Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#451) matth3w

matth3w
(újonc)

Melyik éri megy jobban:-jó minőségű 2.1 14.000 Ft-ért
avagy
-kicsit gagyi 5.1 16.000

http://www.hackthat.net/df/ddos/15769/index.html

(#452) petyus11 válasza canniball (#450) üzenetére

petyus11
(kvázi-tag)

Ez okés h netes árlistán van, de gyakorlatilag nincs nekem ezt mondták :O
Arra lennék kiváncsi h valakinek van e(vett e már)?

Élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül.

(#453) canniball válasza petyus11 (#452) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én szeptemberben vettem a users-nél, (igaz sulinetben, de) egy telefont szerintem megér.

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#454) canniball válasza matth3w (#451) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerinted egy 2.1 topikban mit fogunk javasolni...? :DDD
Komolyra fordítva: szerintem PC-hez teljesen felesleges az 5.1, hacsak nem filmeket nézel rajta éjjel-nappal. Ráadásul a ''kicsit gagyi 5.1'' lehet, hogy nem is szól úgy, mint egy ''jó minőségű 2.1''. (Arról nem is beszélve, hogy az 5.1-nek mennyi hely kell, bár ez elég szubjektív.)

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#455) Xero

Xero
(őstag)

Hi all...
Nos én most vettem egy harman/kardon Sound Sticks II-t a laptophoz... egész korrekt :)
A nagy gépem egy Genius 5.1-en keresztül röfög pár éve...
Szal. Iszonyatosan tiszta a SS hangja, alapzaj nulla a mélye nagyon puha és már alacsony hangerőn is nagyon jól szól. Amin ledöbbentem hogy sokkal jobban kitölti a szobámat a hangja mint a genius bár nem olyan ''seggrengető'' élmény viszont piszkosul szép tiszta hang. Ha rendesen el van rakva csodaszép a színpadképe öröm volt koncert dvd-ket nézegetni. :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek egy nagyon tiszta szép hangú cucc kell ami mellesleg piszkosul jól is néz ki:
[link]
Jha és innen származik: [link]
szerk: Az ára 42.900 magyar pengő forint... de megéri :)

Üdv

[Szerkesztve]

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#456) cocki válasza matth3w (#451) üzenetére

cocki
(fanatikus tag)

Osztom cannibal nézetét tényleg elég a 2.1 a géőhez hacsak nem használod mozizásra a gépet. Bár néztem már filmet a 2.1-mel és nekem elégséges volt, de azért öcsém vesz majd karácsonyra egy házimozi szettett a tévénkhez mert az úgy mégis jobb.

Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak

(#457) canniball válasza Xero (#455) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nos, hogy ''piszkosul jól'' néz-e ki, az elég szubjektív dolog. Minden esetre az biztos, hogy különleges.
Hogy jobban szól, mint a Genius az szerintem nem meglepő...elég csak kimondani a két nevet és már is lehet tudni, hogy melyik a jobb. ;)
Egyébként meg gratula! :)

(#458) canniball válasza cocki (#456) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen, azt nem írtam, hogy filmet nézni igazán csak ''nagy'' megjelenítővel és házimozi cuccal élvezet (sajna utóbbira nekem még nem futotta :( ). Csakhogy ezt nem mindenki teheti meg: egyrészt ugye ennek anyagi vonzatai is vannak, másrészt egy 10nm-s szobában pl. elég nehéz lenne ezt megoldani.
Úgy látom elég nehéz nevet válaszottam: plesase így: canniball, thx! :R

(#459) petyus11 válasza canniball (#453) üzenetére

petyus11
(kvázi-tag)

Egy kérdésem lenne még, hogy a Z3e ami nem faerezetes hanem alumínium, ez mennyire befolyásolja a tiszta hangzást? Mert teljesítményben ugyanaz. (3 boltnál csak Z3e van :(( )

(#460) canniball válasza petyus11 (#459) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alumínium? Amennyire én (az olvasottak alapján) tudom a z3 és a z3e teljesen ugyan az, csak más színre van fújva. Csak az előlap alumínium, de az mindkettőnél az. Tehát az ''anyag'' mindkét hangaflnál megegyezik, csak a szín más.

(#461) petyus11 válasza canniball (#460) üzenetére

petyus11
(kvázi-tag)

Bocs kicsit hülye vagyok ma. Elovastam rendesen a linkeket. Szóval arra jutottam h csak Z3 van mármint a felhívott boltokban. Na mindegy azért beszerzek egyet(bár a barna még mindig jobban tetszik) :) Elég sokan favorizálták hát jó lesz nekem is :DDD

(#462) Probiker

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Én vagy 1 éve vettem egy 2.1-es hangcuccost úgy, hogy bemenntem egy számtek boltba és meghalgattam az összeset ;)
Végül persze a legjobbat választottam, amelyik még odaverte a creativot is.
Nem is igazán néztem meg a gyártóját mert nem volt sehol feltüntettve, majd mikor egyik haverom megkézdezte és én utánajátam majdnem dobtam egy hátast.
A mélynyomon csak egy''SP-688'' as felirat volt. Rákerestem a neten és mi derült ki?
Hogy a cuccos egy Codegen :Y néztem nagyok, utolag láttam hogy a számlán is Codegen áll, de jol szol, igaz egy kicsit drágább is volt mint a creative.
Hallota már valaki szolni?

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#463) cocki válasza canniball (#460) üzenetére

cocki
(fanatikus tag)

Hát végül is megvettem a z-3e az extremedigitalban kellemes a hangja megérte a pénzét a régivel meg majd alakítok valamit remélem még helyrehozható.

[Szerkesztve]

Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak

(#464) anjani182 válasza canniball (#460) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan! Közben már Audigy 4 OEM-el ''tolom'', és hallhatóan javult a hangminőség, köszönhetően a nagyob jel-zaj viszonynak! :R

Forever and ever, let's make this last forever.

(#465) canniball válasza cocki (#463) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Örülök hogy elégedett vagy, üdv a klubban! A régi bütyköl(tet)éséhez pedig sok sikert!

(#466) canniball válasza anjani182 (#464) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A mákos... :D

(#467) Zoltán

Zoltán
(őstag)

Sziasztok!

Van jelenleg egy hangszórópárom, állítólag 2.1-es, de a mélynyomó be van építve a bal oldali hangszóróba. Létezik ez? Vagy ez csak 2.0-s jó marketingel? A bal oldalira rá van írva, hogy ''build in subwoofer''. Meg BASS potméter is van rajta. Valami átlagos márka, az árára már nem emlékszem, csak annyira, hogy nem a legolcsóbbak között volt, de nem is volt nagyon drága. Szóval létezik ilyen? Mert ha igen, akkor megint ilyet szeretnék venni, mert kellene a 2.1, de nem akarok 3 különálló dobozt tartani az asztalon, de gondolom olcsóbb is lenne az ilyen, mint a különépített 2.1-es.

Köszi!

http://just-tea.hu

(#468) Zoltán válasza Zoltán (#467) üzenetére

Zoltán
(őstag)

Game Beast a tipusa a gyártó meg valami J-S a mostanimnak.

(#469) Zoltán válasza Zoltán (#468) üzenetére

Zoltán
(őstag)

Konkrétabban: a mostani Jazz Speakers 6906 tipusú.

Power 20 Watts RMS Total Power
Drivers Subwoofer: -3'' Woofer
Speakers: -2.5'' Full Range
Frequency Response 80Hz to 20,000Hz
Impedance 4 Ohms
Controls Power, Volume , Bass
Input 3.5mm Stereo Input
Output Left/Right Speaker Output
Dual Headphone Jacks
Magnetically Shielded Yes
Dimensions 150x280x212mm

Szóval egy ilyen kéne csak normális (fekete-ezüst/szürke) színben. Van esélyem? Vagy csak olyanok vannak, ahol külön van a mélynyomó?

(#470) cocki válasza canniball (#465) üzenetére

cocki
(fanatikus tag)

örülök hogy tag lehetek :DDD az előző se szolt rosszul mior jó volt , de ez aztán tényleg szól mint atom érdems volt beruházni rá. A régit meg úgy tűnik meg tudom csináltatni.

(#471) gyulabacsi

gyulabacsi
(kvázi-tag)

Hali!
Tudnátok pár boltot mondani, föleg igy a 4-6os vonal fele vagy 11 kerületben , ahol nagy választékban lehet cuccosokat meghallgatni? :))

[Szerkesztve]

(#472) priusz

priusz
(fanatikus tag)

Sziasztok! Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy logitech x230-nak. :DD
Nagyon szuper kis cucc. Átlag felhasználóknak bátran ajánlom, ebben az árkategóriában sztem szuper (10k).
Köszönöm a fórumtársaknak a hozzászólásokat, mivel ez alapján döntöttem.
Üdv: priusz

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#473) penene

penene
(őstag)

Sziasztok! A témával picit egybevág azért kérdezem itt meg:

Én laikus vagyok a témában, ezért nézzétek el nekem a szakmai hiányosságokat :)

Gondolom mindenki tudja milyen az, amikor túl van vezérelve a jel, mondjuk az equalizeren túlhúzom a basszust winampban.. és akkor még hallkan hallgatva is torzít pl. a középhangszóró, vagy tök mind1 mi. Tehát tudom a hangerő is befolyásolja, de ennél sokkal dontosabb a túlvezérlés, amikor tök hallkan is torzít ;)

A kérdésem az, hogy a hangfal melyik tulajdonsága miatt van ez?

A teljesítménye? (W), vagy az érzékenység? (db)? vagy egyik se, akkor melyik, mind2??

Gondolok itt arra, h. ha vmi nálam torzít, akkor oké, hogy a túlvezéreltem, de melyik az a paraméter, ami miatt nem bírja egy hangfal, mi az ami gyenge benne, pl. azonos hangerőnél túlvezérelve. (pl. nagyobb hangfal bírja, de miben nagyobb:D).

ill. 1 másik kérdés: ha nagyobb teret akarok behangosítani, akkor nagyobb W teljesítmény szükséges, vagy pedig nagyobb db-ű , mind2?? ill. a nagyobb teljesítmény = nagyobb hangerővel, v. ez a zajszintre nem egyenes arányosan hat? Gondolom ahhoz hogy távolabb is jó hangos legyen, akkor emelni kell a teljesítményt, de akkor pl. a közelieknek hangosabb lesz.

Köszönöm szépen, ti biztos tudtok segíteni nekem! :)

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#474) canniball válasza gyulabacsi (#471) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán a Saturnban és a MM-ban lenne érdemes próbálkozni ezzel.

(#475) PHARD

PHARD
(kvázi-tag)

szasztok.tudna valaki egy linket a logitech x230 tesztről?szeretnék egy ilyet,csak jo lenne látni mit irnak tesztbe.danke

(#476) vakarcs

vakarcs
(fanatikus tag)

ki milyen 2.1 et javasolna max 20Kig?

tobbet nem all szandekomban kolteni ra, es valami minosegi hangfalat szeretnek venni vegre, hogy a szomszed is oruljon, hogy milyen tisztan szol :))

eladó a világ :)

(#477) Rendi válasza vakarcs (#476) üzenetére

Rendi
(újonc)

Jazz speaker hangfalakat nem ajánlanám, nem elég tiszta, és nagyobb hangerőnél recseg. Ha jót akarsz Altec Lansing, Creative, vagy Logitech. nézz szét a gyártók honlapjain

(#478) vakarcs válasza Rendi (#477) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

''nézz szét a gyártók honlapjain'' kossz de ez nekem is megy... es en tapasztalatokra vagyok kivancsi :))

attol hogy latok adatokat csicsas kepeket elfogult velmenyeket a gyarto odalan meg nem feltetlen hiszem el, hogy az jo... :) ezert gondoltam, hogy itt majd a sok hangfal guru :R javasol olyat amit probalt :))

(#479) Alex91 válasza vakarcs (#478) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Klipsch Promedia Ultra 2.0-at :). Igaz, ez dragabb egy kicsit (25k) es nem is 2.1... De jol szol!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#480) Rendi válasza vakarcs (#478) üzenetére

Rendi
(újonc)

Én az altec-ra szavazok, nekem ALTEC LANSING VS4121 van, gyönyörű a hagzás, nagy a basszus! csak nem akratm elfogultnak tünni :) 17k

(#481) vakarcs válasza Alex91 (#479) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

errol eddig csak jokat regeltek, de nem volt meg szerencsem megsasolni :(

(#482) Alex91 válasza vakarcs (#481) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Figyi! Itt majd mindenki elmondja neked, hogy az ove milyen jo, mast nagyon ne varj! :)
Ha szerencsed van, akkor jon ide valaki, aki tobb ilyen hangfalat hallott.
Nekem ez a Klipsch van most, az elozonel sokkal jobban szol, de az egy gagyi hangfal. De lehet, hogy mas is szol igy, vagy meg jobban ugyanennyi penzbol vagy meg kevesebbol is.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#483) canniball válasza vakarcs (#476) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] :)

(#484) vakarcs válasza canniball (#483) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

:R :R :R koszonom szepen, ez egy tetszetos kis link volt :) mindjart utanna olvasgatok ennek a hangfalnak....

ez milyen arban van amugy? a 20Ks kategoriaba belefer?
mod: talaltam mar arat ... beleferos :))

[Szerkesztve]

(#485) canniball válasza vakarcs (#484) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs mit. :)
De legközelebb érdemes az adott topik előzményeit is átolvasni, így ráleltél volna erre a hsz.-re is (és még sok másikra, ami erről a cuccról szól). ;)

(#486) vakarcs válasza canniball (#485) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

tudom tudom....

csak lusta voltam... ez az igazsag... :)

es kenyelmes vagyok :D

meg 1x kocce :R

(#487) BTO

BTO
(senior tag)

minap vettem 1 viking x8001-s 2.1 -s hangrendszert.gépen még nem volt lehetőségem tesztelgetni-meghalgatni-.most tesztelem dicman-ről-sgu mp3- ról .
az 5 ropis árához képest igen jó szol csak kicsit több basszust vártam de ez se rossz.
sg-u hl-417dmp3 vonal kimenetes
thomson pdp2025bl nincs vonal kimenet.
a thomson nem hajtja meg elég hangosan.
sg-u vonal kimenet megfelelő hangerőre hajtja.
adatok:
Viking X-8001 2.1-es hangfalszett
fekete/ezüst színben

Tulajdonságok:
-R.M.S. 40 watt
-Be/kikapcsoló gomb,
-hangeroszabályozó,
-állítható basszus és magas hang
-Beépített tápegység
-Méret:Fo egység : 138 x 250 x 222 mm (WxDxH), Mellék egységek : 94 x 108 x 140 mm (WxDxH)

Ára: 4.990.-
vásárlás helye:http://www.electrooutlet.hu/

semmi sem tökéletes

(#488) PHARD

PHARD
(kvázi-tag)

sziasztok!lenne egy kérdésem.logitech x 230,vagy genius 1250 a jobb vétel?

(#489) X@b3e válasza PHARD (#488) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A Logitech jobb választás szerintem

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#490) PHARD válasza X@b3e (#489) üzenetére

PHARD
(kvázi-tag)

Hallottad mindegyiket?Igazábol játékhoz kéne csak,mert filmhez zenéhez ott a hmozi.kb egy árban van mindkettö,ezért nehéz.Itt az x 230-at dicsérik,a géniusrol nem olvastam semmit.

(#491) Alex91 válasza PHARD (#490) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A Geniust is dicserik :).

(#492) X@b3e válasza PHARD (#490) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Figyu, ha van rá lehetőséged, hallgasd meg őket, mert ez elég szubjektív dolog.
Nálam kinézetre is a Logi. :B

(#493) PHARD válasza X@b3e (#492) üzenetére

PHARD
(kvázi-tag)

sajna nincs lehetöség itt fehérváron,egyik boltban sem,mert nincs Logitech,csak megrendelésre.De asszem letudtam,mert x230-at megrendeltem.remélem nem csalodok.

(#494) PHARD

PHARD
(kvázi-tag)

na ma meghozták az x230-at.eddig filmel probáltam ki,szerintem jol szól,csak be kell löni a mélyet,utána szól mint az álom.eddig ttszik amit hallottam,holnap jön a játék teszt.

(#495) X@b3e válasza PHARD (#494) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Nem fogsz benne csalódni, trust me! ;)

(#496) sasa311

sasa311
(PH! addikt)

bocs, hogy ide írom, de az aktívak között nagyhirtelen nem találtam jobbat...

Szóval volna nekem egy altec-lansing hagfalszettem (2 hangfal+láda).
Az történt, hogy zenehallgatás közben (még csak a gép közelében sem voltam) a jobb oldali hangfal teljesen elhallgatott :F Azon vannak a tekerők (hangerő, magas, basszus) azok tökéletesen működnek, csak épp a hangfal nem szól. A mélyláda is szól és a balos is....

Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? Egyszer mintha egy pillanatra visszajött volna a hang, de rögtön elment. Lehet, hogy kontkathibás lett valahol? A csatlakozókat már mindenhol megmozgattam, semmi hatása... 5let? :(

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#497) canniball válasza sasa311 (#496) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'' A csatlakozókat már mindenhol megmozgattam, semmi hatása...''
És a kábeleket is ellenőrizted? Lehet, hogy valamelyik megtört valahol.

(#498) Vuck

Vuck
(fanatikus tag)

kb 20e-ből milyen hangfalat tudok venni?2.0 jó lenne 2.1 is jöhet..
Hangminőség sokat számít nekem kinézet a 2.:)
Használt?
Vuck

.

(#499) canniball válasza Vuck (#498) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha nem lenne hangfalam és lenne ennyi pénzem erre a célra én Logitech Z-4-et [link] vennék. [link]

(#500) Vuck válasza canniball (#499) üzenetére

Vuck
(fanatikus tag)

Köszi:)
És olyan 10 k körül vmi mást?
Vuck

.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.