Hirdetés

Van ám anyag a Chieftec Stallion 3-ban

A ráccsal és üveggel borított monstrum üresen is 11 kilogrammos tömeggel büszkélkedhet.

A Chieftec két év után váltott generációt a Stallion szériában, az új modellt pedig az egyszerűség kedvéért Stallion 3 névre keresztelték.


[+]

Az 572 x 210 x 520 milliméteres, 6,5 mm vastag üveg oldallappal szerelt, acélvázas toronyház legfeljebb E-ATX méretű alaplapoknak adhat otthont, amit 160 mm magas processzorhűtővel és 430 mm hosszú grafikus kártyával tölthetünk meg, míg az ATX szabványú tápegység hossza maximum 200 mm lehet. A beltérben helyet kaphat még két 3,5, valamint négy 2,5 hüvelykes adattároló is, a négy ARGB-s, Tornado szériás ventilátor alkotta gyári hűtést pedig további két 120, illetve 140 milliméteres légkavaróval egészíthetjük ki, de ha úgy tartja kedvünk, 240 vagy 360 mm hosszú radiátorokat is használhatunk.

[+]

Amiről még érdemes említést tenni, az a két jack és négy USB csatlakozót felsorakoztató, a ház tetején elhelyezett I/O panel, utóbbiak közül ráadásul kettő 3.2 Gen1 verziós, de itt kapott még helyet a beépített ARGB kontrollert vezérlő gomb is, ami akkor jöhet jól, ha alaplapunk nem rendelkezik ARGB csatlakozóval.

[+]

A Chieftec Stallion 3 (GP-03B-OP) jövő februártól lesz elérhető, vételárát viszont egyelőre homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés