hova másoljam be?
és 5-5-5-15ön mennek?
patch most nincs fönn,most is rossz,a system32 be bemásoltam a cuccot,felül is irta
[ Szerkesztve ]
hova másoljam be?
és 5-5-5-15ön mennek?
patch most nincs fönn,most is rossz,a system32 be bemásoltam a cuccot,felül is irta
[ Szerkesztve ]
Igen mennek.
Másold be a 06 telepítési könyvtárába is.
lúzer sport club

hogy nem volt beállítva a PCI-E 2.0,
Szia,
ezt hogy érted?
Lehet állítani valahol?
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Eddig stabil 9x333 1.325@1.363v
Nem a részvétel hanem a fontos!
Kis Prime-ot küldjél rá.
lúzer sport club
alap vga,patch nélkül
ááh véletlenül 2 cpu-z/cpu-t raktamxD
ramok 1000Mhz 5-5-5-15
[ Szerkesztve ]
Mivel teszteled le, hogy valóban stabil e az adott órajelen? Csak mert percenként bedobott eredmények mögött hol a több órás tesztelés? Bedobok én neked 3700-ad CPU-t meg széthúzott VGA-t de 3D markon túl döglöttek az órajelek.
Értem!
Én 24/7-be gondoltam az eredményeket, tévedtem!
[ Szerkesztve ]
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
sztem a 3dmark nem a stabilitásról szól,hanem h fusson le
nem fogom igy a büdös életbe 24/7 használni.
3dmark eredményhez minek a több órás teszt? vagy lefut vagy se ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
pontosan
amugy te mikor jössz hd4870el?
[ Szerkesztve ]
a vga nincs széthuzva,megy ez ennél jóval többet
nekem már 9800GTX+-om van
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

csak mert még vmikor mondtad,hogy beszállsz a harcba
nem baj,majd 4 maggal én is beszállok az nvidiak közé
ha jól számolok,q9550 el simán meglehet a 20k pont

Nekem 3650 radeonre csak 4700 pont körül adott! 
tuningal vagy nélküle?
Szerintem teljesen mind1. 
lúzer sport club
végülis,egy 8600gt kap kb 6-7k pontot tuningal.
Hali!
Kéretik felrakni a 3DM06-HD3870 alapbeállításokhoz
Tuningos is lesz,ha a végére érek a procnak.

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f
Ááhhh, nem tudom veled fölvenni a harcot.
A procim is sokkal gyengébb (Coppermine 1Ghz 256 L2), és a VGA-m is (9550 250/200). 
Gratulálok az eredményedhez. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Ez a 6.3-as Cata nagyon tud valamit ezekhez a régi karikhoz, a 8.x, vagy 9.x nem jó, azzal még a 300 se volt meg. Ha van időd és kedved próbáld ki. 
lúzer sport club

Az eredményeid nem hiszem,hogy felkerülnek a listára,mert a 3dmark beállításaira húzod a pontszámokat.Nem látszik a felbontás.
Xtreme 3D Team Hungary!
Hali!
Nem nagy durranás,ennyit tud a kártya(MSI 3870 OC),talán a proci még menne többet.3870-tuning 3DM06-ba kéretik listázni. 
Alapon
[ Szerkesztve ]
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f
Én ugyan már régebben futtattam le ezt a tesztet, de megemlítés szintjén beteszem:
Minden alapórajelen, Default teszt-beállítással.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Az én tesztem Minden ALAPON:[link]
Ha üzenetet írok elvárom hogy válaszolj rá.
ez nem listára szánt eredmény volt
VGA nem volt komolyan meghuzva.
Tessék odapakolni annak a vga-nak is rendesen, hagy lássunk akkor 1 listásat is. 
lúzer sport club

Nah nevezek akkor én is egy XFX 4890-el, driver: 9.6-os.
18794
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.
mivel tudnék neki feszt adni?

mivel tudnék neki feszt adni?
Már ne is haragudj, de elszakadt a cérna nálam, úgy viselkedsz mint egy csökkent értelmű.
A másik topikban is 3x feltetted ezt a kérdést,mindháromszor válaszoltam rá.
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
lol tényleg még észre sem vettem,csak gyorsan végig pörgettem
köszi megnézem 
[ Szerkesztve ]

Hát én is lefutattam a tesztet a 4890 Toxicommal, de én keveslem a pontszámot 
Alapórajeles eredmény, miért lenne kevés?
lúzer sport club

Toxicom van. 960 Mhzn jár
Vagyis 23ezret kéne kapnod 3GHz-s procival?
lúzer sport club

Most mi bajod van?
Neki alapórajeles van és 960ra húzta és 18 ezer körüli pontja van
na akkor miről beszélünk?

Semmi baja nincs szerintem, csak te vársz sok pontot, mikor a procid nem annyin megy 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Mé mennyin kéne mennie a procimnak?

Amivel te problémázol, hogy az övé miért annyi, a tied meg nem, ott a proci 3.7-en ment, a tied meg 3-on ha jól emlékszem,(mert most nem jön be az oldal)! Ha a tied is 3.7 ment volna akkor más lett volna az eredmény 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Szerintem is kevés.
GPU-Z mit mutat GPU-MEM freki?
C2D 3ghz vs C2Q 3.7ghz
Szerintem nincs miről beszélni, hogy miért kevesebb a tied. 
[ Szerkesztve ]
Neked nem tűnik fel, hogy az egy Quad, vagy tényleg ennyire érthetetlen vagy?
[link] Alapórajeles toxic+9550
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club

Azt látom, de Daffni2 szerint is kevésnek tűnik ez a pontszám és más fórumokon is írták h nálam vmi gebasz van
[ Szerkesztve ]
Jó lenne ha nem "idiótáznál" egy ilyen fórumba, az ilyen stílusnak amit képviselsz nincs itt semmi keresnivalója. Hiába szerkesztgetsz utólag.
lúzer sport club