Elegáns mikrotoronnyal köszönti a Yamaha az őszt

A Yamaha bejelentette, hogy Berlinben, az IFA-n mutatja be új, Európában is a boltokba kerülő MCR-560 típusjelzésű mikrohifi egységét. A fényes lakkfekete hangsugárzókkal, és ezüst színű központi egységgel megtámogatott modell megkapta a VCCS technológiát, amely az esetlegese rezgéseket hívatott csillapítani.

Yamaha MCR-N560
Yamaha MCR-N560 [+]

A 65 wattos maximális teljesítményt kínáló termék optikai meghajtója a gyári adathordozók mellett az írt és újraírt CD lemezek kezelésére is képes, illetve még a DVD-vel is megbirkózik. A DLNA kompatibilis toronyra az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközről, tehát pendrive-ról vagy merevlemezről is eljuttathatóak az MP3, WMA, AAC, WAV vagy FLAC formátumú hanganyagok.

A tervezők a termék tetejére építettek egy dokkolót is, ami az Apple iPodok és iPhone-ok fogadását is biztosítja. A DLNA kompatibilis modell támogatja az AirPlay vezeték nélküli adatátviteli technológiát, és képes bizonyos internetes tartalmak, így például a vTuner elnevezésű, webes rádiókat tömörítő alkalmazás közvetlen elérésére.

Az már biztosnak tűnik, hogy a termék szeptember folyamán a boltokba kerül, de hogy mennyit kell majd érte fizetni, arról nem szolgált információval a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés