gt2-ben nagyon gyengék ..
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
gt2-ben nagyon gyengék ..
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Nem akarsz procitcserélni? Hogy mehet ilyen betegen!? 4400@1,34V............ 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

Hogy te mindenre tudsz valami okosat mondani 
TRON addict

Nem lehet azt írni rá sajnos hogy de fasza eredmény, a 6970 sokkal többet tud mint a kistesója.... Egyszerűen azért nem mert nem így van 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
Ez jogos, viszont ha megnézed irreálisan alacsony a GPU score. Ilyen órajelen unlockolva 24-25k-nak kellene lennie szerintem. Nálam alapjáraton ennyi kb.
[ Szerkesztve ]

Vantage már csak ilyen. Ha nem lenne Physics teszt, akkor nem véreznének el ennyire az ATI kártyák...
Azt, hogy an nVidia kártyák számolnak fizikát is. Nem?
Vagy az is CPU-t erősíti?
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Ezt nem teljesen értem, mit akarsz ezalatt érteni. 
Szerk.: Ez rendben van, de a Physx csak a második cpu tesztben számít, ha be van kapcsolva. Játéktesztekben egyáltalán nem számít. A tény az, hogy a GTX 580 erősebb, mint a 6970, reméljük az új driverek hoznak még gyorsulást a radeonok javára. Az viszont nem elhanyagolható tény, hogy a 6970 a GTX570 ellenfele eredendően.
[ Szerkesztve ]

Nem áll szándékomban.
Van még egy eredmény, amit a napokban sikerült összehoznom:
Jól megy az ex UD4-edben.
Léghűtéssel már nem nagyon akarok feljebb menni, pedig 4.6-4.7Ghz benne lenne.
helkis: igen, itt már rá volt nyitva az ablak egy picit
-1 fok volt kint, és közvetlenül az ablak alatt volt a házikó
[ Szerkesztve ]
Annyira beteg ez a proci.....4600-hoz esetleg 1,4V alatt kell?

Azt, látom, hogy jól megy......lehet, hogy a hiányzó láb miatt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
helkis:
vga --> 13fok.....nyitva volt az ablak szerintem 
[ Szerkesztve ]

azért itt keményen hűvös volt 
de simán mehetne 24/7-re, még jó hogy nem adtad el ezt a procit.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

Alapnál turbo on volt, ha jól látom.
Milyen márka?
Egyébként látom, sok szép eredmény fölment a hétvégén, grat mindenkinek, különösen a GTX580 brigádnak! 
Semper Fi
Jaja...ára is ezt mutatja, enyém 75k volt... 
[ Szerkesztve ]
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Egy hülye Mark eredmény alapján megítélni egy szériát, hmm 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Az 570 is hasonló árban van már, sőt, ha szerencséd van, új, 2 év garosat megkapsz még annál is egy tízessel olcsóbban (nem, nem tudok többet, mielőtt valaki privátot írna, az enyém alkalmi vétel volt és már tovább is adtam...).
Viszont gombcomp tuningos eredményénél valami nem stimmel, a többihez képest jóval alacsonyabb a gpuscore.
Semper Fi

Kicsit kapkodtam,de rárepülök mégegyszer a napokban. 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Nem megítélés, viszont abbana tesztben nem ment fényesen, és ahogy ffodi kolléga is írta az 570 ellenfele!De azt tegyük hozzá hogy jobb lessz ez még, majd ha jön a feljavított caymann, addig ez olyan mint NV-nél volt a Gtx 4xx sorozat! Mondjuk úgy félkész!
Ha szerinted nem így van, hát sajnálom nem vagyunk egyformák, de sok ember szerint így van, és hidd el lehet van benne valami!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Semmi gond nincs, csak én nem szeretek Mark eredmények alapján ítélni, inkább a játékok alatt mért eredményekre hagyatkozom
De igazad van, nem vagyunk egyformák, mindenki más alapján von le következtetéseket 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu
34k felett valaki? huzzatok bele sracok ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
VGPU, hűtés?
[ Szerkesztve ]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

miért érzem úgy, hogy van ettől jobb eredményed?
grat!
hány fok volt a szobában? 
1.21V, hűtés: gyári 
helkis: hajrá..toljátok ti is...nekem a proci vége itt lesz,de a VGA bírja...vagy bírta?
![;]](/dl/s/v1.gif)
szobában?11-12°C kb..ottkinnt 0.3°C...a gép az ablak előtt...az ablakot levettem addigra 
plusz még a többi ficsőr ami tolta a hideget
de az privát
[ Szerkesztve ]
A fenébe megy nektek ennyire a kártya?
Az én cpu score eredményemmel ilyen gpu órajellel simán 24k felett lennék.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Listaképes eredmény a 3-as kategóriába... [link].
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Remek. Hány fokos volt a kártya idle? OCP-t kilőtted te is?
Tegnap előtti alkotásom.. Mindjárt egy ilyesmi lesz megint, +9C volt csak a szobában, kint akkor -3c 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Gyártót beírhatnád, ha nem derül ki a képről. Na meg kapott feszt? Víz?
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
Úgy látom nem sokáig fog tartani az első hely

idle? Azt nem tudom,de loadban 62 volt a max..legalábbis 1010MHz-en..gondolom 1015ön sem volt több. 
OCP-vel én nem foglalkozom,nem tudom hogyan de hol megy maxon,hol nem. Ha nem akkor restart és kész. Már az első FPSből látni lehet hogy megy-e vagy nem. ha 38 FPS akkor nem tuti,ha 110 felett akkor zsíír 
Akartam én is csinálni képet a rendszerről...de nem óhajtok közröhej tárgya lenni 
LOL, nem kíméled a cumót. 
Az enyém az adatlapomra fel van tüntetve... sima Gigabyte. ASUS bios-szal.

a driver pedig: 266.77
BMW001: és még a vizesblokk sehol sincsen a VGAn 
[ Szerkesztve ]
Konkrétan a procira gondoltam. 
Áhh, Vantage-hoz kevés 5,4-en is a Sandy... Értem, köszi az infokat! Nekem idle 15c körül volt múltkor..
MSI, víz, feszt kapott. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
venti 85,vagy 100%on? kicsit piszkálni kell a biost hozzá
ha jól láttam akkor az enyém 19°C,de alapon,gyári ventivezérléssel
BMW001: adnám neki még..de nem tudom hűteni 
[ Szerkesztve ]
85%-on.
akkor go nibitor
adj a ventinek..4800 rpm-el süvít,érdemes hajatmosni előtte,simán megszárítja 
áá, majd holnap, ma elég lesz 85%-on.. Legutóbb 1,188v-vel majdnem lement a 3d03 1000-en..több fesszel hátha meglesz..most másik procival vantage és heaven lesz..

Ok. 
Laraxior: javítva!
radi8tor1, #9901: turbo off kellene!
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
(#10039) Overlocker válasza Overlocker (#10037) üzenetére
na én beálmosodtam, majd reggel..

Köszi, de itt meg a 2. cpu-z kép nem jó. 

Semper Fi

Bocsesz, itt a jó kép (remélem): [link]
TRON addict
alapórajelesnél ki kell kapcsolni a turbot? vagy csak az extreme prociknál? 
Mert mondjuk nekem a turbo szorzó nem egy

Jaja, ez jó.
Laraxior: minden alap turbo off kell, hogy legyen.
Semper Fi
A memóknak 1333 Mhz-n kell menni, vagy az szabadon választott?

Alap órajeles eredménynél mind a processzornak, mind a videókártyának alapon kell futnia. i7-es rendszernél csak olyan eredmény kerül föl az alap órajeles listára, ahol a ram/NB órajel 1066/2132Mhz vagy 1333/2666Mhz! Phenom 2-es rendszernél pedig csak olyan eredmény megy föl az alap órajeles listára, ahol az NB/HT órajel (modelltől függően) 2000 vagy 1800Mhz és a magok száma is a gyári alapnak felel meg! Turbo mód sehol sem megengedett.
TRON addict
Ezt én is tudom. 
Kiváncsi vagyok a listák karbantartójának a válaszára. Azért címeztem neki. 

szerintem x-es prociknál a ram gyári sebessége kell, legalábbis subaru-nál és nálam is így van fent.. persze ha be lehet állítani bclk emelés nélkül.. 

És tényleg, elfogadta neked 
TRON addict
Csak megláttad! 
helkis: pontosan a ti eredményetek kapcsán jött a kérdésem.

Az én default eredményem.
(#10051) joshua7 : na tessék, kellett nekem becsületesnek lennem. Még egyszer le nem futtatom.
[ Szerkesztve ]