Kicsi huszár:
1. PCI-e rendszereknél nincs AGP apterure
2. a 3DMark ≠ Everest
Rengeteg dolgot hibásan jeleznek ki a Futuremark programjai, de nem is erre vannak kihegyezve.
primus inter pares
Kicsi huszár:
1. PCI-e rendszereknél nincs AGP apterure
2. a 3DMark ≠ Everest
Rengeteg dolgot hibásan jeleznek ki a Futuremark programjai, de nem is erre vannak kihegyezve.
primus inter pares

aztaqva tényleg...jah 2 hete van pisziájos lapom még szoknom kell úgy tünik újra....eddig ágépé volt nagyhúszár.szal jogos 

Yeah ! ! !

Enyém a 21. hely a 7900 asak tuning listáján !

UI.: Nem sokára megkapom a 2. GB ramot ami 533 MHz en megy ! ! ! 
Kicsit még megúznád a procit meglenne a 2000 cpu-ra 
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Hát a D930+ onat 4GHz en járatom
! ! ! szerintem ez nem rossz egy Gyári hűtőtöl!!! 
Orthossal is 75C˙alatt marad!!!
(habár ez kicsit magas hő
)
Nekem 3,2 GHz-en Orthos alatt 68 C˙
Mondjuk ez sem éppen alacsony, igaz én nem gyárival hűtöm 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Még elfogadható mindkettőtök hője... 

Tényleg ?? Unyan ez a típus ??
mellesleg milyen a hütüd ??és mennyi voltot adtál??? nekem 15x266 mhz Neked???
Hogyan jutottál el odáig?? 

jézusom
"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk"

Mi az hogy ''jézusom'' ? 

Hangosan gondolkodom, de már megbántam azt is. 

És min dondolkodtál ? ? ? 

3dmark06 alapórajeles eredményem 2083 az alábbi konfiggal:
p4 630 2mb
inno 7600gs pci-e 256mb ddr2 AC silencer 6
93.71 driver
szeretném ha feltennétek az alaporajelesek közé
üvd.

Üdv a klubban.... 

Nem rossz ! 
De szerintem a RAM nagyon kevés ! 
Amúgy egészen szép ! 
Hali
Tud vki vmi linket dobni a készülő 07 markról? 
Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)

csak a vga ban van 256mb a rendszerbe 1giga van 

Ye 

Haj bocsi teljesen el vagyok tájolva ! 
(Seniki sem tökéletes ! 
[Szerkesztve]
OMG nekem Core 2 Duo E6400-am van
És az 3,2 GHz-en, alapfeszültséggel, 8x szorzóval és így 400 MHz FSB értékkel.

oh már éftem csak rosszul értelmeztem !!! 
a 650es Q-tec-ed elbír a 8800-al ?
Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)
Eddig elbírt, remélem még egy ideig el is fog

Az FSB az miért 400,1, nekem mindig folyamatosan 400-at jelez a CPU-Z, ennyire dobálja az AB9? 
Szépek az eredmények 
[Szerkesztve]
1. Nem csak neki van baja.
2. ''Kicsit'' túlzottan pörögsz.
3. Nem kéne mindent leragálni, elég ha elolvasod.
4. Akkor írj, ha eredményed vagy kérdésed van.
5. Nem vagyok morcos, nem kötözködöm. Még mindig nem.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

figyu!
egyrészt (1.) 6 napja regisztráltál, 1xx hsz-ed van - félre ne érts, nem irígy vagyok
másodrészt (2.) , minden második hsz-ed: ''Szép/jó/nagyon jó eredmény'' valami konkrétabbat, esetleg magyarázatot
harmadrészt (3.) , minden hamadik hsz-d: ''Mi bajod velem?''
negyedrészt (4.) , ha írsz, valami tartalmasat, ne fél sorba (lásd a 2.)
lenne egy kérdésem: azért írsz ennyi ''okosságot'', hogy mihamarabb nagyobb titulust szerezz? - nem fog menni, bizonyos tagsági időnek is el kell telnie
mod: és még, ne használj szakmai topicot magánbeszélgetésekre, ''hova jártál'' stb, erre vannak külön beszélgetős topicok, vagy ezt inkább privátban, vagy ne itt
[Szerkesztve]

Rendben probálok okulni !
(ezt nem kell sokszor megismételni

Kedves Tivi32!
Mint korábban olvashattad, fórumtársaid megpróbáltak rávezetni, az itteni, jól bevált szokásokra, próbáld a szemed előtt tartani a korábban leírtakat, mert Neked akarnak jót.
Érdemes lenne áttanulmányozni - ha nem tetted volna, akkor most - újra az alapelveket.
Kicsit türelmesebben, átgondoltabban konstruktívabban, és nem lesz gond.
Az utolsó felesleges postokat töröltem.
Soirée...

Ha kérhetnék mindenkit! Képernyőmentés előtt próbáljátok úgy elhelyezni a 3DM paneljeit, hogy a háttérben maradók is látszanak, mert akkor le lehet olvasni a program beállításait is (így nem kell találgatni milyen felbontás, AA v. Aniso volt beállítva).Köszi 

Aki itt publikál és esetleg Rover listájára is fel szeretne kerülni (vagy h atis akkor nem fog de ő is igy tesz ) az mind default beállitást használ