Alap set-top box a Wayteqtől

A 2013-as évre tervezett két ütemben megvalósuló digitális átállás után a hagyományos tévékészülékkel és antennával már nem élvezhetőek a megszokott tévécsatornák. Erre jelenthet megoldást, ha valaki előfizet valamelyik tartalomszolgáltató által kínált csomagra, ami után tovább nézhetőek a tévéadások. Amennyiben valakinek ez nem felel meg, vagy éppen elég a kevesebb csatorna, és nem akar a többiért fizetni, akkor egy set-top box megvásárlásával jár a legjobban.

Wayteq HD-RF95
Wayteq HD-RF95 [+]

A Wayteq számukra kínálja a május elejétől 8000 forintért már meg is vásárolható HD-95RF típusjelzésű termékét. Az vevőkészülék RF csatlakozójának köszönhetően régebbi típusú televíziók esetén is gond nélkül használható. A készülék a tévé- és rádióadások zavartalan biztosítása mellett 7 napos elektronikus műsorfüzetet és játékokat (például Sudoku) is kínál. Emellett pedig természetesen lehetőség van a műsorok rögzítésére is, amelyek később újranézhetőek. .

A HD-95RF USB csatlakozója segítségével lejátszhatjuk zenéinket, videóinkat is, valamint fotókat is megjeleníthetünk a tévén. Az RF csatlakozás lehetősége mellett pedig rendelkezik TV Scart és HDMI csatlakozókkal is. Egyszerű telepítése és kezelhetősége miatt praktikus megoldás lehet másodlagos helyszínek, például nyaralók tévékészülékeinél is, hogy ezekben is biztosított legyen a digitális vétel.

A felhasználóknak természetesen lehetőségük van a fentiek mellett más tévécsatornák megtekintésére is, ebben az esetben a 10 000 forintba kerülő HD-95CX jelenthet megoldást. A készülék beépített Conax kártyaolvasója kezeli a MindigTV Extra előfizetői kártyát, így az alap kínálat számos új csatornával bővíthető, havidíjas előfizetés igénybe vétele mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés