmax 2x1GB 1066Mhz Dual, Gigabyte 9600GT HP

Senhi
(fanatikus tag)
http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/
Sok minden nincs rajta... de megnézheted, hogy fog-e futni a gépeden 

Motion_Blur
(PH! félisten)
semmi
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Olyan miért nincsen az ilyen tesztekbe, hogy mondjuk élő környezetet, emberi fejeket, mimikát kell számolni, mert ahhoz nem lenne elég programozni, és ki kéne menni a kertbe? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

WildDaemon
(fanatikus tag)
találtam egy torrentet ahonnan le lehet szedni a teszt verzsönt... behuztam erre eltünt az oldal és meg sem moccan semmit...
Valaki nem talált valami már leszedhető verzsönt?
megnézném! 
Gigabyte EP45-UD3P;Q9550 @ 4,25GHz ; E8400 @ 4,5Ghz 9*500, CSXO 2*1Gb DDR-2-800,HD4870+HD4850, CFT-620-A12S.

aya
(őstag)
Még kb két hét és kint lesz a full.

WildDaemon
(fanatikus tag)
Kíváncsi vagyok rá! 
Úgymint az XP SP3-ra is... állítolag 2-3-szor gyorsabb lesz vele a rendszer a vistánál...
fél OFF..
Gigabyte EP45-UD3P;Q9550 @ 4,25GHz ; E8400 @ 4,5Ghz 9*500, CSXO 2*1Gb DDR-2-800,HD4870+HD4850, CFT-620-A12S.
Fene vinné el ha akarom látni mit mutat a gépem felkell pakolnom a Vistát amihez nincs sok kedvem mivel csomo mindent újratelepteni meg minden 
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

rumkola
(PH! kedvence)
hogyne...
)))))))
szerintem tízszer gyorsabb lesz 
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

aya
(őstag)
A gépemre kb 10.000 pont körülit dobott a beépitett netes progi, nem tudom mennyire lehet bizni benne, nagyon pre a netes progi.

WildDaemon
(fanatikus tag)
Szerintem jó ha egyáltalán működni fog amennyi mndent újítani akarnak rajta....
van egy két érdekes cikk ha rákeresel gugliban...

Motion_Blur
(PH! félisten)
Az a 06-ot méri, én is majdnem beugrottam 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

aya
(őstag)
Én kb a felére + - 1000 pont körül számolok, 5000-6000 pont körül már kiegyeznék, viszont attól hogy új progi nem egy szaggatást szeretnék nézni a gépemen, még ha kevés pontot is ad még futhat jól a gépemen 
vháá
nagyon komolynak néz ki képek alapján, ezek az animátorok eszméletlen jól dolgoznak, má
alig várom hogy futathassam csak be kell szereznem egy vistát.

Fényhozó
(tag)
Tulajdonképpen mikorra várható a Vantage? 
"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius

Gave
(senior tag)
Lefuttattam ezt a nagyszerű game-o-meter-t . Szerény véleményem az ,hogy egyenlőre ez a netes mérőberendezés arra szolgál ,hogy borzolja a kedélyeket...másképp: vegyél jobb procit illetve vga-t (amit egyből megtámogat 5-5 link-el) ,hogy jobb eredményt kapjál...remélem a 3dmark azért majd az elődökhöz méltóan jobban felismeri a hardvereket mert nálam kapásból 512mb-ot dobott a 88Ultrára.(lehet limites)
Persze, de ez mindig is így volt, így működött. Minden játékfejlesztőcsapat tud írni olyan techdemót, ami 1-2fps-t ad még a legjobb gépeken is, ez nem nagy kunszt. Dinamikus fények-árnyak, füst, stb. úgy megfogja a gépet, mint a huzat. A Futuremark termékeinek egyébként soha nem az volt a céljuk, hogy hiteles eredményt adjanak, hanem a marketing, a reklám. Ahogyan a játékiparban is. ott van a Crysis egy full optimalizálatklan engine, ami semmilyen gépen nem megy normálisan. és ott van a Bioshock, ami a legnagyobb felbontásban is szépen fut.
--R.I.P JuanG--

aya
(őstag)
A hónapban jönnie kéne 
Háááát nem tudom! Szerintem nincs rossz gépem, én nem számítok 5.000 feletti pontszámra. Emléxem, annó hírértéke volt, hogy valaki a világon átlépte a 10.000-es határt a 06-al. Ami azt jelenti, hogy a kijövetel pillanatában még nem volt ilyen gép. Ha ez most is így lesz, az mondjuk azt jelentené, hogy egy 9000-es Quad-al, meg egy SLI 9800GTX-el sem lesz meg a 10.000. Ha ehhez viszonyítunk....

Fényhozó
(tag)
Ajánljatok már valami hasonló, de jobb tesztprogramot, a 3dmark-nál, köszi. 

aya
(őstag)
Call of juarez dx10 demo pl.
Nem mondom hogy jobb, de mér ez is.

geresics
(tag)
nah, ezt be kell vizsgálni
de ha követi az előzők trendjét, akkor a zsír új gépemen szaggat majd 
Szerinted?

Fényhozó
(tag)
De ez csak vista alatt hoz valami épkézláb eredmányt nem? 

aya
(őstag)
Igy van, full dx10 -dx10.1 témogatást igérnek semmi dx9!!!!
Xp-n meg se mozdul majd.
én úgy tom hogy 16.án lesz a launch

aya
(őstag)
Akkor onnantol kezdve elavult lesz minden földi technologia megint. ![;]](/dl/s/v1.gif)

aya
(őstag)
Én speciál nem ehez mérem a gépem elavultságát, inkább az idegesit ha egy játékkal látványjavitok nélkül nem tudok fullon játszani 1440x900-ban.
hmm te skizo vagy?

Kucsek
(tag)
Most talán kiderülhet végre,hogy az Nv kártyái tényleg fogyatékosak-e a DX 10 terén vagy sem.Ha valóban teljes DX10-10.1-es lesz nem úgy mint azok a bizonyos ál dx 10 játékok.
Most dőlhet el,hogy az Ati jó irányba indult vagy sem
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

aya
(őstag)
Max magasak az elvárásaim egy hardwerrel szemben, egyszer viszek végig egy progit általában, és szeretem azt maximális pompájában élvezni, ennyi.
A probléma megint az, hogy bármelyik csapat tud olyan programot írni, ami egy csúcshardveren is 5-6fps-t produkál. Lásd anno a Deus Ex: Invisible war játékot, amit nem átallottak konzolos ini fájlokkal kiadni és abban kellett turkálni, hogy játszhatóvá tegye az ember. Vagy most a Crysis. Ellenpélda: Bioshock.
--R.I.P JuanG--