Hirdetés

Visszafogottan elegáns a Lian Li új toronyháza

A Lian Li bejelentette a PC-10N jelzésű jelzésű számítógépházát, mely a cégre jellemző, visszafogott dizájnnal próbál majd vásárlókat szerezni. A fekete és ezüst színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, valamint hat 3,5, illetve kettő 2,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak.


[+]

A 473 mm magas, 210 mm széles és 498 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 12 cm-es légkavaró kelti. A szellőzés természetesen fokozható két oldalsó és egy felülre szerelhető 12 cm-es szélgéppel. Az I/O panel a ház előlapjának oldalán kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

Sajnos a méretbeli korlátok miatt extrém hosszú VGA-k alkalmazására nincs lehetőség, de a 300 mm-es hely így is elég jónak számít, emellett a 155 mm magas processzorhűtők felszerelése sem okozhat gondot. Ez a művelet egyszerű is az alaplaptálcán kialakított nyílásoknak hála, továbbá a vízhűtők csövei is könnyen a házon kívülre vezethetők. Az oldallap ráadásul úgy van kialakítva, hogy a 240 mm-es radiátorok felszerelhetők legyenek rá, ami ebben a kategóriában abszolút nem megszokott, így értékes extráról van szó.

Az 5,4 kg-os Lian Li PC-10N forgalmazása a hónap közepén kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára pedig színtől függetlenül 115 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés