Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)

(#551) Nyugdíjas válasza TrollBalint (#550) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

old_artist rászoktatott itt mindenkit, hogy lehet jövőbe látni. Ő tud, én nem :D Azt tudom, hogy kis szerencsével most még találsz ilyet itt-ott. Később franc se tudj ami lesz. De hasonló sincsen jelenleg. Később lehet hogy lesz,de az is lehet, hogy ma elüt a busz aztán mindegy :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#552) Dave46

Dave46
(kvázi-tag)

A Samsung T260 tényleg nem jó? Olyan vegyesek a visszajelzések róla, hallottam jót és rosszat is. :F

'01 Hornet 600 '79 BMW R65 "I'll give up my R65, when they pry my cold dead hands from the handlebars"

(#553) TrollBalint válasza Nyugdíjas (#551) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

A kérdésemet kicsit rosszul tettem fel, kihagytam belőle azt, hogy szeretném bekalibráltatni. Ami ugye videokártya függő, jövőre tervezem, hogy lecserélem a gépem, és ha már úgyis kalibráltatni akarom a monitort, gondoltam a videokártyát megelőlegezem. A topikban azt mondták, hogy várjak, mert most jönnek ki az újak, itt is azt olvastam régebben, hogy érdemes várni, mert most ősszel. jönnek ki új monitorok és lehet lejjebb megy az áruk.

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#554) Zsozsooooo válasza Dave46 (#552) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Hali ! Én samsung T260HD(TV)-ról váltottam LG W2600HP-BF-re ! Na most, tapasztalataim azok vannak nem is tudom hol kezdjem ! Monitor beszerzése: nem egy egyszerű dolog mivel úgy néz ki Magyarországra már nem hoz egyik nagyker sem és az LG Magyarország is megszüntette a termék forgalmazását ! Ennek ellenére valószínű be lehet még szerezni Brekk-től vagy Hexaa-tól !
A monitorról röviden :

Monitor állvány :

T260: mondhatnám elég szegényes, előre hátra buktatható, függőlegestől kb hátrafelé 15 cm-t, plusz forgatható talp.

W2600HP: előre hátra dönthető kb 15cm-t itt is megtalálható a forgatható talp, magasság állításra is van lehetőség kb 12 cm ami szerintem nagyon hasznos !

Beállítások opciók:

T260: három előre bekonfigurált üzemmód közül lehet választani kis szöszmötöléssel elfogatható minőségű képet lehet beállítani persze csak úgy ha a VGA driverrel is rásegítünk amúgy esélytelen ! Távirányítónak köszönhetően a kezelése kellemes !

W2600HP:Kelet egy kis idő mire rájöttem mi mire is való, de miután kiismertem így már pofon egyszerű a kezelése. Négy előre beállított üzemmód közül lehet választani. A beállíthatóság szempontjából már elsőre látszik, hogy jóval több opció közül lehet választani T260HD-hoz képest ami rendkívül testre szabhatóvá teszi a monitort ! A gombok kezelése is nagyon jóra sikeredett alig kell az újat hozzáérinteni a panelhoz már reagálnak is ami néha idegesítő :D de ugye 1x kell belőni !

Megjelenítés:

T260HD: ha skáláznom kéne egy tízes skálán én 10/5 ha adnák neki ami szerintem elég tragikus se élénk színek se kontraszt se semmi kb ennyi ezt látni kell ! Ez volt a fő szempont amiét lecseréltem :O !

W2600HP: Ez pont az ellentéte, élénk és telt színek érezni a kép mélységét, jól beállítva én azt mondom tökéletes :P na jó 10/8 Hozzáteszem megnéztem egy jóval drágább H-IPS panelos monitor mellett is. És csak azt tudom mondani, nem vettem észre sok különbséget. Még azt is megkockáztatom, hogy a panelbevonatnak köszönhetően tisztább színeket produkált a S-IPS LG !

Játék:

T260HD 26"-hoz képest nagyon jó nem volt vele bajom egyedül a színei voltak fakók, ennek köszönhetően megjelenített képe kicsit felületes egysíkú volt !

W2600HP A szintelitetségének köszönhetően ragyognak a színek, játék közben is ha belenézek a tájba valahogy jobb a látvány kontrasztosabb részletgazdagabb !

A gyorsaságban a két monitor körülbelül ugyan úgy szerepel.

Tesztek:

Jó pár tesztet lefuttattam, hát mit mondjak, beláthatósági szögei az S-IPS panelnak semmivel sem voltak jobbak mint a TN panelnak, színmegjelenítésből mindenképp a S-IPS panel jött ki jobban, színátmenet tesztben meglepően a TN panel szerepelt jobban, után húzás tesztben változó volt, attól függött épp melyik panel melyik színeket szerette jobban de kb hasonlóan teljesítettek !

Röviden ennyi !

[ Szerkesztve ]

(#555) Nyugdíjas válasza TrollBalint (#553) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Igy sem teljesen értem :B
Érdemes-e várni? Én részemről sosem voltam a várakozás híve. Nem szeretem. Mindig lehet valamire várni, mindig fog jönni valami új.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#556) TrollBalint válasza Nyugdíjas (#555) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

azért akartam/akarok várni, mert akkor lemegy talán a monitor ára, és olcsóbban hozzájutok, ráadásul, jönnek ki új videokártyák is. Mert a mostani videokártyámra nem akarom bekalibráltatni, mert ez nem sokáig lesz. Igazából anyagi okai vannak/lennének. (Ráadásul ha egyszerre venném meg a videokártyával, Pesten bekalibrálják, utána én hozom le Pécsre)

remélem most sikerült érthetően írnom :) és nem kapkodnom :)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#557) Nyugdíjas válasza TrollBalint (#556) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

jaja, értem én már...
Hátőőőő, félő, ha sokat halogatsz tényleg esélyed sem lesz ilyen monitort venni, aztán kitudja később milyen lehetőségeid lesznek... Persze ez magban hordozza azt is, hogy lehet jobban jársz végül, mert kijön valami nagyon jó monitor a VGA-k utáni időben...

(#558) TrollBalint válasza Nyugdíjas (#557) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

hát ettől féltem :(
alszok még rá egyet-kettőt aztán megszülöm az eredményt.
old_artist: a te véleményedre is kíváncsi vagyok :)

[ Szerkesztve ]

(#559) Dave46 válasza Zsozsooooo (#554) üzenetére

Dave46
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen a kimerítő válaszodat!

Ezt találtam: http://www.shop.bt.com/products/lg-electronics-26--wide-5ms-dvi-lcd-black-63FY.html

Itt azt írja a típusra, hogy LG W2600H, nem pedig LG W2600HP-BF. Szerinted van a kettő között valami érdemleges különbség? :F A képen ugyanannak tűnik, persze az csak illusztráció...

Szerk: ott írják fent, hogy: mfr#: W2600H-PF na akkor most mi van?
Elég baráti ez az ár.

[ Szerkesztve ]

'01 Hornet 600 '79 BMW R65 "I'll give up my R65, when they pry my cold dead hands from the handlebars"

(#560) Windex válasza Dave46 (#559) üzenetére

Windex
(tag)

A W2600H-PF verzió TN panellel van szerelve, mint a linken szereplő darab is (leírás szerint). A W2600HP-BF verzió pedig már IPS panelos, ami sokkal jobb, mint a sima TN-es változat.

Legalábbis én így tudom, de majd válaszol egy hozzáértő is. :)

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

(#561) old_artist válasza Dave46 (#559) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Meg tudom erősíteni "Windex" hsz.-ét ...
... ha csak a betekintési szögét nézed, ami 170°x160°-os, akkor rá lehet jönni, hogy csak TN panelesről lehet szó, mivel a jobb panelesek már 178°x178°-osak!
Az LG W2600H-PF csak TN paneles, de az LG W2600HP-BF már S-IPS paneles, sokszor a kereskedők is előszeretettel (néha megtévesztésből is), rosszul írták, de itt a linkelt oldalon kivételesen helyes az adat - és TN panelessel szembesülhetünk, ezért is "baráti" az ára! :K

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#562) old_artist válasza TrollBalint (#558) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

szvsz nem vesztel vele, ha még vagy "10-15 napot is alszol rá" (s lehet, hogy a párnád alatt gyarapodik majd a persely - talán egy jobbra is), és lehet, hogy jobban jársz majd, de szvsz ez az egyetlen olyan hardver, amit nem szabad elkapkodni :W :K , mert nem 1-2 hónapra vagy akár 1 évre vásárolja az ember!

Ha minden képpen 26"-ost akarsz, akkor arról nincsenek híreim, de utána érdeklődöm, s legközelebb megírom!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#563) Rick4 válasza Nyugdíjas (#547) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

26"-on már igen.. Ennél nem sokkal nagyobb a 32... Távolság kérdése az egész..

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#564) Nyugdíjas válasza Rick4 (#563) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Énkérek elnézést,de ha te TV-na aksrsz dolgozni, akkor inkább kiszállok ebből a játékból :D

(#565) TrollBalint válasza old_artist (#562) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

köszönöm a választ, elkapkodni semmiképpen nem lesz, mert már egy éve tervezem (sőt! tavasszal volt egy éve), hogy új monitort veszek :)
De ezzel a kérdéssel én is úgy vagyok, ahogy te, nem akarok vackot venni, mivel ezt nézni fogom, feltehetőleg évekig. (Így viszont azzal fogom nyugtatni magam, hogy addig jönnek ki új videokártyák, és majd egyszerre meg fogom tudni venni őket :) )
az érdeklődést pedig köszönöm ;)

(#566) Rick4 válasza Nyugdíjas (#564) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Ezesetben megbocsátok.... :DDD
Nyilván Te sem úgy gondoltad, hogy egy 22-est is, meg egy 32-est is 60-60 centiről nézel... de a távolságot növelve jót teszel a szemeddel... Egyszer próbáld ki...

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#567) fgordon válasza Zsozsooooo (#554) üzenetére

fgordon
(senior tag)

Jó kis teszt Zsozsooooo, én is a paraméterek alapján majdnem Samsung T260HD-t vettem. De szerencsére nem.

Egyezik a véleményünk, és köszönetet szeretnék mondani az itt forumozóknak, hogy rátalálhattam az ő ajánlásuk alapján erre a W2600HP-BF-re, és sikerült legyűrnöm az előítéleteimet az LG termékekkel szemben, mert volt más téren sok negatív tapasztalatom ( DVD író, legolcsóbb, vagyi LCD, stb... )

Külön köszönet Brekk-nek, hogy tesztelhettem náluk ezt az LCD-t, aminél még mindig nem láttam számomra megfelelőbbet ár/érték arányban.

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#568) Brekk válasza fgordon (#567) üzenetére

Brekk
(senior tag)

:C :R

Érkezett hozzánk raktárra A02-es Dell 2709W, teszteltük, és bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon komoly monitor, és természetesen kipróbálható/összehasonlítható más típusokkal. :K

[ Szerkesztve ]

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#569) Remiel

Remiel
(lelkes újonc)

bocs tudom nem a legjobb monitor de lenne egy kérdésem:

van valami különbség a HannsG HG281DJ és a HannsG HG281D között?

persze a J betű hiányán kívül :)

Asrock 890GX Extreme3 AMD Phenom II X4 Black Edition 955 3,65GHz DDR3 4096/1600MHz Kingston Kit2 460GTX 1Gb Gigabyte OC DDR5 GV-N460OC-1GI AeroCool Vx-E Pro Philips 32PFL5605H Win7 Enterprise 64 bit

(#570) Bababobi válasza eladohardver (#511) üzenetére

Bababobi
(újonc)

Szerintem nem rossz a Samsung bár én lg párti vagyok.Elég sokat tanultam/láttam/hallottam a Samsung koreai mérnököktől mivel velük dolgozok.
Az meg hogy hol van a gyár (Románia/Cseh/Kolumbia/) teljesen mind1 mivel összeszerelés szabvány megy.
A samsung és az lg is összeszerelő cég tehát ők nem gyártással foglalkoznak.
A gyártó kína.

Én az lg-t tudom ajánlani de sok különbség nincs.Mind a 2 koreai...mondhatnám 1 cég...
Ugyanazt a szabványt használják csak a körítés más hogy eladható legyen.

Valószínű hibás sorozatot fogtál ki.Lehet akik végezték a selejt próbát 16óráztak :D :D :D

(#571) igor556

igor556
(újonc)

Sziasztok!Az LG W2753V-PF-rol tudna valaki véleményt mondani?Játékra,film-nézésre kellene.

(#572) TrollBalint

TrollBalint
(őstag)

Úgy látom kicsit meghalt a topik, mióta annyira nem kapni a LG-t :(
Helyette tudtok ajánlani egy hasonló tulajdonságú monitort? (egyenlőre ár nélkül) Legalább 26-ost, annyira beleéltem magam, lejjebb nem akarom adni :)

(#573) old_artist válasza TrollBalint (#572) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, sajna amióta nagyon beszerezhetetlen ez az S-IPS paneles LG, azóta meghalt a topik, na de egy kis frissítés ... - hogy örüljetek! :K

[ Szerkesztve ]

(#574) tirszin

tirszin
(lelkes újonc)

Sziasztok!
LG W2600HP-BF -ről lenne szó, túl élénkek a piros és a zöld színei, ha srgb icm-el használom, ha felteszem a gyári icm-jét, akkor pedig szinte olyan fakó lesz, mint az adobe-val. Nagyvonalakban valahol a kettő között lenne jó szerintem. Nincs valakinek egy kalibrált icm ehhez a típushoz? Szerintem az is jobb lenne nekem, mint a gyári CD-n lévő.
Korábban már kérdezte ezt valaki, de nem találtam választ. :(

(#575) tirszin válasza tirszin (#574) üzenetére

tirszin
(lelkes újonc)

Amúgy nagyon jó a W2600HP-BF, ajánlom mindenkinek, aki tud ennyit szánni monitorra.
Csendes a tápja, semmi zümmögés.
0 fényerőre állítva nekem 44W-ot fogyaszt, szóval elég barátságos ebből a szempontból is.

(#576) old_artist válasza tirszin (#574) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Vigyázz, mert az ICM (Image Color Management) egy adott hardver eszlöz felismerő és meghajtó program, nem egyenlő az ICC (International Color Consortium) színkalibrációs profillal!

Sok LG W2600HP-BF monitort kalibráltam már, s ebből az alábbi eredményeket lehetett leszűrni, s ezen értékek között kell megtalálnod az ideális beállításokat:
Fényerő: 5-22
Kontraszt: 69-77
R: 38-46
G: 27-36
B: 38-44
Ezek csak tájékoztató adatok a számodra, de sajnos a túl élénk színeket (szaturációt), csak műszeres kalibrálással lehet orvosolni!
A beállításokhoz rendelt ICC színprifilt csak az adott műszeresen kalibrált monitorhoz érdemes felrakni, mivel ahány monitor és VGA kártya, annyi féle elektronikai eltérés, s ezáltal egy másik monitor iCC színprofilja nem biztos, hogy számodra megfelelő színterű monitort varázsolna eléd!
Magoldás = műszeres kalibrálás

(#577) tirszin válasza old_artist (#576) üzenetére

tirszin
(lelkes újonc)

Köszi a választ!
Ez esetben az ICC-re gondoltam. :B
Úgy éreztem, olyan jelentős és szignifikáns a pios és zöld komponens eltérése, hogy bármi jobb lenne, mint alapon hagyni. A vga kártyák és az egyes w2600-ak közötti szórás szerintem elhanyagolható ennél a zöld és piros túlszaturáltságnál, ami úgy tudom mindegyik példányra jellemző, mert valami fluoreszkáló anyagot használtak ennél a két szinkomponensnél.
Meghát kipróbálni egy icc-t és visszatenni a régit semmibe sem telik.
Én is hasonlóan állítottam be az enyémet szemre:
fényerő: 0
kont.: 70
R: 46
G: 44
B: 50
Gárdonyban nem tudom kalibrál-e valaki.

(#578) Nyugdíjas válasza tirszin (#577) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

valami fluoreszkáló anyagot használtak ennél a két szinkomponensnél

Ezt hol lehet hallani/olvasni?

(#579) old_artist válasza tirszin (#577) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

A szaturáltságot egyenként állíthatod a VGA-don is, általában 92-98% közötti eredméyek már kielégíthetőek lehetnek!
A "fluoreszkáló anyagot"-ot kifejtenéd bővebben" :F - vagy linket, hogy hol olvastad?

(#580) Mlnr To'm

Mlnr To'm
(tag)

Halihó!

26" vagy nagyobb monitort keresek, mit tudtok ajánlani?
Feltételek:
- HDCP támogatás
- minnél nagyobb pixelsűrűség
- Otthoni géphez, szóval nem kell stúdió minőség, ne legyen rosszabb képe mint a mostani SyncMaster 2232bw-m nek.

Eddíg ezeket találtam:[link]
[link]

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#581) tirszin válasza old_artist (#579) üzenetére

tirszin
(lelkes újonc)

Még fél éve találtam az LG oldalán részletesen kifejtve, hogy mi is az a Wide Color Gamut,
úgy emlékszem ott olvastam.
A monitor kifuttatása miatt már csak ezt találtam róla, de itt nincs részletezve:
[link]

(#582) mongoose123

mongoose123
(fanatikus tag)

szerintem felesleges túl drága még..

iPhone 3GS 16GB 06.15.00 5.0.1

(#583) old_artist válasza mongoose123 (#582) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

... bocs, de micsoda??? :F - talán használd a "válasz" gombot! :K

(#584) jackpcsm

jackpcsm
(tag)

Sziasztok,
Nem tudom eldönteni hogy t240hd-t vagy t260hd-t vegyek.
Csak 1 dolog tart vissza a nagyobbtól az, hogy félek hogy netezésre+office-ra túl nagy lesz.Tudom hogy ez meg távolság kérdése.Sajnos monitorként használva kb 70cmre fogok ülni tőle.....
Szóval mit javasoltok?
köszi

(#585) Zsozsooooo válasza jackpcsm (#584) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Én személy szerint 26"-t választanám ha már TV tuneres a nagyobb kép miatt! Felbontásra ugyan annyit tud mindkét típus. Netezésre+office-ra is alkalmasabb a nagyobb szerintem, mivel nagyobb karaktereket, betűket jelenít meg mint a 24" ezáltal láthatóbb lesz az apróval írt szöveg is ami a 24"on lehet túl apró lenne. Nem beszélve a játékoknál ahol jól jön az a plusz méretkülönbség már-csak a játékélmény miatt is, teljesítményben meg semmivel nem kér többet mint egy 24"-os !

(#586) Mlnr To'm

Mlnr To'm
(tag)

Lehet bunkóság, de peposztolom újra...

Halihó!
26" vagy nagyobb monitort keresek, mit tudtok ajánlani?

Eddíg ezeket találtam:
SAMSUNG SYNCMASTER T260 26"
ASUS VW266H 26"

Melyiket inkább? Vagy mi mást?

Előre is köszönöm.

(#587) G.F. válasza Mlnr To'm (#586) üzenetére

G.F.
(tag)

Nekem SyncMaster 275 van, az se rossz...

-gf-

(#588) Mlnr To'm válasza G.F. (#587) üzenetére

Mlnr To'm
(tag)

Nem, de nem is egy olcsó darab.
Otthoni felhasználásra lenne, játék, film ilyesmi.
Syncmaster 2232BW-nél ne legyen rosszabb képe és megfelel.

(#589) gecsekg

gecsekg
(újonc)

Sziasztok!
Sok huzavona után sikerült megvásárolnom kiválasztanom egy monitort. A T260 lett az áldozat. Viszont olyan problémám van, h a laptopomhoz akartam csatlakoztatni, de nem sikerült. Vettem HDMI kábelt, meg van HDMI csatlakozó a gépemen, s amikor összedugtam őket, akkor nem tudtam beállítani a maximális felbontást meg a frissítést sem. Mintha Nem ezt a monitort ismerte volna fel. Nagyon rossz képe lett így. Aztán kipróbáltam a hagyományos 15 tűs csatlakozóval, azzal meg működik rendesen.
De én azt hallottam hogy ennek működnie kéne HDMIvel is, s úgy elvileg még szebb képet kéne adnia. Tud vki segíteni ez ügyben?
Segítségeteket előre is köszönöm!

(#590) Mlnr To'm válasza gecsekg (#589) üzenetére

Mlnr To'm
(tag)

Nem vagyok egy pro ezen a téren, de lehet a hdmi kábel volt túl olcsó, nem mind tudja átvinni a fullhd-t, sok csak a hdready-t.
Persze tévedhetek.

(#591) Garesz válasza Mlnr To'm (#590) üzenetére

Garesz
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Én most kinéztem egy monitort viszonylag jó árban! De nem tudom eldönteni, nem találtam semmi jó tesztet, meg nem is vagyok egy monitor guru. Szóval a segítségeteket kérném ez ügyben hogy megérnée a monitor! Számomra, netezésre, filmezésre, Cad es programokra használnám leginkább!
Az említett monitor: LG M2794D 27" Monitor, Digital TV,
Pl azt se tudom hogy sima szobaantennával fogható e rajta az adás,
Ez ügyben szeretnék segítséget kérni tőletek!

Üdv: Garesz

(#592) Garesz válasza Mlnr To'm (#590) üzenetére

Garesz
(újonc)

Illetve még ezt a monitort néztem! Samsung SyncMaster 242 mp 24" 1920*1200 PVA-paneles +TV/FM Tuner
Erre is szeretnék valami véleményt melyiket érné megvenni?

Remélem válaszol valaki!! :C :R

(#593) Nyugdíjas válasza Mlnr To'm (#590) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az haggyán, hogy tévedhetsz,de nem is nagyon mennék bele, mely pontokon, mert khmmm....izé... komplett "butaság" amit irtál :B

[ Szerkesztve ]

(#594) Nyugdíjas válasza Garesz (#592) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Maga az ötlet nem rossz,de ha lemondasz a tunerről (nyilván egy külső megoldással helyettesítve, ha magára a funkcióra szükséged van), valószinüleg sokkal jobbat is találsz ebben az árban. Mennyiért nézted egyébként?

Nameg kialakítása maitt nem is biztos, hogy munkára alaklmas ez. Tévének persze biztosan.

[ Szerkesztve ]

(#595) Garesz válasza Nyugdíjas (#594) üzenetére

Garesz
(újonc)

Szia!

Éppen ezért kérek segítséget illetve tanácsot! Az első amit írtam az 70k ért megtudnám venni!
Amúgy nem ragaszkodom annyira a tv hez de én úgy gondoltam mivel nem igazán tvzek akkor jó ha egyben van! De ha azt mondod hogy inkább csak monitort vegyek akkor nekem az is jó! Én javarészt mindent számgépen csinálok! Munka, film.....
Ha tudsz valami jó monitort ami hosszúton megéri az kell nekem!

Üdv: Garesz

(#596) Nyugdíjas válasza Garesz (#595) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

70-ért azt a monitort? Hmmm....hm... az valami hazug dolog lesz ;] Nagyon olcsónak tűnik nekem. Vagy nem a Samsungra gondolsz itt?

Egyébként nagyn jó lenne tudni, mi az az összeg amit rá tudsz szánni...

(#597) Garesz válasza Nyugdíjas (#596) üzenetére

Garesz
(újonc)

Szia!

Igen 70 ért az az LG! :) Nekem is gyanús egy kicsit mert az eladó eléggé érdekesen áll a dologhoz! Írtam neki hogy természetesen kipróbálnám és adásvételi szerződést is iratnék nem akarok még egyszer szívni. Erre fel volt háborodva hogy miért vagyok ilyen "nehézkes" ő tudja hogy jó a monitor és nekem most már nem eladó.....!
Szóval érdekes, de nem is ez a lényeg! Én árban először is 40-50 körül gondoltam. Nekem nem feltétlen kell új, jó használtan is, ami garis még. Ha több akkor részletre is megvenném ha valaki belemegy.....!
Kb ez lenne a lényeg. Vehetem volna már de az utolsó pillanatokban valaki mindig visszamondta...
Akkor várom ajánlatodat!

Üdv

(#598) Nyugdíjas válasza Garesz (#597) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én a Samsungra gondoltam. De ezek szerint az LG is olcsó ennyiért, azt nem is néztem.
Mostmár csak azt nem értem, hogyha 50k-d van akkor miért jön szóba egy annál jóval drágább monitor? MIntha nem igazán tudnád hova nyúlj :)

Ezért az összegért sem tuneres, sem CAD-re megfelelő monitort nem fogsz kapni abban biztos lehetsz. Talán valami ezer éves, 19"-os darabot.

Persze ha neked megfelel egy TN-es monitor akkor találhatsz,de semmiképpen sem tunereset, és nem ilyen méretben. Ebben az árban az olcsóbb kategóriából a vállalhatóbb darabok 22-23" körüli méretben vannak.

(#599) Nyugdíjas válasza Garesz (#597) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

50 körüli árban ami ajánlható az részemről a Samsung 2333SW, és a BenQ E2200, vagy 2220HD.

(#600) Garesz válasza Nyugdíjas (#599) üzenetére

Garesz
(újonc)

Utánuk nézek! Köszi szépen az infót!
BenQ moncsik elég jók a piacon?

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.