Íme az egyik legjobb FPS és MOBA egér új verziója

Gamer berkekben nem mindenki ismeri a Zowie márkát, amely kimondottan a profi játékosok igényeihez szabott egereket készít. És itt nem süket marketing dumáról van szó, hanem tényről, amit például a Zowie FK modelljének sikere is alátámaszt. Ez az egér teljesen semleges, zavaró behatásoktól mentes működése révén vívta ki az elismerést elsősorban a karmos és ujjas fogással tevékenykedő, jellemzően FPS (pl. Counter-Strike) és MOBA (pl. League of Legends) játékosok körében. Szimmetrikus hátán jobb és bal hüvelykujj számára is elhelyeztek két-két oldalsó gombot, ráadásul semmiféle szoftvert nem kell hozzá telepíteni, felbontása egy gombbal állítható.

Előbb a Zowie FK'14 megnövelésével született a Zowie FK1...
Előbb a Zowie FK'14 megnövelésével született a Zowie FK1... [+]

Idén nyáron mutatkozott be a finoman megnövelt méretű, de funkcionalitásában változatlan Zowie FK1, amelynek fő újdonsága az Avago 3310 optikai rézékelő volt, ami az Avago 3090-et váltotta; szerencsére az egér viselkedésén ez semennyit sem rontott. Jól tippeltek viszont azok, akik az eredeti FK méretében is vártak egy új modellt, mert a napokban bemutatták a Zowie FK2-t.

... majd a Zowie FK1 lekicsinítéséből lett a Zowie FK2, ami pont akkora mint az FK'14
... majd a Zowie FK1 lekicsinyítéséből lett a Zowie FK2, ami pont akkora mint az FK'14 [+]

Ezúttal is változatlan a szimmetrikus, középen keskenyedő forma, ami aránylag lapos háttal és alacsony tömeggel társulva kiváló karmos vagy ujjas fogást biztosít, illetve a hét gomb is megmaradt. Az FK2 124 x 36 x 64 milliméteres mérete és 85 grammos súlya pontosan megegyezik az eredeti FK paramétereivel, tehát valamivel kisebb a 128 x 37 x 67 milliméteres és 90 grammos FK1-nél, de hozzá hasonlóan az Avago 3310-es érzékelőt kapta, aminek felbontása az alul található gombbal 400, 800, 1600 és 3200 dpi között kapcsolható. A Zowie FK2 még a karácsonyi szezonban a boltokba kerül, kis keresgéléssel a hazai piacon is megtalálható lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés