Hol máshol, mint Rover623 listáján: [link] 
ez a kedvenc aláírásom

Hol máshol, mint Rover623 listáján: [link] 
ez a kedvenc aláírásom

Csak a CPU pontszám növelésére gongoltam ! 

Nekem DDR3-mas GT-m van...
[link]

attol ,hogy 3300 vagy 3600 a pont a végösszeg 20 pontot se emelkedne mivel a vga fogja vissza az összpontszámot

Én csak a CPU pontjára gondoltam !
A CPU benchmarkot is visszafogja a VGA? 

Ohh, bocsi, fel sem tűnt, hogy 2 fajta van.

ez a kedvenc aláírásom

, összpobntszámot kapsz és egy bizonyos szint után tök mind1 ,hogy qx6700 vagy e6600
Sziasztok
feldobtok!
lefuttattam a 3dmark 2006-ot alapon
[link]
Magam is meglepődtem
Gigabyte 7600GS az isten az AGP-sek között
Ja meg dobtam rá egy-két memhűtőt, meg 1 plussz ventit a HSI-nek. Majd kíváncsi leszek a tunig eredményekre is
Van 2005 alap is:
[link]

[Szerkesztve]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
nem tudom miezen a meglepő? 
amúgy grat 

Szerintem sem csoda amit elért ! ! ! 
Ez van srácok !

Ahh, nem érted mit akarok mondani ! ! ! 

De inkább haggyuk.....
Na télleg nem csoda! Ettől a kártyától 
<2000-re számítottam egy picivel, de aztán kellemesen csalódtam, a 2178-ban...[link]
Meg a 3dm2005-ben a 3900 körüli eredmény is túllőttem 400/400 (Athlon64@1836Mhz),most 4043 [link]
Ennyit számítana hogy egy picit megbuheráltam a hűtést? Pedig eddig se melegedett túlzottan, max 52-55fok, most 45 a max és azt tartja pár fok kűlönbséggel max tuningon is(545/490) 
[Szerkesztve]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

3700+ 3009mhz
MSI 8800GTS 640MB 640/2000
97.73-as driver
[link]
7536 pont
Gondolom egy dc procival simán 10k fölött lenne...
Semper Fi
VGA órajelek...?
primus inter pares

Ezt még inkább ne tedd be , ha nem gond, még szeretnék vele szórakozni 
u.i.: 610/850

de magyarázd már meg miért lenne az jo ha most több CPU pontom lenne?
Ha pusztán a topic témáját tekintjük: több lenne a pontszámod tőle...
primus inter pares

4100on lett vmi 20 pontal több , annyit nem ér ,hogy átálitsam 

neeem neem ! 
Csak arra gondoltam hogyha volna egy külön 3DMark06 CPU toplista ! 
de mindegy hogyjok ez butaság ! 

A CPU pontszám növekedett 20 ponttal
amikor 4100MHz en ment a proci !?!?!?!?
![;]](/dl/s/v1.gif)
A procin is húzhatnál egy kicsit. Nekem ment alepfeszen 2250-et. 3500+. Még jobb eredmények jöhtenének ki
Nem szép, de legalább jó öreg!

Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod?

I ♥ my Pit bull
[link]

[Szerkesztve]
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.
Hali tudom. Alapon volt minden, nem tuningoltam.(jó a memóriaidőzítések egy picit
) Max 2430MHZ-ig megy el a proci, nem tom milyen feszen szereti belőttem neki 1.70V-ot azon megy nincs vele gáz, nem melegszik, stb. Érdekes hogy ezt 270külső orajelnél tudja, 271-nél már nem is boot-ol
? Táp?!
DE most legalább hallom hogy dolgozik a Cool&Quiet az alaplapon
.

Ne féljetek csak megjátszom ! ![;]](/dl/s/v1.gif)

micsoda megnyugvas 
I ♥ my Pit bull

Gratula!
4. hely! Na remélhetőleg a jövőhéten én is összekaparom magam ozt' megszorítalak, még téged is! 
ez a kedvenc aláírásom

Úgy legyen 

Csak nyugtával dícsérd a napot !
Nem tudom, miért, de valahogyan nagyon ragaszkodom ahhoz a 4. helyhez. 3DMark 06 : 5929pötty 
Rover kérlek az eredményemet frissítsd a 4. helyen.[link]
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

Mit jelent PONTOSAN az AA és az AF?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Mit csináltál a karival, hogy 1900-en megy a mem? 
ez a kedvenc aláírásom

Semmit. Egyszerűen csak felhúztam 1900MHz-re, de bármennyire is hietetlen szemetelés és hiba nélkül, még nagyobb órajelen is elfut. De egyelőre elég a negyedik helyhez ennyi is 
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

Gratula szép eredmény
, de csak új win után próbálkozok legközelebb.

Vagy mégsem? Kipróbáltam a z-tweakedet ez lett , de újra kell rakni a wint mert egy pci devices nincs települve az eszközkezelőben szvsz lenne ez jobb is.
5979 pötty [link]
Előre is köszi Rover623 a módosítást 
[Szerkesztve]

Nem megy többet a proci?

Azaz ! 

Szerintem igen, de egyenlőre elég
, majdnem alapfeszen, majd később tróbálomm
[Szerkesztve]

Nyomatsd a Voltmoddot neki ! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szép eredmény! Gratula, de nem adom fel olyan könnyen ugyanis a kari ramjaiban van még 50-60 MHz és a proci FSB-jét is megnyúzom egy picit, így gondolom azt az 50 pöttyöt be tudom hozni.

pici feszt adj neki és akkor 6k meg van

3700+ 3009mhz
MSI 8800GTS 640MB 645/2100 -> de Rover inkább rád bízom, mennyi is az a 645 valójában 
97.92-as driver
7879 pont
[link]
1 húzott GTX-nek mik az SM2.0/3.0 score-jai?
[Szerkesztve]
Semper Fi
1 húzott GTX-nek mik az SM2.0/3.0 score-jai?
[link]...
primus inter pares

Bocsi Rover623 hogy dolgoztatlak
, de ne legyen olyan könnyű a kollega dolga
na és most megállok (egyenlőre)
6093 pöttyi
[link]
Semmi gond...![;]](/dl/s/v1.gif)
Megoldottam az ''örökös'' 4. hely problémátokat...
primus inter pares

Húú, pedig most akartam egy 06-ot 660/ 2000MHz-el 
De így nem sok értelmét látom, ugyanis szegény csúcs tuning karim, nem tudja kompenzálni a prociból eredő ponthátrányt.
Talán még bios frissítés után egy 280-as FSB-vel még próbálkozom.
Gratula, de most látom már csak a 6. vagyok !!!!

Ez nem volt fer !
Remélem nem sokáig hagyod ott az 5. helyen a 7900GS listában.
AA = Anti aliasing : Élesebb lesz tőle a kép, szebbek, és jobbak lesznek a textúrák széle... De inkább az rá az értelmes válasz, h élesebb a kép. 
AF = ? : A textúrák lesznek tőle szebbek.
Igen, AF az arra van, hogy a textúrák pl. 50m-re is élesnek látszódnak, nem mosódnak el.Szvsz ez többet számít mint az AA, asszem a sebességet sem csökkenti annyira mint a nagy élsimítás.(ha a gép bírja, 8xAF-t kapcsoljuk be, 4xAA sztem már elég, 16xAA felesleges a 8x tökéletes nálam
)
Nagy AA akkor kell, ha a monitor maximum felbontásánál alacsonyabban van, de 1280*1024-ben 4x már jó.
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.