Na jóóóó van! Én is csinálok 640x480-ban majd 01-el! 
... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/

Na jóóóó van! Én is csinálok 640x480-ban majd 01-el! 
csinálj. miért csak a szád jár? két hsz ed van ebbe a topikba azzal is engem fikázol. 4 és fél órát teszteltem meg állítgattam, küzdöttem a pontokért, te meg nagy lazán idejössz és leugatsz. ottvan a zsír x2-d miért nem mutatsz valamit ha akkor ász vagy?
Bagira
kössz, nem is figyeltem a listát
mod2: ram szinkron 1060 5-5-5-18 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Már mondtam hogy bocs!
Van több hsz is csak régebbiek! Azért irtam hogy csinálok, mert általában ha a pontokat nézzük, akkor mindenki a 06-ra gondol, mint tesztprogi,nem a 05-re!
Nem fikázlak, mondtam hogy benéztem a konfigod, és bocs, egyébként én is tudom mit jelent megküzdeni minden egyes pontért, nekem még eddig 175 pont hiányzott a 20000-es határig, most ott tartok, hogy 65!
[ Szerkesztve ]
ajajj! subaruwrc ma nagyon harapós kedvébe van! mi a baj, bántót valaki?
szójjá megverem! 
Nem kell az új HA. maradjon a régi!!!!
oké, rendben, boccs a kirohanásért. mondjuk el kell hogy keserítselek a 4870x2-vel a 20k-nak gyerekjátéknak kell lennie. mi amikor ADAM-mal tuningoltunk 4500-as procival és 878/1900-as 3870X2-vel megléptük.
sata??
nem nincs bajom , csak lefikázásnak tűnt ami 4 és fél óra szenvedés után kicsit rosszul esett. plussz a wikiwo vagy milyen gyerek után kicsit hamarabb ugrottam..
mod: lista szerkesztőjének: a procim E8400 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Azért nálam nagy tuning nincs, a procit huztam fel 4,2-re, a /rohadék/ Geil 1066-os ramok nem akarnak felmenni stabilan 1090 fölé, pedig direkt ezeket vettem mert ugye a márka, a kártyát nem huztam, igy ennyi a pont amennyi! Illetve megpróbáltam huzni a kártyát is, a gpu 800 MHz-ig elmegy, de 06-ban kéken villogó képet kaptam, valszeg feszt kéne emelni a gpu-nak, ne de azt nem merem, sőt a kártya bios-ához nem egészséges hozzányulni, ugyhogy pöttyönként fogom megcsinálni a 20 ezret! 
Na még egy kérdés: szerinted meddig merjem huzni az E8500-sömet? Most 440/9,5-ön megy! Csak addig amig lehet léggel hüteni, most 65 fok ha hajtom. 
[ Szerkesztve ]

Nesze nektek 4850
kérném frissíteni 
gpu 1.2 voltot kap NEM VMODDOLT!
gyári gigabyte progival tok neki adni 1.2-t
szerk: látom én értem el a legnagyobb órajeleket 88gt vel
csak már megfagyok olyan hideg van itt bent 
[ Szerkesztve ]
Na akkor ha már a kegyelemdöféseknél tartunk... Dragon powwa! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kérnék valakit hogy cserélje ki a délután posztolt az eredményemet erre.
Köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
procinak 4500-on elégnek kell lennie. a videókari szerintem 800/1000-en bőven sok a 20k-hoz,. az a kérdés 4500 mhz-en mennyi feszt kér a procid és kibírja e a tesztet.
benyadapro
szép a gpu órajel. proci vidkari egy fesz? 
Oliverda
keményen mennek a ramok a vga-n
[ Szerkesztve ]

Első hely
Ez az excalibur most nem engem döfött
Naon dva a 2668Mhz-es gddr3-as órajel
De hogy az a fránya gpu nem megy többet
Ha eddig nem néztél hideg levegős tesztet itt az ideje, maxra csavart ventikkel szte 10-15Mhz-et még tud az a gpu és lehet a phenom is menne 4Ghz-et hideg levegővel 
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

tényleg
menne a gépsonka többet is...csakhát a lapnak valahol itt a vége, fuss el véle...
Ja, hát a 0.8-as Samsung azért elég jó.

Viszont ugye voltmod az (részemről) felejtős a nyák miatt.
Bagira01: Ez még nem jutott eszembe, de mindjárt feltekerem a ventit. 800as GPU mellett lenne ez az igazi. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

800-as gpu-hoz azért kéne az 1,4v körüli fesz
0,8ns-os samsung az az igazi gddr3 nem quimonda vagy hogy is kell quimondani 

Akkor ezek szerint felhuzhatom 4,5-re? Mondjuk 500/9 arányban? A deszka adagolja neki a feszt alapból, valamekyik nap néztem a bios-ban, nem alapon van mert sárgán világit a sor, én pedig nem adtam neki.

Elnézést hogy ide, remélem itt van aki tud nekem segiteni.
Adott egy ABIT AN8 SLI AMD 64 3200+ cpu-val 2gb 400mhz ddr rammal 2db 6600GTvel SLIben.
3dmark 05 alatt 1 vgaval 2390 pont 2vgaval 3430 pont. nem kevés ez? Ha kevés mi lehet az oka? CPU lehet nem elég az SLI-nek?
az hogy míg az egyik slott 16x addig a másik 2x vagy 4x max! és ezáltal ne várjál dupla annyi pontot!
Nem kell az új HA. maradjon a régi!!!!

Köszi, de fejlemények: Normal mód, 1 vgaval, az első x16os slotban 3550 pont!!!!! Na ez már jó! De ha berkom a másik vga-t nem hogy több pont lenne, lehúzza... Miért? 
Most már értem, a másik slot lassabb. 1 vgaval az első slotban 3550 pont a másik slotban 2390, de ez nyilván akkor azért mert a második slot lassabb. de 2 vga-val akkor is kellene minimum 5000 pont nem? 
[ Szerkesztve ]
Kaptam egy másik CPU-t néhány teszt erejéig, úgyhogy van pár új eredményem:
Konfig:
AMD Phenom 9950 @ 3300MHz @ 1.360V
MSI HD4830 @ 720/2275
OCZ 2x2GB Golden 1066MHz
Catalyst 8.12
A maradék különbség ledolgozása folyamatban... valahogy ki kellene hozni pár megahertzet abból a nyomorult GPU-ból 
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Szép eredmény
Vga-n gyári hűtő van? Hideg levegővel nem próbálkoztál?
Köszi!
Gyári bizony 
És nagyon komoly a hűtő, mert 20°C-os szobában is mindössze 53-55°C Warheaddel terhelve.
Hideg egyébként be tud játszani, de főleg a CPU miatt. Viszont a GéPéUnak kellene még egy kis feszültség. ![;]](/dl/s/v1.gif)
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Gpu-ból is ki lehet hozni 10-15 Mhz-et hideggel. Habár ez a fostalicska hd4850-em szarik rá h 20 vagy 40 fokos a gpu 732Mhz-nél vége. Anno hd2900pro-val 30Mhz-et is tudtam hozni hideg levegővel 
Tudom, az X1950XT-nél nekem is számított a hőmérséklet, de itt nem hajlandó megmozdulni 06 alatt a 720MHz-ről felfelé 
[ Szerkesztve ]

Akkor marad a vmod, de a piros színű vga órajelek már nem mutatnak olyan jól a listába 
AMD Phenom 9950BE @ 3300MHz
Sapphire HD3870 512MB GDDR4 @ 891/2610 (GFX Chilla)
Catalyst 8.12
11063 -- II. helyezés
13112 -- VIII. helyezés
ez hány ns-os ramot takar?
én 0.8ns-re tippelek..de nagyon nemlátom hogy mennyi 
Hynix
H5RS5223CFA
N2C 819A
vthg025502
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
1 ns-osak
akkor hogyan megy 2750MHz+? 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Mennyi a gyári alap órajele?
602/1296/2214
ebből lett a max OC eddig:
810/1620/2756MHz
[ Szerkesztve ]
Biztos kicsit nagyobb feszt adnak neki gyárilag. Az ATI kártyákon alapból 1800MHz-en üzemelnek az 1.0ns-os chipek.
[ Szerkesztve ]
csakhogy ezek 0.8ns-osak...
"Hynix H5RS5223CFR-N2C or Hynix H5RS5223CFR-N0C 0.8ns CAS11 memory ICs.
"
Az odáig oké csak te imént H5RS5223CFA-N2C -t írtál.
valószínűleg akkor az R lesz
de nem hiszem hogy azon az egy betűn múlik 
nincs is olyan ami A-ra végződne
Hynix databook
[ Szerkesztve ]
Valószínűleg? Azt nem tudom hogy min múliik de amit először leírtál az 100% hogy 1ns-os.
1ns-os ram nem hinném hogy megy 2700 felett
de akkor tényleg elírtam..vagy félreláttam... de akkor maradok a 0.83nsnál
szerintem az lesz az. 
Megfelelő fesszel nem kizárt. Az én 0.8-as Samsung chip-jeim nem mennek még 2700-at sem. Gondolom a gyárilag előírt feszt kapják.

rover update pls:
cat 9.1 vista x64
cpu 3318/948 gpu 884/999
5366

Csináltam egy kis tuningot:13042
[ Szerkesztve ]

Tudom, kicsit OFF, ezért elnézést kérek, de valaki rá tudna nézni erre a kérdésre?
--> [link]
(PCMark05-tel kapcsolatos)
Driverfrissítés már történt.
Előre is nagyon köszönöm! 
Sk8erPeter

Az enyémből 750/1600/1400-et tudtam kicsavarni szoba hőmérségleten!jobb is lehetne?
Még próbálkozom! 

Jövő héten kilátás van egy q9550-re és phenom II 940-re(csak lap nincs alájuk
) úh lessz ez még így se
Vga is megkapja hét közepe felé a szabályozható vmod-ot aztán ihaj csuhaj 
Ez a 280? Mert akkor elég szép a GPU érték,és a shader is
a ram ..ehh ez a 285,mert nem lehet GTX280al 2800as ramokat kihozni 
Hát..ez már elég baba
De hát ezért a pár MHz-ért nekem tényleg nem érdemes kiadnom egy vagyont,főleg így vízzel.
Nekem: 756/1566/1323MHz
A Tiédnek a valósa:756/1620/1400
szerintem a GPU-d még mehet feljebb is

Nem ez már a 285-es!

Nem tudom mért,de ha a proci alapon megy akkor a teszt lefut 760/1680/1440-en,de 4300mhz-en kifagy?mitől lehet? 
hajrá.nálam meg egy nagyvas vendégeskedik keddtől
voltmodot az én 4850-em is meg fogja kapni no para 

De nektek oc team-etek van nekem megy csak egy szűkre szabott bankszámlám 

Holnap kicsit tesztelgetek 1-2 hw megfordul majd nálam.
cars1dA
mondom vendégeskedik. nem veszem meg.
elég annyira hogy a listákba gyepálhassalak titeket