Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)

(#201) i are robot válasza TothMG (#200) üzenetére

i are robot
(senior tag)

http://www.argep.hu/product_405743.html

Az Ipon listáját néztem meg, ott konkrétan H-IPS-t írnak, ami elvileg a 2. kiadás. Azért érdemes rákérdezni, de gyanítom mostmár mindenhol a 2-est adják, mert ca. fél évvel ezelőtt még nem is volt rendes mo-i forgalmazója a NEC monitoroknak, gyakorlatilag nem lehetett beszerezni itthon, mostanra ez a helyzet már javult. Esetleg kérdezd meg Brekk-et is, biztos meg tudja mondani hogy az újat árulják-e.

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#202) old_artist válasza TothMG (#200) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv, Szia!

Igen, "sajnos" már láttam az említett EIZO SX2761W-t, és már kalibráltam is!
A HP-hez képest nem is lehetne összehasonlítani, mivel összehasonlíthatatlanul jobb/kiválóbb, mint szinte minden belépő és professzionális EIZO monitor! Az EIZO-k színtere jóval több színt ölel fel mint az eddigi LCD-TFT kijelzők, a képe és a képminősége a megszokott EIZO vezérlő egységének köszönhetően pazar látványt nyújt, kimondottan grafikusoknak és képszerkesztőknek, kiadványszerkesztőknek készült! A HP-hez képest, aminek 8bit-es a színvezéelése, ellenben az EIZO-nak egy belső 12bit-es Look-Up-Table (LUT) segítségével történik. Ez a szín-információk pontosabb árnyalati fokozását teszi lehetővé, mint a különben szokásos 8bites LUT-ok. A beépített színkezelés révén a színhőmérséklet 500-as fokozatokban 4.000 és 10.000 K között, a gammakorrekció pedig 0,2-es lépcsőkben 1,8 és 2,2 között beszabályozható, a a gamma-korrekció pedig 0,2-es lépcsőkben 1,4 és 3,0 között beszabályozható. Emellett a színtelítettséget és a színintenzitást az RGB/CMY-színekre külön be lehet állítani. Esetleg segítségedre lehet ez a flash animáció is! :K
Az Eizo FlexScan SX2761W, 6ms g2g 24"-os WS Samsung S-PVA panellal rendelkezik, és a jellemző reakcióideje (rise/fall) 11/5 ms, b2b váltással. Homogenitása az egyik legjobb/a legkiválóbb az LCD-TFT mezőnyében! :K
Mint a HP-t, ezt is biztonsággal megveheted a Hexaa-nál (mint EIZO viszonteladótól), most, ha jól tudom, akkor majd br.380e-ért, a legolcsóbban Mo.-on!
A NEC-et is vagy a Hexaa-tól, vagy a Brekk-től is megrendelheted, biztos, hogy azzal se járnál rosszul! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#203) TothMG válasza old_artist (#202) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Tetszik ez az eizo, kértem árat Hexaa-tól, majd meglátom, úgy láttam a teszteken, hogy az inputlagja is elég jó, még játékra sem lenne vele gond. Ez az eizo SX széria ütősnek tűnik. Az igazság az, hogy megvan rá a keretem, csak még rá kéne szánnom magam. A pixelhiba hogy van az eizo-nál?

Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

(#204) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Hazro HZ26wi-t nem tudja valaki hol lehet venni, jó német cím is, vagy webáruház.

(#205) old_artist válasza TothMG (#204) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Elég nehezen beszerezhető, a németek is az angoloktól rendelik/vásárolják (mivel ott gyártják), de nézelődjél a neten, a Hazro HZ26Wi gyártói oldalán van két cím is, ahonnan megrendelhető, és már a legújabb 2.1 rev.-vel:
Overclockers UK
Novatech Computers

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#206) old_artist válasza TothMG (#203) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, elég jó az input-lag-ja és az utánhúzása is, ahoz képest, hogy grafikai munkákra termett a monitor! Az SX széria nagyon ütős, ahogy a kezeim közé került egy, megdöbbentően éles volt a képe, és majd' minden felbontásban is ezt produkálta! Ahogy megláttam és a 24"-os kistestvérét is, egyből ilyenre hajtok én is! :K
Egyébként fantasztikus volt a feketéje, szinte hozzá hasonlót még nem is láttam, ahogy bekalibráltam, pazar látványban volt részem! A magammal vitt proofon szinte a spectrum minden árnyalatával (egyenletesen) pompázott, hasonlót csak az EIZO CG szériájában tapasztaltam, de hát ez megint egy más kategória!
Abban biztos lehetsz, hogy ha megvan rá a kereted, akkor nem fogsz benne csalódni, azt garantálom!
Ha a Hexaa-nál veszed, akkor természetesen pixel teszteléssel/garanciával veheted (egy kis felárért - 4e), utána a Class II. osztály érvényesül!

(#207) TothMG válasza old_artist (#206) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

A dell 2709-ről van valami tapasztalatod, nekem volt dell monitorom 2007fp, az jó volt és tetszik a dell minősége és kivitele is.

Üdv

(#208) old_artist válasza TothMG (#207) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, a Dell 2709-nek is nagyon jó a képminősége (és a design is, viszont nem a szoba díszeként veszünk monitort, ez csak az én véleményem), viszont az input-lag-ja (46-60ms) és az utánhúzása sok embert elriaszt, viszont, ha valaki grafikai alkalmazásokra használja, akkor nem fog csalódni benne!
Egyedül a Dell 3007WFP-HC-nek van elég jó input-lag-ja (11-21ms), azt bátran ajánlhatnám - szinte mindenre! :K

(#209) TothMG válasza old_artist (#208) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Akárhogy nézegetem amit érdemes lenne venni az az eizo, de félek az S-PVA paneltól, bár tudom az elektronika is sokat számít, de a H-IPS az H-IPS. Alszom még rá egy párat.

(#210) old_artist válasza TothMG (#209) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, bizony az elektronika és az ezzel járó kiváló képességek nagyon is dönthetnek!
Nem kell félni annyira az S-PVA paneltól, mert itt nagyot "lökhet" az EIZO vezérlő egysége a panelen, hidd el!
Szvsz is aludj rá pár napot, és nézelődj a neten, hogy mennyire jókat írnak róla! :K

mod: ezzel nam "tévednél" annyit, mint az aláírásodban van!

[ Szerkesztve ]

(#211) TothMG válasza old_artist (#210) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello,

Az az idegesítő, hogy a Hazro HZ26Wi angliában kb 160 eFt átszímítva, ha valahogy be lehetne szerezni, még szállítással is megérné végül is eu-n belül van. Ezen is gondolkodom, mert játékra ez lenne a legtökéletesebb, és H-IPS 5ms G2G...
Ki kellene menni és hozni vagy 3-4 darabot. Akkor már megérné. Öcsémet még rá is lehetne bírni hogy ugorjon ki érte, sokat kamionozott arra, csak az a kérdés hol kapható azonnal kp-re.

ÜDV

(#212) old_artist válasza TothMG (#211) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Majd még én is utána nézek ennek a Hazro HZ26wi szeptemberben kijött új változatának, mivel a legideálisabb játékra, a valós és átlagos 5-8ms input-lagja miatt! Németben is nagyon kedvelt a videósok és a video vágó stúdiókban, de majd körbenézek én is!
Ha lenne pénzem, én is vennék egy ilyen angol gyártmányt, bár ha bármi gond lenne vele, akkor a szervízeltetése nem lenne olyan egyszerű! :K - ez is megfontolandó!

[ Szerkesztve ]

(#213) TothMG válasza old_artist (#205) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Az Overclockers UK elfogad rendelést Magyarországról is, kártyával lehet fizetni, 28 fontért hozza el DHL-el, ami nem hangzik rosszul. Mondjuk a szervíz gond, de 175 ezerből itt a monitor, és ha vissza kell küldeni a szervízbe akkor az 10 ezer, de még beleférhet.Erre is alszom egyet.

Már beregisztráltam, és próbáltam feladni rendelést és minden símán ment, de még nem véglegesítettem.

[ Szerkesztve ]

(#214) TothMG válasza old_artist (#208) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

A 2707 input lag szemponjából nem jobb mint a 2709?

(#215) i are robot válasza TothMG (#214) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Állítólag valamivel jobb, de nyilván régebbi típus, a 2709 másban jobb.

Viszont ha már ennyi della van, akkor nem jön szóba a Dell 3008wfp? Vagy az sehogy nem bírja a 75Hz-et, amihez annyira ragaszkodsz? A 30"-os Dell még így is sokkal olcsóbb mint az SX2761, és S-IPS panel van benne, elég jókat írnak/mondanak róla.

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#216) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hali.
Én is egy 30"-os monitor vételén rágódom és az előbb linkelt Dell mellett még tetszik az
LG W3000H-BN is főleg árban barátibb ;] Erről van valakinek véleménye?

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#217) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Na ezt érdemes megnézni [link] támogatott felbontás 1600x1200 75HZ. Végre, ezt eddig másik monitornál nem találtam, egyre jobban izgat ez a monitor.

[ Szerkesztve ]

(#218) old_artist válasza TothMG (#217) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

No, ez már döfi - 1600x1200 75Hz-en! :C Ha lenne manim, beszálnék én is!
Engem is egyre jobban "izgat"! :K - bár már régóta szemezgettem egy ilyen monitorral, és nagyon sok jót olvasgattam a külhoni topikokban még ősszel, de mégis egy SX-re hajtok, mivel azt már láttam élőben is, de ha esetleg meghívsz majd egy kis Hazro szeányszra :F , akkor lehet, hogy megváltozik majd a döntésem! :U

mod: majd várom a fejleményeket!!!

[ Szerkesztve ]

(#219) TothMG válasza old_artist (#218) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Most úgy gondolom, hogy hétfőn intézem a rendelést és az ezüstőt néztem ki, szállítás kb 10 nap, de ennél jobbat ( H-IPS, 5ms G2G, 7,5ms input lag, elég jó bemenetek, dinamikus kontraszt, nem elhanyagolható design, 1600x1200 75Hz) jelenleg számomra nem gyártanak. KELL EGY ILYEN! Ha időközben hallanál másik beszerzési forrásról is, akkor kérdek írd meg.

Üdv

(#220) old_artist válasza TothMG (#219) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Szia!

Látom Te sem tusz aludni ;] , én is bújom majd a netet, hátha találok valami osztrák vagy német beszerzési lehetőséget! Ma beszéltünk róla egyébként a Hexaa-val is, de csak hétfőn tud utána érdeklődni - hátha! :F

Üdv!

(#221) TothMG válasza old_artist (#199) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Ez is jól hangzik, de a 8ms egy kicsit magas, és nem tudom mennyi lehet az input lag.

(#222) Schanyee

Schanyee
(kvázi-tag)

Mi a véleményetek az LG W2600HP-BF monitorról? Nekem valahogy nagyon olcsónak tűnik, hogy nagykerben mindössze nettó 20 000ft-tal drágább mint mondjuk egy TN paneles 24"-os monitor, (pl egy új monitor a samsung 2494HM). Nem akarok nagyker árat írni, de 120 000ft-nál olcsóbb a monitor, megéri az árkülönbséget? Az a bajom, hogy annyi pénzem van ami a 24"-osra elegendő, de ez most nagyon csábító ajánlatnak tűnik és főleg internetezésre, filmezésre meg autocad-re kellene, játékokra is kiváncsi vagyok, de az csak másodlagos szempont.

Mi a vélemény?

(#223) old_artist válasza Schanyee (#222) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, nagyon megéri, sőt, kimondottan ajánlom! :K
Azért ilyen olcsó - egyébként -, mivel csak d-sub és DVI csatlakoztathatóság van rajta!
Amire írtad, hogy használni fogod, arra nagyon kiváló, és nagyon megéri a csekély árkülönbség miatt is egy kiválóbb S-IPS-t venni, játékra a minimális Input-lag és utánhúzása miatt is nagyon kedvelt a gamerek között! AutoCAD-re "termett" monitor!

[ Szerkesztve ]

(#224) i are robot válasza Schanyee (#222) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Ennyi pénzért szvsz a hülyének is megéri egy S-IPS paneles monitor, úgyhogy vesd rá magad. Én is CAD-ezek, és tapasztalatból mondom, minél nagyobb a képátló, annál jobb. Szerintem sokkal jobban jársz ezzel, mint egy bármilyen jó 24"-ossal. Ha most akarnék monitort venni, ezt választanám, más kérdés hogy amikor én vásároltam, totál más volt az árhelyzet. A mostani monitoromat konkrétan 60-70e Ft-al lehetett olcsóbban kapni, és más típusokkal és márkákkal sem jobb a helyzet.

(#225) Schanyee

Schanyee
(kvázi-tag)

Kösz a gyors választ, közben találtam is róla egy elég jó tesztet, ami szintén megerősített engem benne.

Egy kérdésem lenne még:
Nincs-e valami lehetőségem tv-vel összekötni? Műholdas TV van itt, ami sokkal jobban mutatna ezen a monitoron, (főleg az az 1-2 HD adás), mint a régi tv-men, ami még kisebb is. Mondjuk nem nagy probléma, valahogy enélkül is meg tudok lenni, de ha lenne egy HDMI - DVI átalakító akkor annak nagyon örülnék.

Igazából találtam ilyen átalakítót, ha jól értelmeztem, viszont mindenhol hátránynak írják ha nincs hdmi bemenet, így nem vagyok benne biztos, hogy azzal jó lenne-e.

(#226) i are robot válasza Schanyee (#225) üzenetére

i are robot
(senior tag)

A HDMI és DVI szabvány szerint ugyanazt a képminőséget biztosítja, csak annyi a különbség, hogy a HDMI hangot is továbbít. Tehát elvileg képminőségben nem lenne szabad hogy különbség legyen, ha a hangot meg meg tudod másként oldani, akkor talán nem jelent hátrányt. Elvileg. Hogy aztán ez gyakorlatban milyen lesz, az más kérdés.

(#227) TothMG válasza old_artist (#223) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello.

Én amikor néztem, akkor azt láttam, hogy 1:1 be nem kapcsolható a monitor, csak 4:3-ba vagy wideba. Találtatok képsőbb ilyen beállítást?

ÜDV

(#228) TothMG válasza i are robot (#224) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello.

A dell 2709w-nél mennyire zavaró az input lag?

(#229) old_artist válasza TothMG (#227) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Sajnos nem tudtam tovább tesztelni, mivel olyan hamar elkapkodták - de majd a következő szállítmánykor, ha nem viszik el az orrom elől, és lesz rá vagy egy nap, hogy még tesztelgessem! :W

(#230) TothMG válasza old_artist (#229) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Ajánlom figyelmedbe [link]

(#231) old_artist válasza TothMG (#230) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, ismerem! :K

[ Szerkesztve ]

(#232) i are robot válasza TothMG (#228) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Szia!

Azt hiszem rossz embert kérdeztél. :DDD
Engem egyáltalán nem zavar, mert szinte egyáltalán nem játszom vele. Egyszer csináltam egy tesztet, ami a nem túl fényes 50-60 ms-os átlagot adta, meg kipróbáltam úgy is hogy melléraktam egy CRT-t és a tükrözött desktopon rángattam valami ablakot, és akkor látszódott a különbség, de a mindennapi használatban (CAD, 3D, mindenféle Adobe programok, meg a szokásos, TV, internet, stb…) egyáltalán nem zavaró, megkockáztatom, észre sem veszem. Ezt mondjuk sejteni lehetett már akkor is amikor megvettem (mármint hogy viszonylag magas az input-lag), de nem volt szempont, úgyhogy nem problémázom ezen túl sokat. Egyébként tökéletesen megfelel minden tekintetben, gyönyörűen bekalibráltam (dE átlag 0,3 körüli értékre jött ki, és a maximum is 1 körül/alatt van), úgyhogy neeekem tetszik. :D

Persze ha nálad szempont az alacsony input-lag, akkor attól tartok nem neked találták ki ezt a monitort.

(#233) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Nem tudja valaki, hogy az input lag hogyan változik, vagy változik-e a felbontás csökkentéséve, vagy a frissítési frekvencia növelésével?

(#234) old_artist válasza TothMG (#233) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha jól tudom, akkor natívban szokták mérni, és a gyárilag megadott frekvencián!
Szvsz vezérlő elektronika függő (ami más felbontásban is frissítéssel érdekes lehet), de hátha valaki kiokosít majd bennünket ...
Ha van egy CRT-d és fényképeződ, akkor ki is próbálhatod, az általad írt különböző felbontás csökkentésével, vagy a frissítési frekvencia növelésével!
Érdekes kérdés, még nem is találkoztam ilyen jellegűvel! :F

(#235) TothMG válasza old_artist (#234) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Én játékra szeretném használni, és azt ezek a monitorok csak 1400*1050-en viszik a 75HZ-et, ez 1:1-ben a 27 colosnál, körben fekete, megfelel egy 20"-os monitor méretének amivel jelenleg is játszom. Legalább játéknál méret csökkenésem nem lenne, 26"-nál már a jelenlegihez métercsökkenés van. Tehát vagy olyan monitort kell vennem, mivel ragaszkodom a 75Hz-hez, ami legalább 26"-os és tudja az 1600*1200 75Hz-et, de iyen csak 1 van a Hazro és addig nem tudok rendelni még nincs Verified By Visa bankkártyám ami Magyarországon csak a Budapest Banknak van, vagy 27-est ami járatható 1:1ben 1400*1050 75Hz-en, de ezeknek natívban elég nagy az input lagjuk, kérdés, hogy ez kisebb felbontásban nagyobb frissítéssel hogyan változik, mert a dell 2707-es monitora, vagy a dell 2709-es monitora is tetszik. Ami érdekes, hogy itt [link] a 2709 olcsóbb mint a 2707 méghozzá 200 dollárral 699 dollár, ami nagyon jó ár. Kérdeztem már Hexaa-t is az itthoni árakról, az mondta a napokban az rá árat. Ha változik és csökken az input lag, akkor egy ilyen 2709-es dell nagyon jó lenne.

(#236) TothMG válasza old_artist (#234) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Nem találtam semmit, szerintem délután tesztelek, van két monitorom, többször egymáshoz mérem őket, majd az egyiket hagyom, a másikon meg állítok felbontás és frissítést és ha látszik a változás akkor dokumentálok. CRT-m nincs otthon, de így is látni kell valamit.

(#237) old_artist válasza TothMG (#236) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, ez is megoldás lehet, ha két LCD-TFT-d van, és tudod ellenőrizni az adatokat!
Majd várjuk a fejleményt - engem is izgat a végkifejlet! :K

(#238) TothMG válasza old_artist (#237) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Végül is munkahelyről hoztam haza egy crt monitort, és azzal lemértem az input lagot, nem igazán változott a felbontás és frissítés függvényében a Hp LP2475w-nél a várható átlag 20-30 ms volt minden felbontásban.

(#239) TothMG válasza old_artist (#229) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

Letöltöttem a lg 2600HP-BF manual-t, és nem lehet képponthelyesn 1:1-be kapcsolni, így az 1400x1050 75Hz képponhelyesen ezen a monitoron nem megjeleníthető. A hp LP2475w tudja ezt a módot, de úgy kisebb mint a jelenlegi 20"-os monitorom. Olyan legalább 26"-os kellene ami jó és tudja az 1:1-es módot, a NEC LCD2690WUXI felejtős van valakinek még tippje? Jelenleg 2 lehetséges DELL 2707wfp, de S-PVA és közepes az inputlagja, de jobb mint a DELL 2709wfp-nek, valamint a Hazro ami nehezen elérhető, de még nem adtam fel. Mi lehet még? Az új H-IPS-s NEC-ről még nem találtam tesztet.

(#240) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Találtam még egy monitort, amit lehet az USA-ból be is tudok hozatni DoubleSight DS-265.
Valakinek véleménye erről a tipusról?

(#241) TothMG válasza TothMG (#240) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

[link] Ez gyönyörü.

(#242) old_artist válasza TothMG (#241) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, nagyon-nagyon kiváló monitorokat gyárt a DoubleSight, különösen ezt a DoubleSight DS-265W, 5ms g2g 26"-os WS LG Display A-TW S-IPS (LM260WU1) paneleset! :K
Kár, hogy csak az USA-ban és a környékén forgalmazzák!
Sajnos még nem volt a kezeim között! :(

(#243) old_artist válasza old_artist (#242) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

... viszont a DoubleSight DS-305W, 8ms g2g 30"-os változata már LG Display H-IPS paneles! :F

[ Szerkesztve ]

(#244) X Factor válasza TothMG (#235) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Nem teljesen idecsap, de miért annyira fontos neked a 75hz?

(L) Atiradeonika (L)

(#245) TothMG válasza X Factor (#244) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello

[link]

Ennél pontosabban én sem tudom a témát jobban megfogalmazni.

(#246) i are robot válasza TothMG (#245) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Nem is tudtam, hogy a monitorok 99,999999%-a ekkora fostalicska. :DDD
Láttál egyébként már ilyen jószágot, vagy az elmélet alapján hajtod a 75Hz-et? Én mondjuk nem láttam, de abból amit itt leírtak, nem sokat vettem észre, mármint hogy mennyire szar lenne a 60Hz. Lehet velem van a baj, és igénytelen vagyok.
;) :B

[ Szerkesztve ]

(#247) TothMG válasza i are robot (#246) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

A jelenlegi monirotom ASUS LS201 jelenleg is 1400*1050 75Hz-en megy, és nem akarok ennél kisebb képet 75 Hz-en. Ha egyfolytában játszol egy pár órát, akkor észre fogod venni biztosan.TV-nél jobban látszik, ha nézel egy 50HZ-es LCD-t vagy egy 100Hz-es lcd-t. Mondjuk a legjobban azzal járnék, ha a jelenlegi TV-met raknám be monitornak, mert az Sharp, 4ms 100HZ és van játékmódja ami csökkenti az input lagot, csak ép 46".

(#248) TothMG válasza old_artist (#242) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Hello.

Ma véglegesítettem a rendelésem a HAZRO -ra HZ26Wi 2,1 rev, ezüst, szállítással együtt 170 eFt-ot emeltek le a bankszámláról, elméletileg február 23-ra igérték a szállítást.
Remélem a legjobbakat.

ÜDV

(#249) i are robot válasza TothMG (#247) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Ahha, így már értem. Én ezelőtt csak CRT-t bámultam hosszabb távon, és semmi zavarót nem éreztem a váltáskor (max a betekintést kellett kicsit szoknom, de már az sem zavar egyáltalán).

(#250) old_artist válasza TothMG (#248) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv, Szia!

Hááát, már most kezdtem irigykedni a monitorodra! :Y
Gratula, majd kérnénk egy részletes beszámolót róla, esetleg logout-os formában is!
Nem nagyon hiszem, hogy Mo.-on volna-e valakinek ilyen vagy esetleg hasonló Hazro monitorja! :R
A 170e-et nagyon is megérte - különösen szállítással együtt!
Reméljük a legjobbakat, hogy ..., de erről majd csak Te tudsz felénk referálni!

Üdv, Tamás

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 26"-27"-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.