Windows blog: véleményezd a Windows 8 Metro felületét!

A Windows 8 leglátványosabb újításának kétségkívül a Metro dizájnt mondhatjuk, mely a megújult felület mellett a fejlesztőknek új lehetőségeket, ezáltal a végfelhasználók számára új, az eddigiektől jócskán eltérő megjelenésű, az egyszerű használhatóságra törekedő alkalmazásokat jelenthet.

Az új grafikus interfész funkcióit és lehetőségeit már több ízben is taglaltuk blogunk hasábjain, volt általánosabb bemutató mind a fejlesztői, mind a felhasználói előzetes megjelenésekor, kutakodtunk kicsit a beállítások között, illetve az előretelepített, Metro stílusú alkalmazásokat is megtekintettük.

A mai bejegyzés azonban nem egy újabb ilyen témájú bemutató, hanem inkább egy felhívás: jelen cikkünkkel egy új téma kerül bevezetésre, melyben olvasóink véleményét gyűjtjük össze, elsősorban a Windows 8 rendszerrel kapcsolatos témákról és funkciókról, de igény esetén más Microsoft termékekről is készülhet hasonló összefoglaló. Olvasóinknak tehát nincs más dolguk, mint a mostani bejegyzéshez kapcsolódó fórumban kifejteni véleményüket a Metro UI-ról, kinek miért tetszik vagy épp miért nem tetszik, mely részeket találják hasznosnak és milyen részleteken változtatnának. Mi annyit ígérhetünk, hogy néhány hét múlva összegezzük a javaslatokat és tapasztalatokat, illetve az esetlegesen felmerült kérdéseket továbbítjuk a Microsoft felé.

Inarus

Azóta történt

Előzmények