Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)

(#451) old_artist válasza TothMG (#450) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, ezt tökéletesen jól tudod, viszont van megoldás, ha egy ugyan olyan VGA-ra történik a kalibrálás (GPU miatt) a monitoroddal egyetemben (tehát csak a monitort kell hoznod), akkor nem lehetnek gondok, és csak az icc színprofilt kell behelyezned az oprendszered megfelelő helyére, és ezáltal egy színhelyes monitort láthatsz majd! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#452) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Eizo 26-osok mennytiol vann es mondjatok mar parat legyszi.
Ja es s-pva-sak legyenek.
Koszi

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#453) old_artist válasza adamssss (#452) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Láthatod az EIZO típusokat magyarul és a hivatalos angol oldalon!
Itt és itt tájékozódhatsz az árakról! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#455) adamssss válasza old_artist (#453) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Kosz!

Ez sokat segitett, de az arak sem semmik. Sajnos.

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#456) old_artist válasza adamssss (#455) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, az árak kicsit borsosak, de minőségi készülékekről lévén szó, minőségi panelekkel és kiváló elektronikával, ez teljesen természetes, és így már nem is olyan drágák! :U

(#457) Progép válasza old_artist (#456) üzenetére

Progép
(lelkes újonc)

Szia old_artist!

Látom te vagy a Monitorok csúcsa. :)

Te mlyeik monitort vennéd a 2tő közül?

1: Eizo FlexScan HD2442W
2: Eizo FORIS FX2431

Segítségedet előre is köszönöm.

Progép.

Új konfigom 2011ben lesz PCI-E 3.0-ás vgával.

(#458) vitezlejszlo

vitezlejszlo
(fanatikus tag)

Sziasztok

Most igy augusztus kozepen lassan hogy allunk? 26-27 -es monitort szeretnek venni, elso sorban jatekra (tehat az input lag fontos!). Talan ezutan a masodik legfontosabb az, hogy legyen analog vga bemenete is, es a jelforrasok kozott a leheto legkevesebb gombnyomassal lehessen valtani (igen gyakori masik gep javitas miatt nem akarok elmerulni 10 menupontban, mire at tudom valtani a forrast).

Szoval most van jo monitor, vagy erdemes kicsit varni 1-2 honapot, mert jon valami tutisag, ami miatt mar most ne vegyen az ember monitort? :)

koszi

l

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#459) vitezlejszlo

vitezlejszlo
(fanatikus tag)

Illetve ennek az LG-nek milyen hattervilagitasa? Led-es?

koszi

l

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#460) old_artist válasza Progép (#457) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Az az igazság, hogy még nem találkoztam "négyszemközt" a EIZO FORIS FX2431-el, s ezért nem akarok elhamarkodottan véleményt mondani róla, de mivel tudjuk, hogy az EIZO-k igen magas követelményeknek is megfelelnek a kimondottan speciális kategóriákban is, ezért nem kételkedem, hogy ezzel az új típussal való megismerkedés rossz fényvetne rá, sőt ...!
A HD2442W-t már volt alkalmam megtapasztalni, ha csak kis időre is, de szvsz egy nagyon kiváló multimédiás monitor! Aki ilyet vett cél-eszköznek, az csak jókat tapasztalt a monitorral kapcsolatban!
szvsz bármelyiket is választod, nem bánod meg (esetleg itt még az ár is dönthet, bár attól függ, hogy mire is használnád), s ha ki tudod használni a FORIS FX2431 adottságait, akkor azt válaszd, legalább lesz egy olyan tulaj, aki mondhat véleményt erről a monitorról is és használhatóságáról is!

... ja, és még messze nem tartom magamat "a Monitorok csúcsa"-nak, bár igyekszem jobban eligazodni az "útvesztőjükben", de láthatod, mindig jönnek az újak és újabbak, s szinte manapság követhetetlenek minden tekintetben!

ui.: ... én mindkettőt szívesen látnám az asztalomon! :K

(#461) Progép válasza old_artist (#460) üzenetére

Progép
(lelkes újonc)

Oks. Köszi szépen még nem tudom melyiket fogom megvenni de ha mind2tővel jól járok akkor príma. Használva: játékra, vidóra, tv-re tunerrel, munkára és amire még lehet. :))

Új konfigom 2011ben lesz PCI-E 3.0-ás vgával.

(#462) old_artist válasza vitezlejszlo (#459) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

... melyik LG-re is gondolsz, ami led-es háttérvilágítású :F

(#463) PNP

PNP
(senior tag)

Lassan két hónapja, hogy nincs monitorom, most is vakon gépelek :), a mindenki által fényezett LG W2600HP-BF gyári hibás volt, a csere nem jött létre, nem tudtak hozni, megrendeltem máshol, ott is csak ígérgetnek, mintha egy darab nem lenne az országban. Van valami alternatívája? Eizo-ra nincs keret, TN nem játszik, képátlóból nem szívesen adnék le, végső esetben 24" lesz.

(#464) Ariadne válasza PNP (#463) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Megkérdezhetem, milyen hibája volt? Ilyet tervezek hamarosan, azért érdekelne, mire kell figyelni...

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#465) PNP válasza Ariadne (#464) üzenetére

PNP
(senior tag)

Bal oldala sötétebb volt, írtam róla itt pár mondatot.

(#466) Nyugdíjas válasza PNP (#463) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Valóban nincsen az országban egy darab sem. Ebből a szempontból nincs okod a haragra. old_artist kolléga szerint még gyártják, bár mi már szinte lemondtunk róla, annyira beszerezhetetlennek tűnik, szóval reménykedj, hogy tudnak neked hamarosan hozni egy csere-darabot. Avagy azért szerintem a 24" sem egy halálos dolog...

A "mindenki által fényezett" kifejezésedben érzek némi szarkasztikus élt, ami szerintem felesleges, mert ár/érték arányban egy kiváló monitor, és én még egy hibásat nem lttam belőle, pedig megfordult pár a kis koszos mancsaim közt ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#467) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Halihó!

Érdeklődnék, hogy ezt a HW-es kalibrálást kinek érdemes, min javít, és mennyibe kerül.

Én novemberben szeretnék majd egy W2600HP-BF típusú moncsit beszerezni, így ezen is el kell gondolkodnom.

B.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#468) PNP válasza Nyugdíjas (#466) üzenetére

PNP
(senior tag)

Jól érezted, nálam egy percig nem volt jó, csak a garanciális ügyintézés egy hónap volt (közben bepróbálkoztak egy pixelhibás példány cseréjével, ami külön mókás, hiszen az LG vállal pixelhiba-garanciát tudtommal), azóta is csak várok hogy legyen másik. Elhiszem hogy más jól járt vele, nekem is tetszene, de nem tud összejönni. Másfelől viszont örvendetes, hogy nem kezdtek el szívózni, hogy nem is hibás, csak a szemem szar. Ez nagy szó ebben az országban.
24"-es opciók? HP 2475W?
Tetszik, de így rá kell dobnom 40 ezret, hogy legyen egy 5 centivel kisebb monitorom...

(#469) Nyugdíjas válasza PNP (#468) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Vagy ott a Dell2408Wfp is akár... De ha ragaszkodsz az IPS-hez akkor a HP, ez igaz.

A másik, ami neked sovány vigasz, hogy én tudtam volna találni olyan kereskedőt, aki biztosit neked cseremonitort, igy nyugodtan megvárhatod a cserét, és lesz egy olyan monitorod a dolog végén , amit szerettél volna először is.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#470) PNP válasza Nyugdíjas (#469) üzenetére

PNP
(senior tag)

Cseremonitor nem lényeg, van egy jobb 19-esem, azt használom most is, kibírható. Még egyelőre várok az LG-re, de ha tudsz olyat mondani, ahol biztosan van (lesz a közeljövőben), az érdekelne.

(#471) Zsozsooooo válasza Nyugdíjas (#469) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Vagy ez is:
Ha H-IPS érdekel ott a NEC MULTISYNC 2490WUXi² vagy NEC MULTISYNC 2690WUXi² oazis computerbe most várják igaz lehet kicsit drágább ! Amúgy ilyen esetben nem jár vissza a pénzed ha már nem tudják cserélni ?

[ Szerkesztve ]

(#472) PNP válasza Zsozsooooo (#471) üzenetére

PNP
(senior tag)

De, kaptam az LG szervíztől csereigazolást, az ipon meg mivel nem tudta mire cserélni, visszafizette az árát.

(#473) adm válasza Zsozsooooo (#471) üzenetére

adm
(őstag)

1,5x és 2x annyi. :DDD

pecs2100.hu

(#474) Nyugdíjas válasza Zsozsooooo (#471) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azt ajánlottam volna én is szivem szerint,de egyáltalán nem ez a kategória árban.

(#475) Zsozsooooo válasza PNP (#472) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Nagyon furcsa az egész ! Van egy jó és kapós monitor , nem lehet, hogy az LG valamit nagyon elszámolt és olcsóra kalkulálta az árakat ? És inkább nem szolgálja ki a vevőket mind, hogy haszon nélkül adja továbbra is a monitort ? Lehet kijönnek valami uj külsővel ugyanezzel a paraméterekkel csak kicsit drágább áron ? Lásd Nvidia GTX295 példának, igaz itt a kártyát szabták át, hogy ne haszon nélkül adják el !

(#476) Nyugdíjas válasza Zsozsooooo (#475) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Elég régen fut már ez a monitor. Nem hiszem, hogy erre most jöttek rá. Én részemről nem szeretem az ilyen nagyon belelátónak tűnő összeesküvés-elméleteket.

Egyébként úgy tűnik a monitor beszerezhető, ugyhogy a kollléga örömködhet.

(Priviben akár súgok is)

(#477) old_artist válasza Zsozsooooo (#475) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Nem, nem számolták el magukat, mivel a csatlakoztatása miatt volt ennyire "occsó", a "csak" d-sub és a DVI-vel!
Az az igazság, hogy "még akkor" közbeszólt a pénzügyi válság, és leálltak pár hónapra a gyártásával is, és (lehet) nagyon nehezen kezdték újra gyártani, s mivel új típusokkal is jönnek ki, ezért elképzelhető, hogy visszafogták a típust, ezért is elég nehézkes a beszerzése, meg hááát a nagykerek se állnak a jobb paneles monitorok magaslatán, csak (az ipari hulladéknak nevezhető) TN paneleseket tekintik előnyös eladhatósági mércével! :DDD - de beszerezhető!

[ Szerkesztve ]

(#478) Brekk válasza PNP (#470) üzenetére

Brekk
(senior tag)

Mi akár a héten hozunk neked LG-t. :K

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#479) Zollee

Zollee
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nem kaptam választ senkitől se PÜ-ben, se itt a monitor kalibrációra.
Szóval adott lenne egy LG W2600 HP-BF (2009 júniusi gyártással)
Szeretnék konkrét ajánlatot kérni (akár PÜ-ben), hogy vállalná-e valaki a kalibrációját, mennyiért, ha le kell jönnie békéscsabára akkor mivel számoljak, vagy ha felviszem hozzá oda ahol jó neki, akkor mibe kerülne?

Köszi előre is!

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy baglyot egyensúlyoz a hátán.

(#480) Zollee válasza Zollee (#479) üzenetére

Zollee
(kvázi-tag)

Jah, most jut eszembe, hogy még csak laptopon tudok grafikával játszadozni, amin nincs DVI. :F Azt hiszem ez gond lesz. (de javítsatok ki, ha tévedek) Mert később feltétlen szeretnék DVI-re váltani, ha meglesz az új asztali gépem. Akkor így necces a történet, várjak vele míg lesz DVI-m?

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy baglyot egyensúlyoz a hátán.

(#481) Brekk válasza Zollee (#480) üzenetére

Brekk
(senior tag)

Minenképp gépre kell kalibrálni, amivel használod. Tehat ha nemsokara lecsereled a geped, akkor az javaslom, hogy várd meg ameddig meglesz az, és csak azután kalibráltass! Mindenképp azt ajánlanám, hogy olyan gépen használd amin van DVI!

(#482) i are robot válasza Zollee (#480) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Szvsz hallgass Brekkre, jól mondja. Laptopra kalibrálni meg ráadásul azért különös, mert gondolom néha rádugod a monitort, néha nem, amikor igen, akkor jó, amikor viszont a saját kijelzőjét használnád, akkor meg mindig át kéne állítani a használatos profilt. Szóval macera.

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#483) Brekk

Brekk
(senior tag)

Érkezett hozzánk LG 26" os monitor pár darab, ha valakit érdekel szaladjon be nézze meg! :K

(#484) Zollee válasza i are robot (#482) üzenetére

Zollee
(kvázi-tag)

Állandóan a monitoron megy a téma, a laptop le van csukva mindig. De a sima HD-15 csati amúgy is gáz, szóval igen.. Ha meglesz a gép, majd csak akkor kalibráltatom be. Köszi a hozzászólást. :)

(#485) Ariadne válasza Brekk (#483) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Óóóóóóóó... Hétfőn repülök, és jól megnézem, remélem marad még addigra. :C Remélem azért még majd szeptemberben is lesznek...

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#486) PGY65

PGY65
(újonc)

Sziasztok!
Főként az itt olvasottak hatására vettem egy LG W2600 HP-BF monitort. Amiket korábban leírtak róla én is tapasztaltam ("kicsit" erős piros szín, nagy fényerő stb), ezeket azonban sikerült hosszas beállítássorozattal megoldani: fényerő le, kontraszt le, gamma le...
Egyet azonban észrevettem: ha ilyen beállítás mellett használom a monitort, nagyon fárad a szemem. Ugyanúgy, mintha 60 Hz-re beállított CRT előtt ülnék. Elkezdtem keresgélni több fórumban, ki mit tapasztalt erről. Egy helyen olvastam, hogy valaki fényképezni akarta a monitort (hasonló beállításokkal, mint az enyém: alacsony fényerő, kontraszt stb) és észrevette a fényképező kijelzőjén, hogy vibrál. Neki sikerült megoldania a Phase beállítással (gondolom analóg kábellel használta), mert utána már nem tapasztalta ezt. Én digitális üzemmódban használom így ez nekem nem segít, viszont észrevettem azt, hogy ha a fényerőt maximálisra állítom, a gammát és a kontrasztot minimalizálom, eltűnik a vibrálás. Ekkor viszont fűt a panel és elég zavaró a fényerő is. A videókártya (ATI 4870) Catalist-ban ugyan tudok levenni a fényerőből, de valahogy nem az igazi.
Kérdésem az, hogy tapasztalt-e már valaki hasonlót, illetve ha igen, hogyan oldotta meg?
A monitor 2009 júniusi gyártású, lengyel összeszerelés, 906MAGPOT871 számmal.Bocs, ha írtak már erről - nem találtam.
Köszi a segítséget.

(#487) old_artist válasza PGY65 (#486) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

"Kérdésem az, hogy tapasztalt-e már valaki hasonlót, illetve ha igen, hogyan oldotta meg?" - esetleg ... műszeres kalibrálással!
Igen, az ilyen WCG színterű monitoroknak eléggé szaturáltak a színei (különösen a red), ezért kell megfelelően beállítani!

Egyébként, ha CRT után használod, akkor egy bizonyos időnek el kell telni, hogy megszokjad a kijelzőjét, viszont ha vibrál, akkor azzal más gond is lehet, sőt nem is biztos, hogy ez a monitor hibája!
Pl. földelt konnektorba van kötve, és használsz-e hozzá zavarszűrős elosztót, sőt van-e a közelben valami elektromos (esetleg mágnenes) berendezés, ami zavarhatja a monitor elektronikáját? :F

(#488) PGY65 válasza old_artist (#487) üzenetére

PGY65
(újonc)

Köszi a választ. Kérdéseidre: már 4 éve nem crt monitort használok, éppen a vibrálás miatt. Eddigi monitorom egy Samsung 193P monitor volt, ami nagyon jó volt, csak tervezek és területnek már kicsi. Ezért kerestem valami nagyobbat (26"-ban ezt meg is találtam). Nekem nem a piros szín a gond, azt beállítottam olyanra, hogy nekem tökéletes legyen. Inkább az alacsony fényerő melletti vibrálás, amit mondom nem is lát az ember szabad szemmel, de az enyém már elfárad tőle rendesen. Akinek ilyen monitorja van, kipróbálná úgy, hogy alacsonyabb fényerőn (pl 20-30) megnézi a telefonjába épített kamerával, utána pedig felhúzza a fényerőt 100-ra és akkor is. Különbözik a kettő? Én sok vékony vízszintes fekete -világos sávot látok az első esetben és érzem is, hogy fáj tőle a szemem. Ez utóbbinál nem, de így meg a nagy fényerőbe fájdul bele a fejem. Meg lehet e valamilyen módon szüntetni a csíkokat úgy, hogy a fényerő ne legyen 100-on? Zavarszűrős elosztót nem használtam, a másik monitoromnál nem volt ilyen gond. Ez segíthet? Akinél kis fényerőn nincs csík így használja?

(#489) PNP válasza PGY65 (#488) üzenetére

PNP
(senior tag)

Azt elképzelhetőnek tartom, hogy zavarja a szemedet a vibrálás, és valami nem stimmel a monitoroddal, de ez a mobiltelefonos tesztelés nem egy adekvát eljárás.

(#490) Nyugdíjas válasza PGY65 (#488) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Van kettő az üzletben, ha lesz egy kis időm, megnyomkodom neked őket, aztán hátha kiderül valami...

(#491) PNP válasza Nyugdíjas (#490) üzenetére

PNP
(senior tag)

Melyik üzletben?

(#492) Nyugdíjas válasza PGY65 (#486) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nos...

Annyit tudok erre mondani, igy hirtelen elvégzett "tesztem" alapján, hogy az összes! itt lévő TFT ugyanigy viselkedik. Tényleg enm azért,de lehet a szemed nem a régi már. Szemüveg nélkül engem is fárasztanak már sajnos a monitorok szemileg :)

A jelenség tapasztalható, hogyha leveszem a kontrasztot a vibrálás csökken, illetve megszűnik,de ezt én mindnél láttam a fényképezőgépen kerezstül nézve. Viszont azt én is szeretném megjegyezni, hogy ez a fényképezőgépes kukkolás nem éppen egy profi teszt-eljárás :D

Azt nem tapasztaltam, hogy az LG-k jobban vibrálnának, mint bármelyik másik, szóval nem gondolnám, hogy ez egy hiba...

(#493) madgie válasza PNP (#489) üzenetére

madgie
(VIP)

Bizony nem, de az természetes, hogy az otthoni kis Eizo nem vibrál semmit se, de még az öcsémnél, illetve a melóhelyen lévő TN+Filmesek sem nagyon. Ilyen LG-t szeretnék venni a közeljövőben, jó lenne látni egy videón, milyen mértékű ez a vibráció, mielőtt kiszórok egy vagon pénzt az ablakon egy olyan monitorért, amit esetleg nem bír majd a szemem (CRT-t sem nagyon bírta, hiába 100 Hz meg akármi)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#494) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Szükségét érzem megemliteni, hogy az NEC 2690WUXi2 a legállatabb monitor amit életemben láttam. Ideücsörögtem egy picit elé, ha már hoztunk belőle,de nem igazán találok szavakat :Y:Y:Y

(#495) madgie válasza Nyugdíjas (#494) üzenetére

madgie
(VIP)

Igen, jó példa arra, hogy mennyit is számít a jó elektronika (asszem ugyanaz a panel van benne, mint az LG W2600HP-BF-ben).

Szerk: akkor rosszul emlékeztem, kösz a kiigazítást :B

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#496) Nyugdíjas válasza madgie (#495) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem-nem. Ez H-IPS, A-TW-Pol előtéttel. IPS-hez képest nagyon állat feketéje van, és bár WCG, de nagyon szépen működik sRGB-ben is. Egyszerűen le vagyok nyűgözve.

(#497) madgie válasza Nyugdíjas (#496) üzenetére

madgie
(VIP)

Épp ezt figyelem. Kíváncsi vagyok mennyiért fog elmenni, mert nagyon jó kis monitor :)

(#498) atom18

atom18
(kvázi-tag)

sziasztok. én egy 26"monitort szeretnék venni és az lenne a kérdésem h.milyen ajánlotok a fontos számomra h.1920*1200as felbontású legyen és nem kell rá a tvcsati,mit ajánlanátok én samsung 260T-t gondoltam. fontos a szép kép és leginkább játékra és netre használnám. mindenkinek köszönöm aki segít és hozzászól!!

(#499) old_artist válasza madgie (#495) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Az LG-ben 5ms g2g, 26"-os WS LG.Philips S-IPS (LM260WU2 01), a NEC LCD2690WUXi2-ben meg 8ms g2g, 26"-os WS LG.Philips H-IPS A-TW Pol (LM260WU2 02 - "picit" módosított) panel található, ami megerősített előtéttel rendelkezik, és ez által a már általad is nagyon jó cikkben :R említett, (ha jól tudom, akkor cirkuláris) polarizációval (polár szűrővel) is rendelkeznek! :K

[ Szerkesztve ]

(#500) PNP válasza old_artist (#499) üzenetére

PNP
(senior tag)

Szerinted ha nem sürgős monitort cserélni, csak jó lenne (és megvan a keret az LG-re), akkor érdemes várni 1-2 hónapot, vagy a W2600-hoz ragaszkodjak?

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.