A PF TN paneles, a BF az S-IPS.
[link]
Itt találsz egy tesztet róla, ez az egyetlen, amiről tudok.
Ha te esetleg találsz másikat angolul vagy németül, légyolykedves linkeld be.

A PF TN paneles, a BF az S-IPS.
[link]
Itt találsz egy tesztet róla, ez az egyetlen, amiről tudok.
Ha te esetleg találsz másikat angolul vagy németül, légyolykedves linkeld be.

Oks köszi, tehát nem. néztem a linket de én sajna nem értem. Meg én se nagyon találok róla semmit. 

Rev 2 kiadásút már dícsérik, olvass vissza itt picit, hogy a teszt, és külföldi vevők miket hiányolnak.
Összességében nagyon jónak tartják.
(#154) old_artist válasza NFree (#150) üzenetére

Üdv!
"Ami engem , nagyon izgat, hogy ne legyen szellemképes , jó legyen a szövegmegjelenítése, mert sokat olvasgatom mostanában a PH-t. No meg gyönyörű szineket szeretnék ..." - na erre jó a kiváló *VA és IPS paneles monitorok, és nem a TN-esek!
... s mint már említette a "Draba", a linkelt LG W2600H-PF is csak TN paneles, az LG W2600HP-BF már H-IPS paneles!
A 22"os (paneles) monitorok felett, már egy TN-es monitornak (mint a Iiyama ProLite E2607WS-B1) a képminőségével, a betekintési szöggel, a háttér világítással (foltosodás és sávosodás), a homogenitással, a bevilágítással kapcsolatos elvárásoknak nem felelnek meg, ezért nagyon meggondolandó ezen TN-esek megvétele!
- hidd el, nem akarok Neked rosszat, bármennyire is olcsóbbak ezek a TN-esek, semmi értelme megvásárolni őket, a leendő problémák és bosszúságok elkerülése érdekében! 
[ Szerkesztve ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu
(#155) attiati válasza old_artist (#154) üzenetére

H-IPS?
én végig azt hittem, hogy S-IPS, mi a különbség amúgy?
(#156) old_artist válasza attiati (#155) üzenetére

Üdv!
A rendezettebb pixelek! és az újabb technológia!
mod: ah, bocs, most láttam, hogy elírtam (a HP-k miatt), mivel az LG csak S-IPS, a HP a H-IPS! 
[ Szerkesztve ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu
(#157) old_artist válasza old_artist (#156) üzenetére

Üdv!
Már kicsúsztam az időből, pontosan:
LG W2600HP-BF: 5ms g2g, 26"-os WS LG.Philips S-IPS (LM260WU2) paneles!

Üdv!
Ha valakit érdekel, akkor eljöhet és megnézheti a Hexaa-nál a LG W2600HP-BF IPS monitorját, mivel kibontunk egyet, és jól megvizsgáljuk majd (rev., 75Hz, kalibrálás, homogenitás, stb.), kedden du. 18 órára!!! - és esetleg ki is lehet próbálni!
(#159) Draba válasza old_artist (#158) üzenetére

Mennék én, csak
1. Debrecenből necces leugrani munkanapon
2. kedd-szerda vizsga

Majd írj valami szépet a távolmaradóknak 
(#160) old_artist válasza Draba (#159) üzenetére

Üdv!
Majd írok egy beszámolót, talán mindenre keterjedően! 
(#161) netwolf válasza old_artist (#160) üzenetére

várom a véleményetek, mert vennem kell a héten egy HP 2475w-t vagy LGw2600-t. fontos a képernyő frissítés, és a zúgás se rossz, ha megszünt:-)
(#162) old_artist válasza netwolf (#161) üzenetére

Üdv!
Sajnos az LG tesztelése elmaradt, mivel tegnap az érkező rengeteg monitorok átvétele és kalibrálása miatt nem volt időnk tüzetesen átnézni az LG-t, de ahogy idő engedi, rögtön teszteljük!
Elnézést mindenkitől! 
(#163) NFree válasza old_artist (#154) üzenetére

Rendben meggyőztél, moncsit tényleg nem fél évre vesz az ember s ha azt mondod jó , akkor szerzek eggyet néztem itt ph-is, a lényeg említetted rev.2-es legyen, ezt konkrétam a lama felhasználó mint én honnan tudom , hogy az-é?
Estleg ha netán bírtokba vennék egy ilyen moncsit, kell azt kalibráltatni vagy mi a szösz ?sajna ebben teljesen lama vook, Kösz mindent csövi
(#164) old_artist válasza NFree (#163) üzenetére

Üdv!
MIvel megjött az első szállítmány a Hexaa-hoz, ezért tegnap előtt tesztelhettük az LG W2600HP-BF S-IPS paneles monitort, nagyon-nagyon kiválóra vizsgázott!
Mivel 2009. januári gyártású, ezért feltételezhetően már rev.3-as (811M-es), amit a széria szám első 4 karaktere mutatja!
Fantasztikus volt a feketéje, kiváló az input-lag-ja, olvasható a betük mérete, a fekete és fehér homogenitása első osztályú, tudja a 4:3-as megjelenítést, meglepődtem az LG kiváló ergonómiai adottságain és az igényesen kialakított káván és a kijelző testén!
Egyszerű, nagyon jól használható az OSD menüje, és semmi búgás/zúgás/zizegést nem vettünk észre a fényerő és kontraszt 0-100 intervallumban való használata során sem, mint általában a TN-esekkel kapcsolatban! A monitor pixel hiba mentes volt!
Játékra DVD filmezésre fantasztikus élményt nyújthat a leendő tulajok számára!
Összegezve nagyon jó benyomást keltett az LG az S-IPS paneljének köszönhetően, és az ára (135e)/26"-os kijelzője miatt is igen kiváló társa lehet bárkinek, és csak ajánlhatom, aki ilyen 26"-osban képzelheti maga elé a vizuális megjelenítést!
A kalibrálással kapcsolatban, még szebb színintenzitást, jobb, szebb valóságosabb képi megjelenítésű színvilágot kapsz (lehet elérni) a kijelződre, műszeres beállítással, ideális és reális színmegjelenítésre, a gyári beállításon felül!
Manapság elég sokan kérik a hardveres kalibrálásokat, mivel ezzel olyan színtereket - *VA és IPS paneloknál (és "talán" a TN-eseknél is) valóságos színeket lehet megjeleníteni, amit bármelyik panel esetében a grafikai munkáknál és képszerkesztéseknél, játékoknál és a DVD+filmeknél észrevehető a legjobban, különösen az árnyékos, sötét helyeken, mert ezzel lesz tökéletesebb a színtelítettség, hogy egy aránylag tökéletes színtérrel rendelkezve a láthatatlant is láthatóvá tegyük!
mod: ár/érték/tudás színtjén szinte ma nem is kapható ilyen kiváló S-IPS monitor!
[ Szerkesztve ]
(#165) NFree válasza old_artist (#164) üzenetére

Hát köszi szépen a tapasztalatokoat , asszem hazamegyek intézek magamnak akkor eggy ilyen moncsit remélem nem fogok csalódni 
(#166) old_artist válasza NFree (#165) üzenetére

Üdv!
Abban biztos lehetsz, hogy nem fogok csalódni benne!
- különösen az S-IPS panelnek köszönhetően!
(#167) Atti0925 válasza old_artist (#164) üzenetére

És melyik a jobb a HP 24 colosa,vagy ez?Mekkora és mi a különbség a két moncsi közt?
KM900 Black VADM mod by kiski
(#168) Alvin_ti4200 válasza Atti0925 (#167) üzenetére
az a jobb, amelyik épp raktáron van náluk ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#169) old_artist válasza Atti0925 (#167) üzenetére

Üdv!
Talán ez is segíthet a döntésben!
Ha gondolod, Te is letesztelheted helyben mindkettőt, és saját elvárásaid alapján eldöntheted, melyik felel meg Neked funkciójából adódóan! 
(#170) Atti0925 válasza old_artist (#169) üzenetére

Éppen azért tettem fel a kérdést,mert olvastam ezt.Valszeg majd egy összehasonlítás lesz élőben,és aztán döntök,h melyik!Alapjában a felbontás,a filmnézés(szinte 100%-ig avi),és internetezés a szempont,játék max 1-2 óra havonta.
Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
(#171) Alvin_ti4200 válasza Atti0925 (#170) üzenetére
divx-re nem vennék nagy monitort (és nagy felbontásút se), de ez privát vélemény...
(#172) Atti0925 válasza Alvin_ti4200 (#171) üzenetére

Viszont,ami miatt kell a felbontás,azért meg kell a nagy monitor.
(#173) old_artist válasza Atti0925 (#170) üzenetére

Üdv!
Esetleg vigyél magaddal egy avi-t +programot (vagy inkább egy gépet), és ki is próbálhatod, tesztelheted mindkét monitort!
- ilyenekre nem teszteltük, de hajrá, legyen ez is és ilyen szempont is!
[ Szerkesztve ]

Hello!
Ehez mit szóltok: NovitA 2602WHD Glossy Black!?
Mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok erről az ára is igen kedvező 88körül láttam de tesztet nem találtam róla sehol az adatai alapján nem tűnik rossznak de vajon milyen panel lehet benne milyen a minősége?
Valaki esteleg tud róla mondni valami?
http://www.novita.ag/active/mode=article/art_nr=N10216
Köszönöm!
GabaF1
GabaF1
Az LG W2600HP-vel kapcsolatban valaki esetleg próbálta már az 1080p-s jelet 1:1-ben kitenni rá? Tud ilyet?
XBox360-hoz szeretném használni vga kábellel.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
vizmi
(#176) old_artist válasza vizmi (#175) üzenetére

Üdv!
Talán itt a válaszod a kérdésedre! 
(#177) vizmi válasza old_artist (#176) üzenetére
Köszönöm, ezt természetesen elolvastam korábban, sőt a fórumban is visszamentem tisztességes mennyiséget mielőtt kérdeztem.
Az XBox360-hoz kapható olyan kábel, aminek a vége D-sub, vagyis össze lehet kötni egy hagyományos monitorral is. A kérdésem arra irányult, hogy a menüben létezik-e olyan opció, aminek segítségével be lehet állítani a monitort 16:9-es megjelenítésre? A 4:3-at olvastam, reménykedtem benne, hogy 16:9 is van...
[ Szerkesztve ]
vizmi
(#178) old_artist válasza vizmi (#177) üzenetére

Üdv!
Igen, lehet hozzá kapni d-sub kábelt, amivel xbox360-at is meghajthatod (valamelyik topikban olvastam is), de mivel nem rendelkezek ilyennel, ezért a használatához esetleg utána kell még olvasnod, mivel nem akarok hülyeségeket írni Neked!
A menüben igen, a 4:3-at lehet kapcsolni, de a 16:9-re szvsz a VGA driveréből simán beállítással kieszközölheted a felbontást! 
(#179) yyooee válasza old_artist (#164) üzenetére

Írtad, hogy játékra fantasztikus élményt nyújthat a leendő tulajoknak a W2600HP-BF. Mennyi utánhúzást lehet rajta látni? Elsősorban nem játékra kellene, de főleg FPS-eket játszok, ha van rá időm. Én most egy Samsung 205BW-t (2 éves, TN, 5 ms) használok, ez nekem ebből a szempontból megfelel.
Köszi a választ előre is.

Kaboom! 26" in the house
Cod4 megy éjfélig. Aztán véleményezek, hogy megérte-e négy hónapot várni.
(#181) old_artist válasza yyooee (#179) üzenetére

Üdv!
Általában az LG 9-16ms input-lag/utánhúzással rendelkezik, de itt is láthatsz tesztet ezzel kapcsolatban!
(#182) yyooee válasza old_artist (#181) üzenetére

Köszi szépen!
(#183) Fuzz válasza old_artist (#181) üzenetére

Semmi látható jele nincs az utánhúzásnak, csak picit érződik játék közben, hogy már nem az történik, amit látok. Elé kell célozni az ellennek, hogy "beleszaladjon" a golyóba 
(#184) old_artist válasza Fuzz (#183) üzenetére

Üdv!
Igen, nagyon jó/kiváló az utánhúzása és az input-lag-ja, még a HP LP2475W-nél is jobb! 

A 2600HP-BF dobozán rajta van a szériaszáma, gyártási ideje? Tehát kibontás nélkül meg lehet-e tudni, hogy rev. 2 vagy rev. 3-as a monitor?
[ Szerkesztve ]

Mindkettő rajta van.

Üdv!!
Szal nézegetem a LG W2600H moncsit, de a neten egymásnak ellentmondó infókat találok itt meg még pár helyen azt olvasni, hogy s-ips panelos a monitor máshol meg az, hogy TN+filmes. Őszintén szólva az ára alapján inkább én is TN+film kategóriába sorolnám, de ha s-ips panelos akkor szvsz nagyon megéri az árát. Segítsetek már tiszta vizet önteni a pohárba mi az igazság?? 2475w is még játékos, de tekintve hogy jelenleg kb 40k huffal drágább nem sok esélyt látokarra, hogy azt válasszam. DVD-re div-xre játékra böngészésre használom később esetleg egy kis blu ray talán.
[ Szerkesztve ]
(#188) i are robot válasza _tRebroN_ (#187) üzenetére

LG W2600H-PF: TN paneles
LG W2600HP-BF: S-IPS paneles
[ Szerkesztve ]
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html
(#189) old_artist válasza _tRebroN_ (#187) üzenetére

Üdv!
Ahogy a "i are robot" is írta - az az igazság, csak még a hivatalos kereskedőknél is (lsd. Senorg) is el van írva, ennyire bánák, akkor hogy tudják eladni?, mivel az LG W2600HP-BF az igazi S-IPS paneles (egyébként nagyon kiválóra sikeredett), és vetekszik a HP LP2475W árával, de szolgáltatásaiban a HP sokkal jobb ilyen szempontból! 
Egy kis vásárlói értékelés!
[ Szerkesztve ]
(#190) _tRebroN_ válasza old_artist (#189) üzenetére

2475w vel kapcsolatban részemről az az igazság hogy amikor 140k huf lett akkor kezdtem erősen gondolkodni rajta, hogy lehet lesz ilyen monitorom és megengedhetem magamnak ehhez képest most felment 10-12k hufot az ára. Jelenleg nekem ennyit nem ér... a másik amit még szvsz mindig szoknom kell az a designja. Miért nem nézhet úgy ki ha már egyszerű design-os mint egy dell vagy egy eizo? Erre csináltak neki egy 1988-as kinézetet kilapítva. eszem faszom megáll
Ja igen amúgy természetesen köszi a hsz-t nagyra értékelem.
[ Szerkesztve ]
(#191) _tRebroN_ válasza i are robot (#188) üzenetére

Szal ez a trück...gyártó is istenem legközelebb betü eltérés sem lesz amugy mért éri meg majdnem kopp azonos monitort gyártani más panellal? kifutó/bejövő széria esete?
(#192) old_artist válasza _tRebroN_ (#190) üzenetére

Üdv!
Abban a legmesszebbmenőkig egyet is értek veled, hogy az EIZO és a Dell-nek sokkal szebb a design-a, viszont mivel általában (személy szerint) én a kijelzőt és technikai tudását tartom elsődlegesnek (hisz nem a szoba díszeként használom), ezért szinte nem is kimondottan a design alapján döntök, viszont abban igazad van, hogy már elavult ez a régi HP design, s előrukkolhatnának valami korrektebb kinézettel!
... viszont a HP nagyon "atom stabil", nagyon jól szellőző és kiválóan kezelhető!

27"-ban melyike jó monitor ha árat nem nézzük?
Van H-IPS-s jó input laggal?
Eddig csak a dell 2709w-t találtam meg az eizo sx2761w-t, de a dell-nek nagyon nagy az inputlagja, az eizo-nak meg nem tudom mennyi és mind a kettő s-pva-s.
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
(#194) i are robot válasza TothMG (#193) üzenetére

Szerintem 26"-ban is gondolkozhatsz. NEC 2690WUXi esetleg ami még szóba jöhet, kíváló panel, kíváló elektronika. Ugyanezzel a panellel szerelik a pár hsz-el feljebb említett LG-t, csak nyilván az elektronika meg a körítés nem olyan minőségi.
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html
(#195) i are robot válasza _tRebroN_ (#191) üzenetére

Hm, szerintem egyik sem. Kb arról lehet szó, mint egy autó erősebb motorral, gazdagabb felszereltséggel. Akinek az kell, vagy telik rá, akkor a jobbat fogja megvenni.
(#196) TothMG válasza i are robot (#194) üzenetére

A legnagyobb kellene, ami 1920x1200-as, hogy 1400x1050-ben legalább 20"-as legyen, mert itt még viszik 1:1 be ezen monitorok a 75Hz-et, feljebb sajnos nekem sem sikerült, és a 24 és 26 collos monitorok között 1,4 coll a különbség, míg a 26-os és 27-es monitorok között 1,5 coll.
(#197) i are robot válasza TothMG (#196) üzenetére

Ahha. Hát, nincs túl nagy választék a 27"-osok között, kb ki is merítettük a repertoárt. A prad.de SX2761 tesztjét gondolom már láttad.
(#198) old_artist válasza TothMG (#193) üzenetére

Üdv!
Igen, még szóba jöhet a NEC LCD2690WUXi 12bit-es LUT-tal és gamma korrekcióval, és a 6ms g2g 26"-os WS LG.Philips (AS-) H-IPS A-TW Pol (LM260WU2) panellal rendelkező monitor, amit jelenleg a legújabb NEC LCD2690WUXi2 változattal szerelve van forgalomba!
Igen-igen nagyon kiváló és H-IPS monitor! Csak ajánlani tudom! 
(#199) old_artist válasza old_artist (#198) üzenetére

Üdv!
A régebbi modell NEC LCD2690WUXi, 8ms g2g 26"-os WS LG.Philips H-IPS A-TW Pol (LM260WU1-02) panellel szerelt, az LM260WU1-01 az S-IPS!
Az utóbbi újabb modell már, a NEC LCD2690WUXi2 kapta meg a 26"-os LG Philips (AS-) H-IPS (LM260WU2-02) panelját (a jobb változatot), mivel a LM260WU2-01 csak S-IPS, amivel a LG W2600HP-BF is rendelkezik!
- ha jók az értesüléseim!
[ Szerkesztve ]
(#200) TothMG válasza old_artist (#199) üzenetére

Hello.
27" kellene. Mi a véleményed az SX2761W-ről, Láttál már ilyet, milyen a képe a HP Lp2475w-hez képest? Megéri az árát? Illetve az említett NEC H-IPS honnan szerezhető be?