Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#951) neduddki válasza @ngel (#928) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

NEm kell elkepzelnem csak vissza kell emlekeznem:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#952) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Gondolkodom, hogy z-3e helyett z-4e-t veszek, megéri azt a plussz lóvét?

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#953) vbbb válasza Newyorker (#952) üzenetére

vbbb
(őstag)

símán... :)

http://voneout.freeblog.hu/

(#954) Newyorker válasza vbbb (#953) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Mert nézem, hogy teljesítményben ugyanaz, akkor miért?
Dizájn miatt?Pfff....

[Szerkesztve]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#955) egysrác válasza Newyorker (#952) üzenetére

egysrác
(újonc)

Annyi a különbség, hogy a Z4-nek a távirányítón van a basszusszabályzó, valamint van egy plusz bemenet szintén a távirányítón. Na meg persze a design is különbözik. Ha ez neked megéri a plusz pénzt, akkor ezt vedd, egyikkel sem jársz rosszul véleményem szerint.

(#956) Newyorker válasza egysrác (#955) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Oksa, tehát teljesítményben semmi, akkor nem ér meg nekem plusz kest!
Itt az idő és kihirdetem, köszönöm mindenkinek a segítségét :R , a fáradozását reám a választásom a Z-3e-re esett!

Taps :C és pezsgőt mindenkinek :)

[Szerkesztve]

(#957) egysrác válasza Newyorker (#956) üzenetére

egysrác
(újonc)

Szerintem jól választottál, de ha megvan írd le a véleményed róla :)

(#958) Newyorker válasza egysrác (#957) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Rendben és mégegyszer köszönöm skacok ;)

(#959) vbbb válasza Newyorker (#958) üzenetére

vbbb
(őstag)

azért z4 mert szebben szól...díjnyertes ládája van, 4magashangsugárzó és a plussz 2közép kibaszott szépen szól...ezért barátom...:)Ha nem zenehallgatásra kell főképpen akkor z3...ez a konklúzióm... :)

(#960) egysrác válasza vbbb (#959) üzenetére

egysrác
(újonc)

A Z3e-nek is ugyanaz a díjnyertes mélyládája van. A magas is nagyon szépen szól rajta. Én sem adnék a Z4-ért annyival több pénzt. Egyébként egy jó hangkártya elengedhetetlen hozzá. Meg kell hallgatni melyik tetszik jobban, aztán azt kell megvenni.

(#961) Newyorker válasza egysrác (#960) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Xtremegamer hangkarim van hozzá, kíváncsi leszek :)

(#962) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Nah, szval megvettem a z-3e-t!

Első benyomások, mivel még teszt alatt :)
Frankó nagy doboz, kiveszem belőle a cumót meglepően kicsi a két első speaker, már-már viccesen néz ki, kicsit el is keseredtem a látványától. :) Összeköt, bedug, power,zene!Zene, játékok minden szépen szól rajta, bár jelzem nincsen nagyon összehasonlítási alapom, de meglepően jó a mély és ezek a kis fityegők is nagyon szépen szólnak, úgyhogy visszaszívom, amit az elején írtam róluk, hogy viccesek meg stb, szval kicsi a bors de erős, asszem itt érvényesül igazán!

Ami nagyon tetszett még az anyagok megvállasztása az nagyon jó, bár van más logi cuccom, úgyhogy ez nem volt meglepő, mert nagyon jó anyagokkal dolgoznak!Távirányítója, szép jól kidolgozott a volume poti nagyon jó finom kis cucc!

Még1x jelzem, hogy számomra nagyon jó, szép, szépen szól stb., de nincsen pl összehasonlítási alapom a z-4hez, illetve más 2.1es rendszerhez!

Összefoglalva, nem bántam, szerintem jó választás, 15k-t megért, mindenkinek csak ajánlani tudom!

(#963) Louies válasza bebar (#942) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

szerintem arányosan 3-3 és 5-5 méter. ha jól emléxem.FL-FR;RL-RR

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#964) koestler válasza Newyorker (#962) üzenetére

koestler
(újonc)

Hol lehet 15k-ért megvenni? Köszi.

(#965) vbbb válasza Newyorker (#962) üzenetére

vbbb
(őstag)

plussz 2k-t símán megért volna a z-4...de használd egészséggel!:)

(#966) Newyorker válasza koestler (#964) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

LORD computer Budapesten!

(#967) Newyorker válasza vbbb (#965) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Hát 17ért boltban seholsem láttam z-4e-t! :DDD

(#968) PeGaTi válasza bebar (#942) üzenetére

PeGaTi
(újonc)

Hali! Azt sajna nem tom, mert még csak most állok valamiféle hangcucc vásárlása előtt, de ha neked Z-2300 van, akkor áruld el lécci, annál milyen hosszúak a kis hangszórók kábelei? Köcce. :R

Az élet nem habostorta...

(#969) vbbb válasza Newyorker (#967) üzenetére

vbbb
(őstag)

pedig én annyiért vettem z4i-t...jejeeeee...az utolsó darab volt...máshol meg 20on felül...jejeeee.... :D

(#970) Newyorker válasza vbbb (#969) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Jó neked jejeeee :D
Ahol én vettem ott 5k különbség volt és ennyit nem ér meg nekem, ezért is nem azt vettem!5k-val nem jobb :P

(#971) Nimda

Nimda
(őstag)

Creative Inspire 2.1 T3100-ról szeretnék véleményeket [link]

CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

(#972) Newyorker válasza Nimda (#971) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Elöször én is ezen gondolkodtam, de hozzátettem még 5k-t és lett a z-3e!Hogy megbántam é, vagy nem azt nem tudom, mert azt még nem hallottam, bár sokan mondták, hogy a creative hangfalaitól óckodjak, talán pont ezért is lett Logi!

(#973) Nimda válasza Newyorker (#972) üzenetére

Nimda
(őstag)

Régebben nekem is volt creative 5.1 asszem P5800...hát a bassz nagyon ''harácsolt'' még közepes hangerönél is...olyan mintha a membrán túllengne,nem birná a mély hangokat...gondoltam szétszedem,megnézem mi okozza...hát nem valami preciz belsö látvány fogadott,hanem egy összecsapott munka...a lényeg hogy kicseréltem a mélysugárzót,egy hasonló,de robusztusabb darabra,és szépen lekötegeltem a vezetékeket...mondanom se kell,hogy helyreállt a hangkép és bizony a gyári hangköpö bizony leszerepelt...

Azóta óvakodok a creativ termékeitöl,persze gondolom nem minden tipusa ilyen ''tákolmány''...
Logitechem még nem volt,de van egy sejtésem,hogy ezekhez (pl.Z3) nem kell hozzányúlni a hangkép érdekében...

(#974) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hi
kellene valami komolyabb, minőségibb 2.1-es hanfalrendszer notihoz.
a notin nincsen viszont analog out, csak spdif és usb...
mit javasoltok?
logitech? klipsch? bose? yamaha?

(#975) @ngel válasza Integra (#974) üzenetére

@ngel
(kvázi-tag)

Klipschből csak a ProMedia 2.0 kapható újonnan, BOSE méregdrága (a Companion 3 is kb 100k), Logitechről az utóbbi pár hozzászólásból minden kiderül, Yamaháról pedig eddig nem sok szó esett, pontosan mire gondoltál?
Egyébként minden attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó rászánni. Az utóbbi időben 3 fő kategória körvonalazódott ki számomra: 10-15K, 25-35K, és 50+ (hangminőség és extrák általában ezekkel egyenes arányban változnak).

Üdv,

@ngel

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#976) Integra válasza @ngel (#975) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

amit néztem, logitech az kb 17e, valami ilyesmi árban szeretnék maradni 20ig kb..
fontos hogy fadobozos legyen a mélyláda. és a szatellitekben külön legyen közép és magas.
20 körül azért már csak kapni valami normálisat, nem?
mennyivel tud többet a 25-35k szegmens?

(#977) @ngel válasza Integra (#976) üzenetére

@ngel
(kvázi-tag)

Hát azért ezek nem kis elvárások! :) Talán akad egy-két delikvens 20e alatt is....
A ''középkategória'' (25-35k) már elég jó hangminőséget produkál, nekem személy szerint egy Creative 250D THX-em volt, amíg el nem romlott (negyedszerre is)! :o A hangja nagyon tetszett, és nem is volt túl drága (32K tavaly Karácsonykor)! Egyetlen apró, ám annál bosszantóbb hibája volt, hogy borzalmas súgott! Még lenémítva is lehetett hallani, és a hiba nem a hangkártyával volt! SNR kb 10dB volt! Szégyen!

[Szerkesztve]

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#978) djtoomi válasza Nimda (#971) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali
tesóm tegnap vett egy ilyet de az én régi x230-asom jobb nála hasonló tünetet produkál mint amit irtál 5.1-esről csak ebbe nincs szinte semmi magas.és mélye sem valamib ike.Z3e sokkal inkább

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#979) Nimda válasza djtoomi (#978) üzenetére

Nimda
(őstag)

Köszi,maradok a logitechnél...

(#980) Integra válasza @ngel (#977) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az a nagy baj, hogy úgy tűnik a notin nem digi spdif - analóg line out combo jack aljazat van, hanem sima spdif... és akkor meg baszhatom, mert nem láttam még olyan 2.1-es rendszert aminek spdif lett volna a bemenete..... :(

(#981) neduddki válasza @ngel (#977) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

ne izgujj chs-be mar cska 28:- )))

udv

neduddki

mod: ja gyun eszembe: mas kerdes hogy nincs raktaron:- )))

[Szerkesztve]

(#982) vbbb válasza Integra (#976) üzenetére

vbbb
(őstag)

Logitech z-4e nem jó neked?fadobozos zárt faláda, 4magas+2közép...edigitalba 21300Ft a fekete...mit akarsz ennél korrektebbet ennyi pénzért?

[kép]

[link]

[Szerkesztve]

(#983) Integra válasza vbbb (#982) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a kérdés, hogy milyen a bemenete..
ugyanis ahogy mondtam a notin spdif van csak, nincsen analóg line out:(

(#984) @ngel válasza neduddki (#981) üzenetére

@ngel
(kvázi-tag)

Még a végén az lesz, hogy veszek megint egyet! Annyira szerettem, és ki tudja, talán kifogok egy jobb szériát.... Kösz a tippet! :)

Üdv

(#985) neduddki válasza @ngel (#984) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Se rami se chs:- (((

udv

neduddki

(#986) Nimda

Nimda
(őstag)

Logitech X-210-röl vélemények?

A szatellitek csak egy utasak,de igazából nem tudom hogy az X-230-hoz képest a mélyei milyenek...[link]...gondolom a P380-hoz képest sokkal jobb :U

[Szerkesztve]

(#987) djtoomi válasza Nimda (#986) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Nem rosszak de kb. 2k-val több a X230 ami sokkal jobb.P380-nál mindenképpen jobb igy is.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#988) Newyorker válasza djtoomi (#987) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Így igaz Nimda, ezt vedd figyelembe

(#989) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Logitech Z3-at néztem ki magamnak, de nem tudom mennyire erős ez a cucc.Elég jókat olvastam róla . Egy 20 m2-es szobába mennyire lenne elég :F Főleg zenehallgatásra venném, meg persze film is bejátszik azért.

[Szerkesztve]

(#990) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

De nagy itt a tolongás :D

(#991) Newyorker válasza Manitou (#989) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Én pont ilyet vettem nemrég, kb nekem is ekkora a szobám, szval elég oda bőven!
Z-3e az enyém!

(#992) Newyorker válasza Manitou (#990) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Írtam is róla a #962-ben!

(#993) Manitou válasza Newyorker (#991) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Azt hiszem olvastam is amit írtál korábban. Szóval akkor nem lesz kevés az ereje ekkora szobába? Ma voltam szétnézni pár helyen, de nem volt Z3 sehol :( , csak rendelésre lett volna.

Az az igazság, hogy , most egy sztereo Panasonic magno van rákötve a hangkártyára, egy 2utas 4 hangszórós rendszer 20W-os teljesítménnyel, és szépen is szól, csak szeretnék már valami ütősebb basszust meg hangerőt is. Arra gondoltam hogy ez a magnó akár maradhatna bekötve pl front hangszóró gyanánt, és még rákötve a Z3-ast, együtt már biztos lenne erő.Vagyis így 4.1-ben szólna. Bár nem tudom ez mennyire jó ötlet :U Z3-asról azt írják a mély túl erős benne a magashoz képest.
Mennyire lehet vele ''falat bontani'' ?

(#994) Newyorker válasza Manitou (#993) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Hááát..., a mély valóban jó, de azért falat nem lehet bontani vele, nekem bejön a cucc és szépen is szól, egyedül a kis hangszórók kinézetével vagyok bajba, mert nagyon kicsik és így elég ratyin néz ki, bár már megszoktam!

Bár a lényeg, hogy jó szól és minőségik az anyagok!

(#995) Newyorker válasza Manitou (#993) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

HA megveszed, akkor ne felejts majd ide írni egy véleményt a cuccról!
köszi

(#996) biker12345

biker12345
(újonc)

Hali! Mi a véleményetek a logitech s200 2.1eséről? Egy koliszobába kéne, szal nem sok a hely, és nem fontos annyira hangminőség, ínkább az ár/érték arány.
Talán jobb kérdés lenne az, hogy érdemes-e 9600ért a logitech x-230 vagy elég lehet az s200 4600ért?:)

(#997) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

A mélynyomón a sub volumét mekkorára érdemes tenni?
(felére, 3/4ére?)

(#998) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelenleg a Genius SP-Q06-os sztereó hagszóróm vana gépen. (Annak idején a fülhallgatót lecserélendő vettem a legolcsóbb hangfalak egyikeként.)

Szeretném valami komolyabbra cserélni, de bőven elég a 2.0 vagy 2.1 készlet. Lényeges, hogy kicsi hagszórók legyenek, de azért szép hangzásképpel. Múltkor láttam a JBL Alien 2.1-es készletét, annak annyi baja van, hogy nagyon futurisztikus és nagy a mélynyomó. Nézegettem még egy SONY házimozi erősítőtn (DAV-DZ10), amiben pont jó méretű hangszórók voltak, de ugye nem lehet PC-s kivitelben kapni.

Mit ajánlatok ilyen paraméterekkel?

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#999) Newyorker válasza róland (#998) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Logi esetleg?

(#1000) WonderCSabo válasza róland (#998) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem a Logitech x-230 pont jó neked. [link]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.