nekem most a 4850 el vannak olyan gondok,(ma vettem,uj),hogy elindítotam egy game et,kiakadt a gép,resi,és h betöltötte a driver akkor pixelezett mint a szemét,és ki be kapcsolgatott,nem volt huzva a kari,mindig csökkentett mód...
ez lehet driver hiba?9.4 van fenn
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
9.3 al is csinálta most...tul melegedhet?
ventit fixáltam 40% ra,mondjuk crysisoztam.D

Dubmaster
(senior tag)
uhh 1 kis furmark alatt auto vezérelt ventivel 80 fokosak,és ez csak bench volt...
nem csoda h fagyott...
bocs az offért,nem tom mér ideírtam...
dub:széperedmény!
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
tényleg nem értem miért kell teleszemetelni a topikot
ez nem cset szoba és nem msn.... 
itt eredményeket közlünk, nem pedig egyéni szoc problémákat oldunk meg...
szégyeljétek magatokat....
kellene egy modrátor aki eltakaritaná ezt a sok felesleges Off-t....

joshua7
(PH! kedvence)
Tipikus user error, de fujj ATI.. Hát világos, nem?
.
Semper Fi

111111
(kvázi-tag)
4000 pont az gáz ezzel a konfiggal?
sm2:1600
hdr:1600
cpu:1600
7600gt vel bőven jó sztem
Szerinteteke z mennyire jó vagy rossz eredmény? E5200@3,3Ghz+9800GTX+
111111
Hogy kaptál te 1600pontot az SM2-re meg HDR-re nekem a rommá húzott procimmal sem voltak ilyen pontszámaim. [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Bagira01
(PH! kedvence)
Itt egy hétvégén összerakott hd4850-es q9550-es alapórajeles eredmény. Gép féligmeddig saját, meg részletre haveré, de ő közbe tv-zett szóval sok köze nincs a dologhoz 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

111111
(kvázi-tag)
1024*768on néztem hát ezt írta ki 
Akkor azért, 1280*1024-ben valószínűleg soványabb lenne.

Dubmaster
(senior tag)
Háááát, a fenét, gyengébben teljesített - legalábbis itt - mint az egykori Galaxy 9800GTX+-om.
Többet vártam tőle.
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

Dubmaster
(senior tag)
Abszolute korrekt, E8500-zal alapon kb ennyit csinál a GTS250, ami gyakorlatilag ua., mint a 9800GTX+
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.
Szasztok!
Egy hete szívok ezzel: [link]
Csak a 3Dmark 2006 nem indul, minden más ok!
VGA driver, dmark le-fel megvolt, semmi.....
CCleaner, registry cleaner is.. semmi....
Nincs valakinek valami ötlete?
köszi
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
Lehet hogy csak a hotfix hiányzik neki. Vagy másik verziós vga driver még segíthet.
XP SP3 van fent, és a legújabb nvidia driver előttivel próbálkoztam,
de az sem volt nyerő... 
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
Ez a patch fentvan?
huuhhh!
Melyikre gondolsz? Mert van "gazdagon".....

Dubmaster
(senior tag)
Ez egy patch csak jó több progihoz is.

lipi67
(PH! nagyúr)
Örülök, hogy örülsz! Másnak rendeltem azt a karit, gyorsan gépbe be , hogy működik-e (ne később legyen gondom belőle), s gondoltam, nyomok egy tesztet. Nem ment. Beírtam a 4830-as topikbam, hogy mi f@sz van, mert amúgy "ment" a kártya. Ide linkeltek, hátha itt tudják, később ott segítettek.Ez kb fél óra volt. Bocs ha untattalak vele, s megsértettem az ATi lelkivilágát, de nem a spéci belövés stb.. volt a cél, hanem , hogy vihetem e eladni vagy sem. Igérem, közeletekbe se jövök többet, nehogy sok legyen már az Off.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
nem teljesen ide tartozik,de 3dmark érdekében kellene a help
asus smart doctorban(legfrisebb),mért nem tudok a vga nak feszt adni?(asus hd4850)
nem teljesen ide tartozik
akkor az azonnali kérdések órája topikban várnak szeretettel.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
már beírtam,de nem kaptam választ...
szerk.:4850/70 topikba..
[ Szerkesztve ]

old gray
(PH! addikt)
Az off-gombot használhatnád.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

sexmurderart
(újonc)
most nem tök8 hogy feketében vagy szürkében látod? 

old gray
(PH! addikt)
Nem mert nem poénból van kitalálva az egész.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Vitus
(őstag)
Hi! Ő kis problémába ütköztem. Erre --> Ati 4830
Hogyan tudom a driverbe a csuszkát kijjebb tolni?
Van erre valami hack vagy muszáj vagyok felrakni egy rivatunert? Tetszik az overdrive szívesebben használnám.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Potoshoppal. 
Viccet félretéve, BIOS módosítással van rá lehetőség, de inkább keresd meg Aggregátor-t ezzel kapcsolatban. Nem nagy durranás amúgy. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Vitus
(őstag)
Mondjuk gyanítom nem sokra mennék magasabb órajelekkel mert a 3GHz-es procim már kevéske lehet mert az alap 575/900 és 700/1200-as órajelek között a különbség csak 10%.
rivatuner
Ilyet ne mondj, hisz rivatunerrel nem működik a powerplay. Bizony hasznos dolog ez. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Vitus
(őstag)
Igen ez a powerplay brutálisan jó dolog azt nem adom fel, inkább nem húzom tovább! 
na,amint a képen látni fogjátok,elkezdtem egy alapórajeles tesztet,de ez a hiba fogadott:
[link]

X Factor
(PH! addikt)
[14576]
q6600@3.6
hd4850@750/1050
4*1024 corsair 800
(L) Atiradeonika (L)
Hali!
Kisajtoltam az utolsó mhz-t a GTS ből
kép
P5KC
Q6600@3,2+V60
Asus 8800GTS 512 REF.!
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

X Factor
(PH! addikt)
Ezért nem mérvadó a 3dmark, ugyanannyi pont, mint az én 4850-enem, 4870-es órajelekkel.
(L) Atiradeonika (L)
Az ember nem 3dmark-kal játszik
Mellesleg nálad a proci 3,6on van, nálam csak 3,2! De azért jó látni,hogy ITT megközeliti 
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

X Factor
(PH! addikt)
Tudom, tudom, csak vannak laikusok...
Procit benéztem, sry csak cpu z viszavett szorzót írt, és fejben csak auto 9-re felraktam mint ahogy a mark is írta. 
(L) Atiradeonika (L)
Bocsi nem igazán értem mit mondasz a proival kapcsolatban
ugyérti h mivel az c1e -d be van lőve,ezért cpu-z ben visszavett szorzót mutat.
jahhhhh értelek titeket 
nah friss win,hamarosan beizzítom a cuccot

X Factor
(PH! addikt)
Azt hittem ugyanolyan a rendszerünk, mert h. te is 3.6on hajtod a prockód, erre te írtad h. benéztem mert 3.2-őn. Csak annyit írtam h. 3.6ra bból következtettem h. az általad linkelt screenshoton a cpu z ben vissza van véve a szorzó míg a 3dmark 3600mhz-et ír.
(L) Atiradeonika (L)
Ok, értem, nem akarom szét feszelni a procit 3,6ér elég nekem a 3,2 is

Zájec
(PH! kedvence)
9800GTX+ :: 15473 [alapórajeles]
Rover623 , megkérnélek ezt is rakd fel mellé, mint alapórajeles eredményt, köszi
Grat az eredményekhez! 
Ejj de hiányzik egy jó vga az i7 mellé...... 
Üdv!
Valaki tudna linkelni egy 3Dmark06 1.0.2 CPU /alaporajel/tuning eredmény táblázatot?
Intel/AMD CPU-k egyaránt érdekelnek
Előre is kösz!
//cнєѕтєя вєηηιηgтση