a kulcsszó a "kis" és nem a plusz 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
a kulcsszó a "kis" és nem a plusz 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Most nézem h nincs gtx260/280 sli eredmény. Szegyen galazat 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Pedig vannak emberkék akiknek van SLi-be..kettőtől tudok..ill. az egyiknek már nincsen 

Sajna rosszabul élünk mint 4 éve, pedig én nagyon el tudnák magamnak képzelni egy 3 tagból álló gtx280-as 3-way SLI-t
Pl. 
[ Szerkesztve ]
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
ilyen szép képet elforgatva kell betenni

Hát én tleg rosszabbul élek, egyre silányabb gépem van 
[ Szerkesztve ]
Szia! próbáld meg itt feltenni a kérdésed!
Nekem ennek a kistestvére volt a 1600Twins p35 és nb highra nyomtam úgy hogy kis ventit ráépítettem ideiglenesen az északi hidra mivel az a hűtőborda nem túlságosan tuningra készült! a vtt sajnos nem sikerült piszkálni mert nem hagyta magát fagyott tőle a gép!
amúgy meg a tév hiedelemmel ellentétbe maga nemében igen kis tuningos jószág az a lap csak nagyon adni kell a szájának!
a lényeg hogy a PCI-e voltage fixáld vagy asszem 100-104-ig kellett vele variálni hogy bevegye a 16X-os pice üzemóodot mert hajlandó volt tuningnál elveszíteni a 16X-os módot 2x-re!
Mondom még 1x hogy ez a p35-nél volt így lehet hogy a p45-be már kijavították a hibát!
Nem kell az új HA. maradjon a régi!!!!
én a helyedben kölcsönkéregetnék egy teszt erejéig egy q6600 g0-át!
ez az én véleményem de szerintem többet is ki tudnál belőle préselni! 
állat
azért azt is közöld h eszkimó kabátban ülsz a gép előtt természetesen nyitto abalknál 
sata??-nak iagaza van
és a GT200-as topicban emlitetted azt is h kölcsön kéne kérnek egy PCI2.0-ás lapot 
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Q6600 kevés lenne ide már..egy 45nm-es Quad kellene... de elég egy PCI-E2.0-s lap is...azzal meg tudnám nézni 5400MHz körüli procival..tuti első lennék
a kártyában sajna nincsen több,talán a memóriát tudom még feljebb tornászni,de egyelőre elég volt 
Nyitott ablak jah...vagy másfél órán keresztül...de csak a kezem fázik,arra meg ott van a kesztyű
(most is abban gépelek
)
kaptam még egy tippet amivel talán ki tudom küszöbölni a PCI-E 1.0 hátrányát..ha bejönne örülnék,bár a proci nem megy többet ebben a lapban 3dmark06 alatt sem 
[ Szerkesztve ]

Csináltam egy alapórajeles tesztet is.
A konfig ugyanaz:
-Q9300@2.5GHz
-2x2GB Crucial BallistiX@800/CL4
-MSI P35 Neo2-FR
-Asus 8800GTS@648/1620/1944
Az eredmény pedig: 12360 pötty
[link]
Geza60

azért lehet többet kihoznál belölle mint a 8400-ból 
Igazából már Vantage-t kellene mérni ezekkel a gépekkel 
Ez olyan mint mikor az ovisok közt egy 16 éves verexik 
Cod2:Predator4 Cod4:Jezus
na ahogy olvastam,lehet piszkálni a drivert.
akko mindjárt készül 1 TÖKÉLETESEN LISTAKÉPES kép
rosszul látod...ezért vannak a kategóriák. Hidd el próbáltam 4 magossal is....valószínűleg én tudom melyikkel tudok többet elérni nem?
XP alá hogyan varázsolsz Vantage-t? Beavathatnál...

Grat.
Nem is kellet sok feszt adni 4950mhz-hoz. 
cars1dA

válts vistára 
hidd el ott is listaképes lennél 
én csak a cpu pontodat vettem figyelembe és abból gondoltam,hogy esetleg jobban tudnál teljesíteni 
Cod2:Predator4 Cod4:Jezus

Ez szép, cpu vcore marad, órajel táncol felfele
Beszarás majdnem 5Ghz 1,44v-on, nem szar az a proci 
[ Szerkesztve ]
elmagyaráztam már párszor....
1. 2GB rammal jobban boldogulok mint 4-el,2 meg kevés Vistára. Ez az egyik.
2. Vista alatt a CPU pont kb. 1000-el kevesebb mint XP alatt
3. a videokarit a magas órajel hajtja ki. Tehát szarra se mennék egy 4200MHz-es Q6600al,megjegyzem 4100on van eredményem. Legalább egy 45nm-es quad kellene,de ott is a proci pont hozna többet mint a VGA.... de lényegtelen..
Tessék egy kis összehasonlítás:
...............................SM2.0......SM3.0........CPU.... összesen
Q6600@4104MHz....8385........9146...........6368......20742
E8400@4950MHz....9952........10185..........4663......21443
Ebből azt szűröm le hogy még mindig nem hajtja ki teljesen a videokarit. Mert 4608,4680,és 4950MHz-nél még mindig észrevehető a VGA pontok emelkedése. Lesz egy olyan szint ahol az már nem emelkedik,hiába a magasabb órajel,akkor már csak a proci hozhat pluszt.
1.456V-on megy az 5GHz...csak nem stabil az alaplap. Annyira sem hogy elviselje a 3dmarkot 

Ahogy itt számolgatok, ha a sm2.0 és sm3.0 pci-e 2.0 miatt kap+100 pontot és a procc valahogy kapna 4900-at akkor is csak 2. helyre van kilátás. Habár ez a 100 pont difi lehet több is. Valakit meg kéne kérni, hogy hasonlítsa össze 
így is a legjobb kétmagos eredmény...annyira nem érdekel a No.1

[ Szerkesztve ]
faxom se tudja hogy hogyan is menne jobban az a kártya már! (már bocsánat) folyékony nitrogént nékiii! csajee! meglenne egyből a stabil 5ghz...
[ Szerkesztve ]

"annyira nem érdekel a No.1" - na ez az amit nem hiszek el
Ahhoz te túl fanatikus vagy 
• De hova temetik a túlélőket? •

Update: P12447 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
a lappal van gond,nem a procival 
arra is nyomj egy kicsit belőle!
cseréld le a fenébe!

MNah nemsoká meglesz a 22k és az első pozició, ugylátom mánnekem is szereznem kell egy GTX 280-at 

Lehet jobban járnál vele mint a 4870x2-vel
Nekem is nagyon bejönnek ezeke a kártyák, de tudván,hogy mennyi volt az áruk nincs szívem annyit adni értük amennyibe most vannak) 
úgyis hiába
az előző GTX-em pedig még jobban ment
ez sem piskóta
Még rápillantok erre a PCI-E frekire...ha megdobja akkor húzom a kabátot 

Hát azért ez igy nem biztos, de látom mostanában egyre többen harapnak a gtx 260/280-ra szal biztos jók lehetnek 

hihi látom már nem birsz magaddal, de most nincs anyira hideg

[ Szerkesztve ]
Nos..bejött a tipp...nyitom az ablakot...
ahhoz elég hideg van hogy a víz fagypont alá menjen
mondjuk nem kell olyan nagyon hideg..nem primeolok 

Azért a másik helyet nem adom olyan könnyen mert akkor én is öltözöm! 
Azért én a helyedben az óvatosan piszkálnám mert akár kalap, kabát és mehetsz venni másik karit az meg megy a kukába! 

Lehet este megeresztem a karit ezen a sebességen!cpu 
![[link] [link]](http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/21717.jpg)
Hát szedd össze magad fater...mert mire benézel megint már No1. leszek ![;]](/dl/s/v1.gif)
sata??: Meri vagy nem meri...amíg bírja nincsen gond... aki ismeri kicsit is a hardvereket az tudj hogy nem halnak olyan könnyen...de látom Te nem tartozol közéjük 

Úgy legyen mester! 
ez így 2.-ra elég...útközben vettem észre
Hajrá Uram..Neked több esélyed van..akár a 23k-ra is

Már dolgozom rajta estére meglesz a hidegebb lesz!De nekem a vga nem megy annyin mit a tiéd!már mútkor is szemetelt!
Azért 2magos procival nem semmi!le a kalappal!
Nem adod olyan könnyen fel,de én sem! 
[ Szerkesztve ]

Te nem hiszed el de ez jutott az eszembe csak nem tudtam mit tegyek , kiprobáltam hogy 8x ra teszem a kártyát és ugyan annyi pontot csinált 3d markba
visza tettem és semmi gyorsulás 16x sőt Sm2 srore 8x on több pontot kaptam 
Már probálom is a PCI tuningot köszi 
[ Szerkesztve ]
megy az a proci eléggé...miért nem küldöd meg? nem is nagyon melegszik... Simán meglenne a 23k...biztos vagyok benne 

nem akarom túlfeszelni,de a 4,3ghz-et simán kihoztam belőle az elég lesz a 23-hoz!a vga-t meg elövöm 745/1570/2620-ra ezen még stabilnak kell lennie!
ja és milyen számú drivert használsz?
[ Szerkesztve ]

A végén megfázol abban a nagy pont hajhászásban, inkább dodb be a radit a fagyasztóládába 

Jaja 4,3-at simán lehet neki adni és azon szép erdményt hoz 

Én is ki akartam prószálni a 3dmark06-ot de nem indul el openal32.dll hiány miatt.
Vista x64, megvan külön az openal telepitő, de nem megy fel, hiába mondja hogy complete. Se komp. módban, se rendszergazdaként.
Ilyenkor?
Mezőhegyes
745-->741
1570-->1566 ennyi lesz a valós érték 
Driverhez nem nyúltam... 180.48

Este hozom az eredményt! 

Nocsak bejött a pci-e freki emelés