az oázisnál van 2711, raktáron...bruttó 200.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
(#752) Nyugdíjas válasza gyilkos répa (#751) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:00:54

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
jaja, megtörtént a csoda. Nagyon jó áron sikerült szerezni... Nem gondoltuk volna 
Hazro sajnos elég bonyolult kérdés. Még Európában is kicsit macera hozzájutni,de gondolkozunk egyébként, hogy kellene valamit kezdeni vele.
p.s.: Mindjárt magamelé kapok egy U2711-et és irok pár sort. Remélem egy csoda lesz...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

madgie
(VIP)
Hm, valóban jó ára van, dejóvónaegyilyen 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Na az majd mindjárt jól kiderül, hogy megéri-e...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
(#755) TothMG válasza gyilkos répa (#750) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:07:01

TothMG
(fanatikus tag)
Sehol, én is Angliábol rendeltem, de már ott sincs ahonnan nekem jött. Rizikós volt, kártyával előre kifizettem, de megjött épségben és pixelhiba mentesen.
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

TothMG
(fanatikus tag)
Nagyon várom a véleményed.

TothMG
(fanatikus tag)
Erre a monitorra dell pixelhiba garancia van ugye? Ezt olvastam a dell honlapon.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hacsak valami őrületes baklövést nem követnek el, akkor ezért az árért mindenképpen nagy ász lesz 
A DELL pixelgari, amit olvastál azt jelenti, hogy világító pixelből már egyre si cserélnek,de sajnos subpixelre továbbra sem vonatkozik... 
(#759) i are robot válasza Nyugdíjas (#758) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:36:03

i are robot
(senior tag)
Aztaq! Ez valóban üt, hiszen jobb az ár mint USD-ről átszámolva! 
Nem kell valakinek jóáron egy 2709-es? 
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html
(#760) gyilkos répa válasza Nyugdíjas (#758) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:40:07

gyilkos répa
(kvázi-tag)
azt mondd meg majd kérlek, hogy mennyire aprók a betűk ezen a felbontáson, ekkora képernyőméretnél...mert az ára tényleg sokkal jobb, mint amire számítottam, bár még mindig inkább az u2410 mellett vagyok lélekben (betűméret, ár).
de sajnos a kisördög motoszkál bennem is...
(#761) i are robot válasza TothMG (#749) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:54:30

i are robot
(senior tag)
De, az Imacik azok LED háttérvilágításúak:
http://xms.hu/apple.php?tk=imac
Szerintem azért az nem minden, láttunk már olyat hogy csak a marketinges parasztvakításra volt jó.
Kalibrátort meg szerintem angliából érdemes rendelni, jóval olcsóbb mint itthonról, és van jópár megbízható bolt. Egy i1D2-t 50e Huf körül lehet így beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html
(#762) Nyugdíjas válasza gyilkos répa (#760) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 12:54:39

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ezt hogy irjam le neked? 
Ne viccelj... Ez neme gy meghatározható dolog... Mennyire... Hát nagyon
De én szeretem. A mm-ben mért képponttávolságot meg tudjuk. Nem hiszem hogy ennél többet tudok mondani. Ha a szubjektiv véleményemre gondolsz, akkor nem nagyon... A 22" 1920x1200-as monitorok ugyanekkora képpontmérettel dolgoznak, és én azokat kifejezetten szeretem nézegetni. 

madgie
(VIP)
Most nézem, a prad-on is fent van a rívjú, az UGRA tesztet teljesítette, egész jóóó 
Szerk: nem baj az, a németet úgysem vágom, a webfordítás még angolra is esetleges, úgyhogy tessenek csak megcsinálni azt a tesztecskét 
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Megelőztek minket a szemetek
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#765) gyilkos répa válasza Nyugdíjas (#762) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 13:00:48

gyilkos répa
(kvázi-tag)
persze, abszolút a szubjektívra vagyok kíváncsi.
mert a felbontással kapcsolatban (annak egyértelmű előnyei mellett) két probléma is felmerül, az egyik ugye a betűméret (nekem amúgy ishanyatlóban van a látásom :-) ) a másik pedig, hogy amennyiben játszani akarsz, ugyanennyit kell vga kártyára költened 
szóval szubjektíve...ha egymás mellé teszed az u2410et és a 2711et, az utóbbi - szubjektíve
- sokkal megterhelőbb a szemnek?
(#766) gyilkos répa válasza madgie (#763) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 13:02:42

gyilkos répa
(kvázi-tag)
adnál egy linket?
(#767) madgie válasza gyilkos répa (#766) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 13:04:04

madgie
(VIP)
(#768) i are robot válasza madgie (#767) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 13:09:27

i are robot
(senior tag)
Ezt figyeltem én is, mármint hogy angolul még nincs fent, a németet meg csak bajosan értem… 
(#769) madgie válasza i are robot (#768) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 13:58:53

madgie
(VIP)
Jó hónapos késéssel szokták mostanában angolra fordítani.
(#770) XoZ válasza i are robot (#768) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 14:07:28

XoZ
(fanatikus tag)
Angol fordítás Google translate segítségével: [link]. Lapozgatva sajnos csak az első két oldalig jó, utána trükközni kell: az aktuális német oldal közvetlen linkjét kell lefordíttatni.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Azért én ilyet nem olvasnék Google fordítóval,de szerintem itt nagyon más sem, de egyébként ismerjük a szolgáltatást ![;]](/dl/s/v1.gif)

XoZ
(fanatikus tag)
Beleolvastam, és nem volt olyan rossz. A magyar fordítást viszont én sem ajánlanám 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Nyaaa, egyelőre annyi, hogy Win7-el ellátott benti gépünkön nem sikerült 1920x1080-nál nagyobb felbontást egy óra befektetése árán sem kicsikarni belőle. Bár én ezt a Matrox "csodájának" tudom be.
Tényleg nem azért mondom,de a MB-Pro-ra rágyugva 2mp múlva már tudta, értette, csinálta a dolgát 
(#774) gyilkos répa válasza Nyugdíjas (#773) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 16:32:00

gyilkos répa
(kvázi-tag)
25 másodpercenként nyomom az f5-öt és ennyi? 
(#775) Nyugdíjas válasza gyilkos répa (#774) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 16:43:09

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Igen. Mivel OSx alól semmi értelme a tesztelés jórészének, vagy nincsen rá mód. Ha megoldod nekem, hogy Win7 alatt a Matroxal legyen 2560x1440-em én azonnal tesztelek. Gondolhatod, hogy engem bossznt legjobban a dolog. Az események egy korábbi szakaszában kifejezetten bosszús, és kiábrándult voltam,de már le..arom...
Majd tesztelünk valami Atival, vagy mittomén. Most meg egyelőre élvezkedek a 3 böngészőablakon egymás mellett OSx alól 
(#776) i are robot válasza Nyugdíjas (#775) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 17:19:26

i are robot
(senior tag)
Megesz az sárga irigység vala. 
Milyen kártyáról van szó konkrétan?
(#777) Nyugdíjas válasza i are robot (#776) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:06:13

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
M 9148LP
Egyébként tényleg irigykedhetsz
Én is az vagyok magamra, mer' otthon ütsöröghetek a "kisnekk" előtt megint 
(#778) i are robot válasza Nyugdíjas (#777) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:13:38

i are robot
(senior tag)
Aha. És milyen kábellel kötötted rá? Mert itt azt írja, hogy DVI-vel csak a fullHD-t tudja, és displayporton megy a nagyobb:
http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/m_series/m9148lppciex16/
(#779) gyilkos répa válasza Nyugdíjas (#777) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:15:30

gyilkos répa
(kvázi-tag)
szomorú. azért várjuk a tesztet.
meg kéne néznem egymás mellett egy 2410-et és egy 2711-et, aztán dönteni. még mindig nem vagyok biztos abban, hogy megéri nekem a nagyobb.
az oázisban ezek a modellek ki is vannak állítva?
(#780) gyilkos répa válasza i are robot (#778) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:16:53

gyilkos répa
(kvázi-tag)
rajta 
[ Szerkesztve ]
(#781) Brekk válasza gyilkos répa (#779) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:26:56

Brekk
(senior tag)
Meg tudod nezni oket egymas mellett. 
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu
(#782) Brekk válasza i are robot (#778) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:27:14

Brekk
(senior tag)
Display-el probaltuk.
(#783) i are robot válasza Brekk (#782) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:38:46

i are robot
(senior tag)
Hogy is feltélezhettem, hogy nem a legjobb kombinációval próbáltátok.

Egyébként a közeljövőben lehet hogy én is megcsodálnám, időpont miatt majd kereslek Titeket.
[ Szerkesztve ]
(#784) TothMG válasza i are robot (#778) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 18:45:12

TothMG
(fanatikus tag)
Hallot már valaki a hazro HZ30WQ5?
[ Szerkesztve ]

TothMG
(fanatikus tag)
Megrendeltem magamnak egy ilyen dell U2711-es monitort. Nem tudom mennyi lesz az ára később , de nagyon jó árat találtam, és kint Angliában most 930 font, ami átszámolva közel 280 ezer forint. Meglátjuk a Hazro mellett hogy teljesít.

TothMG
(fanatikus tag)
Hazro-t szerintem sehol nem lehet már kapni. Szerintem nem gyártják.

Brekk
(senior tag)
Te, nalunk van belole, és 199e. 

TothMG
(fanatikus tag)
Nem kintről rendelem mert ott sokkal több. Magyarországon veszem raktárról. Csak azon gondolkodom, hogy később mennyiben fog változni ez az ár, megéri-e most megvenni. Ebben a kategóriában nagyon jónak tűnik az az ár amennyiért Magyarországon most adják, bár a lagg-al és a felbontással kapcsolatban vannak fenntartásaim.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Várni örökké lehet.... És mindennek csökken az ára. De azt kell szem előtt tartani, amit te is mondasz, hogy nagyon jó az ár/érték arány. Ezért kell rohanvást venni ilyen monitort. Kb. magam is igy fogok tenni, amint van rá lehetőségem 
(#790) i are robot válasza TothMG (#788) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 22:13:35

i are robot
(senior tag)
Szerintem is jól tetted, mert tényleg fel fog menni az ára, ez nagyon bevezető. Ha értelmes összegért el tudnám adni a mostani 2709-esemet és a zsebemben lenne az árkülönbözet is, akkor gondolkodás nélkül megvenném, mert munkánál a pixelekből sosem elég. Sajnos egyelőre nem adott minden feltétel, úgyhogy kénytelen leszek várni ezzel.
(#791) Nyugdíjas válasza i are robot (#790) üzenetére
- Privát
- 2010-03-02 22:17:53

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Fentebb nem hiszem egyébként... Legalábbis, ha a disztributor hozza ilyen áron, akkor ez teljesen korrekt árszint szerintem.

TothMG
(fanatikus tag)
DELL U2711 input lag 20ms. Kicsit sok, de nem vészes.
(#793) gyilkos répa válasza TothMG (#792) üzenetére
- Privát
- 2010-03-03 00:01:33

gyilkos répa
(kvázi-tag)
nincs "game mode"?

Brekk
(senior tag)
Ezt nem igazan ertem, a 20ms egy eleg jo eredmeny. Jatekra teljesen tokeletes.
(#795) TothMG válasza gyilkos répa (#793) üzenetére
- Privát
- 2010-03-03 00:16:12

TothMG
(fanatikus tag)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Mánehárágudjonmegavilág,de az mire sok? Te is tudod, hogy ezt pont nem gamereknek csinálták. Milyen VGA-val hajtod ezt nativban valami komoly gém alatt? 

TothMG
(fanatikus tag)
Még 2 hónapig 280 GTX Super OC utánna 480 GTX, de tényleg ez a gondom vele, hogy milyen kártya hajtja ki natívban játéknál.
Még egy teszt:[link]
Érdekes, hogy a 16:9 miatt szinte majdnem ugyan olyan magas csak mint a 24-es.
[ Szerkesztve ]

TothMG
(fanatikus tag)
Viszont 1280*720 75Hz pompásan kihajtható, és képponthelyes komoly gém alatt is.

Cyberpunk
(PH! kedvence)
A 20 ms az nagyon jó ezeknél a monitoroknál.
Nekem U2410-es van meg majd lesz valamikor
ha cserélik.
Annak is 20 ms körül van a lag-ja game üzemmódban, és szerintem azt már egyáltalán nem venni észre. Mennyit is késik kb. 1 frame-et vagy még annyit sem 
Aki meg HC gamer-nek érzi magát az úgy is CRT-n tolja vagy valamilyen Hazron ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

TothMG
(fanatikus tag)
Hát ez az, nekem Hazro van jelenleg. Valószínűleg az U2711 jobb film nézésre, meg fotóra a 12 bit-es LUT-ja meg a mérete miatt, de játékra rosszabb a lag-ja és a felbontása miatt.