Veletech: a ROG 10. születésnapját ünnepli az ASUS, de a VR sem hiányzik

Közel 120 négyzetméteres standdal van jelen az ASUS, mely a korábbi híreknek megfelelően mindenki számára hozott valami érdekeset. Ráadásul ezek nagy részét ki is lehet próbálni, így joggal állíthatjuk, hogy a gyártó kitett magáért.


[+]

A legnagyobb részt viszont a ROG, azaz a Republic Of Gamers, a játékooknak szánt albrand termékei teszik ki, hiszen a márka idén 10 éves, így ez az év nem titkoltan ennek jegyében telik, ez pedig a Veletechen is tükröződik.


[+]

A G sorozatú notebookok közül a 17,3"-es G751JY, a 15,6"-es GL552VW, valamint a vízhűtéses GX700 próbálható ki. A gyártó gondoskodott róla, hogy a látogatók komolyabban is belemélyedjenek a futtatott játékokba, ugyanis mindegyik gép mellé egy Cerberus egeret és egy Cerberus headsetet is kiraktak, amelyek szintén a ROG családba tartoznak.


[+]

Az asztali gépek sem hiányoznak a kínálatból, a keskeny ROG G20CB, valamint a hagyományos kialakítású, Gaming szériás G11CD próbálható ki, akár Oculus VR headsettel is.


[+]

Aki inkább a hagyományos megjelenítőket, azaz a monitorokat részesíti előnyben, azoknak az MG28UQ, a ROG Swift PG27AQ és a szintén ROG Swift családba tartozó PG348Q csúcsmodell közül lehet válogatni, próbálgatni.


[+]

Kézbe vehető és megtapogatható néhány alaplap, VGA és Strix hangkártya is, sajnos utóbbit működés közben nem lehet meghallgatni, bár ehhez talán a körülmények sem ideálisak.


[+]

A Transformer család két tagját, a 100 000 forintról induló Book Flip TP200SA-t és a Book T100HA-t is fellelhetik a standon az érdeklődők.


[+]

Az ASUS két újdonságáról, az elsőként a Veletechen bemutatott ROG notebookról, illetve a Magyarországon először látható VivoStick PC-ről külön anyagban számolunk be!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények