Hirdetés

Újabb ígéretes OLED monitor érkezik

A ViewSonic XG272-2K-OLED a játékosoknál is beválhat.

A ViewSonic bejelentette, hogy egy újabb prémium kategóriás eszközzel bővíti mostanra már meglehetősen tekintélyesre hizlalt monitorflottáját. Érkezik az XG272-2K-OLED nevű termék, amelyet a játékosoknak (is) szán a vállalat.

ViewSonic XG272-2K-OLED
ViewSonic XG272-2K-OLED [+]

A készülék 240 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciájú, FreeSync és G-Sync Compatible hitelesítésű, 26,5 hüvelykes OLED kijelzőt kapott, amelynek ráadásul válaszideje is rém alacsony, csupán 0,02 ms. A hagyományos, azaz 16:9 képarányú, sík kijelző 2560x1440 képpontos felbontást kínál.

A képalkotási eljárásból fakadóan a kontraszt végtelen, a betekintési szög hibátlan, és a színek pedig markánsak, ragyogóak. A maximális fénysűrűség 450 cd/m², továbbá a HDR tartalmak kezelése is biztosított.

A termék fehér hátlapot kapott, amelyre színes LED-eket pakoltak a tervezők. A készülék két-két HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, három USB 3.1, illetve egy-egy USB Type-B (uplink), USB Type-C, illetve 3,5 mm analóg hangcsatlakozóval rendelkezik. Azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerül majd a boltokba.

Előzmények

Hirdetés