Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)

(#251) X Factor válasza TothMG (#247) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Nem lenne neked jobb választás egy 32 colos 100hz-es hd tv ?

Olvastam h. már döntöttél, ez esetben mind1.

[ Szerkesztve ]

(L) Atiradeonika (L)

(#252) TothMG válasza old_artist (#250) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Már megkaptam a visszajelzést a monitor feladásáról, van DHL kódom is.
Ez jó jel, elég gyorsak voltak. Már nagyon várom.

Üdv

Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

(#253) TothMG válasza old_artist (#243) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Ezt [link] véletlenül nem a Hazro gyártja?

(#254) old_artist válasza TothMG (#253) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

szvsz nem, de mivel nagyon "hasonlítanak" stílusilag, nem kizárt, hogy van valami közük egymáshoz! Mindkettő székhelyileg amerikai!, de a Hazronak van angliában is egy gyártósora, ha jók az értesüléseim!
Majd nézd meg, mikor megérkezik, hogy mi van a "doboz cédulára" írva, honnan szállították ki! :F

Gondolom, már alig várod! :Y

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#255) Nyugdíjas válasza TothMG (#252) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én is nagyon kiváncsian várom a fejleményeket. Azthiszem nekem is ez a monitor lesz a kiszemeltem. Egészen jól fog mutatni az iMac mellett :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#256) TothMG válasza old_artist (#254) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

A DHL jelezte, hogy a monitor már Magyarországon van és holnap dél fele megkapom. Ha minden jól megy holnap este teszek fel fotót róla és megírom az első benyomásokat.

ÜDV

(#257) old_artist válasza TothMG (#256) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Már alig várom (várjuk)! :Y :R
Nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok majd az első benyomásaidra, persze minden elfogultság nélkül! :K - és persze egy kimerítő tesztre is - majd! :R

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#258) TothMG válasza old_artist (#257) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Megérkezett a monitor. Sérülés és pixelhiba nélkül 5 munkanap alatt ért ide. Még nem sikerült tüzetesebben megnézni csak gyorsan pixelhibára teszteltem. A kinézete elég tetszetős, látszik rajta, hogy nem tucat áru, Szép a kidolgozása, és full alumínium. A fekete homogenítása első ránézésre nem az igazi, de még 50%-on is túl fényes, még be kell állítani. Majd teszek fel fényképet is.

ÜDV

(#259) old_artist válasza TothMG (#258) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Már csak ezt a topikot nézegetem, s vártam a hsz.-edet! :Y
Gratula hozzá! :C

Várunk minden értékelhető megjegyzést és véleményt! Képeket is szívesen nézegetünk róla - minden szemszögből! :K

(#260) TothMG válasza old_artist (#259) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Ma sikerült egy kicsit tesztelni a monitort. Megpróbáltam beállítani a tesztben szereplő kalibrálási értékeket, de miután az eizo lcd teszttel ellenőriztem kiderült, hogy teljesen használhatatlan, mivel az én monitorom rev 2.1 és valószínűleg változttattak a beállításokon. Fórumokon is azt olvastam, hogy javítottak rajta, úgy hogy hagytam a gyári értékeken, melyek, lehet hogy valamelyest már beállítottak, ugyan is a gyári értékek nem 100-ról indulnak, hanem mindegyik más, a színeknél is. Jó lenne kalibrálni a monitort, csak sajnos messze vagyok Budapesttől, és nem tudom mikor megyek legközelebb, de lehet valahogy még azt is megoldom, de előtte még használom.
Teljesen sötétben a feketének van lent és a jobb lenti sarokban egy kis bevilágítása, de mintha pár óra használat után is csökkent volna ez. Van egy ips-s tv-m aminél szintén volt ilyen, de pár hónap használat után eltünt. Gondolom az összeszerelés után a használat közben még igazodik a panel, a bevilágítás abból adódhat, hogy a szélénél feszül egy kicsit a panel, és a jelenség ugyan olyan, mint amikor ujjal megnyomjuk a panelt. Ez használat közben szinte nem látszi, film nézés közben sem, pedig ott alul és felül fekete csík van. Az 1600x1200 75% Hz-et nem sikerült beállítanom, amit nagyon sajnálok pedig a monitor leírásában ez is, és a színsémák is szerepelnek, melyet szintén nem sikrült aktiváni, de a menüben szürkén benne van, viszont ha jól láttam a monitor firmware-je frissíthető, és elképzelhető hogy a javítások később még meglesznek. Dinamikus kontraszt sincs még, mondjuk nem is hiányzik.
Ennyi a negatívum, a többi viszont nagyon jó. Teljesen másnak tűnik a monitor színvilága mint a HP volt. Utánhúzás szinte semmi nincs, és játékban semmilyen input lag nem észlelhető, nagyon pontosan tudtam célozni, és a 60Hz ellenére is élmény volt használni. A színek nagyon intenzívek, a fekete elég jó, a kontraszt megfelelő, a tesztben szerepelt, hogy a kontraszt nagyot esett a fényerő emelkedésével, de ennél a monitornál már ezt nem vettem észre. A fehér szenzációs és a kijelző homogenitása is tökéletes. Az igazi erejét a monitor film nézésnél mutatja meg. Nem tudom igazán leírni, de olyan mintha mélysége lenne a filmnek, nem láttam még hozzá hasonlót. Igen nagy élmény rajta filmet nézni, a színek telítettek és ragyognak, de nincs az az érzése az embernek hogy mesterkélt, hanem a valósághoz nagyon közelálló a képi megjelenítés. A HP-nek is szépek és jók voltak a színei, de hiányzott belőle az a plussz ami ebben megvan. A megjelenése a monitornak nagyon egyedi, de erről még teszek fel ma képeket is. Őszintén megvalva ennyi pénzért nagyon jó a monitor. Volt rizikó a rendelésben, de pixelhiba nélkül megérkezett, és megérte. Már láttam egy pár monitort, sajnos SX szériás Eizot még nem, de nem tudnám azokhoz hasonlítani, mert teljesen más mind külsőleg mind képi megjelenítésben.

Így elsőre ennyi, ha még vannak tapasztalatok megírom.
Képek hamarosan.

ÜDV

(#261) TothMG válasza TothMG (#260) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Túl nagy lett a kép.

[ Szerkesztve ]

(#262) TothMG válasza TothMG (#260) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

(#263) old_artist válasza TothMG (#260) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ah, de szép - grat hozzá! :C
Megérdemelne egy hosszabb lélekzetű logoutos cikket! Ha rászánod magadat, akkor én is hozzá járulok majd a kalibrálással! :F :K Azért kíváncsi lennék egy default gyári beállításon hagyott kalibrációs tesztre!
Igen, egy ilyen kaliberű monitornál (meg sok újnál is), érdemes megvárni bizonyos óra elteltét a hátérvilágítás és a homogenitási "illeszkedését", mivel akkor nyeri el végleges "összeszokottságát, összehangoltságát"! Ez sajnos egy TN-es monitornál nem mondható el, mert ott ha megvan, akkor 5-10ezer óra után is ott van, de hááát ez nem is az a gagyi kategória!
A 75Hz viszont elszomorított, de lehet, hogy a Hazro szupporttal, ha tudsz "diskurálni", akkor megoldódik majd a gondod!
Viszont élmény lehetett filmet nézni rajta, ahogy olvasom "nem mesterkélt", és ez az érzés ha megvan, akkor már megérte!
Kérdések:
- gondolom nincs rajta DisplayPort, de ha átalakítóval kötnéd a gépedhez, akkor sem tudod elővarázsolni a 75Hz-et?
- milyenek a betük élsimítása?
- milyen garanciális feltételekkel kaptad?
- a menüjében milyen állítási lehetőségek vannak (pl. gamma van?) - esetleg képeket, ha tudnál róla készíteni ...
- mennyire kezelhető a menü remdszere?
- mennyire észrevehető oldalról (este vagy nappal) az IPS technológiából adódó "magentásodás", a HP-hez képest?
- milyen a feketéje a HP-hoz képest?

Majd még várjuk a további tapasztalataidat! :R

Üdv.

(#264) fi:zi'k válasza TothMG (#262) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi darab. Grat hozzá!
Két kérdés:
Nem látok rajta szellőző nyílást (esetleg alul?).
A dönthetőségen kívül lehet egyéb módon állítani?

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#265) TothMG válasza fi:zi'k (#264) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

A hátoldalán alul és felül van egy kis nyílás sor, de azon kívül semmi. Full alumínium, és a hő a burkolatra van kihozva. Az állíthatósága korlátoztott, csak dönthető.

(#266) HoloPainen

HoloPainen
(újonc)

Sziasztok

Egy LG W2600HP-BF van boldog tulajdonosa lettem.Minden szép és jó azonban egy problémám van a színek mintha túl erősek lennének, főleg a piros meg a zöld amolyan "neonos" tartományba tolódik el és nem tudom hol lehetne ezen változtatni. Tipp?

(#267) TothMG válasza old_artist (#263) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

A menüje elég jól kezelhető, de gamma állítást nem találtam. A feketéje szerintem jobb mint a HP-nek, de a magentásodás szerintem erősebb annál.

ÜDV

(#268) HoloPainen válasza TothMG (#239) üzenetére

HoloPainen
(újonc)

Most vettem ezt a monitort és ATI Catalystból beállítva bármilyen felbontást megjelenít képponthelyesen megfelelő aránnyal fekete csíkokkal szélen és alul felül

(#269) TothMG válasza HoloPainen (#268) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Ez így van, de csak akkor, ha softverből állítod, és ilyenkor a natív frissítésből indul ki ami max 60 Hz. Az 1:1 akkor kellene, ha magasabb frissítést akarsz elérni, pl 1280*1024 75Hz képponthelyesen és ezt már nem lehet szoftveresen.

(#270) HoloPainen válasza TothMG (#269) üzenetére

HoloPainen
(újonc)

na ok de mi a differencia 60hz és 75hz között TFT-nél?

(#271) TothMG válasza HoloPainen (#270) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

[link]

(#272) HoloPainen

HoloPainen
(újonc)

Köszi. Még egy probléma, bár ezt csak egy programnál látom. Szürke alapon fekete betűk környékén "zöldes" ha leveszem a gammát nullára ez még élesebben látható. Ez mi?

[ Szerkesztve ]

(#273) Draba válasza HoloPainen (#266) üzenetére

Draba
(lelkes újonc)

Csak egy villámkérdésem lenne:
honnan a csücskös f@aszból sikerült megvenni?
Fizikai képtelenségnek tűnik ebben az országban bárhol beszerezni.

(#274) fi:zi'k válasza Draba (#273) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt vagy itt
aki keres talál... :F

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#275) old_artist válasza Draba (#273) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Pl. a Hexaahoz vagy csütörtökön, vagy jövő hét keddre érkezik meg az új szállítmány (legújabb rev.-el). Érdemes privátban lefoglalni, mert nagyon hamar elkapkodják! :K

(#276) Draba válasza old_artist (#275) üzenetére

Draba
(lelkes újonc)

Foglaltam még 9-én, csak azóta semmi hír, válaszolni meg elég nagy laggal szokott :)
Mindegy, jövő csütörtököt még megvárom, hátha.

i:zi'k: telefonálj rájuk, és kérdezd meg, van-e raktáron, "I dare you" :)
A szabvány válasz nincs, de tudunk rendelni/nem is lesz.

[ Szerkesztve ]

(#277) borisz_B válasza HoloPainen (#266) üzenetére

borisz_B
(tag)

Valami ehez hasonlóak voltak nekem is a problémáim (bár ez lenovo), de old_artist bekalibrálta tökéletesre (és eltüntek az általad említet problémák is), és szvsz a VGA-dban is a szaturáltságot leveheted 85-95% közöttire (valahol olvastam), a gammához meg nem érdemes nyúlni, állítsd vissza az eredeti állapotra a monitorodon!

Romboljunk, hogy építhessünk!

(#278) HoloPainen válasza Draba (#276) üzenetére

HoloPainen
(újonc)

itten
http://www.landcomputer.hu/termek.php?cat=11&subcat=46&&t=1388

(#279) HoloPainen válasza borisz_B (#277) üzenetére

HoloPainen
(újonc)

Köszi, miből áll egy ilyen kalibrálás? El kell vinnem valahova? Lejjebbvettem a szaturációt egyébként mert fluoreszkáltak a színek szinte gyári alapon.

(#280) borisz_B válasza HoloPainen (#279) üzenetére

borisz_B
(tag)

Nem, nem kell elvinned sehova sem, mivel helybe mennek kalibrálni! Visznek egy műszert, felrakják hozzá a szoftvert, és a monitorodban hardveresen beállítják a fényerő, kontraszt, RGB értékeit, a műszer által megadott és meghatározott módon!
Abban biztos lehetsz, hogy a gyári érték (meg bárhogy állítgatod) és egy műszeresen hardveresen kalibrált monitor között ég és föld a különbség!
szvsz keresd fel privátban, biztos bővebben fog majd neked válaszolni!

Romboljunk, hogy építhessünk!

(#281) HoloPainen

HoloPainen
(újonc)

Na most hallottam meg 1-2 napja hogy a frissen vásárolt LG- w2600hp-bf monitorom búg, halkan de zúg/búg. Nem tudom hogy most kezdte csak el, vagy eleve csinálta és nem tűnt fel mert a destopom is zúg de csinálja. Februárban gyártották és 9essel kezdődik a sorozatszáma. Ez garancia kategória? Vissza lehet ilyesmi miatt vinni?

(#282) old_artist válasza HoloPainen (#281) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Első körben próbáld meg egy zavarszűrős elosztóról üzemeltetni, soknál bevált, többek között "Zolix"-nál is! :K

(#283) pasa21

pasa21
(újonc)

Sziasztok!Kérdésem volna mit szóltok ehhez:
Gericom TFT monitor 26"
full hd,
válaszidő:2ms,
fényerő:300cd/m2,
kontrasztarány:10 000:1(dinamikus),
HDMI,DVI,VGA,audio-kábellel
beépített hangszórók,
3év garancia
69900 FT.

(#284) Nyugdíjas válasza Draba (#273) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Vagy monnyuk Brekk-nél :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#285) kzs válasza pasa21 (#283) üzenetére

kzs
(újonc)

Megegyezik az iiyama E2607WS-1 tipussal - ez alapján döntse el mindenki :)

Egy javaslat: ne ird meg, hol kapható, mert boltonként valoszinuleg csak kb 2-3-5 darab érkezik (kulfoldon legalabbis erre panaszkodtak). Akit érdekel, úgyis megtalálja 2 gombnyomással :)

(#286) P071

P071
(újonc)

Sziasztok!

Most keresek monitorokat, egy Samsung 225MW-t szeretnék leváltani egy kicsit nagyobb wide monitorra, nem kell, hogy tv-monitor legyen egybe, csak monitor legyen.Keresgéltem itt prohardveren is de nem nagyon találtam jót.Alapvetően játékhoz meg filmezéshez kellene.Az ár kb. 50.000 ft-tól olyan max 70-80.000 forintig.Ha ez az árkategória nem jó (lehet elvagyok tévedve :S ) akkor meg minél olcsóbbat de azért minőségit szeretnék.

A segítséget előre is köszönöm!!

Poti

(#287) kzs válasza P071 (#286) üzenetére

kzs
(újonc)

Szerintem elég bátor... a 26 colosok árai 100e-nél kezdődnek általában
Kivéve az alább emlitett Gericom (vagyis iiyama) monitort

A német nyelvű fórumok szerint ezen az áron, ez a tipus bombaár...
Osztrákok, svájciak nyitásra mentek abba a bizonyos élelmiszerboltba, hogy jusson nekik belőle, és perceken belül elfogyott - ez az egyik előnye ennek a diszkontnak:
És a legszebb, itthon most még olcsóbban adják, mint osztrákoknál (gyenge forinton átszámolva) (249 eur = 75e, 349 chf = 69e)

Nézd meg ezt a fórumot (vannak képek is a Gericomrol):
http://www.hardwareluxx.de/community/showthread.php?p=10698740

Az iiyamaról is találhatsz sok tesztet, ha rákeresel. Alapvetően erről a márkáról én csak jót hallottam, a tipusról a tesztek nagyon jók

Mellesleg tegnap én is vettem egyet, de még nem lett kicsomagolva, úgyhogy saját tapasztalat nincs (meg nem is vagyok akkora profi :) )

(#288) P071 válasza kzs (#287) üzenetére

P071
(újonc)

Sajnos akkor ez a kategória kimarad...maradok a 24"-eseknél :/

Köszönöm a választ :)

Poti

(#289) sanchez83 válasza kzs (#287) üzenetére

sanchez83
(újonc)

Hali,
Milyen tapasztalataid vannak a Gericommal? Jó a képminősége? Valami kifogásolnivaló benne?
Végigrágtam magam a teszteken, és elég jókat írtak róla.
Köszi :R

(#290) chege

chege
(fanatikus tag)

Üdv

Van vkinek véleménye [Samsung T260HD] Tv monitorról? Olvasgattam róla, negatív vélemény nagyon nem találtam. Elsősorban játékra és filmre szeretném, de ritkán PS és Corel is menne. Mit gondoltok ról?

[ Szerkesztve ]

(#291) DriderG

DriderG
(tag)

Hali
Mi a vélemény, esetleg tapasztalat erről: Fujitsu-SIEMENS Amilo SL 3260W
A Saturn-ban láttam 80e-ért, színben/élességben jobbnak tűntek a FuSi-k a Samsung-oknál és az LG-knél.

[ Szerkesztve ]

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#292) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Ezen kérdésem felteszem a 21"-26"-os monitorok topikjában is, nem is értem minek így elszeparálni a topicokat... :(

Milyen TFT moncsit vegyek, (ezen kérdésem persze most a topicban foglalt méretre értem) ha mind a játék, mind a filmnézés fontos nekem? Illetve van-e ilyen méretben 120hz-es monitor, nehogy a jövőben ez jelentse a válaszfalat köztem és a 3D játék között. Ár/érték számít, 150ropit azért már sajnálok rá, de az alatt mehet! Csak FullHD képességű monitorokra vagyok kíváncsi! Köszönöm!

(#293) Zoli1222 válasza Egzee (#292) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Ha jól tudom, 150k-ért TFT-s monitort, nem fogsz kapni az életbe se 120Hz-eset.
De itt, majd kiokosítanak, és ajánlanak egy jó monitort. :K

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#294) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Ennyi idő után a következő megállapításra jutottam:

HA TUDTOK CSAK HAZROT VEGYETEK.+++++++++++++++++++++++

(#295) old_artist válasza TothMG (#294) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

TUDTUK - csak nálunk nem annyira elterjedt - sajnos! :O

Esetleg nem gondolkodtál egy logout-os cikkben, hogy felkeltsd a fórumozók és esetleg a kereskedők figyelmét is :F

(#296) Cyberpunk válasza TothMG (#294) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nekem is ez a kedvenc monitor márkám. Kiváló panel, és mellette még játékra is kifejezettem jó. Nem hiába vesznek a játék fejlesztők Hazro-t :K
Csak mint sok minden más ebben az országban nem lehet beszerezni, csak ha külföldről rendelsz. Az meg szerintem elég rizikós pláne ha gari intézésről van szó.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#297) TothMG válasza old_artist (#295) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Igérem elgondolkodom rajta, elég tapasztalatom van már vele.

(#298) TothMG válasza Cyberpunk (#296) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Szállítással együtt 500 font, van benne rizikó nem mondom, de ezen az áron mit kapsz itthon? Azon az áron amin itthon veszek egy hasonló tudású monitort kettőt rendelek kintről. Nem akkor kell ilyet venni, ha csak annyi pénzed van rá, hanem ha a legjobbat akarod és itthon a dupláját is kifizetnéd érte.

(#299) old_artist válasza TothMG (#297) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

A tapasztalatokat meg kell osztani a fórumozókkal is ;) :K - ne hogy benned maradjon, ki kell "írni" magadból, amit - szívesen olvasnánk, és nagyon sokszor linkelnénk! :R

(#300) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Bár tudom a 4 monitor nagyon hasonló, mégis melyiket választanátok, melyik a legjobb? :R Egyik se Tn-es, azokat kizárnám mindenképp.

HP LP2475W
Dell 2408wfp
Dell 2709wfp
LG 26" W2600HP-BF

Felhasználási terület főleg játék lenne, meg HD film, és bár nem dolgozom grafikai programokkal de törekszem a tökéletes színhűségre, és a legjobb minőségre. Ugyanakkor az LG ha nem annyival rosszabb, megérheti a 132k-t. Csak úgy vagyok vele ha a Dell 24-es méretben 40k drágább, akkor nincs elolcsózva ez az LG? :F Vagy ez a 40k csak a márkanév, és tök u.a a 2 monitor? :B Brekk-nél 190k a 27-es Dell amit Ő személy szerint a legjobbnak tart, kérdés az, annyival jobb e hogy a 26-os LG-nél 60k drágább. :Y

Az a tényállás hogy garizzák a ViewSonic 2435vm monitoromat ami ugy M-VA panelos, és tökéletesen elégedett voltam a színeivel és a minőségével 1,5 éve 186k volt, és ezt az összeget fogom megkapni elvileg ami a számlán szerepel. Mivel egyelőre úgy néz ki, nV kártyákkal nem kompatbilis a Monitor HDMI 1920x1200 felbontásban.Analóg D-sub kábellel müxik nV-n is.Ilyet még senki sem hallott, gondolom ti se. De a ViewSonic gyárba se, és a magyarországi szervízükben se. :U 1920x1200 nV kártyákon nem jelenik meg mint választható felbontás, max. a 1920x1080 ami meg ugye nem natív. Más tipusoknál kiválasztható az 1920x1200 de ha beállítod a monitor marad 1920x1080-ban. ATi kártyákkal tökéletesen működik!! :Y
Tehát ha viszakapom a pénzt akár a 27-es Dell is beleférhet. :K

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.