Tehát akkor nem JohnR volt a hülye....Speed egyébként neked valami problémád van vele?
Á semmi. Csupán telehányta kb. 50hszel ezelőtt a topikot (#190után valahol9 és azóta emiatt vitázik itt 10 ember felelslegesen. Lnézést ha valakit megbántok a stílusommal, cseppet feszült vagyok mostanában és ez akarva-akaratlanul belekavar a kifejtőkém kultúrszintjébe. Majd leszokok róla.
De ne OFFoljuk szét a 3DMark06 topikot!
[Szerkesztve]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Csak az a baj itt is különböző rendszerek vannak(SM 2.0/3.0 eredmények nélkül, és azt mondták a többet tudók, csak az számít, nem a végeredmény).Most kértem feka007-et csináljon egy egyszerűt, hogy lássuk ott mi a helyzet. Ha nem lényeges a proci teljesítménye(+a magok száma), akkor most veszek egy 7900GTX-et és nekem is 6100 pontot ad (A3800+ mellé)? Vagy megint láma vagyok? ![;]](/dl/s/v1.gif)
mert már 2000000000000 szer le lett irva ,hogy a 3dmark06 csak ugy ad pontot ,hogy CPU scoret beleszámolja... és ezért egy egymagos cpu sokkal kevesebbet fog mutatni mint egy több magos , a grafikai tesztek ugyan ugy egy magra vannak irva mint a játékok nagy része, egyedül a CPU test ami több magot támogat

+ha már láma lettem, lámákat szeretnék kérdezni(de csak azért, hogy telehányjam a topikot).
Különben tisztába vagyok az erőviszonyokkal (processzor és vk. terén is). Az én pontom (4151) meg ha jól látom a 34-ik helyre elég. Ott a helye 

) tud belőle okulni!