Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#651) lajos001 válasza canniball (#650) üzenetére

lajos001
(fanatikus tag)

Amint lesz rá lehetőségem megfogom hallgatni. ;)

(#652) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Biztos a Z3 is jol szol, azert mondtam, hogy lehet, hogy olcsobban is kap az ember ugyan ilyen, esetleg jobb hangzast is, mint a Klipsch. De a Klipsch is jol szol!

Es lehet, hogy egy 2.1 a +sub miatt meg nem biztos, hogy jobb, mint egy 2.0!

[Szerkesztve]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#653) krystman válasza eastsider (#637) üzenetére

krystman
(őstag)

Üdv.Ezt,hogy érted,hogy a DSUB túl rövid?Csak azért kérdezem,mert nekem is x-230 van.Egyébként ,ha Audigy 2-4 karid van engedélyezd a neki,hogy 40hz-en mennyen.Másabb mély lesz benne. :)

(#654) mr.matyi

mr.matyi
(újonc)

Melyik szerintetek a 2 közül?
[kép]
[kép]

(#655) emitter válasza mr.matyi (#654) üzenetére

emitter
(őstag)
LOGOUT blog

bár egyiknek sem hallottam a hangját, de szvsz a második a jobb vétel :U nagyjából egy árban vannak, nem?

(#656) _Volkovy_ válasza mr.matyi (#654) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a második mégiscsak logitech.. az rossz nem lehet..

(#657) lajo válasza emitter (#655) üzenetére

lajo
(senior tag)

Hát én hallottam azt a flat geniust. A mélytől ne számíts semmi komolyra. Egyszerűen nagyon felnyomva a basszust akkor érződik de engem nagyon nem győzött meg és én nem egy xszázezres hifivel otthon zenét hallgató alak vagyok. :U De szerintem annyira nem jó.

(#658) emitter válasza lajo (#657) üzenetére

emitter
(őstag)
LOGOUT blog

ezt miért is erre válaszoltad? :)
na, végre egy vélemény! köszi! igen, én is erősen kételkedtem a mély tudásában, amikor megláttam a képen, hogy milyen keskeny.. ezek szerint nem tudnak csodát tenni, ez jó hír, mert akkor marad a Logitech x230, amire még gyűjtök, de asszem ez lesz a végleges :U

(#659) -=Lord Tom=- válasza emitter (#658) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

Én már jópárszor leírtam, de imádom az X-230amat, eccerűen csodás (én se vok az a sok százezres hifit hallgatós)

(#660) Balázs33

Balázs33
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Szeretnék beújítani egy 2.1-es rendszert, de olyan nagyon nagy a kínálat, hogy nem könnyű döntenem.

Látom, hogy a Logitec most nagyon hasít, de nekem mégis más lenne a kérdésem.

Találkozott már valaki a TDK S60-nal?

Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata???

Üdv,

(#661) Uborka válasza Alex91 (#652) üzenetére

Uborka
(tag)

Tegnap vettem egy Z3-ast és tényleg nagyon jól szól, nagy hangerőn se recseg, szépek a mélyhangok... és hát esztétikailag is nagyon ott van.
Megérte azt a 14ezret.

IBM thinkpad X41; X60s; T60 - 15" Ips; Asus N75S for work; Opel Astra GSI 2.0 16V -for fun:) - gépészeti tervezés, FEA, rajzdokumentációk készítése. A részleteket privátban.

(#662) Nyúltáp

Nyúltáp
(senior tag)

sziasztok
mi a véleményetek erről: SHARKOON AUDICS 2.1
[link]
Van vkinek ilyesmi?

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is.....

(#663) mtx válasza Nyúltáp (#662) üzenetére

mtx
(újonc)

Én inkább ezt ajánlom: Creative Inspire P380 Szerintem ebben az árkategóriába inkább a creative.

(#664) Nyúltáp válasza mtx (#663) üzenetére

Nyúltáp
(senior tag)

És a logitech x230?
nagyon jókat írtak róla....

(#665) deadguy

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

+1 szavazat a Creative P380-ra. WOW! Szóval nagyon ott van.

(#666) Xpod válasza Balázs33 (#660) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én hallottam egy s60-ast régen, szerintem szépen szólt. Csak az amit akkor néztem elég ütött kopott volt, azért nem az vettem.

Ez ma már a második 666-os hsz-em. Lehet ördögi napom van. :D

[Szerkesztve]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#667) klewy

klewy
(fanatikus tag)

Creative P380 mellett szavazok.
6000ért vettem használtam, nagyon szép hangja van,nem doboz hangú a mély, szép magasak és közepek jellemzik.bár 10-es hangerőig van a skála, 6 nál feljebb még nem toltam itt panelben ...:) szerintem nagyon jó vétel.

Bámbácsiki báricsiki dudákongá.....

(#668) deadguy válasza klewy (#667) üzenetére

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudnak valamit CREATIVE-ék.... istenkirály lett ez a P380.. :R És jó látni, hogy mások is így vannak vele.

(#669) bumburnyak

bumburnyak
(újonc)

hello mindenki!!

kérlek szépen segítsetek, nagyon el vagyok keseredve :(
altec lansing 321 (2.1-es) hangfalat szeretnék venni, de SEHOL nem találok boltot itt neten ahonnét megrendelhető, SŐT, árat sem találtam még hozzá....forgalmazzák még egyáltalán? :(

ha ilyesféle infókkal vki ki tudna szolgálni, azért nagyon hálás lennék.. :U

bumburnyák

(#670) Motion_Blur válasza bumburnyak (#669) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Más szóba sem jöhet? :U

pl: Altec Lansing A425 2.1 van az idegeneknél 10K-ért ;)

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#671) bumburnyak válasza Motion_Blur (#670) üzenetére

bumburnyak
(újonc)

köszi;)

húha...hát nem tom...kicsit fáradt vagyok (bocsi) szal nem nagyon értem ezt az ''idegeneknél'' dolgot :B

kifejtenéd bővebben hogy pontosan hol? :B :U :U

köszike:)

bumburnyák

(#672) bumburnyak

bumburnyak
(újonc)

....azt elfelejtettem hogy altec lansing 321-es ről ugyanúgy jólenne, ha vki tudna infózni, illetve más jó 2.1-esekről DE az FONTOS lenne, hogy nekem mivel integrált hangkarim van, olyan hangfalszett kéne, ami ilyen alap kártyával is kihasználható....

:)

[Szerkesztve]

bumburnyák

(#673) woodbear válasza bumburnyak (#671) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

hi. erről van szó??
[link]
bocs most látom, hogy már nincs forgalomban. sry.

[Szerkesztve]

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#674) bumburnyak válasza woodbear (#673) üzenetére

bumburnyak
(újonc)

jaja láttam énis....:(
azért köszi!

bumburnyák

(#675) woodbear válasza bumburnyak (#674) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#676) Alex91 válasza bumburnyak (#672) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=882

Ez jo...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#677) Motion_Blur válasza bumburnyak (#671) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#678) Motion_Blur válasza bumburnyak (#671) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Azért ezt is fontold meg! [link] ;)

10K ez is.

(#679) VRomi válasza bumburnyak (#672) üzenetére

VRomi
(kvázi-tag)

Mennyit szeretnél rákölteni?
Én hallgattam már P380-t,X230-at,meg Altec Lansing 321-t is de csak azt tudom mondani hogyha van rá kicsit több pénzed akkor vegyél Logitech Z4-et mert az sztem a nem THXes 2.1es rendszerek közül az egyik legjobb! Nekem is ilyenem van és nem bántam meg h kicsit többet költöttem rá!

(#680) bumburnyak

bumburnyak
(újonc)

azt elfelejtetettem írni hogy max. 15k-m lenne az akcióra...

bumburnyák

(#681) bumburnyak

bumburnyak
(újonc)

megpróbálom összeírni az igényeimet :B :U
-15k-ig tudok elmenni, esetleg plusz 2-3k
-2.1-es rendszerre van szükségem
-ha a basszus elég meggyőző, az kifejezetten jó lenne:)

ja és ha tudtok mellé vmi címet és/vagy árat mondani azt külön köszönet illeti :U

bumburnyák

(#682) Nyúltáp

Nyúltáp
(senior tag)

az itt található sonicgear hangfalakról tud vki vmit..esetleg tapasztalat?
[link]

(#683) iDomonkos

iDomonkos
(újonc)

Valaki le tudná mérni, hogy milyen hosszú vezeték van a Logitech X-230 két szatellitje között?

(#684) Tomi 16

Tomi 16
(őstag)

Szasztok Tagok!
Valakinek kéne egy Logitech Z-3 Hangrendszer sürgőssen elszeretném adni mivel szeretnék vásárólni egy Logitech Z-2300-at.
Egyébként a Z-3 azt olyan 8000,max 9000-ért adom.
Üdv:Tomi Bácsi

(#685) karmatt

karmatt
(újonc)

Mindenki dicséri az X-230 as hangfalat.Szerintem az árához képest tűrhető.

Egyébként meg:

Mély: pontatlan, lassú, mosódott mélyeket ad ki, precizitást ne várjunk tőle. Mélyre nem megy le, csak puffog, ami jó mert sok embernek ez kell. >> ''Lebontja a falat'' és így mindenki örül, mert ez a lényeg.

Közép: Borzalmas. Mindent elmos, a hangképe részlettelen, linearitást it se várjunk.

Magas: Az nincs. 10 Khz-nél feljebb nem megy igazán, csak papíron.

Tudom, tudom eltérőek az igények ember és ember között, de szerintem nagyon rosszul szól nekem.

(meg lehet kövezni...)

Szeretnék venni egy hangfalat: Logitech Z-2300 2.1 THX hangfalszettet. Túl sokat nem várok tőle, de jó lesz a PC-mhez. Ezt is mindenki dicséri, hogy hú de jó...

De ez kb. annyira komoly dicséret, mint az x 230 hangfalé?! Mert ha igen, akkor kihagyom ezt a hangfalat is. Szóval?

[Szerkesztve]

(#686) Motion_Blur válasza karmatt (#685) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

HWT-s teszt szerint:

Tapasztalataink:

● Zenehallgatás: Tökéletesen tiszta hangok, lüktető mélyek. Mindent maximálisra állítva sem torzultak el hangok, bár ekkor már a subwoofer nem tudta követni kellően a közel 130-140-es BPM-et (Beat Per Minute = basszus per perc) :).

● Filmnézés: Szintén tiszta, kellemes hangok. Maximális hangerő mellett is élvezhetőek voltak a DVD filmek, nem torzult el a hang és a robbanások is teljesen olyanok voltak, mintha mi ültünk volna abban az autóban. Igaz nem egy térhangzású 5.1-es szettről van szó, így a hangok azért nem jártak körbe minket.

● Játék: Játszáshoz is tökéletesen megfelel ez a 2.1-es ''szörnyeteg'', a filmek után ugyanis itt van a legnagyobb szükség a térhangzás kiaknázására, és semmilyen hátrányba nem kerültünk, mivel mindig meghallottuk, hogy honnan közelít az ellenfél.

Nekem X-530 van, de állítólag az X-230 mélye jobban van hangolva, nem dübörög annyira ;)

(#687) karmatt válasza Motion_Blur (#686) üzenetére

karmatt
(újonc)

Linket tudsz adni?
Köszi!

(#688) Motion_Blur válasza karmatt (#687) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

(#689) karmatt

karmatt
(újonc)

Már megtaláltam...
De lehet félreérthető voltam. Én jól tudom milyen az X 230-as hangfal. Nekem elég negatív a véleményem a HWT-s tesztel szemben és itt a legtöbb hozzászólásssal ellentétben az X230 hangfalról.

Engem igazából a Logitech Z-2300 2.1 THX hangfalszett érdekelt volna, de úgy látom hiába :(
Ha az X 230-ra is azt mondják tesztben, hogy ''Tökéletesen tiszta hangok'', akkor nem tudom mit keresek itt. :((( :((( :(((

[Szerkesztve]

(#690) Motion_Blur válasza karmatt (#689) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Logitech Z-2300 egy más kategória, ugyanis az már THX-es! ;)

Ha azt veszed, biztosan nem fogsz csalódni!

(#691) bozont

bozont
(PH! addikt)

A Creative inspire T3000-ről mi a vélemény?Van vkinek ezzel tapasztalata?Vagy esetleg van vmi jobb úgy 15k magasságáig?

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#692) Nyúltáp

Nyúltáp
(senior tag)

nah, én nem vártam tovább, megvettem az előrébb linkelt oldalról a sonicgear 550FX-jét.
Hát és mit ne mondjak nagyon meg vagyok elégedve. Első tesztnél mondjuk picit görcsbe rándultam, a közép elég gyenge volt, a basszus meg túlvezérelt. De egy jó fél óra szöszölés után sikerült úgy beállítgatnom, hogy nagyjából minden stílussal faszán szóljon.
A hangereje eszméletlen, nem gondoltam volna, hogy ekkorát tud szólni. Ráadásul max hangerő felé közelítve sem torzít.
13e-ért szerintem bestbuy volt.

(#693) dearbear

dearbear
(tag)

Udv mindenkinek!

En is epp hangfalvasarlas elott allok. Es eddig ket jeloltem van.
A Klipsch ProMedia GMX A-2.1 [link] es
az Edirol MA-15D [link]
Az Edirol majd egy 10-essel tobbe kerul, viszont van rajta digitalis bemenet, igy elegge afele hajlok, viszont nem vagyok benne biztos hogy igy digitalis bemenettel (gondolom emiatt a hangfal egyebb tulajdonsagai gyengebbek) annyival jobban fog-e szolni mint a Klipsch. Foleg zenehalgatasra hasznalnam.

Koszi mindenkinek az otleteket!

To develop or not to develop that is the question.

(#694) renato

renato
(fanatikus tag)

üdv!
lenne egy kérdésem.
a Creative Audigy 4-es OEM hangkártyához jár távirányító is?
szerintem nem, csak a hangkártyát kapom, de azért jó lenne.

egyébként emellé a hangkártya mellé ''én is'' egy Logitech Z-4e 2.1 fekete hangfalat néztem ki. jó lesz az. :)
előr eis köszönöm a válaszokat.

(#695) alexnowan

alexnowan
(fanatikus tag)

Hi!

Nos én egy abszolút ''irodai'' felhasználó vagyok abban a tekintetben hogy megelégszek egy 5000 Ft nagyságrendű ''1nagyobbdobozmeg2kicsi'' hanggal.

Viszont ehhez mérten értek az eggyes termékek paramétereihez is a márkákról már nem is beszélve.
Röviden összegezné nekem valaki mire figyeljek?
Ezekből az adatokból például mi az ami jó, mi az ami még elmegy és mi az ami súlyos hiba a gyártó részéről?
Mennyit ér egy kb. ilyen tudású cucc? (újonnan boltból)

''2.1 hangszóró rendszer

Kimenő teljesítmény: 2 x 3W + 8W RMS
P.M.P.O: 200W
Mágnesesen árnyékolt
Frekvencia tartomány: 60Hz - 19kHZ

Mérete:
mélynyomó: 130 x 200 x 205 mm
hangszóró: 90 x 120 x 85 mm''

:F :U :R
tx a segítséget!

Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.

(#696) cOxeR

cOxeR
(PH! addikt)

Szerintetek ez mágnesesen árnyékolt?
[link]

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#697) Almosito

Almosito
(tag)

Hi

A kérdés adott: 2.1 hangfalat, de melyiket?

Igazándiból ami nekem megtetszett az ő lenne:
[link]
[link]

Csak felmerült bennem a kérdés, hogy nem túl drága-e, mert ennyiért már lehet kapni a Genius Home Theatereit, nem mintha 5.1re vágynék, de azok már nem tűnnek a leggagyibbnak...

Elsősorban zenehallgatásra szeretném használni, néha játszom is...

renato: Az OEM-hez sajnos nem jár a távirányító, de ha jobban belegondolsz elég nagy különbség van átban a dobozos és az OEM között :D

Logitech Z-4e-t énis néztem de nekem nem őszintén szólva nem tetszik, bár azt nem bírom felfogni h az L3500ban mi tetszik :F

(#698) Zealot

Zealot
(kvázi-tag)

Sziasztok!
2.1-es hangfalrendszert szeretnék venni, de nem tudom ezek közül melyik a legjobb?
LOGITECH X230 2+1 vagy Creative INSPIRE T3030 2+1.
A Logitech 2*6W+20W a Creative 2*6W+17W. És a Logitech az olcsóbb! Ti melyiket ajánljátok?

(#699) Yeti910331

Yeti910331
(fanatikus tag)

Helló!
Még kb. 2 éve vettem egy FujitsuSiemens 2.1-et 20000-ér, de elég szar, úgyhogy ezt a márkát kerüljétek.
Pontosabban erről lenne szó: [link]

[Szerkesztve]

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#700) BTO válasza alexnowan (#695) üzenetére

BTO
(senior tag)

Viking X-8001 2.1-es hangfalszett
fekete/ezüst színben

Tulajdonságok:
-R.M.S. 40 watt
-Be/kikapcsoló gomb,
-hangeroszabályozó,
-állítható basszus és magas hang
-Beépített tápegység
-Méret:Fo egység : 138 x 250 x 222 mm (WxDxH), Mellék egységek : 94 x 108 x 140 mm (WxDxH)

Ára: 4.990.-
http://www.electrooutlet.hu/ itt kapható

semmi sem tökéletes

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.