Újabb MSI noteszgép játékosoknak

Hirdetés

Az MSI Gaming notebookcsalád legújabb tagja GX720 névre hallgat. Intel Core 2 Duo processzort és Intel PM45 lapkakészletet kapott, 17 colos WSXGA+ kijelzőjét 512 MB saját memóriával ellátott NVIDIA GeForce 9600M GT grafikus kártya vezérli. A mobil számítógép rendszermemóriája akár 4 GB (DDR3-667/800) is lehet, a választható merevlemezek közt 160, 250, 320 GB kapacitású SATA HDD-k szerepelnek. Optikai meghajtók terén a DVD-író mellett Blu-ray is megjelent a felsorolásban, és a notebooknak numerikus billentyűzetete is van.

MSI GX720

Kapcsolódási lehetőségei közt Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 2.0+EDR, HDMI, D-Sub, eSATA, három USB 2.0, Gigabit Ethernet és FireWire is szerepel. 6 cellás akkumulátora opcionálisan 9 cellás változattal helyettesíthető, kártyaolvasója SD, MMC, MS MS Pro kártyákat kezel. A felszereltségi listán 4.1-es hangrendszer, illetve 2 megapixeles webkamera szintén megtalálható, és az elődmodellekhez hasonlóan most is egér-hátizsák párossal kedveskedik a gyártó a vásárlóknak.

MSI GX720

A nagy teljesítményű notebookoknál fellépő energiaigény visszafogása érdekében az MSI az elődnél megismert Eco gombot újfent alkalmazza. Ennek érintésével öt különböző profil hívható elő, melyek a nagy teljesítménytől a hosszabb akkus üzemidőig segítenek megtalálni a megfelelő beállítást. A Turbo Drive Engine technológiája segítségével pedig gombnyomásra megnövelhetjük a CPU teljesítményét, de utóbbi funkció akkumulátoros üzemmódban nem használható. Az alumíniumborítású, 3,2 kilogrammos készülék árával és megjelenési idejével kapcsolatban a gyártó még nem közölt pontos információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés